En vanlig fredagkväll på möllan

God förmiddag!

Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen. Jag, Lisan, Frida och Julia var på möllan och tog en (???) öl. Trevligt trevligt! Jag och Lisan drog sedan vidare till slagthuset där vi hälsade på Eda som jobbade. Haha.. Vi kom dit lite tidigt bara. De hade inte öppnat än =) Så vi roade oss lite med min kamera så länge..
  

Eda hade skrivit upp oss på VIP listan så när vi skulle gå in ställde vi oss naturligtvis i VIP kön. Där va nåt krångel och de hade inte fått ut listorna än så vakten sa "Eeeh.. Tjejer, Det gåt nog snabbare om ni ställer er i den andra kön". Och det gjorde det för där va inga människor.  Vi var bland de första som var där då det var lite dött i början. Men sen strömmade det till. Vi tog oss ytterligare en öl och dansade lite. Men det va helt klart en lyckad kväll. En kväll som börjar på möllan med tjejerna går aldrig fel! *Love*


Nu ska jag snart jobba. 14-21.15 öööhh.. Jag ska jobba medan mina vänner festar. Buuuull. Jaja.. Men sånt e livet. Ha det så kul hos Tezz idag tjejer! Pussisar!


Vettskrämd!

Mina damer och herrar! Haha!! Herregud! Jag har solat.. Shit va röd jag e. Helt cpröd. Det ärju inte klokt vad solen tar. Kom hem från gymmet vid ett och slängde av mig kläderna och på med bikinin. Tog min lilla solstol och trallade bort en bit. Slog mig ner med ipoden och vilade efter två timmars hårt gymmande. Efter en timme blev jag sjukt kissnödig efter allt vatten jag drack på gymmet så jag var tvungen att gå hem. Tradit efter bara en timme men jag ville ju inte kissa i buskarna precis. Gick hem lite halvsur på min blåsa och undrade om jag fått någon färg. Slängde av mig bh:n för att kolla om någon solrand syntes. Tjaa.. Lite grann kanske. Hmm.. Tradit! In i duschen. Ut ur duschen. Kolla spegeln. Shiiiiit va jag ser ut. Hahah...Helt sjukt. Röd som en kräfta. Så nog tog solen allt. 

Så så ligger det till. Så Frida och Lisan, bli inte vettskrämda när vi ses ikväll. Ska försöka tona ner det lite med lite smink ;-)

Åter till solningen. När jag ligger där och kopplar av blir jag lite skrämd ibland för en sådär 10 meter därifrån ligger det en tidning och prasslar så jag blir lite halvrädd varje gång jag hör den vända blad. Men till sist så är jag van och kan koppla av lite extra. Så när jag sligger där och lyssnar på silverchair på högsta volym känner jag helt plötsligt hur solen försvinner. Öppnar ögonen och då står en kille lutad över mig och säger "Är det här din tidning?" Jag blir sjuuuuuuuuuuuuuuukt rädd och skriker till som fan så han HOPPAR bak. (Haha.. ) "Neeeej det är inte min tidning" säger jag surt och skyler mig lite halvt med händerna. "Nä hä" sa han och vände på klacken. Faaan va rädd jag blev och gud va otrevlig jag var. Fick först lite dåligt samvete men sen när jag tänkte efter så inte undrade han om det va min tidning. Den låg ju helt långt bort. Ville han bara va snäll?? Näähää du! Han är man. De är aldrig snälla utan de själv får något ut av det.. Hmf! Män!!!

Nakenchock nr 2

Öööh.. Skulle preciiiis stänga av datorn när det var en röst som sa till mig: "Nämen herregud Anna! Du har ju inte skrivit blogg idag" . Då sa den andra lilla rösten på min axel "Aaahh skitsamma Anna.. Dina vänner är så fucking dåliga på att uppdatera sina bloggar så fuck it ikväll" Då sa den andra lite gällare rösten igen "Nämen kära lilla söta (snygga, heta och sexiga ;-) ) Anna! Så kan du ju inte göra. Du vet ju att de uppskattar din blogg och att de gillar att läsa vad du skriver så det är klart att du inte ska göra dem besvikna!" Så sa den andra "Fuck it, fuck it, fuck it, fuck it, FUUUUCK IIIIT!!!!" Och den andra "PULL YOURSELF TOGETHER WOMAN!!!!!"

Så nu skriver jag blogg. Bara för ER skull ;-)

Idag har jag varit i stan (igen). Fast med mig själv den här gången. Jag hade ett, eller rättare sagt flera mål med mitt stadsbesök och det var att hitta diverse saker. På min shoppinglista stod det träningslinne, Bh med brottarrygg, något kul från GinaTricot samt några heta trosor. Jag kan meddela att allt inhandlades. Målen uppnåddes! Om jag hade varit blondinbella hade jag lagt upp foton på bloggen på vad jag shoppat men nu är jag ju inte det så om ni är intresserade får ni se det IRL ;-).

Åter till shoppingrundan.. Det blev lite av en nakenchock idag igen faktiskt! Öööh.. När jag var inne på stadium och provade ett träningslinne. Tror ni inte att någon jävel öppnar dörren!? Där står jag i bh (som tuuuur va. Tänk om någon öppnat när jag provade Bh:n. Ååångest!)  och leggings. Jag förstår inte vad det är som är så svårt? Är dörren stängd så är den! Dessutom var där hur många lediga provrum som helst när jag gick in 10 sekunder innan. Jag vet, I undress very fast. =) Haha.. Skämt o sido... ;-) Jag är alltid super noga innan jag går in i ett omklädningsrum så att där inte är någon där inne redan. Men näää. Inte den här personen inte! Vet inte om det var en manlig eller kvinnlig intressant men öppnades gjorde dörren i alla fall. Så snälla ni, se efter innan.

Nu är det dags för sängen. Ska till gymmet på friskig tidigt imorgon bitti. Sov gott!

Ego girl?

Just nu flyter inte livet på särskillt bra. Jäkla studentekonomihelvete. Hatar att vara student just nu. Har inga pengar och vill göra så mycket! Jag vill åka på mitt livs resa men nääääääääääääääääääääääääääää... Kom igen mami o papi!! Ett bidrag, come ooooon??? Plzzzzzzzzzzzzzzzz?

Jag vet att jag e tönig som klagar över det här och jag vet att jag verkligen inte borde. Det finns folk som har det värre som jag känner och till och med folk som har det ännu värre och ännu värre och ännu värre och ännu värre och ävvu värre.. Get my point? En tanke åt er alla!

Flåt.. *Skamsen*

Nakenchock!

Gaaaaaaaahh!!!!!!! Står i köket i bara linne och hotpants och gör i ordning min frukost när jag helt plötsligt hör ett sånt där maskin pip som låter "piip  piip  piip  piip". Helt plötsligt från ingenstans kommer en man upp i fönstret och tittar in!!! Och där står jag, typ halv näck! Aaarhh.. Pinsamt.. Så chockade jag blev. Haha.. och han med för den delen =) Ska ha mer kläder på mig i fortsättningen när jag gör frukost det är en sak som e säker.

Shit vilken träningsverk jag har allstå.. Jag ska aldrig mer hålla upp med styrketräningen! Har varit helt inne på bara spinning nu i nästan 2 1/2 månad. Har prioriterat det och då inte hunnit med någon styrka. Det va dumt! Shit va svag jag blivit. Helt sjukt. Men nu är det på att igen o bygga upp musklerna som de en gång var. Så jag antar att jag har en himla massa dagar med träningsverk framför mig. Hade velat träna ett jympapass nu klockan 12 men det går nog inte.. Jag kvider bara jag sätter mig ner på en stol. Hur ska jag då kunna göra knäböj och utfall??  Jag får nog lägga det på hyllan och gå ut och gå en promenad istället.

Vid 14.30- tiden ska jag träffa Sara och Frida. Vi ska väl lulla runt i stan lite tror jag, kanske en tur i pildammsparken. Sen blir det kanske någon lunch eller nåt. Johanna ska även möta upp oss sen när hon slutat så det blir en riktig chick-dag.

Goodbye K-town. Hellooo Malmö!

Såja, nu börjar det närma sig. Proppade resväskan full med kläder och drog med det första "flyttlasset" till Malmö imorse. Det enda som är kvar av skolan nu är opponeringen som är på tisdag nästa vecka. Så sommarlovet har börjat lite smått nu. Det är med blandade känslor måste jag erkänna.

Det positiva med att flytta till Malmö igen är förstås alla mina söta Nettor. I love you and miss you very much! Även det här att sticka till Möllan, lilla torg eller gränden (Muuums! Gränden kom jag på idag! Guuud vad jag saknar det! De öppnar 29 Maj. Någon som är sugen? ;-) ). Helt underbart att vara i Malmö under sommaren. Det är ju trots allt min stad. En fantastisk stad som jag älskar! Även att träna på friskis i Malmö ska bli helt underbart. De är såååå generösa med utbud på pass jämfört Kristianstads friskis. Kristianstads friskis är väl helt okej under vinter och vår månaderna men sen går det utför. De har typ tagit bort ALLA pass som jag gillade. Hmm .. Tråkigt :-( Nä, tacka vet jag Malmö! De har fler pass under sina sommarmånader än va friskis Kristianstad har under sina vinter/vår månader. Heja Malmö! Det var förresten Malmös friskis som gjorde att jag åkte hem idag. Var så himla sugen på att träna skivstångspasset klockan 12 så jag satte klockan på 9 och körde sedan hem.

Det negativa med att lämna Kristianstad är förstås att inte träffa min livskamrat, ;-),  Sophie. Öööh.. Vad jag kommer att sakna dig under de här månaderna! Men vi har sagt att det eventuellt blir någon Lisebergs resa v. 28 när vi båda har semester. Och sen skulle jag komme hem till dig o dina föräldrar i Röstånga och grilla. Och du är natruligtvis välkommen till Malmö du med! 

Det andra negativa är att jobba. Buhuu.. Att jobba påMalmborgs under sommaren är en plåga. Det är så varmt och svettit och man är så slutkörd efter en dag tack vara att där inte är någon luft som cirkulerar.. Sen att det är ganska så tråkiga och inte direkt utmanande arbetsuppgifter gör inte saken bättre. Men men.. Pengar behöver man ju.

Det tredje negativa är ju då att man inte får vara i sin lilla lägenhet. Jag kommer att sakna skolan med.. Att träffa alla vänner... hmm.. Mixade känslor.. 

Att blogga, inne? Facebook, ute?

Blir tokig. Det kliar, ögonen rinner och jag nyser konstant idag. Men nu kan det väl inte vara pollen, kan det  det? Jag trodde den "säsongen" var över för den här gången? Men det känns inte så i alla fall.

Är ganska så uttråkad. Tråkigt väder som inte inspirerar till att göra något. Måste till skolan och lämna tillbaka en bok på biblan men det kan jag göra när som känns det. Jag vill göra nåt kul. Hmmm.. Känns som om denna bloggen blir väldigt tråkig. Inget vettigt att skriva. Om ni vill läsa en bra blogg kan jag rekommendera blondinbella.se. Väldiga fördomar när jag först började läsa. Hon är en tjej med sjukt snyggt hår och en grym kropp som shoppar alldeles för mycket. Rik som ett troll och har nog en fantastisk framtid framför sig. Alla sliter och drar i henne och hon äter ute typ 7 dagar i veckan. Hon verkar väldigt mogen för sin ålder då hon endast går i 2:an på gymnasiet.. Jajaj.. Läs själv. Hon uppdaterar sin blogg typ 5 ggr om dagen så där är alltid något nytt att läsa till skillnad från mina andra tråk kompisar som in bästa fall uppdaterar sin blogg en gång om dagen ;-)

Det här med att blogga har blivit lite av en inne grej. Alla gör det ycker jag. Men det e kul. Mer blogg åt folket! Facebook o andra sidan verkar ha hamnat på utelistan. För ett halvår sedan fick jag 15 mail om dagen att det hänt något nytt på min sida. Nu får jag max 3. Eller så e det bara jag? Kanske det..

Om ni vill veta var jag hållit hus i helgen får ni läsa här

Och så var det söndag igen!
Känns som att det alltid är söndag. Helgen har sprungit förbi i ett rasande tempo. Körde hem til Malmö i fredags då jag skulle jobba på lördagen. Hem, tog en (mm vi vet ju hur det blir med den saken) öl på möllan med tjejerna. Eller nej förresten. Vi lyxade faktiskt till det riktigt då vi åt planka med. Så himla gott. Länge sedan jag åt planka på restaurang.

Jobbade på lördagen. Körde hem till Kristianstad igen på eftermiddagen då det vankades schagerkväll hemma i mitt andra hem (Sophies place). Vinflaskorna korkades som vanligt upp och när alla låtarna var framförda var vi lagom lulliga och pratiga. Låtarna var väl helt okej. Dock väldigt konstigt att Charlotte Perelli kom så himla långt ner. Det förtjänade hon inte. Jag hejade för övrigt på piraterna =) Haha.. De var coola tyckte jag. En kul låt som satte sig direkt i min lilla fjortishjärna. Det låten som vann var helt okej. Tönt-kille som sjöng den bara.. Hatar när de sjunger på så KASS engelska som han gjorde! "Impasibal", jag menar hallå vad e det?? Nä du killen, en engelsk språkkurs till dig från mig! Tog bussen ner till stan och hade vääääldigt roligt på vägen ner till bussen. Hade velat lägga upp lite bilder här men min cpdator hänger sig alltid när jag gör det. Får lägga upp de när jag är hemma i Malmö istället. Haha.. Sjuuuka bilder... På sinnesrubbade människor. Haha.. Va kul vi hade det. Skrattar bara jag tänker på det.

Vi skulle egentligen till banken (ett uteställe alltså) med där va så sjuk lång kö så det la vi på hyllan. Där utanför träffade vi ett gäng killar som tyckte vi skulle följa med dem till Harrys. Sagt och gjort. Där va vi inne en sväng och vände men drog sedan vidare till Grand. Askul!!! Det får vi göra om snäckan.

Så är det söndag.. Först nu jag börjar må bra igen. Har varit rövbakis hela dagen. Så kan det bli. Man har endast sig själv att skylla. Men det var verkligen värt det. Inget mer att säga så tack o hej! Jo, förresten. En tanke till mamsen på morsdag. Älskar dig världens bästa mamma!! Puss

En väldigt lyckad kväll!

"Godmorgon"

Precis stigt upp ur sängen. Vi drack vin och lite sånt igår så vi bestämde oss för att ta lite sovmorgon idag. Mycket trevlig kväll måste jag säga. Det brukar det i och för sig bli när jag och Sophie korkar upp en vinare så jag är inte förvånad. När vinet var slut kände vi inte att vi var riktigt klara med kvällen men vi visste att det inte var den "vanliga" kåren med dj och dansgolv. Det vi däremot visste var att det visades fotboll, Chelsea - M.United, och att där skulle vara en himla massa män. Pratade med Oscar och Patrik innan de gick och de trodde att det skulle va dj efter fotbollen och att de stängde klockan 2. Så när fotbollen var slut (fick i oss ett par drinkar extra då det var förlängning och straffläggning) lullade vi ner till kåren. När vi börjar närma oss ser vi ur det väller ut folk och de börja gå hem. Neeeeeej tänkte vi. Va fan stänger de nu? Vi mötte Andreas som förvånat frågade oss vad vi gjorde ute och promenarade så här dags. "Ni ska väl inte till kåren? De stänger nu." Jahaa.. Det va väl bara att lulla hem igen tänkte vi. Men det gjorde vi inte. Vi trodde väl inte riktigt på honom då Patrik sagt en annan sak. Så vi gick in och där mötte vi Patrik och Oscar som också precis skulle gå hem men som vi lurade kvar ett tag till då vi tänkte att de kunde ta en cider med oss.  Där va inte så mycket folk ´där inne om man säger så. Men vi satte oss i baren och jag fick en trevlig man brevid mig och Sophie fick en annan (Observera att jag inte sa att han var trevlig =) ) Så där satt vi och tragga så pass länge att vi fick ner två cider till till spritsamlingen. Som jag sa var mitt sällskap väldigt trevligt (och sååååå het!!) och vi klickade ganska rejält faktiskt. De som jobbade i baren var nog lite trötta på oss då vi envisades att sanna trots att det bara var jag, Sophie och de här två männen kvar =) De praktiskt taget slängde ut oss. När vi skulle hem fick han mitt nummer och vi sa att vi skule ses på bartömningen på onsdag nästa vecka. Synt att jag inte känner någon som ska dit bara. Jaja.. Det löser sg.


Mätt som en plätt

Usch va mätt jag e. Har precis krängt i mig hemmagjord kycklingsallad. Det var så himla gott så jag åt fast att jag inte var hungrig än och nu får jag sota för det. Usch vad illa jag mår. Orkar inte röra mig ur fläcken. Och nu är det meningen att jag ska hem till Sophie och dricka vin. Phuuu.. Livet är hårt! ;-)


Haha.. Läste sophies blogg imorse när jag kom hem från besiktningen (Skrutt-bilen gick igenom frresten!). Gud vad jag skattade. Ni ska få ta del av en del av det här

"Hahaaahaaa ni anar inte så kul jag haft idag hahaa skrattar fortfarande  Jag och Anna var och tränade nu precis, när vi skulle hem kom Anna på att hon var tvungen att tvätta sin bil. Ordningsam pappa som jag har, har jag aldrig fått lov att tvätta någon bil i en biltvätt (det kan tydligen repa lacken?!) Men det fick Anna  Och vilken tur för mej hahahaaa vilken upplevelse!!! Töntar som vi är beslutade vi oss för att sitta i bilen undertiden, mest för att jag skulle få se vad som hände. Och jävlar vad läskigt!! Skrek av skratt och skräck tills jag blev alldeles matt hahahaa Först så startade den innan Anna hunnit in i bilen och redan då började skratt-attacken bubbla inom mej... vilken syn när Anna kommer springade mot bilen i full fart medan vattnet börjar spruta åt alla håll... hahahaa Du är för söt hjärtat!! Sen gick den jävla tvättgrejen till attack ju hahahaa Fyy så läskigt!! Anna bara tittade på mej med skratt-tårar i ögonen och garvade... Vilken upplevelse, är ni lika lättroade som jag är måste ni verkligen prova hahaa Ha gärna en Anna med er i bilen, blir extra kul då"

Det var hennes upplevelse av den spännande biltvätten. =) Knast.


"Anna! Nu kommer de!!!"

Gokväll!

Idag blev det en sen blogg. Har varit i full gång hela dagen. Det vanliga B-uppsats skrivandet såklart. Sen var vi inne i stan och Soffi shoppade. Jag måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv och min budget. Fick ju i och för sig låna de 2000 kronorna fortkörningsboten kostade men jag har ändå klarat mig förvånansvärt bra. Ingen shoppning och nästan ingen utgång på hela månaden. Det gör väldigt mycket för ekonomin. Så nu har jag 370 spänn att klara mig på fram till fredag och det är ju inga problem!

"Slösade" 130 kr idag på att tvätta bilen. Jag ska ju besiktiga den imorgon. Hahahah.. Sophie och jag hade varit och spinnat så jag frågade henne om det var okej att svänga förbi macken på en tvätt på shell. Visst sa hon och kunde inte ritkgit förstå att jag ville lägga 130 spänn på en automatisk biltvätt när man kan göra det förhand. Hon hade aldrig tvättat bilen i en automatisk biltvätt (säger man automatisk biltvätt??)  så jag föreslog att vi skulle sitta i när bilen tvättades. Hahahah. Det var en upplevelse för lilla Soffan. Hon blev vettskrämd när tvätten satt igång och skrek fraser som "Anna! Nu kommer de", "Anna!!! Bilen rullar, bilen rullar! och "Lyyyft dig för helvete, lyft dig!" =) Haha. Jag såg skräcken i hennes ögon. Vad jag skrattade. Underbart..

Så skruttbilen ska alltså besiktigas imorgon. Håll tummarna!

Mesfitta eller förnuftig?

Jag vill börja att påpeka, till de som känner sig träffade av det här inlägget, att jag absolut inte menar något negativt till er. Jag tvivlar på mig själv och mitt sätt att leva/handla.

Det är ju så här som ni kanske hört att jag vill så himla gärna skaffa mig en vovsing. Jag saknar min lilla Fiffi nåt så fruktansvärt mycket och har därför funderat på att köpa en till. Jag vet att den nya hunden inte kan ersätta den gamla och ingen hund i hela världen skulle kunna ersätta Fiffi. Men det känns tomt här i lägenheten och jag skulle gärna vilja ha en ny luddig liten vän.

Och nu till kruxet.. Jag ska alltid vara så himla duktig. Jag måste alltid tänka igenom allt, väga fördelar mot nackdelar, se det i ett framtidsperspektiv och fråga vänner/föräldrar. De omkring mig de förlovar sig, skaffar katter, hundar, ja, alla de olika husdjur. De flyttar ihopa, flyttar isär och flyttar ihop igen. Säger upp sig från sitt jobb, skaffar ett nytt jobb och förlovar sig igen. Men inte jag. Neeeejdå.. Jag har haft chans att förlova mig och bli sambo, säga upp mig från mitt jobb och dylikt. Men inte jag inte! Jag är så himla försiktig. Jag tar gärna det säkra före det osäkra. Jag undrar nu om jag gått miste om en massa saker. Har jag låtit en massa chanser flyga förbi? Är jag tråkig??? Massor med tankar..


Hög på rengöringsmedel

Då var det måndag igen och man var tillbaks i Kstaden. Måndagar är alltid lite halvsega tycker jag. Varken jag eller Soffan var på särskillt bra humör när vi träffades imorse för att skriva B-uppsasen. Men vi bet ihop och skrev det som skulle skrivas. Sen lullade jag hem till mig igen. Det började med att jag fick spel på hur det såg ut i en låda i garderoben. Sen fick jag spel på badrumsskåpet. Nu sitter jag här med nypolerade väggar och avdammade hyllor i alla badrus- och köksskåp. Hela lägenheten är skinande ren, doftar underbar och det är i ordning i alla skåp och garderober. Lovely!

Något som däremot inte är skinande rent och inte luktar särskillt gott heller, det är jag. Hade behövt en dusch nu. Men jag ska täna klockan 16.45 så det känns ju lite onädigt. Söseri på vatten =) Nä, men det blir nog så i alla fall. Vill ju inte att de kära medtränande ska avlida.

Sophie har väldigt dåligt inflytande på min musiksmak. Först lär hon mig att gilla rock och nu har hon fått mig att lyssna på någon stors fjortis-sommar-techno. Men man blir ju så himla glad av musiken. Sommarpojkarna feat. Fröjda - Lilla hjärtat, är favoriten. Även sommarpojkarna feat RockMaria - För liten grej. Haha..  Den e nice ;) Tror att Lisan hade gillat dem. Du är lite fjortis! ;-) Ladda ner och säg vad ni tycker.

Dusch!


En chockad, besviken och ledsen Anna...

Helt jäkla störda människor alltså! Tänk att människor kan bete sig så här än i dag. Jag trodde faktiskt att man mognade med åren men så verkar inte vara fallet. Jag ska förklara vad jag menar..........

Jag var på fest igår. Eller snarare två fester. Först var jag hos Petra som fyllde 25 och åkte senare vidare till en annan fest, och för deras egen skull nämner jag varken namn eller plats. Skulle bli trevligt att komma dit då jag inte träffat de här människorna på väldigt lång tid. Jag och Frida kom dit runt 23 snåret och alla var sådär lite lagom fulla och trevliga. Hälsade på alla, minglade runt, tog mig en öl, dansade. Ja, ni vet, det där vanliga. Efter en stund, jag vet egentligen inte vem det var som sa det, men jag får i alla fall reda på att borden står placerade precis som ett hakkors. Jag förstod inte riktigt och tänkte typ "Va? Vad e det för idiot som ställt ut borden så? Det är ju inte möjligt! Det måste vara ett misstag" Men jooodå, det var möjligt! Jag fick sedan höra att H stolt berättat för en av mina kompisar att de medvetet placerat borden så. H hade även ställt sig upp när alla satt och åt/drack och skrikigt Sieg Heil. Helt jäkla ofattbart! Vad är det för människor? Jag är helt chockad. Hur kan man ens tänka så? Vet de vad det innebär? Usch nä, hemska människor! När vi fick reda på det stack vi direkt därifrån. Jag kände mig riktigt smutsig. Smutsig, skamsen, ledsen och chockad. Smutsig för att jag varit där, kramat och umgåtts med de här människorna. Skamsen för att jag borde vetat bättre. Men blåögd som jag är trodde jag att människor kunde förändras. Ledsen för att jag inte riktigt kan förstå att de tror att de är bättre än någon annan. Hur kan man inte se alla människors lika värde? För mig är det helt ofattbart. Tänk att se ner på någon annan människa på det sättet bara för att man inte är av samma hudfärg. Enligt mig finns det en ras och det är den mänskliga rasen. I och för sig så borde jag inte vara så chockad. De är ju inte speciellt smarta och har aldrig varit det heller. Det går ju inte precis att föra en meningsfull konversation. Allt de kan prata om är nog brudar, öl, hojar och tatueringar. Vill aldrig mer ha något som helst att göra med de här människorna. Nä ni, håll ni er för er själva, så umgås vi som har något mellan pannbenen med varandra. Jäkla idioter.

På besök i Östra Göringe

Sitter här framför datorn med soffan i knäet. Hahaha.. Det blev ju helt fel! Sitter i soffan med datorn i knät. Det har blivit en vana att ha datorn vid soffan. Skriver bättre då. Har i alla fall precis kommit hem från min gamla praktikplats i östra göinge kommun.  Hur kul som helst att komma tillbaka. Ungarna blev lite chockade. Har varit där hela dagen så nu är jag helt slut. Vila en timme innan spinningen klockan 17.

Fick besked om den nya lägenhet jag sökt idag. Samma område men i ett annat hus med balkong. Vill ha balkong och ny utsikt! Men som det ser ut nu verkar det inte bli så. Jag hade bara plats 4 i kön.  Men jag tackade ja till den direkt, då jag inte behöver någon visning på den. Den e lilla Lindas gamla lägenhet. Så vi får se vad som händer. Om jag får den blir jag lycklig! Om jag inte får den får jag väl söka en ny. Men jag vill ha den, jag vill ha den, jag vill ha den!!!!

Funderade på en sak innan när jag kommenterade Saras inlägg. Kanske jag som e helt stupid nu, men vet någon varför man måste skriva i de här bokstäverna och siffrorna men ser innan inlägget publiceras?? Tacksam för svar =)


Självmordsdator!

Hur drygt är det med en dator som hänger sig hela tiden? DRYGT, kan jag berätta för er som har tjugotusens datorer tjohejsan! Skrev ett inlägg innan jag gick på min kvällspromenad (som för övrigt blev nästan 1 timme idag) om vienettaglass som jag hade ett frukttansvärt crawing på! Hyllade vienetta glassen i min block och när jag skulle läga in en bild på den hängde sig datorn! Så det va bara att smälta att inlägget var puts väck och snabbt på med promenadskorna så att frestelsen inte blev för stor. Nu är jag hemma igen och vienettabehovet är som botsblåst. Dock är jag väldigt rädd för att min dator ska hänga sig igen.

Min promenad/joggingtur var underbar i alla fall. Det är riktigt skönt och behagligt vår/sommar kvälls väder. Fick strippa av min min tjocka tröja för att gå i linne efter ett tag. Dock var det sjukt mycket kryp och insekter som flög runt i luften så det gällde att ha munnen stängd! Hittade ett kryp mellan.., eller ja, i BH:n i alla fall =)

Läste Lisans inlägg igår med det där om parfymen. Jag kände precis likadant! Fast jag var inte så lugn som hon verkade vara, utan jag fick verkligen frispel när jag luktade den parfymen Ríchard haft, Armani Emporio.
Hahah.. Det var så kul! Nu när jag var på Gran Kanaria med mami o papi  ville pappa beställa den men mamma total förbjöd honom för att det var Richards parfym =) Haha.. Hon e söt hon. Men jag sa att det inte gjorde något. NU gör det absolut ingenting men för något år sedan hade jag inte klarat det. Samma är det med musik. Fast den musiken vi lyssnade på tilsammans vil jag fortfarande inte lyssna på. Inte för att det gör ont längre men det framkallar ju ändå lyckliga minnen som man hade tillsammans och de minnena hör inte hemma i mittliv längre. Så Chicago med you´re my inspiration är totalt bannlyst från spelningslistan. Eller Chicago överlag faktiskt..

Har jag något med att säga idag? Då får jag säga det efter Greys Anatomy i så fall som börjar snart.. Possposs

Bra dag trots hektisk getingjakt!

Phuu.. Slog min precis ner i soffan efter en hektisk getingjakt i min lägenhet. När jag kom hem från träningen var här så fruktansvärt varmt så jag öppnade fönstret på vid gavel för att vädra ut riktigt. När jag kommer ut ifrån duschen med handduk runt kropp och hår, hör jag det där surrandet som gör att det ryser i hela kroppen på mig. Man hör direkt att det är en getingjäkel och inte en fluga. Men VAR E DEN??? Men en veckotidning i högsta hugg smyger jag runt i lägenheten för att höra var den befinner sig. Där e den! Aaaahh! Attack! Aj då, missa! Faaan.. Nu är den aggresiv och flyger runt som en galning i hela lägenheten. Adrenalinet pumpar på mig och rädd som fan springer jag efter. (Getingar är näst intll det värsta jag vet, efter ormar och höjder) Till slut fick jag tag på den och kände genast dåligt samvete för jag dödat den. Så nu sitter jag här i soffan som den sanna getingdödare jag är :-S
Okej.. Lite om min dag då. Har varit på mycket bättre humör idag. Hade väl en liten svacka igår. Det tycker jag man får ha lite då och då. Haha.. Mitt sista inlägg igår på bloggen var kanske lite aggressivt. Hoppas ni inte blev allt för rädda för mig ;-p Ni fattar vad jag menar hoppas jag..

Har skrivit B-upsatts, städat och tränat idag. Känns himla bra att man hunnit med det. Nu ska jag snart hem till Sophie och kolla på desperate housewives. Ska bara byta om till något anständigare först. Tror inte hon skulle uppskatta och jag kom i bara handduk. Men grannarna skulle fått något att prata om........ ;-)

Och vad händer sedan??? Värt att fundera på...

Och sen måste jag bara slå ett slag för hur mycket jag ogillar vänner som dumpar sina singelkompisar bara för de fått pojkvän! Gud vad jag absolut inte uppskattar det här fenomenet. Trodde att när man var i den här åldern hade mognat, och insett att vännerna faktiskt också betyder lite i sitt liv. Hoppas att ni som borde, känner er träffade. Älskar er ändå men jag tycker verligen ni borde ta er en funderare.

Everything got its ups and downs..

Sol.. inte sol.. sol.. inte sol.. Vädret verkar ha lite svårt för att bestämma sig idag. Lika så mitt humör. Vaknade upp inte allför pigg och hade faktiskt lite ångest inför dagen, fast att jag skulle träffa min lilla solstråle. Att skriva B-uppsats hela dagen kanske inte är det allra roligaste man kan tänka sig att göra. Men humöret vände när vi satte igång och kom på att vi faktiskt hade mycket kloka tankar att skriva om. Vi hade båda förberett oss väl genom att läsa massor med litteratur i helgen och ordbajset bara rann på. Diarré hade vi båda två.. Haha.. Nä men Gud vad äcklig jag e. När vi var färdig skrivna gick jag hem och läste Lisans nya blogg. Då sjönk humöret igen då jag såg hennes bilder hon lagt ut från helgen. Herreguuuud säger jag bara. Katastrof bilder!! Riktiga katastrof bilder säger jag bara. Usch usch usch usch.. Men jag tog tag i mig själv och ryckte upp mig en aning. Satte på musik på full patte och dansade rundor i lägenheten. Det gjorde susen för humöret kan jag berätta. Haha.. Sjuk människa jag är. Satte mig i soffan för att lugna ner pulsen och såg det första avsnittet på What about Brian. Det skulle jag ju aldrig gjort. Det slutade i alla fall med att vännerna i serien skulle ha en gemensam middag tillsamans med sina respektive. Alla utom Brian då, som inte hade någon. Alla oroades för stackars lilla Brian som inte hade någon och tjejerna diskuterade vad de i all sin dar kunde göra åt honom (what about Brian). Bläääää säger jag bara. När jag såg det kände jag mig som den evighets eviga singeln som alla försöker para ihop med alla. Det är parmiddagar hit och det är parmiddagar dit. Värst är det väl egentligen på släktträffarna där alla kusiner sitter ihoptussade med sina respektive och farmor frågan: "Jamen kära lilla Anna, varför har inte du hitat någon? Du får inte vara för kräsen!" Öhööö.. VADÅ VARA FÖR KRÄSEN?? Faaaan då.. Jag är väl inte kräsen. Jag vill bara att det ska klicka! De jag vill ha vill inte ha mig, och de som har mig vill inte jag ha. Jag kräver inga modellhetingar med pengar och grym bil. Det struntar jag fullkomligt i. Jag vill ha en "normal" man med "normalt" utseende, "normalt" jobb com gillar mig för den jag är. Är det så svårt??? Usch usch usch.. Humöret i botten igen...

God bakis-morgon!

Phuuu.. Livet är hårt. Vaknade och trodde inte att jag var bakis. Så fel jag hade! Varför gör man så här mot sig själv? Varför sveper man det ena vinglaset efter den andra groggen och fullkomligt struntar i morgondagen. Jo, för att just då så är det så himla kul och just då är man inte vid sina sinnes fulla bruk.

Tänkte slänga iväg ett inlägg innan jag börjar jobba klockan 15. Det var så kul för jag fick så himla mycket uppskattning igår av mina kära vänner som sa att de tyckte det var kul att läsa min blogg. I och för sig så tyckte de att det var kul att läsa allas bloggar men det tyckte jag skrev bra. Tack tack tack. =) Till och med Danne (puss på dig sötis) läste.. Det var Johannas förtjänst då bloggen ligger i hennes favoriter. Vi diskuterade även Lisans nerlagda blogg som vi KRÄVER skall återuppstå!!!!

Annars gick kvällen smärtfritt. Inga tappade mobiler eller bortsprungna visakort. UNDERBART! Braaaa Anna! Duktig flicka. En aaaning berusad var jag dock dåjag kom påmig själv att leta i min plånbok efter garderobsbrickan fast jag hade min väska och jacka i handen. Hmmmm... =) Smart tjej! Efter Etage lullade jag ner till Burger King för att köpa mig den första hamburgaren på mycket länge! Det är ju så gott att äta fet-mat när man har druckit. Där var ett offer som jag blev riktigt rädd för faktiskt. När jag stod i kön så kom han fram och pratade lite med mig. Helt normalt. Men sen blev han aggresiv när jag sa att jag inte ville följa med honom hem och när jag gick ut med min mat försökte han dra in mig i sin bil. Farlig värld man lever i.

För övrigt måste jag meddela att min mobil som jag gjorde så himla mycket reklam för igår håller på att muppa sig :-s Den stänger av sig själv lite då och då. Eller den har gjort så två gånger. Så nu är den avstängd och kommer att förbli avstängt tills imorgon när jag kommer hem till K.stad och letar upp min pinkod. =) Bara så ni vet.


Jaja.. Nu får man väl göra sig en aning representabel för jobb då. Usch usch usch.. Jag ångrar mig faktiskt lite att jag tackade ja till extra tiden. Men men.. Lite sent nu..  Hej o hå!


Sex, drogs and rock n roll!!!!!!!!!!

Lördag!
Wohoo.. Ikväll blir det festligheter kan ni tro. Det blir förfest hemma hos Lisan och utgång lite senare. Var inte ute förra helgen så idag ska jag ta igen mig. Igår va en myskväll. Drack öl med Frida på möllan och sen kom en kär liten vän o hämtade mig och körde mig hem. Eller inte riktigt.. Men men.. =)

Idag var det upp och jobba som gällde. Började klockan10 så kl 9.30 körde jag till jobb i min lilla skrutt-bil. Dagen gick super bra. Trevliga kunder som var på strålande solskens-humör. Lilla Christian kom också in och hälsade på men var märkbart förvirrad då han inte riktigt kände igen mig i mitt blonda hår. Snackade lite snabbt med honom och kom fram till att han e himla söt den killen. Synd att det ligger till som det ligger till ;-)

Nu sitter jag o surfar i väntan på fest. Funderar mig på att ta ett glas vin från bag-in-boxen. Det blir nog så snart. Ska även leta upp lite låtar så jag kan släppa loss i lägenheten till grym musik sen när jag gör vid mig. Musik ja! Jag har börjat gilla och lyssna på rock musik. Det är sophie-hjärtats förtjänst. Hon har introducerat mig i rockens värld med allt från Metallica till Takida. Gryyyyyymt bra!!!

Funderar på att byta bakgrund påmin blogg. Den här gråa och trista bakgrunden som jag harnu passar inte mig riktigt. Det är inte jag.. =) Hmm.. Får se om jag håller vid den jag har eller jag bytar. Jag gillar inte de andra för de har så liten text. Tuff choice. Dagens I-lands problem..   :-p

Jaja.. Ett glas vin nu och sen duschen då.. och sen ett glas till.......... ;-) Ha en underbar afton och wish me good luck ikväll..   ♥ Poooooooooooooooss ♥


Festligheter

Guuuuuuuuuuuud vad slarvig jag e och guuuuuuuuuuuuuud vilken dubbelmoral jag ligger inne med. Här klagar jag på folk som inte uppdaterar sina bloggar och så gör jag precis lika dant. Shame on me!!! Men det var faktiskt så här att igår blev en väldigt händelserik dag. Jag o Soffan (Sophie) fick för oss att vi skulle till kåren. Soffan hade hört rykten av Andreas att det visst skulle bli riktigt mycket folk (mycket folk betyder mycket män)  och då e det ju klart att vi två heta singeltjejer skulle dit. ;-). Så blev också fallet. Klockan 18 började hällde vi upp det första glas vinet. Vi pimplade upp en flaska och fortsatte sedan vandringen hem tillmig. Där sörplade vi i oss vi den andra flaskan utan några som helst problem. När vi skulle gå träffade vi på Oscar och Patrik som drog med oss på ytterligare en förfest på Krebo (grannhuset). Där blev det med sprit och jag var lagom berusad när vi kom till kåren. Sophie kände sig dock inte riktigt nöjd så väl framme på kåren blev det en cider i baren (helt sjukt att en cider bara kostar 25kr där!!). Så det blev en riktigt lyckad kväll..

Idag har också varit en bra dag! Helt underbart väder och det gör mig så himla glad. Fast man varit lite halvbakis idag så har man ändå mått helt okej tack vare det fina vädret. Jag körde hem till Malmö vid 16 tiden. Klockan 19 mötte jag upp Frida på möllan för att äta en bakad potatis på ölcafét. Det var riktigt gott. Sara gjorde oss sedan sällskap när hon slutat och åt även hon en bakad potatis. Vi njöt av den underbara vår/sommar kvällen och traggade på om allt mellan himmel och jord. Sara berättade lite mer om det jag inte kan berätta för er än, men det kommer. =)

Nu är det sängen som gäller. Ska sätta klockan på tidigt imorgon då jag tänkte bege mig ut och sola någonstans. Hoppas bara det fina vädret håller i sig för annars raseras mina planer. Godnatt !

Underbar morgon

Goooomorgon, godmorgon. Hör fåglar sjunga glatt godmorgon, godmorgon i köööör.

En underbar morgon! Ställde klockan på 9 för att gå upp i tid och ta en morgonpromenad med Sophie. Vi möttes upp klockan 9.50 och då va det redan så pass varmt att jag fick springa upp och lägga min tjocka tröja igen. Helt fantastiskt väder. Som en riktig sommarmorgon. Vi  var hemma igen 10.35 så det blev en rejäl runda.

Nu ska jag snart hopppa in i duschen och göra mig i ordning för skolan. Grupphandledning av B-uppsats klockan 13. Skoooooj. Sen blir det väl träning klockan 17 och sen får vi se vad som händer..



Hemkommen från träningen

Phuu.. Nu var det över. Men så sjuuukt roligt det var. Helt underbart pass med underbar musik. Både jag och min trogne vapendragare (veeeeeeeeeeem kan det va? ;-) ) tyckte det var super. Det ska jag verkligen gå på igen. Passet var så pass roligt att det inspirerade mig till att boka Manges pass imorgon 17.15. Ska se om jag får med mig elefanten.. Hahaha.. (Internt :-p)
 
Nu är det slappe i soffan som gäller. En eventuell käckemacka för jag känner ett visst sug i magen nu.

Pratade nästan precis med älsade Sara och hon kom med en glad nyhet. =) Men den berättar jag inte än för den måste ha ett egen inlägg med en egen rubrik så alla blir avundsjuka.. Ooooooooooooo!!  95% säkerhet. Jag kommer bli så himla glaaaaaaaaaaaaaaaaad om det blir så. Gud va kul. Längtar längtar längtar Äntligen händer det lite i mitt liv!! =)

Och en sak till! Jag blir så himla "irriterad" på folk som inte uppdaterar sina bloggar! =) Kom igen nu.. Jag har blivit helt besatt om vad som händer i era liv. Jag blir så besviken när ni inte skrivit någon nytt. Är inne flera gånger per dag och kollar. Besatt?? Jag?? Nä då ;-)

I väntan på träningspasset..

Hejhej!

Igår blev det tyvärr ingen blogg.. Inte i lördags heller för den delen. Eller? Blev det det? Minnet är kort. Jag har jobbat och hela helgen har flutit samman och känts totalt meningslös. Helgen har gått ut på att irritera sig på allt från människor som inte hör av sig till människor som hör av sig, fast de borde låta bli. Oanständiga förslag undanbedes.

Helgen har varit bra till en sak. Jag har fått tid att fundera över mitt liv och de som ingår där. Jag har kommit fram till att vissa människor verkligen inte ingår, och kommer därför inte att vara en del av det längre. De raderas från mobilen då deras nummer bara ligger och skräpar. Det är inte bara nummer som raderas. Tankar raderas även i största möjliga mån. Så så ligger det till. Nu är det seriösa Anna som träder fram.. Inte den andra, Lisan, you know who =)

Nu är det måndag och en ny vecka i K-stad har börjat. Det är alltid lite måndagströgt tycker jag. Humöret är väl aldrig direkt på topp, varken på Sophie eller mig. Vi bestämde oss i alla fall för att rycka upp oss och ta det sedvanliga spinningpasset kl 19.45. Fast idag är det inte med Annica utan med Johanna. Det har vi aldrig provat innan. Hoppas det nu är bra så vi kan kämpa och bränna fett från våra spinningass :-) Ett ass som förresten vuxit!! Tror jag i alla fall.. Öööh.. Inte alls kul. Känner mig som en uppblåst ballong för tillfället. Men men.. Så länge som jeansen passar kan det väl inte vara så farligt  ;-)

Vad mer då? Tjaaa... Jag önskar mer aktiviteter till nästa helg då jag "näsan" är ledig =) ! Vad säger ni friends, vad ska vi göra? Jag e sugen på Cuba på fre eller lör. Phuuuu... Min dator hängde sig nyss. Det e f*n bra att inläggen sparas automatiskt! Gud, jag fick hjärtstillestånd där för en minut. Jaja.. I alla fall. Var a jag? Jo, MER AKTIVITETER! CUBA CAFÈ! Möllan? Lilla torg? Etagé? Picknick i parken? Möhippa? ;-) What ever. Underhåll mig så att jag inte tynar bort. Haha.. Okej nu överdriver hon.

Nu ska jag byta om tll träningen. Öööööööööööööööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kärlek är som teknik, det är bra när det fungerar..

Sådär ja! Då har man gjort en av sina två arbetsdagar. Har varit otroligt drygt för det har inte varit så mycket folk. Tur att man har jobbat med Brian så tiden gått fort i alla fall. Honom ska jag inte jobba med imorgon utan imorgon ska jag jobba med älskade Jessica. Min favvo malmborgare! Så nu är det snart i säng och sedan upp igen. Ställer klockan på 6.30 imorgon då jag börjar 7.30. Öööh.. Blir trött bara jag tänker på det.

Sara smsade (Ooooo, titta Sara!! Jag fick in ditt namn) precis och frågade om jag ville komma hem till Ahmed men det är knappt lönt. Jag ska nog lägga mig i sängen och kolla på Scarface som börjar om 10 minuter istället. Jag har inte socialiserat med någon i min bekantskapskrets förutom med arbetskompisarna och mina föräldrar i helgen. Det är lite ångest faktiskt..

Läste Lisans blogg precis och jag känner verkligen för henne det gör jag. Usch vad det gör ont i mitt hjärta när jag läser hur du har det! Det framkallar så himla många minnen om hur jag hade det när jag var i den situationen. Jag trodde verkligen att mitt liv var slut när det tog slut mellan oss. Jag har aldrig varit så förkrossad och kände mig näst intill desperat. Jag visade aldrig min desperation för honom, det skulle jag aldrig ge honom nöjet att se, men jag kände den inom mig. Den stora frågan var VARFÖR? VARFÖR???!!!!??? Precis som Lisan, skrev jag ett brev, men som den hjärtlöse faan han var,  fick jag naturligtvis inget svar på det. Det var en håååårfiiin linje mellan hat och kärlek. Jag älskade honom så fruktansvärt mycket med Gud vad jag hatade honom för den "nya" känslokalla människa han blivit. Alla i min närhet sa att smärtan skulle försvinna och det gjorde den. Men det tog en himla tid.. Du vet gumman hur lång tid det tog för mig och jag kan idag med handen på hjärtat säga att han är totalt likgiltlig för mig. Jag känner varken kärlek eller hat när jag ser honom. Så älskade vän, stå ut! Du är värd någon så myclet bättre! Älskar dig!

Snuvig

Jag har kommit på varför min hals varit som den varit.. Eller jag har en teori i alla fall. Jag har kommit på att det är min (eventuella) allergi. Nu kliar det i hals, ögon och öron som attsingen. Näsan rinner (sexigt, I know) och jag nyser ungefär 2 ggr var tionde minut. Min eventuella allergi skriver jag då jag inte varit och testat mig för någon allergi så då vet jag ju inte heller. Men det är inte kul kan jag berätta. Men hostan är borta idag i alla fall..

Nåja.. Nu är det helg och det kan jag ju strunta blankt i för jag ska jobba. Lördag 14 - 21.15 och söndag 7.30 - 15. Inte jätte långa dagar men ack så drygt ändå. Försöker att ragga lite folk till ikväll att göra något med, men ingen har nappat än så länge. Blir väl "talang 2008" i soffan men mami o papi ;-)  Vilken höjdar helg!

Annars har jag varit ledig idag. Sov till klockan 9 och åt frukost på balkongen i morgonsolen. Lullade rundor i lägenheten, hoppade in i duschen, sminkade mig och stack sedan till Malmö stadsbibliotek för att hitta litteratur till min och Sophies B-uppsats. Lånade lite böcker som vi kanske kan ha nytta av.

Jaha.. Inget mer att skriva. Inget intressant som hänt. Får se om jag kommer på bättre humör sen och kanske skriver något roligare. Nu tycker jag mest synd om mig för näsan rinner, hela huvudet kliar och jag har ingen att leka med...


Dagen efter

Gårdagen var mycket lyckad. Eller kvällen i alla fall. Dagen var lite halvkrånglig. Känns som att jag är otursförföljd för tillfället. Det började med att jag tappade min älskade klocka i badrumsgolvet. Tjoff sa det och man kunde inte längre se vad klockan var. En stor spricka i glaset. Efter att jag sörjt färdig begav jag mig ner i tvättstugan och tvättade (DUH!?, som man skulle göra annat i tvättstugan). När jag kom tillbaka och skulle slänga in tvätten i torktumlaren upptäcker jag att den ena maskinen inte har centrifugerat. Guuuud va drygt. Fick ägna en halvtimme åt att vrida ur alla kläder i vasken innan jag stoppade in dem i torktumlaren.
När det var dags för mat så kokte jag ris och när riset var klart stoppade jag in currygrytan i microvågsugnen. När grytan var varm skulle jag lägga upp allt på en tallrik och då (mitt jäkla klumpass!!!!) lägger jag "microlocket" på den varma spisplattan. Och där låg det ett tag. Ni kan ju gissa vad som hände. Jo, locket smälte naturligtvis och hela spisplattan var indränkt i plast. Så där fick jag ju stå en stund och försöka pfå bort det.
Så det gick en massa tid åt saker som inte var planerade.

Jag var hos Sophie vai 16.30. Då drack vi det första glas vinet och åt smaskiga jordgubbar till det. Vi sminkade oss och dansade rundor i lägenheten. Klockan 18 gick vi hem till mig och drack lite till. Vid 18.30 gick vi ut till de andra och grillade våra korvar. Sen fortsatte kvällen/natten där. Supertrevligt hade vi. Träffade massor av nya människor som bodde i mitt hus som jag aldrig träffat/pratat med innan. Så det  var en riktigt lyckad valborgsmässoafton. Här är lite bilder.

       

Den på mig i hatten är min favorit ;-) Snygg pose....


RSS 2.0