Happy Valborg!

Än så länge har min valborg fyllts av idiotiska, okompetenta bilförare som inte använder blinkers och bilköer när jag körde till Malmö. En olycka (kaaaanske för att folk är så idiotiskt dumma att de inte orkar/glömmer/vill använda blinkers!?!? ) mellan IKEA avfarten och rosengård gjorde att trafiken stor blixt stilla i 10 minuter medan en frustrerad KISSNÖDIG Anna satt bakom ratten. Det bidrog till att det tog lite drygt 30minuter extra att köra "hem" idag. Men sen när jag kom "hem" ordnade allt upp sig. Tog min kurslitteratur, anteckningsblock, en solstor och en Xider och begav mig ut i gräset för att sola/plugga/fira/dricka. Helt UNDERBART! Gjort upp lite planer på att träffa A ikväll dessutom.. Blir nog en bra Valborg.. =)


PLUGG!


Och nu till det roliga. HAPPY VALBORG! Take it easy. Kom ihåg att det här är fjortisarnas dag, det vill säga de mellan 15 och 17, och deras dag att göra bort sig. Inte vår, vi som är i 20-25 års åldern + över naturligtvis! Jag ska själv försöka att göra mitt bästa för att komma ihåg detta ;-)

SKÅL!

BILDER : Studiebesök Tekniska muséet Malmö

Började med lite lunch i parken vid stadsteatern (Har den något namn???) i form av Kinabox. Gott och billigt! 




Skit kul "green screen simulator" där det gällde att akta sig för de felaktiga svaren och fånga de riktiga. Helt klart det roligaste på hela dagen!

Mia var en hejare på det här!....

... och det gick sådär för mig. FULL koncentration.


En väldigt kul och trevlig dag/utflykt som jag kan rekommendera!

P, studiebesök & valborgsmässoafton

Ni säger sånt som jag absolut inte vill höra. När Frida skrev den första kommentaren igår blev jag knäckt. Insåg väl först inte allvaret med det jag skrivit och att det skulle påverka ännu mer mina vänner negativa syn och vad de tycker och tänker om den här P. Men som vanligt tar jag på mig min riddarrustning och skyddar honom som han vore ett litet oskyldigt spädbarn. Till hans försvar så får jag väl påstå att hans positiva sidor väger upp de negativa. Men det är sällan ni får höra om de då jag mest skriver om honom då något negativt är på G och jag känner mig nere. Ni känner inte honom och har ingen aning om hur hans personlighet är. Det vill säga helt underbar. Kanske är det bara kär-hjärtat som pratar men som sagt, om ett tag är jag redo att göra slag i saken.

Men i alla fall. Idag har vi varit på studiebesök på tekniska museet i Malmö. Skit kul! Skulle vilja påstå att bilder kommer men vågar inte lova för mycket då jag påstått sådant innan och inte hållit vad jag lovat =). Hade i alla fall hur kul som helst. Eller jag och Mia hade det i alla fall. Vi släppte verkligen ut barnen inom oss. Hahahhaha..

Fortfarande inte säker på hur valborgsmässoafton utspelar sig imorgon. Är velig då jag vill vara kvar i Kstad med tokarna här men då jag ska jobba på fredag kl 15 känner jag att det blir krångligt. Aja.. Vi får se. Men en sak är säker. Jag ska inte vara med P i alla fall ;-)

Uppryckning!

SNÄLLA NI! Kolla in denna. Jag skrattar lika mycker varje gång. Så OTROLIGT kul. Hahahahah.. Jag döööör. Shit vad söt och cheeeeezeeees VAD KUL!!!!!! Hahahahahahahahhahahhahahahhahahhahahah


Love hurts

Kass bloggerska! Jag vet. Men det är faktiskt inte bara helt och hållet mitt fel. Visserligen har jag varit kass och lovat bilder som aldrig kommit och det kan jag inte skylla på någon annan än mig själv. När man har två bostäder är det svårt att hålla koll på vad som är var och digitalkameran, batteriladdaren, och "överföríngskablen" har de alla befunit sig i olika delar av Skåne. Så bilder blir det nog inte på ett tag då jag befinner mig i Kstad till fredag och sedan jobbar fredag kväll, lördag och söndag i Malmö. Internet är som känt KASST och har inte funkat på nästan 36 timmar. Nu har det dock kommit igång igen och nu ska det inte vara några som helst problem varken nu eller framöver. Det är till och med så lyckosamt att msn ska bete sig normalt och jag ska slippa loggas in/ut hela tiden. Är livet inte underbart!? ;-)

Livet är väl ganska så okej ändå. Tycker lite synd om mig själv då och då när jag tänker på P och hur mycket jag saknar honom under veckorna och att han förmodligen inte känner samma sak. Bjöd hit honom under valborg då vi ska på brännbollsturnering och sitta i gräset och dricka vin och grilla men tror ni han kunde? Nej, festprissen nr 1 var naturligtvis upptagen med annan fest. Han frågade när jag kom hem till Malmö och jag svarade på fredag för att jag ska jobba kväll. Då fick jag ett sms tillbaka som lät "Skit också, hade hoppats på en bakis fredag med dig :) skall på en annan fest på lördag. Puss" Då blir man glad! Underbart att planera hela helgen utan mig. Är det enda jag är bra till att spendera "bakis dagar" med?! Så nu ska vi inte ses på hela helgen då jag ska jobba söndag till klockan 15 och sedan köra tillbaka direkt till Kstad för att jag ska ha praktik på måndag och behöver planera det jag ska göra på måndag morgon.  Vet helt ärligt inte hur länge jag pallar att ha det så här. Det jag vill är ju att ha någon att planera tillsammans med. Helger, framtida fester tillsammans och att inte tala om det snart stundande fenomenet midsommar!!!!  MEN, det verkar ju inte han vilja så ... Men om lite mer än en månad har vi träffats i ett halvt år och DÅ är det väl ändå dags att ta ett betslut? Eller vad säger ni? Hahah... skrattretande egentligen..  6 MÅNADER! En vuxen mäniska på snart 28 år. Phuuu.. Trött blir jag också.. Men vi får se.. Jag har i alla fall bestämt mig nu. Jag kan inte ha det så här. Det gör för ont. Men jag behöver den här månaden på mig för att förbereda mig på en eventuell tid utan honom. Helt ärlig så är jag SKITRÄDD. Det är så skrämmande. Otroligt rädd för att bli sårad igen, hjärtat vill verkligen inte det. Meeeen, man får inte alltid som man vill. Det har vi ju lärt oss vid det här laget.

Usch nä. Nu kan jag inte babbla mer om det men när jag ändå är inne på spåret män kanske ni undrar hur det gick med A? Det blev aldrig någon middag. Jag fick kalla fötter och det kändes inte rätt och träffa honom, inte just då i alla fall. Jag avbokade några dagar innan och sa att det uppkommit andra planer. Han tog det okej och har ändå fortsatt att smsa. Senast idag då han frågade om vi kunde planera in en annan dag för en dejt. Jag svarade med hur det var dvs att jag ska hem på fredag men jobbar hela helgen och att jag verkligen inte har tid att träffa honom. Då fick jag ett kul sms tillbaka "Wow du är verkligen en upptagen kvinna Nilsson. Men det betyder inte att jag ger upp om dig. Vi gör så här, ring mig när du kan. Jag har all tid i världen för dig Anna. Kram" Det är ju en SÅN kille jag vill ha! En kille som har TID med mig och VILL spendera tiden med mig. Han är verkligen charmig den där A. Eller är han det förresten? Det är kanske lite "stalker" aktigt? Haha.. Jag är aldrig nöjd! Eller jo, det är jag. Det krävs inte mycket för att göra mig till lags. Jag tänker för mycket bara ...... THATS the problem!

Jag är hög som ett hus!

Kära vänner. Förstår ni hur mycket jag har shoppat idag!? Nej det kan ni ju helt omöjligt göra då jag inte berättat det än. Oooorh vad lycklig jag e. Jag har fått så mycket fiiiiiint. Digitalkameran var urladdad så jag kunde inte fota men bilder på fynden kommer förhoppningsvis imorgon. Kan avslöja att jag lyckades spendera 1768 kr på 3 timmar. Det låter kanske inte så mycket för vissa och vissa tycker säkert att det är en hutlös summa som bör läggas på pensionssparandet eller greenpeace istället, men jag ska berätta vad jag fick för den här pengen:

  • Ett par solglasögon
  • En blus
  • En top
  • En klänning
  • Ett par beiga kilklacks skor
  • Ett par gladiator sandaler
  • Ett par chinos
  • Ett par jeans


Jag är så glad och studsar runt i lägenheten. Konstigt att man kan få ett sådant här lyckorus av lite shopping. Jag är hög som ett hus på glädje!!!!! Inlägger uppdateras imorgon med bilder.. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Att sova vidare...

Finns det något som är mer underbart än att sova vidare i den stora varma sängen när ens sovpartner går upp klockan 6.30 för att gå till jobbet? Jag njöt i fulla drag imorgse när P:s klocka ringde och han la sig tätt, tätt intill mig med sin stora, varma kropp och pussade mig över rygg, hals och nacke. Efter det gick han upp och jag hörde hur han duschade, åt frukost och borstade tänder. Innan han gick kom han in till mig och se hejdå med en mjuk viskning och pussade mig på kinden, i pannan och på läpparna. Myyyys. Underbar kille.  ♥ I like ♥

Tandfobi?

Jag måste ha en fobi för tänder eller nåt. Det är så himla konstigt men jag drömmer jätte ofta om mina tänder. Två gånger bara den här veckan! Tidigare i veckan drömde jag att jag hittade en kindtand som var lila. När jag kände på den kände jag den inte och den var helt död. När jag sedan tittade vidare i munnen hade jag flera stycken! Jag fick panik och började skrapa på tänderna. Då visade det sig att det här lila lossnade och under fanns en helt vanlig tand. Då kom jag på det! "Ahhh, jag åt ju rödlök innan idag!" Hahaha.. STÖRD.

Samma var i natt. Jag drömde om mina tänder. Men då hade jag lösa tänder sdom ramlade av efter som. Det sjuka var att jag kunde sätta tilbaka dem eftersom de ramlade av. Men sen helt plötsligt kunde jag inte det längre och då kom ju paniken smygandes igen. Då sa tandläkaren at den enda lösningen var löständer. LÖSTÄNDER?! På en 25 åring som skött sina tänder så noga hela sitt liv!!!! Var gick det fel???!!

Drömmar e konstiga. Hade varit kul och se vad de betydde.

Bra låt

Bara älskar den här versionen av Ayo technology med Milow


Uppfinnar Jocke

Godmorgon..

Underbar morgon. Ska iväg till Kristianstad uppfinningsverkstad (?? Näää, sådär hette det väl ändå inte?) idag med skolan. Väl där ska vår klass ha hand om en förskoleklass och göra olika tekniska experiment tillsammans med dem. Ska bli kul. Eller just nu känner jag absolut inte för det. Är jätte orolig för min knuta jag har i halsen. Den kommer och gå lite som den vill. Jag gjorde en hypotes som verkar ha strämt hittills at den kom varje gång jag skulle bli förkyld. Nu när jag vankade imorse var den större än någonsin och ingan förkylning i sikte! :-S Nu gör den till och med ont när jag inte tar på den. Om jag böjer huvudet bakåt gör den skit ont... Usch.. Jätte orolig är jag. Får ringa sjukvårdsupplysningen sen.

Inte så kul som jag trodde =)

Hittade en kul grej på Idas sida att göra i brist på annat vettigt såsom att plugga, städa, ringa mama, raka benen. Ah! Detta är roligare. Förlåt mamma =)

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det nummret som står här:

17 Björn W
21 Diego
24 Emina
35 Henrik
36 Johan Polis
37 Johanna
40 Karin
48 Karoline B
54 Lisan
66 Maria H
72 Moster

Fråga: Har du pussat nummer 72?
Svar: Ja! Älskade moster.

F: Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36?
S: När han kom och hånglade upp mig hemma hos mig fast han hade flickvän som jag naturligtvis inte visste om då...

F: När ska du träffa nummer 48?
S: Inte en aning... Hoppas det blir någon mer gång då vi hade så satans trevligt på klassfesten.

F: Är nummer 54 söt?
S: Visst är hon det =)


F: Vad var ditt första intryck av nummer 35?
S: Haha.. Jag har INGEN aning om vem det är. Gammalt nummer. Kanske dags att börja radera??

F: Hur träffade du nummer 17?
S: Vi bor i samma stad.

F: Gillar du nummer 21?
S: Ja, absolut! Han ska gifta sig med en av mina bästa kompisar så det vore ju synd annars =)

F: Har du träffat nummer 40 den senaste månaden?
S: Jo, men visst var det den här månaden vi var och bowlade?

F: När såg du nummer 72 sist?
S: För någon vecka sedan.

F: Har du varit i nummer 66 hus?
S: Nej

F: När är nästa gång du ska träffa nummer 24?

S: Vet inte. Kanske på Andreas examens fest nu när han tar examen från polishögskolan???

F: Är du nära vän med nummer 37?
S: Absolut. En av mina närmsta och käraste.

F: Har du gått på bio med nummer 40?
S: Nej det har jag aldrig


F: Skulle du kunna gå ut med nummer 72?
S: Gå ut och ta en öl med moster, javisst! Vi dricker gärna vin tillsammans en sen sommarkväll.

F: Vad pratar du och nummer 54 oftast om?
S: EEh... Vanligt kompis snack som kärlek, fest. MFF kanske

F: Känner du nummer 48?
S: Tjaaa... Barndomsväner så jag kände henne i alla fall.

F: Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?
S: Klart!


F: Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54?
S: De känner inte varann. Men med vad hon kanske hört från mig om den här killen så ligger han nog inte på en topp 10 lista ;-)

F: Hur länge har du känt nummer 35?
S: Vem är den här 35:an?!

F: Har nummer 17 ett förhållande?
S: Iiiingen aning. Tror inte det.

F: Har du velat slå 40 i ansiktet?
S: Naaaj. Eller kanske bara för att hon var så dum mot sig själv ett tag.

F: Hur träffade du nummer 35?
S: Men ärligt? Vad är det med den här 35:an???? Varför så många frågor om honom???



Pjuuuuu.. Det här var absolut inte så kul som jag trodde. Dessutom drog det ut på tiden. NU - Desperat houswives!


BRIDEZILLAAAAAAAA!!!!!!!


Wraaahhh! Precis hemkommen från en 4 timmars bridezilla utflykt med självsta bruden to be = Sara, my fellow bridesmade = Emelie, brudens moder = Jeanette och Johanna = bihängande vän och smakråd ;-)

Vi började utflykten i brudbutiken i Vinslöv där Sara hittade sin älskade klänning. Oooooj vad fin! Helt fantastisk underbar... Jag förälskade mig också totalt i en annan klänning. Glömde ett tag bort att det faktiskt var Sara som skulle gifta sig och sprang och plockade ihop min egen bröllopsutstyrsel med matchande halsband och skor. Ingen jätte WOW klännig kanske men i mina ögon var hon en pärla! Ingen prålig som står ut utan bara klassisgt enkel med fina detaljer. Alldeles för tråkig enligt Sara men så min smak. För ordningens skull kommer det naturligtvis inga smyg-titt bilder på den blivande bruden och hennes klänning utan ni får nöja er med MOI och MIN klänning!!! ;-)



Jag provade även en annan klänning för skoj skull.. Tihii.. Men det här är väl det närmsta jag kommer en bröllopsklänning ;-)


Efter det lyckade brudklänningsshoppandet föreslog jag att vi kunde åka in til Kristianstad och titta på tärnklänningar. Så blev fallet men dessvärre blev det mindre lyckat. Men det kommer fler gånger och massor av fler klänningar. Vi kan hitta bättre än den grå/lila farmorslånga knä klänningen med rosa scafs till eller vad säger du, Elle??? "Fiiiin, mycket fiiiin" Citerar Thailändskan i butiken. Fin?! Eller inte!! Hahah =) Bridezillan i Sara kunde man ana lite där en stund då jag och Emelie höll på att dö av skratt vid vissa ombyten. "Det här är faktiskt inte roligt!" Hahaha.. Men det löser sig gumman.

Tack för en bra dag!!!!!!!

Vecka 17

On my feet again. Shit vad bakis jag va igår. En av det värsta gångerna någonsin faktiskt. P skrattade rejält åt ynkliga mig som klockan 20 fortfarande var rejält skakig och trött i kroppen. Men förutom det var han jätte snäll. Passade upp mig där jag låg utslagen i soffan. Blandade saft och handlade rocky road glass till mig som för övrigt var det första jag åt på hela dagen. En rocky road skopa klockan 21 på kvällen. =)

Måndag alltså. En ny vecka. En kort Kristianstad-vecka. Ska på möte i Malmö ikväll så jag kör till Kstad imorgon morgon. Går bara i skolan tisdag och onsdag och på onsdag slutar jag 12. HÄRLIGT. På torsdag klockan 13 måste jag befinna mig i Malmö igen då det ÄNTLIGEN är dags för att fixa naglarna. Då är det 5 veckor sen sist så det behövs verkligen. På fredag ska jag äta middag med A och på lördag ska jag jobba och har andra planer planer på kvällen. Nice.

Ska bli spännanD att komma hem imorgon och se hur mina 11 nya inneboenden mår efter en helg utan omhändertagning. Det har jag glömt att berätta va? Ett av våra natur projekt i skolan. Aja.. Det tar jag imorgon. Presenterar dom med hjälp av lite bilder. Blir enklare så ;-)

Blir nog inte mer skriverier idag. Nu väntar kaffe med mams, en timmes pluggning till och sen dusch och dylikt för att skapa en presentabel Anna inför det stora och obligatoriska kassa/förbutiks personel mötet ikväll. S-P-Ä-N-N-A-N-D-E!!!!!!!!!!

..............................

Det finns bara en fras i hela världen som beskriver hur jag känner mig idag och det är Iiiiiiijääääääklaaar vad bakfull jag är!!!! Kom hit nån och skjuut mig, snälla... Öhöhöhöh... Varför, varför, varför Anna???? SJUKT rolig kväll igår och jag saknar er alla så himla mycket. Bilder kommer men inte idag. Dagen ska spenderas i sängen... SJUK KVÄLL och jag har SJUKT mycket att berätta men det är helt omöjligt att göra det här... =)  Galet galet.. Puss puss

GEEEEENUS


Jaha.. It´s a fact. I am an overanalysing biaaach. Haha.. Kanske inte riktgt så ni uttryckte er men jag tolkar det så med min analytiska hjärna ;-) Haha..

Nej då. Idag är humöret på topp. Väldigt svårt att låta bli att vara glad när det är sånt här väder. Redan varit ute på min första promenad och ska efter jag läst ut skit genus boken "modiga prinsessor och ömsinta killar" ut på min andra. En sväng till friskis. Inte för att träna idag utan för att sola. Satte mig på balkongen innan i bikini men jag hann inte mer än att doppa min bikiniklädda rumpa i stolen förrän jag reste mig igen. Sviiiin kallt ju. Inget bikini väder =) Så att sola ute får vänta och jag välkomnar istället grillen på friskis en månad till. Ville egentligen skriva "kärringa grillen" men med allt genus skit jag läst får jag som blivade lärare passa mig för såna här otroooooligt kvinnoförnedrande uttryck. Känner ni min irroni?! Ööörh, vad trött jag är på den här boken. Kvinnoförnerdring hit och kvinnoförnedring dit. Jag tycker så här. Låt pojkar få vara pojkar och låt flickor få vara flickor. Det finns en anledning till att pojkar är pojkar och flickor är flickor. Det kallas testosteron och östrogen. Vi är inte lika. Behandla alla med samma respekt, naturligtvis, men om flickan vill leka i dockrummet med sina omhändertagande lekar tvinga då fan inte in henne i byggrummet bara för att det ska va genus tänk. UUUJ. vad trött jag blir. Massor av tankar om genus. Överdrev kanske lite där men det gör fasiken de här i den här boken med.

Ikväll är det party med de oldies som gäller. Det är jag, Tudan, Patrik, Jimmy och Gulli. Inte träffat de tre sistnämda på över 1 - 2 år i alla fall så det ska bli såååå kul!! Bilder kommer säkert imorgon. Ska bara komma ihåg att ladda digitalkameran. Uuj, undra om jag fick med laddaren från Kstad? :-s Får undersöka det nu me en gång.

Nu åter till allvaret. Puss och ha en super kväll. Ses kanske ute i vimlet??? Botten upp!!! ;-)



PS! Skänker förresten en stor, stoooooor tanke till my fellow bridesmade  Ellebellebus som är på audition för idol idag i folketspark. Håller alla tummar och tår!!!!!!!!!!!!

Tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fick jag...

Tjiii fick jag. Glöm det som jag skrev i förra inlägget. Radera det ur minnet. Det kommer inte att hända. Not going to happen. Istället blir det en fredagkväll ensam. Ska göra en Sophie och slå upp mig en satans grogg och svepa den på 20 minuter. Happy fuckin friday!

Riktigt så illa som det låter är det kanske inte. Orsaken till mitt lilla humörsvajande är P. Klockan 19.37 (bry er inte om det konstiga klockslaget) skulle jag varit hemma hos honom med ett uppdukat middagsbord. Klockan 18.30 upptäcke jag till min förskräckelse att klockan blivit just 18.30 och att jag fastnat i en plugg-trans vid datorn där rum och tid inte existerar. Jag är ca 27 minuter back för att jag skulle lyckats vara i tid till min middagsdejt. In i duschen och det går helt omöjligt att snabbduscha då både hår ska tvättas och sen dessutom rakas här och där. Väl ute ur duschen har klockan hunnit slå 18.53 och jag konstaterar det faktum att jag är sen och att det inte finns någon som helst möjlighet att komma i tid. Jag får meddela. Hastar iväg ett skamset och ursäktande sms om att jag är där 23 minuter senare, det vill säga 20.00, sharp. Några minuter senare ringer han och jag svarar stressigt. Han lugnar ner mig och säger att jag inte behöver stressa. Nä hä tänker jag. Skönt. Hans kick boxning kanske drog över tiden så han är kanske också sen? Han frågar ledande vad jag ska göra imorgon? Jag svarar att jag ska gå ut och han svarar tillbaka "skit också". Mycket hinner hända i Annas hjärna men tanken på att han skulle vilja träffas imorgon istället för idag slår mig inte. Istället hinner jag få ångest över mina egna planer för morgondagen och att jag kanske missar en fest men hans kompisar! För jag vill ju verkligen träffa hans kompisar! Men tanken avbröts abrupt när han förklarade orsaken till telefonsamtalet. "Det är så här att min lilla systerdotter, syster och hennes man är nere från.... (kommer inte ihåg, någonstans norr över) och är i Lund ikväll. Där avbröt jag honom med mina stöttande kommentarer: "Vi tar det en annan dag" "Ingen fara" Träffa du din syster!" Jag hörde på hans röst att han hade ångest och verkligen kände sig taskig. Han sa förlåt miljontals gånger och skickade ett förlåt sms 10 minuter senare. Han menade det. Stackars kille. Klart att han ska få träffa sin syster som han visserligen inte träffar jätte sällan men ändå. Han har verkligen bra kontakt med hela den familjen så vem är jag att stå ivägen? Jag hörde att samvetet var på riktigt därför fanns det ingen anledning för mig att låta besviken och ledsen, trots att jag var det. Jag ville ju inte förstöra hans kväll. Tycker ni att det är rätt eller fel gjort av mig? O ena sidan kan jag tycka att det är absolut bäst att vara helt ärlig och säga vad jag tycker och att jag faktiskt blev jätte leden och besviken. Herregud! Vi har inte setts sen i tisdags! Men o andra sidan så vad gör det för nytta? Det gör ingen nytta ikväll i alla fall. Allt det hade gjort nu ikväll hade varit att han fått ännu mer dåligt samvete än vad han nu hade och kanske skapat en pisskväll för honom.

Det kom helt från hjärtat när jag sa det men ju mer jag tänker på det destu mer irriterad blir jag. Det jag blir irriterad på är att det här måste han vetat om innan klockan 19 då han ringde. Det måste varit ganska så planerat, i alla fall för dagen, att de skulle köra ner. Det andra jag kom att tänka på är att de till 98% kommer att stanna över nattan hos deras föräldrar. De kör ju inte tillbaka mitt i natten utan det är med säkerhet att de stannar tills imorgon i alla fall. Det jag nu kan tycka är att han skulle kunnat träffa dem imorgon bitti/förmiddag/lunch/eftermiddag istället. Istället för att avboka med mig ikväll hade de ju kunnat träffas imorgon. Nej, och vet ni varför???? Fulla spekulationer nu... Men Jooo, för att imorgon är han ju upptagen med fiskandet!  Han ska upp och fiska tidigt imorgon bitti! Och DET måste ju prioriteras. KANSKE, bara kanske, är jag paranoid. Kanske inte. Jag tror snarare på det senare då mina kvinliga intuitioner och anande brukar ha rätt vad gäller sånt här. Men tro mig, det här ska undersökas. Och om det är som jag tror, då ska han få sina fiskar varma ;-) Hahahah.. HUMOR!!!

Fredag

Fredag ja. Favvis dagen. Underbart. Hemma i Malmö. Kom precis hem. Eller hem och hem, ni vet vad jag menar. Orkar egentligen inte uppdatera. Alldeles för trött. Måste dessutom strax slänga mig i duschen. Ska träffa P ikväll. Det var han som hörde av dig och frågade (Jäääääs, VICTORY! ;-) Haha.. eller inte. Han ska upp och fiska tidigt imorgon bitti dock. Men för fösta gången ska jag inte behöva rusa upp i ottan för att han ska gå upp, utan jag ska få ligga kvar. Niiiice.. Jaja.. Vi hörs väl i helgen antar jag. Om det är någon som vill göra något imorgon på dagen är det fritt fram att ringa. Om du inte heter jultomten förstås. För då ska du fan skita i det. ;-)  Puss puss

No news is good news? I HOPE SO!!!!!!!!!

Tror jag varit inne på vimmelmammans blogg 17 gånger idag. Idag var dagen då hon skulle få sitt besked om sin operation och om förhoppnigsvis sin borttagna och FÖRSVUNNA cancer. Har tänk på henne så mycket idag och när jag pratade med Sara innan kom vi fram till att vi hade samma oroliga känsla i magen.

Jag hoppas så innerligt att no news is good news. Håller tummarna.


Biverkningar?

Fjärde dagen idag jag mår illa. Fjärde dagen jag känner mig trött. Fjärde dagen jag känner mig nedstämd. Fjärde dagen det ömmar i brösten. Jag har analyserat mitt illamående mest. Vad kan det bero på? Jag är väl inte gravid? Det hade ju varit typiskt i så fal. Nu när jag precis börjat med mina p-piller igen!!! Men nej, jag är inte gravid. Men P-pillerna, kan det vara de förresten?  Inte haft några biverkningar förr när jag tagit dem så tanken har inte slått mig innan. Läste på informationslappen och då var både illamående och nedstämdhet med på listan för vanliga biverkningar. Det var vanligt att det här varade i 2 månader. Men HALLÅ!? 2 MÅNADER. Må så här i två månader? Det pallar jag inte. Då är det fan bättre att knulla med kondom. Ursäkta mitt ordval men så känner jag nu. Eller att inte knulla alls är ju ett alternativ. Det verkar ju ändå inte som den jag vill göra det med är speciellt intresserad. Vi har inte hörts sen i tisdags. Jag vet fan inte vad jag ska göra. Om man en dag är jätte ledsen och nere för den här personen och den andra dagen känner att det är helt okej att leva som man gör, hur fan ska man då veta vad som gäller??? Grejen är att jag är feg. Jag är så otroligt rädd att jag gör ett felaktigt beslut. Precis så var det med mitt ex Richard. Jag funderade på att göra slut med honom redan innan vi reste till Thailand men var rädd för att ta fel beslut och ångra mig. Om jag hade dumpat honom hade han aldrig tagit tillbaka mig. Hur mycket jag än bönat och bett och förklarat att jag ångrade mitt beslut hade detta aldrig inträffat. Därför vågade jag inte göra det då jag anser att göra slut är något som är "final" och något som man inte gör i första taget. Det krävs att man noga tänker efter och när man väl beslutat sig får man stå för det. Och då var det ju tur att det va han som gjorde slut med mig. Då hade jag inget val.


Men P då? Oh Gud vad jag inte vill förlora honom. Helt sinnessjukt vad mina känslor har gått från nästan inga alls till bubblande och helt omöjliga att hålla i schack. Skönt på ett sätt då jag trodde jag var dödinnombords men aj så ont det gör när de inte är besvarade till fullo., Jag vill inte förlora honom. Men samtidigt vill jag inte nöja mig. Såg på Greys Anatomy igår och det var ett helt underbart citat "Jag vill leva med dig om 40 år". Tänk vad underbart att höra.


Studentlivet

Jag och Sophie fortsättar att underhålla våra hårt arbetade hjärnor med godsaker och tokigheter. Allt för att slippa tänka!



Ost & vinkväll hemma hos mig i tisdags





.... och grillning på baksidan av huset igår. Min första grillning för i år. Såååå gott.


Skuldkänslor och hjärtebekymmer

En sak som jag glömt att berätta. När jag, Frida och Lisan var på möllan i torsdags och tog en öl kom där två män och frågade om de fick slå sig ner vid vårt bord. Det visade sig att de var riktigt trevliga båda två och jag fick speciellt kontakt med A. När kvällen led mot sitt slut frågade han om inte han kunde få mitt nummer och singel som jag är så fanns det ju ingen anlednig till att inte ge ut det. Han var ju super söt och hur trevlig som helst. Det var nästan skrämmande men jag såg mig själv i honom. Vi var så himla lika.

Nu har vi smsat och hörts per telefon hela påsken. Den här mannen har ringt mig fler gånger under påsken än vad P gjort på 4 månader. (VARNING, Anna?!) Igår ringde han och bjöd ut mig på middag när han kommer hem från Norge nästa vecka. Så fort jag tackat ja och lagt på luren kände jag hur skuldkänslorna kom krypandes. Skuldkänslorna berodde naturligtvis på P och mina starka känslor för honom. Hur kan jag gå ut och äta med någon annan när jag känner så här för honom? Är det fel att göra så av mig? Fast att vi bestämt att det är fritt fram att dejta andra känns det ändå fel på något sätt. Ska jag berätta för honom attt jag ska ut och äta med en annan kille? Fast det ingick i och för sig inte i "avtalet" va hade. Då bestämde vi att så fort det handlade om mer intima detajer skulle vi prata med varandra om det. Samtidigt tänker jag på den här killens känslor. Är det rättvist mot honom att gå ut och äta med honom när jag känner så här för P? Fast o andra sidan så utvecklar man ju inga känslor för en människa under en endaste dejt...

Egentligen vill jag ju inte ha någon annan än P. Men tänk om jag väntar på honom förgäves? Han kanske inte ens har någon som helst tanke att någonsin inleda ett förhållande med mig. Vad vet jag? Han säger ju att han vill vänta och ha sin frihet men helt ärligt så vet vi ju alla hur män är. Hur länge ska jag vänta på honom innan jag tar upp det här samtalet igen? Jag vill verkligen inte ställa ett ultimatum som låter "Antingen är vi tillsammans eller så skiter vi i det". Det känns ju helt jävla fel och TVINGA fram ett förhållande men samtidigt är det ju ett förhållande med honom jag vill ha och jag kan inte vänta hur länge som helst.

Just nu vet jag varken ut eller in. Småbekymmer och pettitesser jag vet......

How to know and when to say it?????????????????


Helt jäkla galet trött

Det började redan imorse. Jag kände att det var något som inte stämde. Så här trött brukar jag aldrig vara. Inte när jag sover hos P. Nej han brukar alltid kunna skaka liv i mig på morgonen när det är dags att gå upp utan några större konstigheter. Inte idag. Jag låg kvar till sista sekund. När det var dags att sätta sig i bilen och köra från Lund till Kstad var jag faktiskt lite rädd. Tröttheten var så pass påträngande att jag var rädd att jag skulle somna vid ratten. Jag var tvungen att hejda mig lite och gå en 5 minuters rask och uppvaknande promenad. När jag kom hem till Kstad mådde jag riktigt illa. Trodde ett tag jag skulle kräkas och funderade både en och två gånger om jag verkligen skulle orka att ta mig till skolan. Men jag intalade mig själv att i alla fall gå på den första föreläsningen om blommor som jag trodde kunde vara viktig. Det är jag glad att jag gjorde. Mycket intressant och jag lärde mig massor om fröspridning och pollinering. Efter den lektionen kände jag mig faktiskt bättre. Så pass bra att jag orkade klämma i mig en kopp kaffe och faktiskt stanna på lektion nr 2; Natur och teknik om magnetism. Inte fullt så bra som den första lektionen, så den hade jag faktiskt kunnat vara utan. Men men.. Man kan ju inte blivit sämre vetare om magnetism i alla fall och det hjälper säkert till en hel del till den kommande hemtentan. Nu var det planerat så att det var skivstång kl 16.45 och sedan spinning direkt efter. Men jag vet i fan om jag ens pallar ta mig till ett pass. Tror det blir en tupplur i sängen nu först så får vi se vad som händer. Puss o kram


Påskhelgen i bilder

Här kommer lite blandad kompott från den helt underbara påsken

Påskafton bjöd på förfest hos Frida och utgång






Sedan var det påskdagen som bjöd på släkt och restaurang besök på Mando (Och ja, tråkigt nog hade jag samma top som kvällen innan)

Lite ego bilder fårman bjuda på!


Älskade faster Maggan och jag



Jag tyckte det var en rolig idé att fota Martin när han häller upp vin till mig (????)


Älskade släkt!


Får passa på att be om ursäkt till Tudan att jag inte meddelade att Martin var med. Har överaskade oss igår eftermiddag så jag visste inte om det. Puss gumman ;-)


Tomten ringer

Igår ringde tomten hem till mig. Eller rättare sagt hem till mina föräldrar. Först presenterade han inte sig, utan frågade bara om jag var hemma. När jag inte var det tackade han för sig och la på. Sen ringde han igen. Då frågade mamma vem det var som undrade och jo, mycket riktigt, det var tomten!

Jag finner det här sååå himla konstigt. Kan inte fatta vem det var. Varför skulle den här personen ringa hem till mina föräldrar? Har inte den här personen mitt mobil nummer? Hur kan han ha mina föräldrars hemtelefon nummer som visserligen också var mitt hemtelefon nummer för inte allt för länge sedan. Mamma och jag spekulerade lite i vem det skulle kunna va och jag kunde bara komma på en person som skulle kunna ha hemnumret. När jag nämde den här personens namn så var mamma inte helt obekant med rösten som presentersade sig själv som tomten.

Skit kul!!!!!!

Haha. Jag tror att jag dör. Ligger dubbelvikt på golvet och skrattar åt farmors pojkvän, Lennarts, historia. Jag vet inte om det beror på de två snapsar jag svepte innan, den öl jag drack till maten, den grogg jag delade med faster Maggen innan eller om historian faktiskt är så pass rolig som jag verkligen tycker just nu.. Hahah. Han berättade när han häromdagen skulle åka hem med bussen från farmors hem till sig. Farmor bor i ett höghus på femte våningen på stadiongatan och busshållplatsen är belägen precis utanför så att farmor har god sikt till busshållplatsen. Lennart ska i alla fall hem och ställer sig i "buss kuren". (Hahahahahahhahahahahahah!!) Han står och väntar och helt plötsligt kör femmans buss förbi. Helt utan att ta hänsyn till Lennert och att han ville med bussen! Men va faaaan tänker han. Jäkla sätt. Vad är det med Malmös bussar och busschaufförer nu för tiden??? Men men.. Det är inte mycket att göra åt saken så han får ju snällt vänta på nästa buss. Nästa buss kommer en 15-20 minurter senare och den gör minsann och da samma sak! "Men vad är det här!!!???" " Vad i HEL*ETE!!!! " tänker Lennart. Då ringer det på Lennarts mobil. Det är farmor. Lennart svarar och farmor undrar vad han håller på med. "Vad menar du?" frågar Lennart. "Ja, varför står du där?" "Står var då?" frågar Lennart. "Ja, varför står du i telefon kiosken???!? " Haha.. Lennart har placerat sig i telefon kiosken istället för i busskuren. Hhahahahahah.. HYSTERISKT kul. Tycker ni inte???

Påsk-kul


Solarie konstigheter

Idag efter skivstångspasset tog jag en tur in i fejksolen. När man solar i solarium som inte är som ett litet rum utan som istället är som ett bås är jag alltid, alltid väldigt noga med att inte låta mina kläder ligga kvar på golvet. Om de ligger på golvet är jag rädd att någon ska smyga under och knycka dem! Och där hade jag i så fall stått... I solariet, naken och inte vetat vad jag skulle göra. Vad hade man gjort??!!?? =) Vad hade du gjort?





Undra vad som hänt med deras kläder??? =)

Kortis

Hej hej!

Ett kortis inlägg. Ville egentligen bara in och kolla hur vimmelmamman mådde. Följer henne varje dag. Verkar vara en underbar  och stark människa. Håller tummarna för henne... http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman//

Ska till Möllan med Frida idag. Blir till att fira min Godkända matte tenta. Jääääh we did it, Mia!!!! =) Påsken är påsken så vi höra om vi hörs.. =) Räkna inte med mega inlägg..

Puss o kram

Mina ÄLSKADE tjejer!

OOOooooooooooo! Veeeet ni vad? Jag ska ut med tjejerna i helgen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tjejerna = Frida, Sara, Johanna och Lisan. Det var såååå längesedan jag träffade dem. Vi ska mysa, snacka skit, dricka lite vin och sen förmodligen dra ut. Helt underbart. Saknar er så mina hjärtan. Gräddet på moset blir att jag får använda min heta klänning som jag köpte för några vecor sen som jag ännu inte använt.
♣ L-Y-C-K-A ♣


Skumma affärer

Sitter och stirrar på telefonen. Ska den inte ringa snart? Det är inte utan att jag har lite fjärilar i magen. Det känns alltid lite pirrigt och lite fel. Tänk om det är någon som misstänker, ser eller lyssnar? Kan han inte ringa NU. Han sa faktiskt att det skulle bli innan 21.30. Han har 19 minuter på sig. Då sätter jag snabbt på mig jackan och springer ner till parkeringen. Allt är över på ett litet ögonblick........


;-)

Varning för skrivbords-slukaren!!!!!



Min specialité! Att göra planer i huvudet

Jag vet inte om det är typiskt för människan, eller för kvinnan eller kanske helt enkel bara för mig och Sophie, men lik väl gör vi fan det varenda gång!  Gör vadå kanske ni undrar? Jo, vi planerar i framtid. Vi gör upp vår egen lilla planering i vårt huvud över hur vår fredag, eller vilken kväll som helst för den delen, ska se ut. Vi planerar in i minsta detalj. Jag kommer hem då, hoppar in i duschen då, förbereder det sista då.... Allt utan att vår kvällskompanjon ens är medveten om att vi ska träffas. Min planering började på jobb idag. Eller nej egentligen inte. Det började långt innan i och med att det blivit lite av en tradition att vi träffats på söndagar. Men i alla fall. Det började med att jag skulle köpa lite blommor och kom på den briljanta idén att P skulle få sig ett påskris! En kul grej som visar min uppskattning och att jag tycker om honom på ett lite mer lättsamt och kul sätt än vad den traditionella rosen gör. Och TRO MIG! Rosor?! Haha.. Nej, nej! Där är vi INTE än! Efter jag slutat gick jag och plockade ihop mitt påskris och mina tillbehör. Körde hem, Hoppade in i duschen och fixade till håret fast besluten att jag inte skulle höra av mig först och tvärsäker på att vi skulle ses. Men icke. Han hörde inte av sig. Klockan 18 ringde jag honom och frågade om vi skulle göra nåt. Till min förvåning kunde inte han. Nej, han skulle hem till sina föräldrar! Va faaaaaaaaaan. WHAT!? Han skulle ju få ett påskris!!!!!!!!!!!!!!! Så nu sitter jag här med mitt påskris. Jaja. Glad Påsk, Anna!


Festligheter!

Sådär ja. Då kan jag presentera en piggare men framförallt nyktrare Anna. Lite bilder från gårdagen tänkte jag bjuda på.









Bakis

Tänker tillbaka på den underbara gårdagen i stan.............................




............................. Dagen idag är inte fullt så underbar. Stolt är jag över mig själv som palla mig till skolan fast att det kändes som mitt huvud förvandlats till en stor medicinboll under natten. Men jag skulle ändå vilja påstå att "bakis" kosttillskottet hjälpte. I varje fall liiiiiiiiiiiite.

En snabbis

Hinner inte med den seriösa uppdateringen jag lovade igår. Internet är som vanligt helt koko och har legat nere hela dagen. Det blir förmodligen bättre v 16 då de lovat att fixa till det i vecka 15. Idag har jag varit ledig och befunnit mig i Kristianstad city där vad Sophie påstår är gräsligt fula människor som spatserar runt varje dag. Haha.

Jag har shoppat! Titta!



Fina va?

Även en ...

...slank ner i korgen då det är utgång ikvällk och jag börjar 9 imorgon bitti. Tvivlar på om det fungerar men det är verkligen värt ett försök. Så vi ses imorgon, Mia. En inte allt för pigg Anna...


RSS 2.0