Förvirrad

Det är bara att inse. Jag ÄR väldigt förvirrad. Förvirrad över hur människor (läs män) agerar, hur människor tänker, människors olika beslut och människors sätt att vara mot sina medmänniskor. Förvirrad över hur jag är, tänker och känner. Nog mest över hur jag känner. Tror att jag pressar mig själv otroligt hårt för att verkligen känna något för att det är det man "ska" göra. Det är normalt att känna. Antingen det ena eller det andra. Jag VILL verkligen känna. Spelar ingen roll om det är på ena eller andra hållet. Bara jag känner NÅGOT så jag vet att jag inte är helt död innombords. Men vad händer när man inte vet vad man känner???

Förvirrad och vet varken ut eller in.


Lördag

God dagens!

Haha. Försöker mig på ett inte så lika dramatiskt inlägg som det förra. Kan erkänna att inlägget skrevs efter 2 glas vin därav den sentimentala Anna. Inte alls så sentimental idag. Har haft en kanon dag på jobb med trevliga arbetskollegor och trevliga kunder om man bortser från det dryga dumhuvet. Orkar inte gå mer in på det men låt oss säga att jag var både det ena och det andra.

Kortis inlägg!


Någon som vill försöka på att sig ändra min föreställningsvärld om män!? SNÄLLA!!! GÖR DET

Låt oss tänka efter på vad vi verkligen vill ha. Om jag skulle skrivit en bok till P om vad jag känner så hade det blivit :




Det här gör mig kall:
Dålig priorietering.
Nähä du. Jag kan bättre än så. Nej tack.

Dagen

WRAAAAH vad trött jag är! Fatta att det varit mycket folk på Ica idag. Löning kallas det. Jag har sprungit mellan förbutik, kassa och självscanning och blivit utskälld 2 gånger. Kan ni fatta? Lilla söta och trevliga jag har blivit illa behandlad och skriken åt 2 gånger. Förstår ni hur det tär på humöret? När man sliter häcken av sig och skiter i att ha hela sin rast för att tillfredställa de här jäkla kunderna så att de ska slippa stå i kö och tacken blir sedan att de skriker en i huvet så saliven far och flyger omkring. Nej vet ni vad! Vad hände med respekten? Tror de att det är JAG som är ansvarig för att vågen i självscanningen går sönder eller att jag är ansvarig för de enorma köbildningarna? Är folk helt dumma i huvudet?! Oj, vad trött jag blir. Ska på nästa personalmöte föreslå att vi delar ut Kay Pollaks bok gratis till alla våra kunder. Det borde få dem att tänka om. Puckon! Enligt Pollak ska jag inte tänka så som jag gör dvs att vissa är puckon. När man blir irriterad, störd eller förbannad ska man istället tänka: "Är det bra för mig eller dåligt för mig att reagera som jag gör nu?" Hmm.. Jag kan väl förstå tankesättet men jag är inte riktigt där än. PUCKON!!!

♥ Jag är inte ensam om effekten av mina tankar ♥

Baaaaaaaaaaaaaad hair day

GOD MORGON!


Ska alldeles strax köra till Malmö och jobba. Måste bara få i ordning på kalufsen som är obeskrivbar då jag gick och la mig med blött hår. ALDRIG mer =)

En bild säger mer än tusen ord:





 ♥"Att välja lycka är inte att förneka besvärliga känslor. Det är att välja att inte stanna kvar där."





Jag ska bli expert på kärlek och på livet!

Det blev minsann ingen träning idag. Skit också. Var bombsäker jag skulle få plats på Manges spinning pass då jag var första reserv! Bara EN ynka som behövde avboka. Men inte! Hmf! Så ingen träning idag. Vad ska jag DÅ göra???? Jaja. Antar att kroppen inte tar skada av lite vila. Bara mitt psyke som gör det då jag blir rastlös. Så jag gjorde det bästa av situationen och stack först till biblioteket och sedan till Maxi för att aktivera mig. På biblan lånade jag de här böckerna som jag ska börja läsa parallellt. Fick tips av en mycket klok man att man kunde ha en bok på dass och en vid sängen ;-). Så Dr Phil blir min dassabok och Kay kommer jag att spendera mycket tid med i sängen.
 


Har en känsla att ni kommer att få höra mycket från de båda herrarna ett tag fram över.
Men där slutar inte det roliga! Nej då. Ica Maxi! Kära Ica Maxi. De körde precis som övriga Sverige på med sin bokrea. Där fyndade jag lite böcker. 2 fina sago böcker. En med de klasiska sagorna och en med lite nyare. Otroligt fina bilder i båda så jag kunde inte motstå. Bra att ha i framtiden och i skolan. Fyndade även en bok av Fredrik Paulun som handlar om GI. Är lite nyfiken på GI och vad det innebär och då är det ju bra när man hittar en hel bok för bara 39 kr! Jag inhandlade även ett guitar hero för P2!! Wohoo.. Så jag är lite kluven vad jag ska göra ikväll. Ska jag läsa eller spela? Tror att jag spelar först och läser sedan.


Här är ett annat fynd jag hittade på Maxi. Sockrig saft MER. Jag vara bara TVUNGEN att köpa det. Har inte druckit MER på säkert 10 år men när jag gick där fick jag en sån plötslig crawing! Hmm.. Undrar hur jag kommer att bli när jag blir gravid. Kommer få sjuka "måsta ha" ryck som äpple med chokladsås på eller makaroner och jordnötssmör. Mmmmmmmmmmm ;-)


Vi hörs imorgon!! Natti!

En religiös sekt för tjoockisar

Tiffany Persson på Viktväktarna. Haha.. Så himla klockrent. Man kan ju bara älska!


Det sitter i tanken

Vissa dagar arbetar hjärnan mer än andra. Idag är en sådan dag hjärnan går på högvarv. Jag tror den arbetar gårdagen som satte myror i huvudet på mig. Både på ett och annat håll. Haha. Ibland är de otroliga. Thailand liksom?! Ja, det skulle ju hända vännen. I alla fall...

Ibland kan det kännas lugnande att få prata ut om de här tankarna och efter ett par glas vin, en capiriniha, en mango drink och en kopp starkvins glögg var både Annas och Sophies munnar svåra att tysta. Om det inte hade varit för att tröttheten blev alltför påtaglig hade vi nog suttit där än i soffan och delat varandras visdomar. Sophie tipsade om en bok av Kay Pollak som jag ska läsa. "Att välja glädje - en bok om att få ett bättre liv". Hon rekommenderade den varmt och jag får nog säga att det hon hade att berätta var väldigt intressant. Var inne på hans hemsida och kikade lite och redan där fastnade jag. "Varje tanke jag har om en annan människa skapar antingen glädje, harmoni och balans inom mig - det vill säga lycka . Eller någon form av störning, irritation och avstånd - det vill säga olycka." 

En sak som vi disuterade igår var det här när man stör sig på människor. Det låter kanske rått att säga det och kanske gör det mig till en dålig mäniska men ibland har jag väldigt lätt att störa och irritera mig på människor. Det kan gälla deras sätt att utrycka sig, att ta plats, hur de ser ut, klädval, vad de handlar, vad de äter, var de bor, hur de går, hur de tänker, vem de umgås med, eller helt enkelt om de har en fis på tvären. You name it - Jag har stört it. Jag har alltid hört att om det är så här att man stör sig på någon är man i själva verket avundsjuk på personen. BUUUUULLSHIT tycker jag det är. Vi diskuterade det igår och Sophie tyckte som jag. Det Kay Pollak sa var det att anledningen till VARFÖR man stör sig på den här personen, låt oss säga för att hon/han är överviktig och kränger i sig 2 pizzor på raken, är att man på något sätt kan relatera det till sig själv. Så när jag ser den här tjockisen kränga mat för 3 personer relaterar jag det till tjockis Anna och stör mig på det sättet på personen när jag i själva verket inte är nöjd med mig själv. Det tycker jag låter lite mer rimligt.

Det jag borde göra nu är att rusa till närmsta bokhandel eller bibliotek och köpa/låna den här boken. Känner att irritationen för diverse saker snart blir överväldigande. Men tur är att jag är jag och det jag kan vara fruktansvärt frustrerad över kan jag lika snabbt släppa och få humöret på banan igen. Det gäller bara att manipulera tanken. Att överösa sig själv med komplimanger och positiva tankar som t ex "det är klart att jag klarar av det här", ger genast en positivare inställning. Jag har alltid fått höra av mina vänner att de ser mig som väldigt mentalt stark. De har berättat för mig att de avundats hur jag hantarat diverse situioner och händelser. Mitt relativt nyfunna motto "jag krusar ingen" är ett exempel och något jag håller varmt om hjärtat. Livserfarenhet, upplevelser och nya möten formar en mer än jag trodde och man utvecklar ganska så snabbt skinn på näsan. Jag är väl medveten om hur jag själv fungerar och tror att jag fungerat ännu bättre med lite push från Pollak.

Inspirerande TV till en bakfull (?) Anna

Jag skäms nästan lite.. Jag gick aldrig till skolan idag. När klockan ringde imorse var jag så otroligt trött och jag kände mig till och med lite bakfull. Bakfull var jag nog inte utan det var tröttheten som var så pass påträngande att jag mådde ila. Fortfarande trött. Att jag ska köra till Malmö idag gör mig illa mående bara det. Urh vad jag inte orkar köra och vad jag inte orkar jobba imorgon. Meeeeen. Det är verkligen ett I-lands problem.

Där går ett OTROLIGT inspirerande program nu på Oprah. Handlar om människor som radikalt förändrat sin ohälsosamma livsstil till en hälsosammare och börjar äta rätt och träna. Gud vad inspirerad jag blev. Vilka starka människor. All respekt till dem! ♥ 

 




Offatbart! Vad säger man? HELT GALET BRA!!!!!


Är där koffein i glögg??

Är där det? Näsan precis (okej nu ljuger jag, 1 timme sedan!) hemkommen från Sophie och vi avslutade den menade utgångskvällen hemma hos henne med en kopp HEEEET glögg. De andra drog ut men vi pallade inte. Ålderstecken?? Eller??? Nu är jag piiiiiiiiiiig i alla fal. Kommer jag inte vara imorgon när klockan ringer 07.45. Laddar upp några bilder på hetingarna från ikväll i alla fall ;-.)  Sov gott!



Csn fortsättning...

Fortsättning på CSN...

Men helt ärligt hörre ni! Jag fattar väl också att vi har det så hiiimla bra här i Sverige, Sverige är sååååå bra, Sverige är till och med bäst och ditten och datten. Bla bla bla.. Jag har hört allt. Jag tycker det ÄR bra att man har möjlighet att  studera till det man vill, hur man vill och när man vill. Det jag inte gillar och absolut inte förstår är det här som jag sa förut med att man inte får tjäna så mycket man känner passar en själv, utan ska tvingas att ta lån och anpassa sin inkomst efter en viss gräns. Det är den här gränsen jag inte förstår. Och NATURLIGTVIS förstår jag även att det inte är självaste Csn som beslutar vilkan max gränsen är, utan det är självaste underbara Sveriges jävla fucking regering som beslutar detta. Men något svarta får, får man ju utse! 

Missförstå mig inte., Jag älskar Sverige och hade för tillfället inte velat bo någon annanstans. Men allt kan inte vara guld och gröna skogar och perfekt i Sverige heller. Om man jämför, som ni verkar vilja göra med andra länder så OKEJ! Klart att Sverige är perfekt när det gäller studier! Men om man jämför Sverige med underbara Sverige där Ockelbo Daniel fick sin Victoria och där polisens övningsdocka heter Neger Negersson är inte allting så perfekt! Om man inte ser situationer utifrån olika håll och synvinklar kan man inte heller se möjligheterna till förbättring. Det jag valde att göra var att se den UNDERBART gynnande (??????), okej nu var jag en aning sarkastisk, situiationen Csn utifrån min egen synvinkel på brister och förbättringar.

Hälsa enligt expressen

L-U-N-C-H


Lätt youghurt 0.5% fett med tinade hallon och blåbär. Och det obligatoriska lunch kaffet till =) Så jäääkla gott!


Var inne på Elles och Veras blogg och hittade den här länken till expressens hemsida där de skriver om hälso-myter. Fanns ett test där man kunde kolla hur pass koll man hade på läget. Jag hade väl ganska så okej koll tycker jag. Svarade fel på den där med värmen och huvudet.

http://www.expressen.se/halsa/1.1477110/nej-du-karl-alfred-spenat-blir-man-inte-stark-av...

Kul test men OBSERVERA det jag skrivit i fet-stil längre ner. VAD STÄMMER!? =)

Du fick 9 rätt av 10 möjliga


Spenat gör dig stark ? FALSKT
När näringsvärdet i spenat först analyserades av forskare
bedömdes innehållet av järn vara tio gånger högre än det egentligen är.

Vi använder bara 10% av våra hjärnor? FALSKT
Vi använder omkring 60 procent av hjärnan
 till och med när vi sover.

Rakning gör att fler och kraftigare strån växer ut ? FALSKT
Sannolikt en synvilla då stubb har kraftigare ändar än utväxta strån.

Morötter ger bra mörkerseende ? SANTDen höga halten av A-vitamin i morötter stärker de ljuskänsliga cellerna i ögats stavar.

C-vitamin hindrar förkylning? FALSKT
Vitaminen behövs för att de vita blodkropparna ska fungera  men det är inget botemedel.

Vi förlorar mest värme genom huvudet ? FALSKT
I så fall skulle du frysa mer utan mössa än utan byxor.

Fisk är bra för ett fosters hjärna ? SANT
Ett högt omega-3 intag, för vilket fisk är en utmärkt källa, är att rekommendera för gravida kvinnor.

Socker gör barn hyperaktiva ? FALSKT
Undersökningar har visat att barns beteende inte förändras beroende på mängden socker de ätit.

Socker orsakar diabetes ? FALSKT
För mycket mat och för lite träning är den främsta orsaken till diabetes i vuxen ålder.

Vitaminer gör dig INTE piggare ? SANT
Vitaminer innehåller inte kalorier, vilket innebär att din energinivå inte påverkas av att ta dem.

 

Facit
Spenat gör dig stark: Falskt
 Vi använder bara 10% av våra hjärnor.: Falskt
Rakning gör att fler och kraftigare strån växer ut.: Falskt
Morötter ger bra mörkerseende.: Sant
C-vitamin hindrar förkylning.: Falskt
Vi förlorar mest värme genom huvudet.: Falskt
Fisk är bra för ett fosters gärna (Menar ni hjärna???) .: Sant
Socker gör barn hyperaktiva.: Falskt
Socker orsakar diabetes.: Falskt
Vitaminer gör dig piggare.: Sant

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hmmmmm.. Hur va det nu? Gör vitaminer en piggare eller inte?????????????????
Haha. Och att stava hjärna med g? Finns det ingen som korrekturläser? Expressen. Jäkla skit-tidning.

Skit CSN- Lägg ner skitet

Räkningarna betalda och klara! Gillar att göra det redan första dagen jag får lön så man så man slipper och tänka på det sen. Men det är ingen rolig syn alltså. Phuu. Tror de flesta av er hade dött om ni sett vad jag har kvar att leva för den här månaden. Haha. K-A-T-A-S-T-R-O-F! Skrattar i ren panik. Jag har kanske lika mycket att leva på som Blondinbella spenderar på ett Yves Saint Laurent läppstift. Nej men så farligt är det kanske inte men det är inget lyxliv man kan lever precis. Vet inte om jag kanske är lite bitterfittrig trots allt.  Blev irriterad på csn när jag insåg att jag ville jobba mer för att få leva ett liiiite lyxigare liv. Kanske ska nämnas för er som inte vet, att jag inte tar något csn lån utan klarar mig på mina 3 helger i månaden på Ica, oregelbundna vikarie inhopp i skolan och ett pytte bidrag från CSN. Det har jag gjort i mer än 2 1/2 år nu men det är först nu det börjar kännas i plånboken tycker jag. Kanske för att jag är så ivrig att spara och betala den kommande Las Vegas - San Fransisco resan, som inte är gratis, i Oktober. Det jag inte förstår med Csn är varför varför VARFÖR det måste finnas en övre gräns på vad man får tjäna utan att de minskar bidraget med hälften. 50% mindre bidrag ska man straffas med om man väljer att skippa det sketna csn lånet och verkligen TJÄNA ihop sina pengar genom det sedvanliga svensson arbetet. Jag är medveten om att det finns många lurendrejare här ute i landet som utnyttjar csn systemet och det därför måste det finnas vissa regler. Men varför den här urdumma och korkade reglen där jag som student gör allt för att slippa ha hundra tusentals kronor i skulder efter mig i resten av livet! Tack, men nej tack. Skulder har jag alltid växt upp med att de är inget bra och att de endast i verkliga nödfall ska tas. Som exempelvis att köpa en lägenhet eller ett hus. Jag hade aldrig , aldrig, aldrig dragit på mig en skuld för att t.ex köpa mig en resa eller bil. Om man vill ha det så får man fan ta mig ta och spara! Men det är precis som csn normaliserar och gör skulderna okej. Ta lån, få skulder! Helt okej enligt oss på csn! Så länge csn-gubbarna och gummorna (som för övrigt är SJUKT piss-sura och otrevliga när man ringer!!!!!!!) kan gå in och kolla att jag sköter mina studier med minst godkända betyg i varje kurs kan jag väl få tjäna hur fan mycket jag vill. Jag väljer själv hur jag vill lägga upp min studietid och om jag vill slita ut min underbara kropp och hälsa på att jobba 24/7 så får jag väl göra det. Jag är en vuxen människa och det är mitt beslut. Men näääää.. Du får tjäna max 53.500 per kalanderhalvår vilket i och för sig blir 8900 i månaden. Men när man har en STUDENT lägenhet med en SVIIINIG  hyra på nästan 3300 :- för ca 30 kvadrat är det inte mycker att hurra för. Att sedan hela sommaren och jullovet då man inte får ett piss från csn är inräknade i detta belopp är inte klokt. Tänk om jag har skaffat mig ett bra sommarjobb där jag kanske tjänar en 21.000 i månaden i Juli och Augusti. Det blir 42.000 bara på TVÅ månader. Då har jag alltså 11.500 kr (53.500 - 42.000) kvar att tjäna på de resterande 4 månaderna innan jag kommer upp i maxbeloppet. För mig som inte tar lån blir det då att leva på 2875 kr i månaden och det räcker inte ens till hyran. Hur tänker de?? Wrrrrrraaaaaaaaaaaaahhh. Vad arg jag blir. JO, jag ska berätta för er hur de tänker. De tänker att " Ahaaaa.. Här är en korkad outbildad liten fjåne som vi ska lura så mycket pengar av som möjligt. Den lilla skiten ska minsann betala in till oss VAAARJRE månad i RESTEN AV SITT LIV! Mooohohahahahahhahahahah!!! " Så tänker de! Just precis så. Skitstövlarna gör det inte för att hjälpa studenterna utan i själva verket stjälper de dem och tjänar FETT med pengar själv. Jävla svin.




En YTTERST ovanlig syn!

Ansiktsboken

Jag blir galen när jag loggar in på facebook och har 14 nya förfrågningar på diverse saker som "Vilken smurf är du" "Är du het i sängen" och vilken äppelsort förknippas du med?" VEM BRYR SIG!? Men SLUTA att skicka dessa! Jag blir helt galen när jag får dessa helt absurda, onödiga och ointressanta förfrågningar. Det är alltid samma personer som skickar dem också! För att de ska skicka dem så måste de accepterat den här inbjudan från någon någongång. Men VAAAARFÖR? Någon som förresten vem hur man tar bort "vänner" från FB? Det värsta jag vet är när folk lägger till en och sedan inte skrivet något. But why? Är det för att man ska få så många vänner som möjligt? Okej om man börjar och skriva och det sedan rinner ut i sanden då man inte kan hålla kontakt med vad i mitt fall är 188 vänner. Men att lägga till någon och sedan inte skriva ett piss ser jag ingen meninge med. Inte ens ett "hej" eller ett "annars då?"  Galet dåligt. Vilken negativ start på morgonen det låter som jag fick. Haha. Jag låter som en rikitg bitterfitta som ätit pms utan kaffe till frukost. Det är jag inte. Jag är glad. Som vanligt på morgonen. Nu ska jag koka mig en kopp kaffe och smida dagens planer. Inte helt omöjligt att de spenderas nere i stan då det är LÖÖÖN idag. *Gniiider händerna* Well see. Ha en super dag. Hörs sen.

♥ L-O-V-E ♥

Oh! Förresten. På lördag fyller mitt gullekrull Love 6 år. Tjejer, kan ni fatta att det är över SEX år sedan vi var på Aiga Napa. HELT galet. Om det är något som är galet så är det det! Kanske får förklara sambandet med Aiga Napa och Love. Det var nämligen så att jag fick reda på att Love var på G vid en bakis-lunch bestående av vattenmelon en het och solig dag på Aiga Napa. Efter 2 tidigare misslyckade provrörsbefruktningar prickade det rätt på (i ) ;-) moster Stina och vips så fick jag mig ett älskat gudbarn. Så på lördag efter jobb är det barnkalas. Jääij. ;-)

Päronen äro funna!

Haha.. Nej, jag är inte av med mina föräldrar! Jag syftade på pear = päron = frukt. Men mysteriet är löst! Dock inget lyckligt slut på historien och ingen trevlig syn när jag fann dem. Vet ni var jag hittade dem?! I FRYSEN! Haha. Tankspridd? JAG!? Nääääääääääää ;-)  

Pääääääääron - Säg päron!

De försvunna päronen!

Fattar ni vilket underbart väder vi har här i Kstad idag! Vår känslorna sprudlar och mina forna pms-störningar är ett minne blott. Varmt är det också. Eller i solen i alla fall... Spenderat dagen på stan med lunch, promenad och fika. Lovely. Nu ska det inandas svettdoft i några timmar då det är dags för ett dubbelpass på friskis. Först skivstång och sedan spin medel. Kan också tänkas bli lovely men ligger dock liiite i lä om man jämför med dagen som varit.

Är föresten av med mina päron jag inhandlade på kvantum igår. De är INGENSTANS. Riktigt läskigt faktiskt. Och NEJ, jag glömde dem inte för jag åt ett igår till charter hjärlar. Haha.. Vilket program men det tar vi en annan dag! =) Men var är de????? Kom lite in på tanken att jag kanske åt upp dem i natt då jag gick i sömne??! Hmmm.. Men då borde skruttarnma finnas någonstans. Får väl börja leta igenom slasken för att vara på den säkra sidan ;-) Får bli att hutta i mig en banan istället.

NU - Friskis!

Annas väder-humör strikes again!

God morgon!

*Gäääääsp* Uj vad trött jag är. Var inte jätte sugen på att gå upp när klockan ringde 9. Hade i och för sig inte behövt göra det heller då jag är ledig idag men jag tycker det är skönt att komma upp i tid nu för itden. Ett ålderstecken? Men ser ni vädre!!t? Det kan ju inte bli en bättre start på dagen!

Jag drömt massor i natt. Riktigt otäcka drömmar som jag inte helt kommer ihåg. Men jag TROR att jag gått i sömne. =) Eller jag är 98% säker. Jag är ju mästare på det. Att gå och prata i sömnen är det jag gör bäst. Jag kommer ihåg att jag drömde något om insekter och att de hade invaderat min lägenhet och där var insekter i alla de former i väggar, golv, skåp och kläder. Vaknade med hjärtat i halsgropen. UUuurrr!!

Nu kurrar magen. Brukar aldrig vakna hungrig. Hungern brukar slå på först efter någon timme. Måste vara alla insekterna ;-)

Men vi hörs senare.

HAJ

Jag är fast besluten!

I brist på pengar och annat att göra kom jag på den briljanta idén om att gå igenom ALLT gammalt i garderoben för att se om där möjligtvis är något gammalt som jag inte använt på länge att ta fram. På det sättet kan det kännas som jag har något nytt. Okej.... lite nytt i alla fall.. Och då fann jag dem. Mina älsklings jeans!

Jag är FAST besluten att de här jeansen ska sitta som en smäck till sommaren! Mina absoluta favorit jeans! Kom i de här i gymnasiet. De ska hänga framme ända tills jag kommer i dem igen! De ska bli min tränings och kost inspirationskälla. Eller kommer i dem gör jag ju men det ska också SE bra ut och KÄNNAS skönt. Några kilo tills dess. Fast det är egentligen inte midjan som spökar utan rumpan och låren.





Heja heja heja! Peptalk till mig själv igen ;-)

Tillägnat underbara Lisan!

Haha. Läste precis Lisans blogg. TACK gumman. NU är jag nöjd. Se! Så mycket bättre headern blev. Eller hur? =)



Känner förresten att det nog kommer att bli en hel del inlägg idag då jag inte har ett smack att göra. Bakandet har inte inletts än.


Ett inlägg om ingenting

Sådär ja. Då var man hemma igen. Var på gränsen att jag hoppade skolan idag. Var såå trött. Men sen tänkte jag efter. Hur lat kan man va? Jag har seminarium 2 gånger i veckan á 3 timmar så jobbigt är de faktiskt inte. Väl på seminarierna är det faktiskt inte särskillt ansträngande heller. Vi har väldens snällaste matte lärare, lite för snäll till och med. Vi går igenom det vi läst (det vi SKA ha läst) och får tips på roliga mattespel vi kan använda i klassrummet. Väldigt soft. Vecka 11 är det dags för praktik. Ska va i en 1-2:a på Österslövs skola. En mini skola med 90 elever. Det ni! =)

Vad händer idag då? Träningen är givetvis given ikväll men nu på dagen då? Har ingen aning om hur jag ska få tiden att gå. Matteboken + anteckningar glömde jag i Malmö så att plugga är uteslutet (GUUUD vad synd! ;-)) Pengarna på kontot är näst intill slut så shopping i stan är bara att glömma och lägenheten är kliniskt ren. Jag kanske skulle ta och baka något? Jag bakar ALDRIG. Att baka är så inte jag =) Men det kanske ska bli jag? Hmm.. Tål att ta sig en funderare på. Jag hoppas på att Sophie räddar mig med en kaffepaus hos henne. =) Vet dock inte hur hon går i skolan idag. Jag får ta reda på det helt enkelt. Hörs sen med förhoppningsvis lite intressantare information.

;-) ♥

Ett tecken till...

Åter igen ett tecken hur OLIKA män och kvinnor tänker.

Satt och patade med P igår och han berättade hur hans ute kväll på lördagen varit. Han berättade om sin kompis som var "tvungen" att gå till samma uteställe som sitt ex.

Anna: "Okej, så där finns lite känslor kvar innerst inne?"


P:
"Nej, han vet bara att han kommer att få till det."


Ah! Naturligtvis. Sliiy me. Att jag inte blev lesbisk!!! Attans!

Är jag död innombords?

Kommer ni ihåg det här jätte pirret som man hade i magen när man träffade sin första pojkvän? Man var helt utom sig av lycka och varje sekund man var ifrån varandra var som ett livslångt ögonblick som aldrig slutade att göra ont. Man var tvärsäker på att det här var på riktigt och att han var "The one". Min största, riktiga kärlek var Richard. Det sa bara klick och jag var förlorad. Han låg i lumpen när vi träffades och det här var ju AS jobbigt! Varje söndagkväll trodde jag att hjärtat skulle brista och gå i tusen bitar när jag lämnade honom på central stationen. Lika fort läkte hjärtat igen när det blev fredag och jag hämtade honom på centralstationen. Dagarna emellan Söndagen och fredagen existerade inte. Jag kommer ihåg hur jag låg i sängen och GRÄT över hur mycket jag saknade honom och att det bara var tisdag. När vi blev tillsammans bestämde vi att vi skulle skriva i en bok om hur vi kände för varandra som vi sedan när vi skrivit klart skulle byta med varandra. Vi bytade aldrig och den här boken hittade jag idag. Så OTROLIGT mycket känslor den här lilla fjortis ungen på 19 bast kunde ha inom sig. Han var verkligen mitt liv då och jag skulle lätt tagit en kula för honom. Skrämmande att läsa nu i efterhand men en verklig påminnelse hur mycket jag verkligen älskade honom. När han sedan gjorde slut slogs verkligen mitt liv i spillror. Det tog 3 år för mig att komma helt på fötter igen. Med att komma helt på fötter igen menar jag att när jag såg honom på bild / på stan / ute kunde bete mig normalt och inte känna någon saknad och inte fälla någon tår. Visst tänker man tillbaka ibland på hur vi hade det när vi var på våra semestrar och dylikt men det är ju fina minnen så det är klart att man tänker tillbaka på det och känner glädje. Nu kom jag lite ur fokus känner jag. Haha. Det jag ville komma till var det här "pirret" som man känner. När jag gjorde slut med Andreas i höstas var en av mina anledningar som jag sa till honom att det här "pirret" inte fanns. Det var han som skapade mitt nuvarande bekymmer. Han sa att "pirret" förändras och, nu vet jag inte hur han uttryckte det, men det var något i stil med att när man är vuxen är det här pirret inte lika intensivt utan känns på ett annat sätt i form av trygghet och glädje. Är det så?? Jag vill inte tro att det här är sant! Är det inte meningen att man ska längta efter varandra så att man knappt står ut eller att det självklara valet en lördagskväll är älsklingen framför tequila-shotsen? Har jag blivit känslomässigt skadad och traumatiserad av den här första kärleken och skapat en osynlig känslomässig blockering som gör att det här pirret inte infinner sig och att jag aldrig mer kommer säga "Jag älskar dig" till en man igen? Är jag rädd för att bli sårad igen? Eller är jag helt enkelt död innombords?


Ups and downs

Godmorgon!


Eller god morgon och god morgon. God förmiddag kanske man säger. En ny dag är här och dags att ta nya tag. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Borde göra något vettigt. Är väldigt pigg och har massor av energi. Det dåliga humöret är som bort blåst och jag är endast liiite irriterad på vissa personer men har bestämt mig för att låta det va för det ska inte få förstöra mig dag. Det är som Sophie säger. Det sitter i tanken. Det är vi själv som bestämmer hur vi ska må endast genom tanken. Tänker vi negativa tankar speglar detta också av sig på vårt humör i form av t.ex irritation, nedstämdhet och dåligt humör. Igår kände jag hur de negtiva makterna sakta tog öven min kropp. När man i huvudet målat upp en bild över hur kvällen ska utspela sig, och när det inte blir som man tänkt sig utan helt plötsligt sitter där själv hemma i soffan, är ensamheten så påträngande att det är svårt att släppa fram de positiva tankarna. Jag vet inte om det här är en sak som är typiskt tjejig eller om det bara är en typisk Anna och Sophie grej men vi har vääääldans lätt för att måla upp saker i huvudet och fantisera om framtida händelser som det vore klappat och klart. "Du du tu duuu" eller hur va det gums? ;-) De negativa makterna tog i all fall övertag och jag var förlorad. Men det får man vara ibland. Det är inget som säger att jag är förlorad för alltid. Det skulle jag aldrig bli. Det mår jag alldeles för bra för. Jag har en alldeles för bra familj för det. Alldeles för bra vänner. Alldeles för bra framtid. Alldeles för bra fritid. Alldeles för bra gnista till livet. Men jag tackar ändå för de kommentarer och de telefonsamtal jag fick av mina oroliga trogna vänner och bloggläsare =).

HAPPY ME IS BACK!  ;-)


Lördag

Sitter här och är ganska så irriterad och på dåligt humör faktiskt. Har egentligen haft en super bra dag med Tudan (Therese som hon egentligen heter =) ) men saker som diskuterades fick mig att undra vad allt har för mening egentligen. Jag är mer förvirrad och fundersam än någonsin. Att jag sedan dessutom har enormt tråkigt och sitter ensam och glor på mobilen gör inte saken bättre. Vad är det som säger att folk ska höra av sig till mig?Jag kan väl lika bra ta saken i egna händer och höra av mig till dem. Fast som jag känner mig nu är jag inge vidare som sällskap. Irriterad, sur och besvärlig. Länge sen jag kände mig så här. Dags för pms?

Dagens I-lands orättvisa

Okej.. Vad tycker ni? Lisan har en header i sin blogg över sina närmsta vänner och där bland jag. Har inte jag fått en liiiiite orättvis bild?! Ser ni så fina alla andra är?!




Nu snor jag bilder till höger och vänster från henne så nu kommer hon vara på mig för det! =)

Ändringar i tränings schemat!

Bajsboll-Mia hoppade coren så det blir spinning för mig ikväll istället. I och för sig jobbigare med spinning men tjockis magen måste ju också få träna. Aja.. Får göra några situps när jag kommer hem. (Låter bra i alla fall ;-) )  Manges spinning kl 17.30 så jag frå snart sticka. Ses.. Eller nej det gör vi ju inte. Hörs mena jag.



Jag kan förstå de som lider av galen städmani

Jag började mitt stora städprojekt igår. Det skulle bli kliniskt rent överallt. Min badrumsstädning fick ni läsa om igår men det var natruligtvis inta bara där jag städade. Först dammvippade jag överallt sedan dammstorkade jag med fuktig trasa. Mattorna togs ut på balkongen för piskning och vädring. Det dammsugades och golvtorkades. Spisen fick sig en rejäl genomkörare och "köksrent" sprayades på kaklet. Köksskåpen städades utanpå och innuti. Allt i skåpen togs ut och hyllorna torkades av. Där stannade i min tanke min städning och jag skulle känna mig nöjd. Men det gjorde jag inte så imorse var det på att igen. Rengjorde alla lådor, renasade och sorterade bland alla pappren vi fått i mattekursen. Ställde undan alla böcker och pärmar tillhörande den avslutande svenskkursen (som jag för övrigt glömt att berätta att jag fick VG i. Jäääiiij!!! )  Rensade och städade badrumsskåpet, garderoben och byrån. Jag VEK OM alla handdukar och sängkläder för att de inte låg matchande snyggt. (Hallå? Hur sjuk är man då?) Allt är kliniskt rent! Och vad gör jag då?

Jag tappar 1 liter öppnad mjölk på golvet!!!!!!




Frukost tips med FUN LIGHT!

Kanske lite sent men till en annan morgon..

Om vi ska vara helt ärliga. Hur goda är de här torra frukostflingorna med 98% fullkorn? Okej.. Jag har lärt mig tycka om dem men när jag tog den första tuggan var det ingen höjdare. Ett tips som är väldans gott är att när man slagit upp flingorna och mjölken i sin lilla skål är att ta liiite liiite koncentrerad fun light  wild berries, hallon eller jordgubb och hälla över. Det ska bara vara pytte lite. Kanske en halv msk. Funkar säkert med fler smaker men dessa är de enda jag provat. Fast man tar så lite får flingorna en helt ny piff. Gott! Vad som är ännu godare är att skiva en banan och blanda med. Mmmmmm...



Tips som gör toalett städningen så mycket roligare!

Kan det vara kul att städa toaletten??? Japp, det kan det faktiskt! Gör så här:
(OBS! Fungerar endast om du har kakel på golv och väggar!)

  1. Klä av dig dina kläder
  2. Sätt på dig bikini eller valfritt plagg som tål vatten. Kanske naken om man känner för att hetta upp städningen lite?
  3. Töm badrummet på inredning så som tex  badrumsskåp, handdukar, tvättkorg osv...  
  4. Spraya med "badrumsrent"
  5. Vänta ca 10 minuter på att "badrumsrentet" ska verka. Medan du väntar studera dig själv i spegeln. Bra motivation till fortsatt träning!
  6. När du känner dig lagom illamående och redo att slänga på träningskläderna och rusa till friskis & svettis har det gått 10 minuter och "badrumsrentet" är redo att sköljas av. Nu börjar det roliga!
  7. På med duschen! Strålen ska vara på max. Dränk in hela badrummet i vatten. Golv och väggar. Glid runt som Pippi när hon julstädar golven i Villa villerkulla. Var dock försiktig så att du inte ramlar. Ett tips är att meddela en vän eller liknande person om vad du ska göra så att den kan kolla läget efter ett tag så du inte ligger där avsvimmad eller i värsta fall död i flera dager.
  8. När du tycker att du är färdig kör på lite till bara för att det är så skoj. Fantisera om att du är med i en fjortis film där du jobbar halvnäck i biltvätten och tvättar muskelhunkens röda porshe.
  9. Torka rent!

Livet är så orättvist!

Nu kom jag över en blogg som jag inte borde läst. Jag läser ju vimmelmammans blogg http://www.vimmelmamman.blogg.se/ och bara den är hemsk att läsa. Hon har nämligen cancer och skriver om hur hennes liv är och hur det förändrats i takt med "skitsjukdomen" som hon kallar det. Hon länkade nu till sabina www.mittlivsabina74.blogspot.com/ som också har cancer och förmodligen inte lång tid kvar i livet. Fy vad dåligt jag mår nu. Tårarna sprutade när jag läste Sabinas blogg. Fyy faan vilket öde, Usch.. Gud vad jag mår illa.

Kul grej av musik!

Haha. Hittade den här på Petras blogg. Otroligt kul. Låg dubbelvikt av skatt vid ett antal frågor! Prova.

1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.

4. FUSKA INTE


1. Hur mår du idag? So what
2. Kommer du komma långt i livet? Just dance
3. Hur är skolan för dig? Follow me
4. Vilken är ditt livs themesong? Let me think about it
5. Vilken är din livshistoria? She will be loved (Äääähh men TRAGISKT! )
6. Hur ser din framtid ut? With you
7. Hur blir din morgondag?  Halleluja (Hahahaha!!!)
8. Vad är det bästa med dina vänner? Curly Sue
9. Vilken sång beskriver dig bäst? Make love in this club (Haha, Nä men Gud!)
10. Hur ser ditt liv ut just nu? Freak (Haha. Det blir bara bättre och bättre!)
11. Vilken låt kommer spelas på din begravning? Right here waiting (Naaw, den var ju faktiskt fin)
12. Hur var du som barn? Raindrops
13. Vem kommer du gifta dig med? Everything
 14. Hur ser världen på dig? Right on time
15. Vad tycker dina vänner om dig?  Hot n cold (Jääääh! ;-) )
16 Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Smooth
17. Kommer du någonsin få barn? Something right
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?  Lilla hjärtat
19. Hur blir du igenkänd av folk? Breathing your love (Slampa!?)
20. Vilken är din livsfilosofi? Alla som inte dansar
21. Vad tycker dina föräldrar om dig? Viva la vida
22. Tycker andra att du är attraktiv? Don´t worry
23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon? Don´t mess with my man


Underbart kul vissa är. Lovar att jag inte fuskade. Fick dock hoppa över 3 låtar då jag inte visste vad de hette.

Mitt glada väderhumör och helgen som gått

Tisdag förmiddag. Humöret är strålande! Vädret i Kstad är helt fantastiskt med andra ord. Oj vad jag älskar fint väder. Det är iskallt men vad gör det när himlen är knall blå och solen tittar fram. Precis kommit hem från skolan där jag spenderade 3 timmar. Helt okej tid. 8.30 till 11.30. Då kommer man upp i tid och får samtidigt en hel ledig dag på köpet där man kan göra annat. Idag har jag planerat att det ska bli en hel del gjort. Ska storstäda lägenheten med betoning på stor. Det ska städas i alla skrymslen och vrår. Inte en enda dammtuss kan känna sig säker. Lådor ska städas, garderoben ska rensas, toaletten ska få sig en rejäl genomlörare med duschstrålen. Ja, det ska bli så fint här!

Lite ändring i träningsschemat. Istället för skivstång och spinning ikväll blir det Ki-box med Mia klockan 20. Aldrig tränat det innan och de säger att det är jääääkligt tufft så det blir en utmaning. Kul! Men jag får erkänna att jag är nervös =) Tänk om man inte orkar?? Jaja.. Den som lever får se. :-p

Helgen var även den till belåtenhet. Fredagen bev en lugn kväll med P och två flaskor vin. Mys. Lördagen blev lite häftigare och det intogs även mer alkohol. Johanna stod för förfesten, Etagé för partajet och Max för efterfesten.

B I L D E R




Youre the inspiration

Körde hem från träningen och RIX fm spelade min för tillfället största hat låt "Crack a bottle" med Eminem så jag blippade över till lugna favoriter. Och då hör jag den. Välrdens bästa love song! Så länge sedan jag hörde den. Älska ♥ Enjoy!


Ni får ursäkta "videon" men jag hittade ingen annan bra version. Det här är den bästa.


You know our love was meant to be
the kind of love that lasts forever
And I want you here with me 
from tonight until the end of time.
You should know, everywhere I go
Always on my mind, in my heart
in my soul..baby

CHORUS
You're the meaning in my life
you're the inspiration.
You bring feeling to my life
you're the inspiration.
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin':
No one needs you more than I need you.

And I know, yes I know that it's plain to see
So in love when we're together.
Now I know that I need you here with me
From tonight until the end of time.
You should know, everywhere I go
Always on my mind you're in my heart in my soul.

CHORUS
You're the meaning in my life
you're the inspiration.
You bring feeling to my life
you're the inspiration.
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin':
No one needs you more than I need you.
BREAK

Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin':
No one needs you more than I need you.

CHORUS (STEPPED UP)
You're the meaning in my life
you're the inspiration.
You bring feeling to my life
you're the inspiration.
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin':
No one needs you more than I need you.
When you love somebody 'til the end of time

When you love somebody, always on my mind

No one needs you more than I.

Veckans träning!

Har fått för mig att om jag skriver om hur jag ska träna i veckan i bloggen så pressar det mig mer att hålla mig till planeringen. Vi får se hur det går. Än så länge funkar det!! =)



AvbokaDagDatumTidPasstextPlatsLedareStatusPlatserLedigaBokat via
 2009-02-1617:30Skivstång konditionLilla salenFredrik HagenOK454SOL
 ti2009-02-1716:45SkivstångLilla salenJoanna LundsmarkOK4532SOL
 ti2009-02-1718:30Spin/medelSpinsalenAnnica ErikssonOK3820SOL
 on2009-02-1818:00Skivstång konditionLilla salenErika BjöråkerPrel451 reserv SOL
 to2009-02-1917:00CoreLilla salenJohanna NilssonPrel5040SOL



Heja Anna, heja Anna, heja Anna!!!!!!!!!!!!!!

VECKANS TRÄNING = FINITO!!!! ALLA UPPSKRIVNA PASS TRÄNADES. KANSKE ETT BONUSPASS PÅ SÖNDAG.

Att tänka för mycket?

Trött. Undra om jag kommit in i en blogg svacka? Jag har ju inget att blogga om. Eller tänker jag inte längre? Tänk om jag inte tänker? Fast nu tänker jag så nog tänker jag allt. För tänk hur det är att inte tänka. TÄNK vad hamskt!  ;-)

Kort och gott

Ville bara tala om att jag lever (med nöd och näppe?!). Otroligt krävande yrke man utbildar sig till. Men oj så givande. Alla underbara små stjärnor! ♥

Blir bara det här jag skriver idag. Ska träna 17.30 och sedan iväg till min vän (?) i Lund.

Ha en underbar alla fucking hjärtans dag imorgon. En meningslös dag enligt mig då jag anser att det finns 365 dagar om året man har möjlighet att visa glädje och uppskattning till varandra. Men nu när den nu finns så får man göra det bästa utav den. Så gör det till en underbar dag! Visa uppskattning till vänner, familj, pojkvän/flickvän, husdjur. I mitt fall kommer jag att vara kärvänlig till arbetskollegor och kunder på Ica då jag ska jobba imorgon. Så om ni vill ha kärlek, kom till Malmborgs Limhamn imorgon förmiddag!!! :-)

Puss o Kram

My kind of humor!

Lyssna och njuuut ;-)




... och TACK Lisbeth för hjälpen med Youtube!

Det hypade begreppet B-L-O-G-G

Att blogga och läsa andras bloggar har ju blivit väldigt inne nu det senaste året. Visst fanns det bloggar innan det men just under det senaste året eller 1 1/2 året har det blommat upp som mina eksem när jag dricker Chilenska rödviner. På blogg.se listar de de 20 mest besökta bloggarna. Har någon varit inne där och kollat någon gång? Nästan alla bloggarna ser lika dana ut! Startsidan i den hello-Kitty rosa bakgrunden pryds av lättklädda "modell" bilder där de glatt putar med både silicon bröst och läppar.

Det som fick mig att gå in och kolla på de här olika bloggarna var att jag var tvungen att se varför singelpappans blogg inte låg på listan längre! Han låg på plats 10,11,12 någonstans för en vecka sen och nu var han puts borta! Vad är det som gör att de här bloggarna tryckt ut honom från listan? Något måste det va, han skriver väldigt klokt och bra. Så jag bestämde mig för att göra en liten reaserch, fast besluten att hitta en förklaring på singelpappans bortfall!  In på varendaste liten blogg på sidan. Jag blev ännu mer förvirrad. Om man säger så här; det är lättare att lista de bloggarna som stod ut än de som inte stod ut. Nästan alla, alla utom 4-5 st, såg nästan EXAKT lika dana ut. Eller inte bara till utseendet då utan de skrev även om likvärda saker. "Egoinas värld", "Princessans dagbok", "Mitt liv som modell" och "House of beauty" är några namn som hintar ganska så bra om innehållet i samtliga bloggar (förutom de här 4-5 st då). Smink, kläder, lättklädda bilder, naglar, skönhetsartiklar, spa, kroppsfixering, bantningstips, shoppingfynd, vill ha grejer, outfit of the day plus mycket mycket mer. Visst det kan vara intressant och kul att läsa om det ibland men inte HELA tiden. Nu säger jag inte att författarna till de här bloggarna skriver dåligt utan jag fattar bara inte att folk orkar läsa det här. Det finns ju så otroligt mycket. Okej att läsa någon modeblogg á la Blondin bella eller någon liknande, men att ALLA de här bloggarna ligger på en topp 20 lista är för mig helt ofattbart. Är det inte intressantare att läsa lite av annat material som tex inredningsbloggar, matbloggar eller helt enkelt andra bloggar där författaren skriver om lite olika saker och inte behöver ha med en "outfit of the day" inklämd varje dag?

Kanske beror det på åldern på de som läser? Vem är det som läser? Vem använder datorer mest? Inte är det klimakterie-Stina som precis lärt sig hur man skriver ett mail utan jag tror nog att de som privatsurfar på nätet har en snitt ålder på mellan 15och 40 år. Stort spann, ja absolut. De som läser bloggar då? Vad ligger deras snitt ålder på? Där tror jag den stannar på just den här i fjortis åldern ca 15 år.. Och de som är i denhär åldern kanske inte så intresserade av att läsa "argbiggornas attack mot männen" - bloggar á la Anna Nilsson. När man är så ung har man inte gått igenom så mycket än och livet är guld och gröna skogar och man kan fokusera på smink och kläder. Man vill inte läsa om tråkigheter utan det värsta som kan hända i livet är om bästa väninnan skulle dyka upp på samma fest med samma klänning. Fördomar? Nej absolut inte. Jag har själv varit15 så jag vet hur det är. (Om bara någon kunde ryckt tag i mig då och förklarat hur töntig jag var! )

Men vad vet jag? Jag är bara en simpel nybörjar bloggare á la 25.


Löst babbel om dagen som gått

God eftermiddag!

Egentligen tycker jag inte att jag har något att skriva om då jag inte gillat att skriva om hur min dag varit utan tycker det är roligare att skriva om något som intresserar mig, irriterar mig, jag gillar, ogillar, retar mig på osv... Men inget speciellt har satt fast sig i skallen idag så det blir lite löst babbel om dagen som gått.

Haft en helt underbar och effektiv dag. Livet leker och humöret är för tillfället på topp. I like. Vaknade i morse av mig själv klockan 7.30. Satte på tv:n och låg och mös i sängen till vakna med the voice på kanal 5. Gick upp runt 8. Bylsade på mig ett tjockt lager med kläder och gick en morgonpromenix. På vägen hem gick jag förbi bageriet här i kvarteret och köpte bullar. Hem, satte på kaffe och bredde bullar. Efter frukosten tog jag det först lite lugnt men kom sedan på att det hade vait bra om jag läst ett eller två kapitel i den engelska matteboken. Så då gjorde jag det. Fast det blev bara ett men bättre än inget. Vid 11 drog jag och mamma till Ikea och beställde soffa som levereras om 2 veckor. Lullade runder på Ikea och plockade på oss lite av allt möjligt tycker jag. Tavla, glas, lampor, matta, krukor mm. Stack sedan till min helgarbetsplats för att handla nödvändig mat. Vi började med självscanning i måndags så det var bara att prova på det. OEHÖRT smidigt! Nu ska jag strax sticka till mobilia för att se om där kommit in något nytt. Sedan är det träning som står på schemat. Skivstång/spinning på friskis heleneholm klockan 18. Sen ska jag äntligen få ta det lugnt och vila upp mig inför morgondagen då jag ska vikariera på hermodsdalsskolan.

Haj!

Alla fucking hjärtans dag

Nähä.. Inga rosor till mig på alla ♥- dag i år heller då. Fick ett sms av P innan. Han undrade om vi skulle ses på fredag. DIREKT fattade jag. En väldigt klever undanflykt för att vi INTE ska ses på den internationella par-dagen, alla hjärtansdag. Smart kille! För om vi ses på fredagen betyder det automatiskt att han kan gå ut på lördagen. Åter igen ett väldigt tydligt tecken på att vi inte är ett par, eller hur?? Eller? Is it all in my head? Idag efter läkarbesöket känner jag mig stronger than ever så på fredag har jag bestämt mig för att ta upp relationsfrågan och se vart han står. 


Konstigt så olika det kan vara. Vi har dejtat i nästan 3 månader och relationsbiten har inte ens kommit upp på tal. Jag försökte en gång för några veckor sedan och frågade honom fredagen innan han skulle ut på lördagen vart jag hade honom. Antingen spelade han dum eller så fattade han helt enkelt inte min otroligt KLURIGA fråga och svarade "Vad menar du?" Ah! Jag behövde vara tyyydligare. Ahaaa.. Då försökte jag igen med "Ja, jag menar vart har jag dig? Var är vi? Ska du ut och ragga imorgon eller var står vi?" Kort och koncist blev svaret "Nej jag ska inte ut och ragga". Jag kände mig otillfredställd med svaret men orkade inte pressa honom mer så jag släppte det.


Annat var det med Andreas, som i och för sig också var lite extremt fast på andra hållet. Blev "tillsammans" efter någon vecka och efter 2 månader hade han kläckt ut sig "Jag älskar dig" ett antal gånger. Varje gång blev jag lite irriterad och sa att han inte fick säga det, inte än. Irriterad blev jag kanske för att jag inte kände lika dant men så gärna ville! Det var en man som INTE var rädd för ett seriöst förhållande och planerade framtiden med mig långt framöver. Då var det jag som la benen på ryggen och sprang. Meeen ooorh! Kan jag inte få något sådär mitt emellan!?


STARK!

Precis hemkommen efter 60 minuters lunch-spinning + en tur i solariet. Skönt att träningen är gjord för dagen. Känner mig stark!!! =)


Wraaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!

Nuu - DUSCHEN!

Läkarbesöket = Avklarat

Sådär ja. Då var jag hemma från läkarbesöket igen. Det gick väl bra. Gjorde ett nytt prov och sedan även ett biopsi / vävnadsprov där de knipsar bort en bit vävnad och skickar till ett laboratorium för ytterligare analys. INGET smärtfritt ögonblick om man säger så! 4 gånger fick hon försöka. Efter tredje gången trodde jag att det var över. "Ja, nu fick vi nog (observera nog!) till en bra bit. Tredje försöket, stackars flicka!"  sa läkaren till sköterskan. Sköterskan kollade och sa "Ja, det räcker.". Vadå räcker tänkte jag? Här ska det inte vara några tvivel så att jag ska behöva komma tillbaka om någon vecka och göra det här IGEN utan nu får de fan ta vad de behöver. Jag sa att det var bättre att de tog ett till vävnadsprov så att det inte var några tvivel om att de fått "tillräckligt". Och TRO mig, det gjorde hon! Hon började och och jag skrek "aaaajj". Läkaren: "Där blev det för mycket ja" och tog en liten mindre bit som inte var så hiiimla skön den heller. Ajajaaj. Har ont i hela magen nu efter. Men det dör jag inte av. Det finns folk som har det värre och jag hade gärna gjort det igen bara allt blir bra till slut.

Stirrig som jag är för det här var det bara hem till datorn och googla! Fick massor av träffar bland annat på familjeliv. Där diskuterar en massa kvinnor med samma symptom det här och delar med sig av sina erfarenheter. Jag blev jag lite lugnare faktiskt. Om en eventuell operation skulle behövas så verkar den inte så farlig faktiskt. Det värsta verkar jag har gjort nu där de skriver " Gjorde nå fruktansvärt ont att ta biopsiprov", "Att göra biopsiprovet gör ju faktiskt väldigt ont", "Operationen är absolut inget jämfört med biopsin" "vävnadsprovet gjorde nåt så in i helv*te ont!!!" Okej det gjorde ont men sååå farligt var det faktiskt inte.. Så ja, nu är Anna lite lugnare i tankarna...

Mer uppdatering senare. Måste äta frukost. Fick inte i mig så mycket som en halv macka innan då jag var så nervös. Men nu är det över för den här gången så nu ska jag spiiiise. Puss o kram

Godissugen.........

........... men inte är det helg idag! Inte ens i närheten!


More than 5 years ago...........

Once upon a time a bunch of very young girls that lived their lives like any other girls. They had their boyfriends, they loved their boyfrinds. They broke up with there boyfriends, they felt sad, very sad. Sometimes even heartbroken. But they always had eachother. And this is their story. A story in pictures. 6-5 years ago. ENJOY!!!!!! :-)))))) (Special notice to their hairstyles and clothes!! Hahaha!)


♥ Keep smilng, keep shining. Knowing you can always count on me for sure. That´s what friends are for. In good times, in bad times. I´ll be on your side forever more. That´s what friends are for! ♥



Frida, Anna, Sara & Johanna


Anna & Lisan


Their 20:th birtyday Sara, Anna & Frida


Cyprys 2002. Sara, Anna & Frida


Saras welcome home party the day after Annas first real boyfriend that she truly loved broke up with her. She is not looking all to happy is she?
Sara & Anna


Frida, Anna & Sara

Although they had their tough and hard times they always found a way to come out as stronger and more independent women. Today they are very happy whith their lives and are still looking forward to the great future ahead of them.

T-R-Ä-N-I-N-G är på blodigt allvar!

Jag vet inte var jag ska börja. Jag ääär sååå trött!! Ni vet när man tränat så hårt att man känner man kommer kräkas när som helst. Så kände jag när det var 10 minuter kvar av passet! Jag vet inte om det var för att jag inte tränat på en hel vecka (är det möjligt att man tappar både så mycket styrka och kondition på bara en vecka!?)  eller om det var för att det var ett tufft pass. Jag hoppas på det sistnämnda. Anledningen till den träningslösa veckan får jag skylla på . Jag har bara kunnat ha ett par skor på hela veckan och de skorna kan man inte träna i. När jag satte på mig träningsskorna idag kändes det okej. Provade även spinningskorna men det var bara att glömma. De funkade inte alls. Tur jag inte skulle spinna då. Nej men det vara bara att bita ihop för den här veckan skulle jag bara träna. Så det så. Och så blev det. Och jäklar vad jag fick tränat då. Jag var trött redan innan passet men vet av erfarenhet att det  brukar ordna upp sig när man väl kommer dit och kör igång. Så jag bet ihop, packade mitt pick och pack, satte mig i bilen och körde halvdöd till träningen. Skivstång/kondition 75 minuter. Den första timmen var det skivstång och resterande 15 minuter stenhård konditionsträning. 5 minuter in i konditionsdelen kände jag en oehörd trötthet som slog till mig som en stor fet knockout smäll i boxningsringen. Nej, tack och godnatt för mig tänkte jag. Fy fasiken vad jobbigt det här var. Jag hade tagit ut mig alldeles för mycket på skivstången. Meeeeeeeeeeeeen. Längst fram som jag alltid står fanns det igen återvändo och jag kan OMÖJLIGT lägga av nu. Hur trött jag än är och hur dåligt jag än mår.  Då tittar ju alla och undrar varför i helv*te jag står längst fram. Jag har en egen helig och oskriven regel som säger att den som står längst fram får fan också hänga med i temport ledaren kör. Annars hör man hemma längst bak tillsammans med de andra pensionärerna (förlåt, inget ont mot de underbart söta gamla. All heder till de för att de tränar!)  Nej skit i illa måendet som är så påträngande att det känns som jag ska spy ner ledaren. Låt spyorna flöda om det skulle så va. Du står längst fram och du lägger INTE av. Skit i det! It´s in your mind! Nej Anna, skärpning nu! FOKUSERA! Hitta motivation! Dååå,, ja då hittar jag den, vad som ser ut, otroligt pigga och sprudlande glada personen snett bakom mig. Hon ser ut om hon skulle klara av att studsa omkring i minst 20 minuter till. Dessutom har hon ett så otroligt retsamt glatt smile på läpparna att jag känner hur kräkrefleksen gör sig ännu mer till känna. Fokusera på henne. Om hon orkar så orkar jag. Hon väger ju minst 1 kg mer än mig så varför skulle hon ha bättre kondition än mig!? Det är också en sådan där fix idé som jag har i min hjärna  (som jag vet inte stämmer!!!!) , att om jag ser en människa som är större än mig så betyder det automatiskt att jag orkar mer än henne/honom på ett trängspass. Haha...  Så "hon den där snett bakom" blem min räddning idag. Jag borde kanske gått fram och tackat. Haha. DÅ hade jag varit störd PÅ RIKTIGT.

Allt KLÄR verkligen en skönhet! ;-p

Haha. Sorterade bilder i mapparna. Kommer ni ihåg de här??? :-)






You just have to love the world wide web!

Frukost med Sara och Brad Pitt.

Godmorgon!

Jag är ledig och uppe med tuppen.

Funderade på att sticka til gymet med då

jag ska äta frukost med Sara och hon ska

ringa när hon vaknat vågade jag inte det.

Får bli friskis i Kstad ikväll istället. Det

verkar bli en fin dag. Klar blå himmel så

här på morgonkvisten och det gör mig

lycklig! Jag är en otrolig "vädermänniska"

och påverkas av vädret väldigt mycket

vare sig jag vill eller inte. Jag vet om det

och kan därför tycka att man borde kunna

manipulera sitt humör de dagar då vädret

är grått och trisst och humöret är i botten.

Men det funkar aldrig. Det enda som

funkar de här dagarna är faktiskt att

sticka och träna. Som C-vitamin för humöret!

Ska strax dricka min andra kopp kaffe och

fortsätta titta på  the voice på kanal 5.

Underbart morgon program som får igång

själ, kropp och humör. Jag beräknar att

Sara ringer vid 9-10 tiden. Då stickar jag

snabbt och köper bullar och tar sedan en

promenad hem till henne. Vi ska inte vara

speciellt sociala utan vi ska titta på

Benjamin Buttons otroliga liv med Bradan.

Kan morgonen bli bättre?!

Fråga förresten mig inte hur jag fick texten
lila och i en storlek som blinda kan läsa.

Skrev fel och whooops såg det ut 

så här. =)  


Tå-uppdatering!

Glömde ju uppdatera om mongo-tån. Den mår till alla i familjens lättnad mycket bättre idag. Haha. Det var så kul när pappa kom och frågade hur det var med den. "Jo, det är bättre paps. Kolla här!"  "Jaa, men Gud vad skönt. Jag blev faktiskt lite orolig!" Haha..

Men igår när jag tog av mitt compeed plåster såg den för jäjlig ut. Den varade och såret var blött och öppet. Mamma tvättade av den och la gasbinda om. Men som sagt. Den är på bättringsvägen.

Jag skämtade mest om det här med bilden. Men jag tog faktiskt en bild =) Bilden är en riiiiktig närbild men  blev ändå inte bra då såret inte alls fick en rättvis bild av hur det såg ut i verkligheten. Det såg faktiskt 100 gånger värre ut! Men man ser tjockis-tån i alla fall.

Söndag, Sunday, Sonntag, Domingo....

Tuff dag på jobb! Shit pomfritt vad mycket folk. Folk är som galna och varannan kund ska ansöka om självscanning som vi kör igång med på måndag. Är så lycklig att jag inte jobbar imorgon då det säkert kommer att bli en massa klydd. I lördags kom jag in en timme tidigare då jag skulle lära mig en ny arbetsuppgift på kassakontoret. Alltid kul med nya utmaningar.

Den här veckan kommer att bli en riktig klydd-vecka med en massa pendlande Malmö - Kristianstad fram och tillbaka. Jag kör hem imorgon bitti till Kstad då jag har skola på tisdag. På tisdag eftermiddag kör jag sedan till Malmö igen då jag ska bättra på kunskaperna på kassakontoret och sedan dessutom har ett inte allt för roligt möte på onsdag morgon. Ett nytt cellprov ska tas och jag är lite nervös för vad som mer ska göras. Ska där göras något mer?? :-S Men men. Det finns folk som har det värre så jag ska inte klaga. Efter det nödvändiga mötet ska jag göra vid naglarna igen. Tre veckor har gått och de behövs verkligen göras vid. Har växt som ogräs. På onsdag kör jag hem till Kstad igen då det är skola på torsdag. Och sedan till Malmö på fredag. Ett himla hattande.



Gud vilket hattande!

Ja, nu var jag den där kassa bloggerskan igen.

Heeij! Sorry för den dåliga uppdateringen. Igår var jag bakis då det var partaj i torsdags i student korridorerna och idag har jag jobbat hela långa dagen. Lovar att jag uppdaterar imorgon när jag kommit hem från jobb klockan 16. Har förresten fortfarande ont i tån. Nu dunkar det som bara den! :-((((((

Puss o sov gott!

Tå-mysteriet.

Ni vet när någon är sådär skeptisk till om man är sjuk eller har ont någonstans och säger "Jaha, och var har du ont någonstans? I stortån eller???"  Jaaa! Just det. För det är just det jag har. Känsliga läsare uppmanas förresten att sluta läsa här! Först trodde jag att det var skoskav jag fick av mina fin fina skor med öppen tå som jag visade på bild härom dagen. Trots att jag utämt de till vädens skönaste party skor, fick jag i lördags när jag var ute så satans ont av dem efter ett tag. De skavde på tån precis vid sömmen. Jag trodde ju att det var skoskav men nu 5 dagar senare anar jag ugglor i mossen. De första dagarna kunde jag knappt titta på såret så ont det gjorde. ALLA skor gjorde ont och jag fick ha tretton plåster för att det skulle kännas något sånär okej. Dt spände, svet och dunkade om vartannat. Jag kved och klagade att jag knappt kunde gå och mamma sa något i stil med "Ah, Anna! Bara för ett skoskav! " Eh, jaaa bara för ett skoskav. Fatta att det gjorde ont. Efter ett par dagar ville mamma plåstra om mig och först då förstod hon hur ont det gjorde. Tån var svullen, röd och varig. Hon sa åt mig att gå till  läkaren men de som känner mig vet att jag inte är en läkarmänniska. Igår var det helt okej. Kunde till och med ha mina hårda stövlar med bara ett plåster. Men nu idag när kom hem och hade haft på mig just mina hårda stövlar och tog av mig dem såg jag en våt fläck på strumpan precis vid den här omnämda tån. Av med strmpan och då har såret spruckit upp igen och det gör så saaatans ont igen. Uhuhu.. Vad är det för fel med min tå. Min teroi är nu att jag kanske fått in något i tån när jag var ute. En liten glasbit som slunkigt in eller något. Nu ska jag prova med compeed efter duschen. Få se hur det funkar. Bifogar en bild!! .... ;-p

Las Vegas baby!!!!!!!!!

Wraaaaaaah! Fick precis mail från Sara angående den kommande Las Vegas resan och blev alldelses lyrisk. Ett riktigt bra och informerande mail till alla inblandade parter. TACK Sara! Hon bifogade i alla fall länkar till hotellen vi ska bo på i Las Vegas och i San Francisco. TITTA!!! Shiiit vilka hotell. Jag kommer dö när jag kommer dit. Eller i alla fall det i Vegas. Där va lejon (det var det väl Sara?) i receptionen. Oo.. Jag längtar, jag längtar jag längtar!! :-)

I Vegas bor vi här http://www.signaturemgmgrand.com/Suites/
I San Francisco här http://www.sirfrancisdrake.com/

Dagens dilemma. Bild or no bild?

Mysfaktor nr 1 en vanlig vadagskväll är väl ändå en kopp te. Har tänt lite ljus och krupit upp i soffan med en kopp te, en filt och faktiskt lite glass. Hittade en bit vienetta glass i frysen. Jag blev ju inte besviken om man säger så. Nu ligger jag här och päser på mitt eget vardagslyxiga sätt.




Har förresten funderat lite på det här med bilder till inlägg man skriver. Om jag läser någon känd eller okänd blogg tycker jag själv att det är mycket roligare att läsa om författaren lagt upp någon bild till. Men när jag själv lägger upp känner jag mig bara töntig när jag ligger i soffan och "fläker" mig ;-) .


"Världens bästa jympalärare!" Lyckad dag med andra ord! =)

Phuuuu.. Slog mig precis ner i soffan i liggande läge med laptopen på magen. Vilken dag. Vilka barn. Vilka konflikter. Vilka underbara stunder. VILKA HÄRLIGA UNGAR. Trots att vi hade våra duster många av oss (trots bara två dagar i klassen) kommer jag sakna dem jätte mycket. Efter bara två dagar satte de väldiga spår  i mitt hjärta. Alla rådjursögon och busiga tokar. Haha.. Herregud. Finns det något bättre än barn? Men att vara lärare är INGEN dans på rosor kan jag säga. Vilket ansvar, vilka möten och vilka konflikter! Men i slutändan väger ändå den positiva sidan över. En klar vinnare!

Ska berätta lite om mitt första möte med 2:orna. Jag mötte dem i omklädningsrummet när jag slog upp dörrarna klockan 8.20 imorse. Det var kul att se deras ansiktsuttryck när de såg mig där ombytt i träningskläder. "Vem är du och var är "Sandra"  ? " Jag förklarade lite snabbt för dem vad jag gjorde där och berättade mer om mig själv väl inne i gympa salen. De testade gränserna väääldigt fort. De fooor emot redskapen som finns i salen så som linor och ringar och började dra ner dem. Nej minsann! "Så får vi alltid göra var en fras som kom ett antal gången under den 1 1/2 timmen jag hade dem. " Jo, visst!? Eller inte. Inte när de hade mig i alla fall. Men gympasalen var kall och jag ville ju inte att de skulle sitta still. Så de fick välja mellan att "spela" lite fotboll eller springa så många varv de orkade tills de andra kom in. Väl igång så hade vi ett litet upprop. Jag försökte memorera så många namn som möjligt och vi inledde med lite namn lekar. De var alla uppskattade. Sedan hade jag bränt en skiva och hade en liten uppvärming till det. Sedan lekte vi två lekar. Allt jag gjorde var väldigt uppskattat och "kan vi göra det igen" hördes många gånger. När lektionen var slut var alla väldigt noga med att komma och krama mig. Jag fick utmärkelsen "världens bästa jympalärare" och de önskade att jag skulle komma tillbaka. Underbart lyckat!!! =)  

Första vikariatet!

Vet ni hur trött jag är nu? Dagen blev inte som planerad. Klockan 7.20 ringde mobiltelefonen. Yrvaken och rasslig i rösten svarade jag. Det var personalansvarig som ringde från en skola i Malmö och ville att jag skulle vikariera i en förskoleklass då deras lärare där var sjuk. Vimsig svarade jag ja utan att ställa allt för många frågor som tex hur länge jag skulle jobba till. Iväg till den här skolan. 30 minuter tog det att duscha, välja kläder, äta frukost och ta sig dit. Speedy! När jag kom dit trodde jag nästan inte mina ögon. En klass med 29 förskolebarn. Herregud!!! 29 stycken sådana småttingar (6 och 7år) i EN klass. I de andra förskoleklasser jag varit innan har de varit 16-22 stycken. Det är mer lagom. Det hela gjordes inte lättare av att där var 5 barn som inte pratade svenska. Som tur var var jag inte själv. Phu. Annars hade det varit jobbig! Jag lärde mig inte många namn idag måste jag erkänna. Väldigt världigt lååånga och svåra utländska namn som jag aldrig har hört innan. Det var en stor kontrast till skolor där jag varit och praktiserat på innan. Mycket stor kontrast. Men jag lärde mig mycket. Har chans att lära mig ännu mer imorgon då jag ska dit och vikariera igen. Imorgon ska jag ha 2:orna alldeles själv i idrott. Wraah! =) Men det ska nog gå bra. De verkade snälla. Wish me good luck =)

/Lärarinnan ;-)

Vem är jag?

20 Frågor:

1. Hur skulle du beskriva dig själv med endast 3 ord?
Omtänksam, snäll och UNDERBAR! ;-)

2. Piercingar?
2 st. En i tungan och en i naveln.

3. Tatoos?
Det kommer!

4. Är du kittlig?
Eeh JAAAA!

5. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
Lillfingert

6. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Jag har alltid drömt om att kunna flyga!

7. Vad är du beroende av?
Kärlek

8. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS och vem var det ifrån?
"Låter jätte bra. Puss" och det var ifrån P.

9. Vilken var din favorit tecknade serie som barn?
Smurfarna

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja. Bevisat och klart!

11. Gillar du dig själv?
Svårt att inte göra. ;-)

12. Vad har du för ringsignal på din mobiltelefon?
Björn Gustavssons låt till Carina Berg i melodifestivalen.

13. Har du en crush på någon?
Yes I have!

14. Tycker du att du är snygg?
Ibland. Ibland inte.

15. Har du varit kär någongång?
Ja det har jag. Helt fantastiskt underbart.

16. Vill du ha barn?
Ja

17. Vill du gifta dig?
Ja

18. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Jag tror det var när mamma och pappa berättade att jag skulle fåen hund när jag var liten. En FIFFI! =)

19. Är du en bra förare?
Excellent!

20. Är du glad att det här är den sista frågan?
Njaa.. Jag har ju själv valt att svara på frågorna så någonstans måste jag ju ha tyckt att det skulle vara roligt. Men nu börjar det nya humor programmet RAW. I loooove stand up comedy!


Min första blogg skrev jag på Lunarstorm!

Vet ni vad jag kom på innan idag? Jag har skrivit blogg sedan 9 Juni 2005. Då skrev jag mitt första inlägg på lunarstorm. Det hade jag helt glömt. Jag fick nämligen ett mail från Lunarstom idag att "de saknar mig och att jag har x antal nya mail" Herregud tänkte jag. Har jag fortfarande kvar den sidan? Jag loggade in och kollade min sida. Då slog det mig. Jag skrev mitt första blogg inlägg på lunarstorm! Och jag kommer mycket väl ihåg varför jag började. Jag ville att ex kex skulle se att jag klarade mig alldeles galant utan honom fast att mitt hjärta höll på att dö av sorg fortfarande. Men det kunde jag ju inte visa. Det var även ett sätt att bearbeta mina känslor och att gå vidare.

"Göteborg Tors 9 jun 2005 20:53 Övrigt, 13 läsare totalt
Då va det snart dax för det årliga Göteborgs besökandet. Har varit där varje sommar nu sen 5 år sen. Det började med tältning med Per o Robin. Remember Sara o johanna? =) Haha.. Det va typ den första gången jag va där själv. Nu e det mina underbara wieners o del av nettan gruppen som ska dit. Yeeees! Som vi ska åka karuser. Tills vi spyr!!! =)"

Inte vidare djupt men det är jag o andra sidan inte alltid här heller.


En effektiv dag.

Vilken otroligt effektiv dag det blev idag trots att jag inte steg upp i tid och tränade. Var nog på IKEA med mamma i 2 timmar. Haha. Vi hade riktgit kul faktiskt. Provade soffor i sittande och liggande läge. Möblerade om kuddar och bar bord och fotöljer för att se så det verkligen passade med soffan. Folk tittade men det brydde vi oss inte om. Vi skrattade och hade kul.

Nu har jag dessutom läst ett helt kapitel i matteboken och är inne på mitt andra. Känns riktigt bra det här. Träning blir det nog också tal om klockan 19.45. 75 minuter medelpass med Emma på Friskis Heleneholm.

Imorgon blir det träning klockan 12. Monica som har skivstång på Heleneholm. Sen blir det faktiskt en tur till Lund när P slutat jobba klockan 16. Det ser jag fram emot. Hem till Kristianstad kör jag på onsdag morgon i samband med att P kör till jobbet. Perfekt då jag börjar skolan 8.30. Vilken pirr-känsla jag fick i magen nu. :-D

Morrn morrn!

"Godmorgon!"

Urh vad dåligt samvete jag har. Ställde klockan på 9 för att jag skulle upp och träna klockan 09.45. Tror ni jag kom upp? Nej, det gjorde hon inte. Älskar ju mitt måndag morgons pass. Så otroligt jobbigt och bra träning. Men men. Man kan inte gråta över spilld mjölk eller vad är det man säger?

Inte så mycket att berätta då min dag näst intill precis börjat. Har hunnit klunka i mig en kopp av  det underbara morgonkaffet och oj så underbart det var då.  Idag väntar en dag framför böckerna. Early childhood mathematics ska betas av och det känns sådär lockande. Tycker att engalskan blir svårare och svårare ju längre in i kapitlen man kommer. Vår lärare påstod dock att det blev lättare vilket jag inte riktigt är beredd att hålla med om.

En tur på IKEA och ILVA med mamsen ska hinnas med idag med. De ska fixa till vardagsrummet och mamma behövde lite smakråd då hon inte riktigt litade på pappas soff-smak i lördags då de var ute och tittade. Haha. Njaaa.. Jag måste nog hålla med henne i det fallet.

Känns som att idag kommer att bli en bra bloggdag. Så mycket intressant vet jag i och för sig inte om jag har att berätta men det känns som det kommer komma många små nonsens inlägg då jag är väldigt glad för att ta små puaser när jag pluggar. Och att blogga är ju en godkänd anledning till att ta en paus! =)

Hörs sen!

Singelpappa

Haha. Kalla mig tönt men hjärtat hoppade till en extra gång när jag såg att singelpappa Björn varit inne och kommenterat min kommentar (hängde ni me?) som jag gjorde på hans blogg. Jag var nyfiken på hur man gick tillväga när man har så många kommentarer som han har. Orkar man läsa alla? Jag tycker att det är kul att läsa folks kommentarer men när jag kommer till kommentar nr 14 har jag tröttnat. Men det är ju klart, då handlar det om mig själv och kommentarer på mina tankar och funderingar. Är jag lika sjuk i huvudet som jag tror? Det är klart att man vill ha kommentarer på det. Det jag ville komma till var att jag har utvecklat en liten crush för honom. =) Det verkar vara en klok man med bra värderingar. Och hör och häpna på sammanträffandet, han bor i Kristianstad! Sen att han dessutom är väldigt söt är bara en bonus. ;-) Jag fastnade direkt för bloggen och det han skrev. Det finns ett sådant djup och jag fascineras gång på gång av det han skriver. Att jämföra hans blogg med min är som att jämföra choklad med rotselleri. En självklar vinnare. Men men. Jag skriver på. Skriver ju som sagt mest för mig själv och spontant om det som känns kul/bra/intressant/relevant just nu. Som mina ytliga "problem" som jag kallar dem och det här med crushen på ♥ Björn ♥. ;-)  


Karlar - födda till att förvirra den underbara kvinnan?

Mannen lever. Jajemen! 5 minuter efter jag skrev inlägget igår pep det till i mobilen. Han förklarade att han fortfarande var krasslig men att han eventuellt kunde träffas imorgon (läs idag). Idag pep det till igen och han var visst fortfarande inte helt 100. Tanken har ju slagit mig ett antal gånger att han inte alls är sjuk utan bara använder det som en slags ursäkt för att inte träffas. Varför göra det kan man ju då fråga sig? Jo, för att han inte vet vad han vill och inte riiiktigt är redo att släppa mig . Det VAR min teroi. Men så fick jag ett super sött "bonus" sms. Bonus sms är ett sådant sms man får tillbaka fast att man sagt allt man vill ha sagt och egentligen inte har någon anledning att skicka tillbaka. Det löd "Imorgon måste jag ju träffa dig! Har gått en vecka sen sist vi sågs. Har svår Anna-abstinens ;-) Puss." Gulligt. Gulligt men förvirrande. Nu ändrade han plötsligt min teori om att han inte är sjuk till att han nog vill ses trots allt. Vad tror ni?

Det tar bra ja!

"Uppvaknandet.
Ågren Aldrig mer. Akut vätske- och saltbrist.
Ditt nervcentra är hyperkänsligt efter att ha varit nedsövt.
Katten stampar och solljuset skör som en laser genom din ihopskrumpnade hjärna.
Du genomlider en "nära döden upplevelse" som kallas baksmälla."

Idag mina kära vänner är jag mer död än levande. Det tog hårt igår. Skit kul kväll men idag betalar jag priset. Det som känns jobbigast nu är att jag måste köra till Frida och hämta min mobil då jag glömde den där igår. Fråga mig inte hur jag lyckades med det. Mycket mer än så här får ni inte utav mig idag. Nu är det samla krafter som gäller inför den långa färden hem till Frida. 

 

RSS 2.0