I´m a mess.............

Inte bara en lägenhet i spillror. Nej då! Även ett huvud som är totalt fuckt up. Allt är så himla jobbigt nu. Jag pallar inte riktigt med allt som händer och jag känner hur paniken börjar närma sig. Det är så mycket nu att igår när jag körde hem från Kstad brast det och jag satt och bölade ensam i bilen i sisådär 20 minuter. Varför har det blivit så här? Allt på en gång. Jag är så otroligt stressad och jag mår inte bra för 5 öre för tillfället. Hormonerna flödar runt i kroppen och magen är i krisläge. Mensrubbningar och magkatarr... Ööööh.. Jag vill må bra. Låt mig må bra!!!

Booooom! En lägenhet i spillror.

Guuuuuuuuud! Jag behöver en paus. Ge mig en paus! En paus från packandet. Jag packar och packar och packar.. Tror ni att det syns att jag har packat??? NEJ! Ser lika fullt ut med prylar som när jag först började. DEn enda skillnaden jag ser är att det ser ut som en bomb slagit ner i lägenheten. Jag HATAR att bo så här. Hatar att bo i röra! Nu vill jag bara att Sophie ska komma hem så man kan gå hem till henne och se hur en ren och städad lägenhet verkligen ser ut.. Också vill jag ha kaffe. GOTT kafe. Kom hem hjärtat, kom heeem!! =) Men phjuuuuu.. Jag e slut. Det var jobbigt att flytta. Så jobbigt tyckte jag inte det var när jag flyttade hit. Kanske har jag samlat på mig mer saker eller så har jag helt enkelt förträngt det? Men dagen fortgår som jag planerat och jag är stolt över mig själv. Både gårdagen och idag har gått enligt planerna och jag har varit effektiv så in i helsike. Nu tvättar jag till och med samtidigt som jag flyttpackar. Bra Anna, Bra! Jaja.. Roligare än så här blir det inte.. Nu måste jag sätta in en högre växel och speed-packa innan träningen kloclan 17. Hej så länge.  

En pojkvän som gör det mesta för mig.

Godmorgon allesammans!

Uppe med tuppen idag fast att jag är "ledig". Jag har varit med Andreas på citykliniiken hos en öron, näsa, hals doktor. Det är ju nämligen så att mina kära och alldeles underbara pojkvän snarkar.. Och det kan jag berätta inte är så himla underbart. Det går bra när han ligger på sidan men när han ligger på rygg, ooooohhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan inte ens beskriva den känsla som kryyyyper långt in under huden. Usch o fy. Och när jag ligger där och inte kan sova så blir jag så arg på honom! Fast att den stackaren inte ens kan hjälpa det. Så nu var vi hos farbror doktorn idag som körde ner en kamera in i näsan och ner i halsen på stackarn! =) Inte lätt att vara tillsammans med mig. Tur att ni slipper det.

Vad tycker ni förresten om min nya bakgrund? Lite med stilren än den andra hysteriskt färgglada och blommiga va? Jag gillar den. Ha en fortsatt bra dag.

Pussilusk

Mitt hår genom tiderna

Är hemma hos föräldrarna och i deras dator, vilken är min gamla, kom jag över en massa foton på mig. Gud va olika frisyrer jag haft! Det har varit mörkt, blondt, långt och kort. Ja, till och med hårförlängning hade jag ett tag. Här är lite olika bilder. Saknar det mörka!


 










Intressant va? :-P Nästa gång blir det mörkt. Eller vad säger ni?

Dagen D

Imorgon ni! Ja då händer det stora saker. Nu har jag bestämt mig. Nu ska det fan hända. Vad som ska hända tänker jag inte berätta. Men det kommer att ta fart imorgon i alla fall! Ser fram emot det. PUSS

Rajdattidajdattidaj! Utgång!

Utgång! Jajemen! Trots en djävulusisk mensverk från helvetets djupaste törnskogar ska jag minsann o da gå ut! Efter den bedrårande lilla knarktabletten ipren kan jag i alla fall stå upp och är därmed ett steg närmare mot att dansa! =) Jag har inte varit ute i Malmö sedan den 8 september! Herregud alltså. Det är läääänge. Och det är väldigt lääääääääääääääääääääääänge om man jämför det med hur mitt liv såg ut för ett år sedan. Efter många år som sliten singel är man ganska så trött på utelivet och uppskattar de mysiga hemmakvällarna med pojkvännen till max. Underbara Andreas. Han e fin han. PUSS. Men ikväll blir det en kväll/natt utan baby. Eller vi ses ju när jag slinker ner full som en alika undeder täcket. Mys. Men nu, SKÅL! ;-)

Ormtjusaren Anna

Gokväll!

Ett sent kvällsinlägg kommer lastat... Innehållet är inte riktigt bestämt än i skrivandets stund utan jag tar det som det kommer. Sådana inlägg brukar sällan bli bra men jag hade noll fantasi om vad jag skulle skriva om idag. Det har liksom inte hänt något idag. Jag har varit utanför min dörr en gång idag. Underbart höstväder har det varit här i Kstad. Vädret varit i belåtenhet i Malmö med eller?  Lita halv bakis vaknade jag av mig sjäv klockan 8 imorse. Gick upp och gjorde mig lite frukost men insåg ganska så snabt att piggheten inte gick att bibehålla så jag la mig i sängen igen. Låg och zappade mellan lite olika kanaler och fastnade på nature chanel där det handlade om ormar. De som känner mig vet att de är min absoluta fobi och jag tål knappt se dem. Eller jag gjorde inte det förr i alla fall. Nu har jag blivit mer behärskad och kan se på dem med ett ganska så lugnt humör. Visste ni att ormen har den mest töjbara munnen av alla varelser? Helt sjukt var det! En smal liten orm skulle svälja et stort stort ägg. Visst tänkte jag när han började. Det kommer ju aldrig att gå! Men munnen blev större och större och till sist hade den smala ormen slukat det stora ägget! Och innan ägget gått sönder i ormen såg det helt sjukt ut. Det absolut colaste var att det som inte ormens matsmältning kunde ta hand om, äggskalet i det här fallet, kom upp ur munnen igen. Så vips kräktes där upp ett mosat äggskal. Coolt! =) Amen GUUUUD! Nu när jag skulle kolla efter en rolig bild på en orm kom jag över den här videon där en orm ätit en flodhäst!! Fejkat? Jag tror inte det. Ser jätte verkligt ut. Bedöm själv. http://images.google.se/imgres?imgurl=http://video.jesper.nu/videos/73358/snakeeatinganegg.flv.2.jpg&imgrefurl=http://www.jesper.nu/jtube/Djur/32806-Orm_ter_flodhst_Ej_fejkat_mste_ses/&h=80&w=120&sz=5&hl=sv&start=4&usg=__rx_L3umUUXlC6__3y7vKJ0O3g8Y=&tbnid=3Exs0qTP4s33nM:&tbnh=59&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3Dorm%2B%25C3%25A4ter%2B%25C3%25A4gg%26gbv%3D2%26hl%3Dsv%26sa%3DG


En sjuuukt skabbig bild på mig då jag är svettig och har dubbelhaka. Men det bjuder jag på! =)

After school!


After work

After work. Detta nya trend-begrepp som blev känt för mig först nu i somras. Om ett after work finns då borde väl en after school också vara giltligt som ett begrepp??? Alla har vi olika sätt att fira detta fenomen på. För det är väl det vi gör? Firar? Vi firar att vi är fria från våra plikter och det gör vi genom att slappna av, i alla fall för en stund. Det är konstigt... Varje dag jag kommer hem från skolan hamnar jag alltid och då menar jag ALLTID framför datorn i några minuter innan jag gör något vettigt. Det är som att den har en dragningskraft som säger "Kom, KOOOM Anna och använd mig". Jag tror att jag dras till den då det är ett sätt för mig att komma ner i varv innan jag tar för mig av dagens senare plikter som att laga mat, städa, plugga och bädda sängen (Hinner aldrig det på morgonen huuuur tidigt jag än ställer klockan). Jag ska nog ta för vana att blogga då jag ändå sitter här. Men det svåra är att komma på något att blogga om. Att hitta något som man vill säga, förmedla eller berätta om som är tillräckligt intressant för mig och för att utmana mig i mina tankar och samtidigt kul för er att läsa om. Det senare brukar jag som jag bevisat innan inte bry mig särskilt om men ändå =) Jag vet ju att mina vänner räknar med att få läsa spännande och intressanta saker.


Som sagt, precis hemkommen från högskolan. Vi bearbetade bara EN bok av 4 (!!!) på seminariet idag. Det tyckte jag var lite dåligt då man tokläst alla böckerna tills idag. Men vi skulle visst bearbeta dem på nästa seminarie istället. På tal om kurslitteratur så är den inte alltid så enkel kan jag berätta. Vissa böcker är okej men andra undrar man om det är någon människohatare som skrivit för att driva alla elever till vansinne. Värst var det  när vi gick första terminen. Jag har ett citat ut en bok som heter "Lärare imorgon" av Calgren & Marton som låter så här: "Vidare förekommer variation i flera dimensioner samtidigt genom att variation inom en dimension äger rum inom variationen inom en annan dimension". EEEHH VAAA!? Nu har ni ju inte sammanhanget men jag lovar att ni inte hade förstått sambandet i alla fall. Helt sjuk mening! =)


Nu har jag samtidigt som jag skrivit kastat i mig en tallrik med yoghurt och musli då jag kände att kolhydraterna behövdes i form av ny energi för att orka med resten av dagen. Har hittat den bästa Yoggin ever! Persika och vitt te! Hur god som helst. ARH! Märkte dessvärre nu precis att den innehåller hela 2 % fetthalt. Lurad jag blev nu då! Den stod nämligen mitt ibland de sortarna som bara innehöll 0.1%! Hö! Om jag visste det hade jag aldrig köpt den. Inte konstigt att den var god! Hmm.. Men men. Jag körde i alla fall till ica innan och handlade mat för att göra spagetti och köttfärssås. När jag sedan kom hem ångrade jag mig då jag ska äta gulasch soppa och dricka vin med Sophie ikväll. Sen blir det ingen träning ikväll så man kan ju inte äta två hela måltider då. Nej, det får bli ett lite lättare mellanmål och sedan gulasch middag ikväll. MUMS!!  

 
After school i Ktown!


En spegelbild som förföljer mig!

Ibland när jag tittar mig i spegeln kan jag bli galen. Tänk att den här jäkla spegelbilden förföljer mig dag ut och dag in. Den förändras sakta men säkert med åren men då är det inte till det bättre! Gud vad tråkig jag känner mig för tillfället. Trots att jag varit hos frisören för bara några veckor sedan känner jag mig grå och dötrisst. Jag tycker absolut inte att jag är ful men jag tycker att jag är alldaglig. Jag ser ut som en vanlig svensk tjej i 25 års åldern. Jag har inget speciellt som sticker ut, inga speciella drag eller något som är jätte vackert. Jag är en tjej som killar vänder sig om en extra gång efter när man går på stan. Men när de sedan vänt sig om igen är jag ingen man minns. Naturligtvis går det här i perioder men just nu är jag inne i en svacka där jag känner att en makeover hade gjort mig gott. Jag fantiserar om en total makeover där jag klipper håret i page och färgar det mörkbrunt. Jag tror att jag måste göra något sådant drastiskt. Men VÅGAR jag? Det är den stora frågan för fegisen bakom datorn.


Baby keep smiling!

Svårt att le just nu! Magen säger ifrån av all stress och kaffedrickande och jag har svårt att ta djupa andetag. Just nu svämmar jag över i arbete känns det som. Jag har massor att göra men kan ändå inte ta mig i kragen och göra det. Vi har 4 (!!!) böcker att läsa tills på onsdag och det kommer ju inte att hända är jag införstådd med redan nu. Det får bli att skummläsa böckerna så man får lite av varje bok. Så det här inlägget blir inte längre än så här. Nu lägger jag bloggen på hyllan för dagen och återkommer förhoppningsvis imorgon. Synd att jag inte kunde avsluta med ett mer positivt inlägg. Men ett superhärligt klipp från youtube som alltid får mig på bra humör kan jag bidra med =)
http://www.youtube.com/watch?v=HttF5HVYtlQ


Att lägga näsan i blöt kan få oanade konsekvenser för andras lycka

Det här är det sista jag skriver om hela den här drama-processen i min blogg. Jag anser själv att jag klart och tydligt visat var jag står och att min avsikt inte var att såra någon och det verkar som personen det handlar om också försått det. Trodde att jag var klar och kunde lägga det här bakom mig men det var jag inte visade det sig. Det visade sig istället att det var precis som jag trodde! Rätt bokstav (A) fick jag med och allt. En riktig intrigmakerska som var inblandad i hela faderittan. Och sen att inte ens kunna stå för det man gjort och istället hävda att man inte visste att det handlade om den personen det handlade om. BULLSHIIIIITT!! Haha! Vad skulle det va? Ett sammanträffande att du tipsade om bloggen just DEN dagen då jag skrev inlägget? Amen lilla du. Fattar du inte hur genomskinligt det är?? Ööörhhh.. VAD TRÖTT JAG BLIR!!! Att det finns sådana personer som gör allt för att bidra till dålig stämning och kanske till och med njuter av att andra mår dåligt? Nej du, håll du dig till ditt och skriv du i din egen blogg istället för att lägga näsan i blöt och förstöra för andra. Men den här kurvan lyckades du i alla fall bidra till. Synd att det inte var under andra omständigheter bara.

I huvudet på Anna, DET är vad bloggen handlar om.

Ja ni.. Var ska detta sluta? Vi verkar ju inte direkt komma överens =). Jag har bett om ursäkt i mitt förra inlägg och jag får väl åter igen påpeka att min avsikt var absolut inte att såra någon. Det komiska var blondinbella stuket, INTE det svenska språket. Det kan inte sägas för många gånger verkar det som. Sen att någon person som läser min blogg, låt oss kalla henne A, sagt till författaren av den bloggen att jag skrivit om hennes inlägg är inte mitt problem. Den här författaren hade inte adressen till min blogg och var därför inte menad att läsa detta. Nu blev det så oturligt att författaren blev tipsad av den här otroligt hyggliga personen (A) och blev därför sårad. Jag kommer i framtiden att fortsätta skriva det jag vill. Jag kommer också fullkomligt strunta i om hur jag lägger orden rätt eller inte, för så pass allvarliga inlägg skriver jag faktiskt inte. Jag skriver om vad som händer i mitt liv, hur jag är och hur jag mår. Humörkurvor som är lika oberäkneliga som en häst på speed. Om det sedan resulterar i ett inlägg som är totalt fuckt up så är det bara en spegelbild över hur jag känner mig för dagen. Samma gällde kanske för den här författaren som startade en tävling där man kunde vinna ett pris. Det kände hon för just då. Fine! Det har hon all rätt till att göra och jag har också all rätt att uttrycka hur jäkla tönigt jag tyckte att det var, i min egen blogg. Att kommentera det på hennes blogg hade varit en annan sak och det föll mig inte ens i tanken. Ett tips är att gå in på http://www.glife.se/bloggkommentatorerna  De här brudarna har en hel blogg som går ut på att kommentera andras bloggar. Ibland är de finkänsliga men ibland är de verkligen inte det! Här gäller det för blondinbella m.fl att bita ihop när de läser deras bitska inlägg. Deras blogg är oehört stor så jag tror i och för sig att de tänker efter en extra gång innan de publicerar sina inlägg men det anser inte jag att jag behöver. Med mina i genomsnitt 7 läsare per dag, varav 5 är mina vänner, anser jag inte att mina inlägg varit speciellt stötande. Ni har fått läsa om mina brottsliga handlingar som resulterade i fortkörningsböter, mina män som dumpade mig lika snabbt som en kedjerökare tänder sin nya cigarett efter han fimpat. Jag har inte gjort någon hemlighet när jag mått dåligt och då tycker jag inte det är så himla farligt att jag får uttrycka mina känslor när jag tycker att något är riktigt kul heller. Min blogg är mina tankar, funderingar och känslor. Vare sig de är helt fucked up eller inte. Med andra ord, inget som läsarna ska ta åt sig av. Men en sak ska jag göra! Jag ska varna känsliga läsare för sådana inlägg innan de hunnit börja läsa. Då kan de själva ta ställning till om de vill fortsätta läsa eller inte.

Sorry!

Jag har visst trampat på en öm tå! Klumpe-Anna dåå!

OJ! Haha.. Oj igen! Gud vad jag är chockad. Tänk att folk läser min blogg?! Trevligt. Är det nu jag ska skriva något bra svar tillbaka till alla de som klankat ner på både mig och min blogg? Vi får se vad jag kan åstadkomma:

Som jag ser det är en blogg till för att skriva det man själv vill. Jag skriver inte för att slicka era arslen eller för att få andra att må bra. Jag skriver för att jag själv vill få ner det jag tänker på något sätt. Visst, jag kan skriva i någon slags dagbok men då tror jag att alla mina kära vänner (Jo, tro det eller ej! Jag har faktiskt det, trots att jag är så himla hemsk person!) hade protesterat då de givit anslag på att de gillar att läsa min blogg.

Innan man lägger ut sin blogg på ett offentligt ställe, låt oss säga facebook eller msn, är det upp till bloggens innehavare att tänka efter själv och förstå att människor kommer att läsa och kommer att ha synpunkter på det man skrivit. Det var självklart för mig att inte kommentera det i den här personens blogg och även självklart att inte skriva vem den här personen är! Men efter det tar mitt ansvar slut. Jag valde att skriva om det i min egen blogg då jag kände för det just då.

Om ni nu läser inlägget noga ser ni också att jag inte hånade författarens svenska språk. Visst, jag drog kanske lite förhastade slutsatser och var lite väl hård då jag skrev, jag citerar min själv, "lärde den här människan inte sig ett dugg i skolan"  (men det är fortfarande MIN blogg och jag skriver fortfarande vad JAG vill!). Det jag tyckte var så roligt var den här så kallade tävlingen där man kunde vinna ett pris. Lite blondinbella varning på bloggen. Det var DETsom gjorde mig full i skratt. Inte användandet av det svenska språket! Jag citerar mig själv igen " Lärde den här människan inte sig ett dugg i skolan? Oj, det lät fel. Det lät precis som om det var det jag skrattade åt. Så är det inte."


Som jag skrev i bloggen, kasta inte sten i glashus. Det lyckades jag verkligen INTE med att åstadkomma! En hel jävla tegelsten kastade jag minsann. Och det står jag för. Jag är även en pass sådan stark och rak människa att jag kan be om ursäkt om jag på något sätt sårat någon. Därför vill jag be om ursäkt till alla dyslektiker och de med andra läs och skriv svårigheter om ni tagit åt er av mitt inlägg. Jag menade inget illa mot er och all heder till er för att ni vågar skriva. Vågar skriva. Hmm.. ANNA! Nu lät det fel igen! All heder till er för att ni skriver! Fortsätt skriva, fortsätt läsa och fortsätt kommentera.

Men summan av hela kontentan blir ändå jag är inte perfekt, jag skriver det jag vill och ingen annan kan få mig att skriva något annat än det jag vill och det jag känner för i stundens hetta. Passar det inte kära ni, så läs inte. Det är ingen som tvingar er. Men kul att ni läser och kommenterar!

Hur är det med svenskan kompis?

Hahahaha.. !!! Jag tror att jag DÖÖÖÖR. Skrattar så tårarna sprutar. Kom över en gammal klasskompis blogg idag. Var bara tvungen att gå in att läsa. Herregud säger jag bara. Lärde den här människan inte sig ett dugg i skolan? Oj, det lät fel. Det lät precis som om det var det jag skrattade åt. Så är det inte. Den här människan verkar ha läst en massa bloggar och verkar tro att det är lika många människor som läser hennes blogg som det är människor som läser exempelvis BlondinBellas. En väldigt svår blogg att läsa då det inte finns en enda, nej jag skojar inte, inte en enda punkt i hela bloggen. Kommatecken används vid ett få tillfällen för att avsluta 3,4,5,6- radiga meningar. Stor bokstav används även vid dessa få tillfällen. *Ler* och hehe förekommer på varannan rad. Det som gjorde mig full i skratt efter den ganska så sorgliga upptäckten av hennes användande av det svenska språket, var den tävlingen som annonserades ut. Om man gissade rätt på vem personen var på den bild hon lagt ut kunde man vinna en bio kväll med henne och se saw 5. Myyyyyyyys. Jag visste inte ens att det kommit ut en saw 4. Kanske borde jag hänga med den här bruden så jag får lite mer koll på läget? Hoppas nu min svenska är korrekt i det här inlägget. Annars skyller jag på att jag är sinnessjukt trött, för det är jag =) Hur var det nu? Man ska inte kasta sten i glas hus?? =)


Minus 2 inlägg

Nej ni är inte galna. Tog bort de två senaste inläggen tack vare en klok kommentar från Lisan. Tack gumman =) Jag tänkte på det men trodde inte det va sån big deal.. Pussellipuuss på er..

Hur stor är chansen!? Näää vad sjukt det är!

Jag måste ju bara berätta om det sjukaste som hänt mig på länge! Jag var inne på facebook och snokade runt lite bland mina vänners bilder och dylikt. Då man ser vad sina vänner har uppdaterat på sin sida (det kan vara bilder, status, bilder mm) kom jag inhalkandes på Richards sida då kan ändrat profilbild. Vidare kom jag in på hans kompis Stefans bilder och där var ett kort på Stefan och en negress. Inget mer med det. Jag går tillbaka till min sida och beslutar mig för att kolla på en kille som jag dejtat innan som heter Fredrik. Han kommer ifrån och bor här i Kristianstad. Jag klickar in mig direkt på hans bilder och det första kortet jag kollar på är ett kort på honom och på den här negressen. Det var exakt samma person!! Hur sjuuuuuuuuuuuuuukt är inte det? För det första brukar jag ALDRIG vara inne på de här killarnas sidor och ännu mindre kolla på deras bilder. För det andra så bor de i två olika städer och för det tredje: Ja, det är så himla sjukt!! Jag fick gåshud och var tvungen att ringa Sophie och prata av mig. Jag är helt i extas.. Jag tycker det är så himla sjukt. Vad är chansen liksom? Hmmmmmmmm.. Skulle jag spelat på lotto idag???? 
 
(Numera skriver jag först mina inlägg i word och sen klistrar jag in dem i bloggen. Bara lite kuriosa sådär på söndagskvisten ;-) )


Utkast: Helgen slut ...

Helt ärligt! Jag hatar blogg.se. Skrivit ett fett inlägg och nu försvann det. Jäkla skit kuk sida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Deprimerade vänner gör en fet!

Jajemen! Det är precis som det låter. Guuuud vad mätt och tjock jag är. Det hela började med att min lilla älskade Sophie var lite halv nere och skrev på sin msn att hon vägrade lämna soffan tills allt kändes bra igen. Hon har väl haft det lite sådär halvstruligt i veckan med praktikplats mm. Mina tankar började genast snura runt och jag undrade vad jag kunde göra för henne. Hon bjöd över på ett glas vin lite senare som jag var snabb att tacka ja till. I huvudet började jag genast planera en måbra kväll med godsaker och lite mer godsaker. Jag körde ner till ica för att se vad jag kunde hitta på. Ica besöket resulterade i ostbricka och Ben & Jerry glass. Hem igen och gjorde vid ostbrickan. Jag la alltsammans på en stor bricka och la ner en flaska vin i väskan och gick tvärs över gården. Hon blev jätte glad och vi satt och myste med ost, vin och Ben & Jerry glass i ett par timmar tillsammans med bonde söker fru, Greys Anatomy och heta män. En riktig tjejkväll!
Den perfekta "glömma alla bekymmer" medicinen!

Orena tankar på högskolan

Visst är det hemska att få skratt-attacker när man absolut inte får ha det! Det hände mig idag. Vi satt på ett seminarium och vår lärare sa ett uttalande som hon bad oss fundera över och använde uttrycket "sug på den karamllen ni!". Fine tänkte jag. Det ska jag fundera över. Det var inte mer med det. Problemet var att hon inte släppte den här paralellen med att suga på karamellen. Vidare fortsatte hon: "Ta in den i munnen och sug på den", "Kör runt den ordentligt i munnen" ,"Smaka på den". Förstår ni var jag vill komma??? Haha.,. Jag la upp världens as-skratt och skrattade okontrollerat rakt ut i klassrummet. Jag tittde runt i klassen och upptäckte till min förtvivlan att INGEN annnan (förutom Sophie förstås som också skarttade men MYCKET mer diskret!)  haft samma tankar som jag och la mig skamsen och alldeles röd i ansiktet ner på bordet. Då vänder sig Carina (läraren) om till mig och frågar "Sa jag något fel, Anna?" Haha.. Kan ni fatta att det var pinsamt. Sen kunde jag naturligtvis inte sluta. När jag samlat mig och fått tankarna på annat håll och tror att jag är lugn tittar jag på lila Sophie som förtvivlat försöker komma undan sina orena tankar och sitter och skriver febrilt i sitt block. Helt plötsligt börjar hon skatta igen och då är det kört för mig också. Det tog ett tag att komma ifrån det här och in på rätt spår igen kan jag berätta.


Klart som korvspad att man vill vara hemma hos baby!

Befinner mig just nu i Malmö. Är hemma en snabb visit hemma hos föräldrarna och ska alldeles strax åka hem till baby igen. Mamma klagar och pappa e nyfiken. "Vad är det här för en vän du skaffat dig Anna lilla" kan det låta från pappa och "Ska du äta med oss" "Man hinner jag aldrig prata med dig" väser mamma ifrån sig. Och visst, hon har rätt. Men nu när läget är som det är och man är nykär och bor i Kstad om vardagarna så är det ju klart som korvspad att man vill vara hemma hos baby. Det bästa med mina föräldrar är att de är just bäst. De förstår mig. De vill att jag ska va lycklig och jag får spendera hur mycket tid med Andreas jag vill, så länge som de får vara nyfikna och lite klagande. Jag älskar dem!!!!

Igår kväll lagade vi middag hemma hos honom och drack vin till det. 2 flaskor vin halsade vi i oss till köttfärsåsen. Tror att vi satt vid matbordet närmre 2 1/2 timme och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter de där flaskorna vin så kände vi oss lagom sugna på en irish coffee. Så vi tog på oss och promenarade till JP:s/bakfickan och satt oss och mös där över en irish. Väl därträffade vi 2 killarsom spelade dart och vi frågade om vi fick vara med. Så vi spelade ett spel med dem och efter det spelet kände jag att jag fått nog av pilkastning. Jag satte mig ner och Andreas frågade om det var okej att han spelade ett speltill. Visst var det det. Jag satte mig i baren där vi hade våra jackor, som för övrigt var precis brevid dart tavlan, och beställde in en irish till. Andreas var så gulliga att han kom och "tittade till" mig hela tiden och gav mig små pussar. Jag började snacka med två tjejer som satt brevis mig och lite senare kom en kille och satte sig på Andreas plats. Vi snackade lite och han började småstöta lite påmig. JAg sa att Andreas var min pojkvän och han stod där borta och kastade pil. Han brydde inte ig så mycket om det och fast att Andreas kom fram och hälsade på honom och gan mig en puss satt han ändå kvar. Till sist sa Andreas till honom att han inte uppskattade att han stötte på sin flickvän och bad honom sluta med det annars skulle det inte gå bra för honom. Haha.. Sjuk kommentar. Då slutade han i alla falloch gick och satte sig påandra sidan bardisken och började stöta på en annan tjej. Sjuk människa.

Idag har vi varit på vernisage i Bara. Andreas bästa tjejkompis som hade utställning. Skit gullig tjej som var så himla öppen och social. Så himla trevlig! När vi skulle gå så kramade hon om mig och sa att det var jätte roligt att träffas och bad oss komma på middag så fort hon fött sin lilla flicka som låg i magen. Så det ska bli kul. Efter besöket i Bara stack vi en sväng till IKEA. Sjukt "parig" lördag har vi haft. And I just looove it. Jag njuter av varje sekund. Det är ju så här jag vill ha det.

Långt inlägg det blev idag. Det va ju bra. =) Nu ska jag till baby igen. Trevlig lördag!

Tåler man mindre med åren?

         
Oh! Äntligen fredag. Igår var en kämpig dag. Låg i sängen till typ 12 för jag var vrål bakis. Onsdagspartajande på kåren. Jag förstår ingenting. Jag tycker att jag har koll på läget när jag dricker men sen helt plötsligt så slår det till. Jag tåler verkligen inte mer än max 4 glas vin på en helkväll. Men näää..Anna ska slänga i sig 2 cider också. Och de är just de här två ciderna som gör att bägaren rinner över. Och jag lär mig ju aldrig heller. Jag visste att jag ätit dåligt under dagen och att jag tränat 2 timmar innan. Men jag tror att jag är wonder woman och klarar hur mycket som helst. En annan teori jag har om mig själv är att jag undrar om det är så här att man tåler mindre ju äldre man blir. Kan det stämma? För jag drack ju nästan som en man när jag var yngre. Visserligan blev man ju full då  med men inte aspackad. Hmm.. Tål att fundera över. Ikväll blir det vin med Andreas i alla fall.. Tre glas ska jag dricka! Max. Så man inte däckar och missar allt det roliga ;-)

RSS 2.0