Mitt härliga år 2008!!!

Nyår. Herregud. Igen?! Tiden går hiskeligt snabbt och jag blir rädd när jag tänker på det. Tänk att 2008 snart är över. Det hade ju nyss börjat. Som den sanna bloggare som jag blivit under året vill jag nu sammanfatta mitt 2008 för er läsare. Ett år som bjudit på mycket glädje men även mindre roliga saker. Men om man ska sammanfatta året så är det klart på plussidan! Så här kommer det; ett inlägg om mitt 2008. Hur börjar man ens? Vad hände i Januari liksom? Rannsaka hjärnan Anna, TÄNK!

JANUARI
Började med nyårsaftons natten i år igen!


I januari började även kursen Au2 där vi åter igen skulle samlas med vår gamla klass från Au1. Många hade hoppat av men det var kul att återse de som fanns kvar (vi som pallade trycket! ;-) ) Vi bildade en ny basgrupp som blev superbasgruppen! En basgrupp är typ som ett arbetslag där man arbetar tillsammans för att lösa uppgifter, skriva examinationer samt diskutera med varandra. Anna, Sophie, Mia, Emma, Selma och Emina! Yeeeaah! Kommer dock inte ihåg vad vi kallade basgruppen!?

FEBRUARI
Först i Februari jag skaffade mig bloggen. Ett litet ynkligt inlägg skrev jag då och visste inte egentligen vad jag skulle ha bloggen till. Men blogga, det skulle jag!

Jag och Sophe firade som de ensamma singlar vi var, alla hjärtansdag tillsammans och gjorde "Valentines day- The Movie" som blev väldigt lyckad. =) Tre rätters och en massa sprit stod på schemat. Jag var hos henne runt 18.30 då förrätten serverades och var hemma klock 05.00 morgonen efter. Det säger lite om hur otroligt kul vi hade det va? =)



MARS
Mams och paps bjöd mig på gratis semester på Gran Kanaria. GUTT! Det tackar man inte nej till!


APRIL
Det var först i april jag kom igång med skrivandet på allvar. Det som utlöste (kan inte säga/skriva det ordet utan att tänka på snusk, bara ren information) det var de sablans fortkörningsböterna jag fick på vägen hem till Kstad. En ekonomi i spillror låg framför mig ett par månader framåt i tiden.

Skolan hade sin gilla gång och nu var det praktik som gällde. I Au2 som vi nu gick skulle man ha praktik i arbetslag tillsammans med 2 andra studenter med olika inriktningar. Det blev jag, Sophie och Emina som kom tillsammans och vår åldersspridning låg på 0-12 år. Praktik på världens bästa skola! Dessutom med världens bästa handledare! Jajemen. Supernöjda var vi alla tre och vi var alla överens om att vi lärde oss otroligt mycket. SUPER! Vi hade arbetet fram en planering kring Tema "HÄLSA" och arbetade med upplevelsen i centrum.



MAJ

Maj var en månad som var fylld med sol och värme. Det var en härlig vår och en tidig försommar som medförde att en mängd alkoholhaltiga drycker intogs i alldelses för stora mängder. Grillning på balkongerna blev en vardagslyx!


JUNI
Sommarlovet inleddes tidigt i början av juni och det var härligt! Också juni bjöd på fint väder och mycket solning! Vi avslutade studierna med redovisning och opponering på B-uppsatsen som gick väldans bra. Firade gjorde vi med vin och mys i tivoliparken.


Fotbolls EM var ett evenemang som förgyllde sommaren! Fotboll hit och fotboll dit. Det jag minns mest var den otroligt galna fotbollsfesten hos Sara och Diego. Helt galen. Var även med Petra och hennes väninna på mölleplatsen och kollade.  


Midsommarafton hann vi också med i Juni. Den firades hemma hos Milo med en massa andra människor som jag träffade för första gången. Midsommarmat, kubb och fylle-lekar.


Annars var juni likson övriga av sommaren fylld med glada minnen med vänner, fest och glädje.

JULI
I Juli såg jag för första gången sex and the city filmen. Jag blev verkligen kär i filmen! Det var även en början på en ny vänskap mellan mig och Emmie. Det var Anna från jobb som hade ordnat med en tjejkväll som började på Gränden med en massa mat som sedan avslutades med ett biobesök. Himla trevligt hade vi den kvällen och några dagar därefter blöd Emmie mig på fest hemma hos sig.
 (Liv, Emmie & Jag)

I juli började jag även dejta M. Han förgyllde många dagar i juli månad och jag trivdes väldigt bra i hans sällskap. Dock kom vi fram till att det slutade vid vänner-stadiet. Passade mig alldeles utmärkt. Pratar med honom än i dag. Han introducerade mig för min nuvarande älsklings mat. Eller snabbmat i alla fall, nämligen sushi! GOOOTT!

I juli besökte jag även Sophie i hennes "hemstad" Röstånga. En riktig myshelg där jag fick njuta av by-livet och allt vad det innebär med stationshus där men dricker öl till lokala små ica-butiker med surkärringar! På lördagen drack vi vin och snackade skit. Hon visade mig runt i huset och jag njöt där jag sprang omkring i trädgården ätandes av hennes mammas hallon buskar. Lite mer vin och grillning stod sedan på schemat. Fick även träffa hennes underbara föräldrar som var så gästvänliga och söta. Röstånga runt erbjöds på söndagen och innebar en två-timmars promenad genom byn med paus vid Odensjön. En riktigt bra helg!


AUGUSTI
Hela agusti bestod av jobb. Jobbade varenda helg i hela augusti. Både lördag och söndag vilket resulterade i en MEGA lön på 17.000:- Inte illa pinkat för en student som är van att leva på 7500 kr i månaden. När jag inte jobbade skyndade jag mig ut i solen för den minsta lilla solglimt! Jag avslutade även grejen med M då. Han ville inte ha något förhållande och enligt mig hade vi redan ett då vi träffades varje dag och han hade erbjudit mig att följa med honom till Stockholm och han ville åka med mig några dagar till Kristianstad och bara va. Men allt eller inget. Han fick välja. Han valde något mitt emellan så då slutade jag träffa honom.

Skolan började igen efter sommarlovet och en ny kurs startade. Svenska; Elevers tidiga tal-, läs - och skrivutveckling ur ett lärande- och lärarrollsperspektiv. Ny klass och nya människor. Härligt! Sophie kom också in på den kursen. Ännu härligare! =)

Sara och Diego förlovade sig och ska gifta sig i Las Vegas i Oktober 2009. Jag ska naturligtvis med och vara tärna med Saras syster Emelie.


I Augusti träffade jag då Björn. Det var ju "ödet" att vi träffades ute i Malmö när vi gått på samma spinningpass i Kristianstad en hel termin. Det var ödet att det skulle bli vi. Hahahaaa.. Åter igen målar Anna upp sina fantasibilder och kärleken och ödet som åter igen slås i kras. Men inte är jag bitter för det. Allt ordnar sig till slut har man ju lärt sig vid det här laget. Björn blev en kort historia och vi hann bara med tre dejter.

SEPTEMBER
I september träffade jag mitt nya "ragg" som skulle bli mer än ett ragg. Jag träffade Andreas ute och det visade sig ganska så snabbt att han var VÄLDIGT seriös. Redan på andra dejten pratade han om förhållande och utan att tänka efter riktigt vad jag verkligen ville var jag vips inne i ett förhållande. Den underbaraste och snällaste kille jag någonsin träffat. Han passade upp mig, donade, stack och handlade bullar, masserade mig, lagade mat till mig, jag fick frukost på sängen, ja, allt vad kan kan önska gjorde han. Han ringde flera gånger om dagen och skickade hur många sms som helst. När han var på firmafest fixade han myskväll för mig hemma hos honom med badsalt, ljus och vin i badrummet.


I september fyllde även jag och Sara 25! Det firades med lugn och stillsam middag med de närmsta vännerna samt utgång senare på kvällen. Jag fick även ett super firande i Kstad där Sophie överraskede och lagade tre rätters till mig. Såååå gott!


OKTOBER
I Oktober skrev jag mitt mest kommenterade inlägg. Jag trampade på en öm tå utan att mena det och fick ett inlägg med 29 kommentarer och en statisktik som skjöt i höjden! 189 st hade varit inne på sidan den dagen.

Men annars hände det väl inte så värst mycket intressant i just Oktober. Jag var mycket med Andreas på helgerna och jag försökte intala mig själv att han var "the one". Det var mycket utgång på kåren och jag och Sophie bäla i oss mängder med vin. Jag skulle även flytta så packningen var i full gång i slutet av Oktober. Mycket var rörigt. Inte minst i mitt huvud!


NOVEMBER

Efter magkatarr och mensrubbningar insåg jag vad som var tvunget att göras. Jag var tvungen att göra slut med Andreas. Jag var inte kär i honom. Det absolut jobbigaste jag gjort då det är den mest underbara och snälla kille man kan tänka sig. Men vad skulle jag göra? Jag var ju inte kär i honom. Jag grät från den första sekund jag såg honom den kvällen.

November bjöd inte endast på tårar utan det var mycket glädje med! Stand up comedy på slagthuset och Sara och Fridas galna besök i Kristianstad. Precis vad jag behövde! Att introduceras för singellivets festligheter igen!





I November var det även dags för den fruktade praktiken med mr Löv. Trodde att allt skulle gå åt helvete och att han skulle ta över totalt. Men icke! Han höll sina lektioner och gjorde det med godkänd resultat, inget mer. Jag höll i mina och även de var bra. Det som jag gjorde men Löv inte gjorde, var att ta för sig och visa framfötterna. Prata med de i lärarrummet, fråga om handledaren behövde hjälp med något, gå runt och hjälpa barnen. Det där lilla extra. Så jag tyckte att praktiken gick lysande och gick verkligen över förväntan!

I November kom även den första snön och det blev riktigt, riktigt kallt! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!


DECEMBER
December började med en otroligt härlig maginfluensa! Spydde hela natten och missade en examination i skolan dagen efter. Typiskt! Det blev rest på den och den 15 Januari nästa år ska den göras. Men det är inga problem. Me fix!

Julfest på jobb erbjöds i början på dec. Blev lika less på begreppet julfest som jag brukar bli. Otroheter hit och skamliga förslag dit. Usch usch! Men trevligt hade jag i alla fall. Tjejerna på jobb är härliga!  Hoppas ni ser ironin med "Rea-hyllan" =)

Mycket fest i December! Klassfest stod sedan inbokat i kalendern. Klassfest - reunion med de man gick ut nian med. Hur kul som helst!


Julen med allt vad den innebär med jullov och mys började närma sig med stormsteg och Sophie ställde till med julstök. Mys hemma hos henne med Mia & Emma.



Efter den där kvällen hemma hos Sophie började julmaten och godiset sätta sina spår och jag blev fast besluten om att det skulle försvinna med detsamma. Hård träning på friskis var det som gällde i veckorna framöver.

Jordbävning hade vi här nere i skåne med. Vaknade av att sängen skakade och var allmänt yrvaken och fattade ingenting. Fick senare på morgonen reda på att det var en jordbävning. SCARY!

Rosengård-kravaller som gjorde mig oehört uppretad och arg. Fattar fortfarande ingenting av vad som händer i deras hjärnor. Pucko-idioter!

Sen var det åter igen dags för jul-mys. Denna gången hemma hos Emmie. Även den här gången krängdes det massor av gottor och magen såg ut som en jäst boll.

Julafton spenderades hemma med mams, paps och farmor. Väldigt enkelt men såå mysigt.
Klockan 20.30 ville farmor hem så då körde jag henne hem tillsammans med mams o paps i baksätet. Kvällen avslutades med ett besök hos familjen Nilsson-Tuomi då vi blev hembjudna dit på vägen hem. Mycket trevligt!

Det var alltså det hela! Nu är det nyårsafton imorgon och det ser jag fram emot. Tre-rätters hemma hos Frida med nyårsblåsor och hattar, som traditionen bjuder i vanlig ordning. Skriver nästa år hur vi hade det. Kanske till och med bjuder på några bilder ;-) Så nu blickar jag framåt och väntar med spänning in det nya året. Hoppas det blir ett bra år. *Hoppas hoppas hoppas* Några nyårslöfte? Njaa.. nej, det blir det nog inte. Vi får se. =) 

 GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!

 NYÅRSPUSS!

I den här sjuka världen finns det gott om fega kräk!

Jag hann med en snabb visit i stan idag med. Var tvungen att byta en termos som mamma och pappa fick av mig i julklapp då den först inte gick att öppna och sedan inte gick att stänga. Jag lullade runt där mitt bland alla galna mellandagsrea shoppaholics och gottade mig med att jag minsann inte skulle in i någon affär och leta rea fynd. Nej, jag skulle bara byta termosen och sen snabbt slänga mig i bilen igen för att köra och inhandla nyårsmaten. För där var verkligen kaos i stan. Folk gick in i varandra och tog verkligen ingen hänsyn till vem de stötte in i och orden "ursäkta att jag gick in i dig" förekom inte på långa avstånd. Det var då jag såg den gamla mannen. Han måste varit minst 200 år. Nej men förstå att han var gammal. Han gick där med sina snigelsteg bakom den stödjande rullatorn. Han hade bylsat på sig ordentligt med kläder och hade en stilig hatt på knoppen. En sådan där söööt farbror som man bara vill gå fram och krama fast att man inte känner honom bara för att han är så söt! Det var då jag tänkte tanken "Hur vågar han sig ut i stan idag?". Och lika snabbt som jag tänkte tanken slog det mig hur jävla sjukt det är att tänka så. Eller det är inte sjukt att TÄNKA så, det är sjukt att det ska behöva VARA så. Att äldre ska känna rädsla varje gång de går utanför sin dörr. Att de inte ska kunna ta sig ut på gatorna utan att bli misshandlade och rånade. Jag undrar verkligen hur de som rånar en äldre (eller vilken människa som helst för den delen) tänker! Vad försegår i den här personens huvud? Hur kan man göra det så lätt för sig som att slå ner en som är svagare än sig själv? Usch.. Fega kräk.  Nu blev jag sådär arg igen så det kokar i hela kroppen!

Nyårsshopping á la Anna!

Sådär ja. Då är man hemkommen från en helvetesshopping på Ica Malmborgs Limhamn. Fyyyy vad mycket folk där var som sprang och trängdes! Det visste jag i och för sig redan så jag var väl förberedd på det. Nu är matshoppingen klar i alla fall.
 

Har haft noll fantasi vad jag ska göra för efterrätt men hittade ett smarrigt (eller orginalreceptet är kanske inte så avancerat men lite ändringar från moi blir det det! =) ) recept på nätet.


Chokladmousse


Ca 6 personer

200 g mjölkchoklad
4 äggulor
4 dl vispgrädde
2-3 bitar daim

Garnering
jordgubbar, hallon
daimkross

1. Bryt chokladen i småbitar och smält den över vattenbad.
Grovhacka daimbitarna.
2. Ta chokladen från värmen och rör i gulorna. Rör kraftigt.
3. Vispa grädden till fast skum och blanda ner den och daimhacket i
chokladsmeten.
4. Häll smeten i portionsglas eller i en större skål. Ställ kallt
ett par timmar. Garnera med bär och daimsmulor. Servera och njut!


Visst verkade det gott? Men självklart håller jag mig inte till receptet utan man måste ju få göra sina små ändringar och göra det till sitt eget recept. Så det kommer att bli ännu smaskigare á la Anna! =)


Sommarens doft!

När jag kom ut ur duschen precis och var färdig insmord öppnade jag badrumsskåpet för att ta en passande parfym dagen till ära. Jag känner mig trött på de jag använder som mest, Gucci rush 2, Issey miyake, Armani mfl. så jag bestämde mig för att ta på en doft jag inte hade haft på länge. Det fick mig att småle lite och minnas sommaren. För läääängst in i skåpet bland alla parfymer stod den här underbara doften, Elisabeth Arden - Green tea. Det som fick mig att le var när jag i somras var på "dejt" med M i pilsammsparken. Vi gick runt och på något sätt luktade han min parfym. Just nu kommer jag inte ihåg vad han sa men han tyckte i alla fall inte att den lukdade som en parfym utan jämförde den med något annat. Fan, haha. Nu kommer jag inte ihåg vad det var heller men det va ganska så kul. Eller då tyckte jag nog först inte det men sen hade vi ganska så roligt åt det. Jag tror att han jämförde den med något rengöringsmedel. Jag vet inte om det var M:s kommentar som gjorde att den undermedvetet stod undangömd längst in i badrumsskåpet eller det kan bero på att jag har femtioelva olika parfymsorter. Hoppas det är det sista för jag vill inte påstå att jag påverkas så lätt av vad en människa tycker.



Och ni! Inlägget om 2008 kommer ikväll. Vill att det ska bli det sista inlägget jag skriver för i år och då kan jag ju inte publicera det nu för jag har säkert mer att skriva om idag.

Nu ska jag handla nyårsmaten!

Jag ska skaffa en ny blogg

Nu har jag bestämt mig! Inför 2008 ska jag skaffa mig en ny blogg. Nu vill jag ha förslag på namn som passar. Alla måste skriva MINST ett och det ska vara seriöst. Om ni inte kommenterar med ert namn och ert seriösa förslag kommer ni inte att få adressen till den nya. Jaaa!! Just det. Nu sätter jag hårt mot hårt. Syyyyyyyyynd! Hahaha  =)

Men ärligt, SNÄLLA HJÄLP MIG! Är AS-dålig på det här!

Eftermiddagen gick i harmonin och skönhetens tecken..


Oh! Im in heaven! Precis hemkommen från Frida. Eller Frida och Frida, från salongen där hon jobbar. Hon färgade mina ögonfransar och gjorde en ansiktsbehandling på mig. Hon la först en mask som innehöll någon slags syra, aha,  som fick ligga på max 10 minuter (tror jag att det var). Sedan gjorde hon en portömning som gjorde nåt så fruktansvärt ont att jag KNAPPT kunde stå ut! Eller det gjorde inte såå ont hela tiden utan det var området kring näsan som fick ögonen tillverka floder som rann längs kinderna. När det var över var jag knall röd i hela ansiktet. Hon la då en lugnande svalkande mask som var väldigt skön. Nu känner jag och min hud oss redo för nyår! Bring it on, bring it on! ♥


Vill inte ha någon rubrik på det här inälgget!

Så ja. Då var nyårsinlägget så gott som klart. Blev väldans långt. Men ni får läsa det en månad i taget om ni tröttnar =) Publiceras i alla fall imorgon.

Nu ska jag till Frida på salongen och bli nyårsfin!

Hörs sen!

Nu blev jag lite skidd =)

Nu blev jag minsann lite rädd här. Helt plötsligt när jag sitter och skriver och sparar och skall förhandsgranska inlägget om mitt år 2008 kommer sidan "sidan kan inte visas" fram. Hmmm.. VARFÖR? Kan inlägget bli för stort tror ni??? Har väldigt många bilder och lite text...

Jag jobbar på ett långt nyårsinlägg

Fick en idé igår om att jag skulle skriva om mitt år 2008. Det blev ett väldigt stort projekt då man vill få med så mycket som möjligt och även lite roliga bilder på det. Men jag håller på att finslipa på det. Är inne på juni månad nu. Skriver lite idag och förhoppningsvis blir det klart idag eller imorgon beroende på hur mycker jag har lust och ork att skriva. Är för övrigt mega dunder förkyld så någon vidare ansträngning till att gå ut kommer jag inte att göra. Blir kanske lite plugg sen men det blir nog det enda. Så med andra ord blir nog inlägget redo pför att publiceras ikväll. Fast det är kanske roligare just på självaste nyårsaftonen? Aja, vi får se.

Ska till Frida sen på salongen och piffa till mig lite. Vet inte riktigt vad hon planerat göra med mig men jag önskade portömning (fy vad det låter äckligt och ÄR äckligt =) ) och att hon färjade ögonfransar och bryn. Allt för att vara fin till nyår. Jaja.. Nu ska jag fortsätta med nyårsinlägget. Hörs sen. Puss

Uttråkad här i min ensamhet! (Blogg-nörden kommer till liv)

Jag har så fruktansvärt tråkigt kan jag berätta. Bevis på det är att jag läser gamla inlägg i min blogg. Haha.. Egenkär? ÖöörH.. Vad ska jag göra? Planera nyårsmaten kanske? Kolla runt lite på internet. Även om vi inte blir så många så måste vi ju ändå lyxa till det lite. Trerätters med förrätt-varmrätt-efterrätt är ju ett måste på nyår. Känns kanske som om jag får ta tag i det lite då Frida inte är så haj på att laga mat (enligt henne själv då och INTE enligt mig! =) ) Vad ska alla göra till nyår förresten??? Jag har inte hört någon som har något sådär väldigt speciellt planerat. Som vanligt inte jag (vi) heller. Vi kör med mottot "vi  tar det som det kommer" vilket KAN vara bra men oftast står man där med skägget i brevlådan en vecka innan nyårsafton och har inget planerat. Attans =) Allt som är införskaffat är champagnen! YES! Bra Frida! Du vet vad som krävs för att få en lyckad nyårsafton. Haha!

Förresten! Måste erkänna mina synder och berätta för er att det endast blev EN träningsdag den här veckan *skäms* Hoppas att nästa vecka blir annorlunda men med den här mega förkylningen jag ligger inne med kan jag inge lova. Atjooooooooooooooo!!!

♥ All I want for new year is you! ♥

Minns sommaren i bilder...

PICKNICK I TIVOLIPARKEN






FOTBOLLSFEST HOS SARA & DIEGO


 MÅÅL! Otroligt kul bild! =)

SARA & DIEGOS FÖRLOVNINGSFEST (WE´RE GOING TO LAS VEGAS BABY!!!)




STUDENTENS VARDAGSLYX!


SOMMARFEST HOS SUSSIE





OOOH! Visst längtar man tillbaka?

Att ta hänsyn till andra

Andreas ringde mig i natt. Andra natten den här veckan. Han ringde även natten/tidig morgon till annan dagen. Då hade vi varit ute och jag hörde ingenting själv. I natt vaknade vi av det. Jag klickade på upptaget och skulle just ändra ljudvolymen till ljudlös då det ringde igen. Då stängde jag av mobilen. Har mått sådär av det idag. Jag kunde ju inte svara. Inte mitt i natten. Har tänkt mycket på honom. Inte för att jag är tveksam över mitt beslut utan för att jag undrar hur han har det. Tydligen så har han det inte så bra. Jag har inte hört av honom på någon månad nu och såg det som ett tecken på att han mådde någolunda bra. Han fyllde år förra fredagen och mamma undrade om jag inte skulle ringa. Vi pratade lite om det och om jag borde ringa men kom fram till att det var lika bra att låta det va. Fast jag ville ringa otroligt mycket så ville jag ju samtidigt inte göra det värre för honom och riva upp gamla sår i onödan. Orh.. Jobbigt.  Finns mycket jag vill skriva om men inte kan för att jag inte vet vem som läser. Jag säger egentligen emot mig själv då jag gått hårt på att man ska kunna skriva preciiiiiiis vad man vill i sin blogg. Det håller jag fortfarande delvis med om. Men hur mycket kan man skriva och hur mycket kan man blotta av sig själv och sina känslor innan det blir för mycket? Vill man verkligen att alla som man gett sin blogg till ska läsa om sina orena tankar och innersta känslor. Nej, jag vill nog inte det. Därför har inget inlägg jag skrivit blivit särskilt djupt. Inte för att jag anser mig som en speciellt djup person. Nej, det gör jag verkligen inte. Medan folk skriver om sina innersta känslor, tankar och poesi skriver jag om män, tandvärk och skor. Och såkommer det fortsätta att se ut. Hoppas ni gillar skor! =)


Ibland är jag så trög! Haha

Korkad blondin? Ja, ibland i alla fall! Ni vet M som jag dejtade i somras? Jag pratar lite då och då med honom på msn fortfarande. Han har flyttat till ny lägenhet nu och bjudit över mig några gånger utan att jag kunnat och idag skickade han och skrev "Myskväll ikväll?" Jag svarade då "Ja, det blir en lugn kväll ikväll" Då loggade han ut! Jaha tänkte jag. Skit i att säga hejdå gör det. Sen kom jag på.. Hmmmm. Undrade vad han menade med det? Han kanske menade om jag ville komma över på myskväll? Haha.. Korkat svar av mig då. Han kanske kände sig dissad och blev sur? Fast det tror jag inte. Han är inte en sån kille som bryr sig om något sånt. Vad tror ni han menade?

En annan sak som hände mig i dagarna när jag och Brian jobbade tillsammans var att en kund kom till mig och klagade på att det kostade 5 kronor att gå på toaletten. Det var för jäkligt rent ut sagt när det vare sig fanns ljus eller toapapper där! Trevliga jag, "kunden har alltid rätt" - jaget, visade medhåll och sympati för kunden med det falskaste leendet jag kunde åstadkomma. Jag missuppfattade det här med att det inte fanns "ljus" på toan och sa " Nej men jag ska höra med Christopher om vi kan göra det lite mysigare där inne och kanske sätta in ett värme ljus". Kunden fräste till och stack iväg. I samma sekund som Brian log och sa att det nog inte var ett sånt "ljus" han menade brast jag i skratt och skämdes för min totalt korkade kommentar. Brian han skrattade nästan så att han grät. Korkad? Vem? JAG????


Förkyld och gnällig!

Slappelördag. Borde inte vara det men jag är förkyld och allt som följder med det. Trött, snorig, hostig, huvudvärk, gnällig. Nej, än så länge är det ingen bra dag. Hoppas då att det blir ändring på det då jag kör till Lund ikväll och myser med film och tacos. Får ta mig en alvedon eller något så jag kommer i trim.

Inget kul ämne att blogga om idag tyvärr så jag säger tack och adjö...

 

Dagen efter juldagen

Go tidig kväll!
Dagen efter juldagen. Det brukar inte vara en bra dag. Men det har min varit. Underbar dag som spenderats i sängen med undantag då pizzan intogs. Helt gaket bra dag! Lyckorus =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och möta Frida på Möllan klockan 20. Längre inlägg imorgon kanske.

En sak till. Visst blir man förvirrad på dagarna? Har känts som söndag hela dagen idag och imorgon tycker jag också känns som söndag. Confusing!


Julmat och utgång!

Örrh.. Precis kommit hem från jobb. La en grund i magen med julmat för att förbereda sig på bästa sätt för kvällens utgång. Men Guuuuuud vad mätt jag blev. Jag gick nog upp10 kilo tack vara den där sista tuggan janssons frestelse. Nu är jag mätt och trött och inte alls redo för festligheter. Dessutom är jag förkyld så ett toppenhumör kan man ju inte skylla på. Får ta mig en drink kanske. En dusch och en capriniha efter det. Ja tack!

Ha det så kul ikväll!

Det var en gång en julafton som fick en plötslig vändning........

Julafton, detta mysiga fenomen! För visst är det mysigt? Lät i och för sig inte så igår när jag skrev mitt senaste inlägg men jag tycker verkligen att det är super mysigt. Farmor började åma sig i fotöljen redan klockan 19 och ville hem. Pappa lockade henne kvar med en bailys så tantan stannade ända till 20.30. Halv nio körde jag alltså lilla farmor hem men mamma och pappa i baksätet. De tyckte det kunde vara trevligt med en liten tur och jag tackade inte nej då pappa fick rollen som eskort och ledde tanten upp i lägenheten. Medan jag vänatde på att pappa skulle komma tillbaka ringde jag till Sara då jag hade en fråga om ett sms Pontus skickade som handlade om att han hade fått mandeln i gröten och undrade om jag visste vad det betydde. Det visste jag inte. Jag vet det dock nu =) Men i alla fall. Sara visste inte heller och vi kom snabbt in på annat att prata om. Jag sa att vi var och lämnade farmor och hon sa att de hade tyckt att det var trevligt om vi hade kommit upp på ett glas vin eller en bira när vi körde hem. Jag tackade nej då det var jag som körde. Men sen när vi var på väg hem igen och vi satt i bilen och pratade berättade jag förmams och paps vad Sara sagt och de nappade direkt på det. "Jaaaaaaaaaa vad trevligt" var visst en fras som förekom mer än en gång. Jag ringde upp Sara igen och frågade om erbjudandet stod kvar och visst gjorde det det. Så vidare till dalaplan för fortsatt firande! Vi välkomnades väldigt när vi kom det. Hela familjen stod med öppna armar och vi kramades. Det var ett kärt återseende för våra familjer som inte setts på flera år.


Det borde jag kanske berätta om hur det ligger tillmed våra familjer så ni ska förstå? Jo, det är ju så här att Sara och jag är födda på samma dag. 83-09-09 kom vi till världen och både våra mammor och pappor träffade varandra på sjukhuset. Mamma har mest berättat om Jeanette och igår berättade pappa och Kari om hur detas konversationer lät. Pappa var visst vääääääääldogt nervös enligt Kari som gapskarattade när han berättade det =)

Några år senare träffades vi igen. Då var Sara och jag 2 år och vi träffades på stranden. Våra föräldrar kände igen varandra sen sjukhuset och pratade väl lite om hur det var att vara föräldrar och lite sådant antar jag. Sara och jag pratade inte såmycket där emot. Vi visst stod mitt emot och tittade på varandra och helt plötsligt från ingenstans kommer lilla (jäkla!) Sara och puttar mig så att jag ramlar baklänges och börjar gråta. Tack Sara, tack! =)

Ytteligare några år senare, tror att vi var 3eller 4 år så flyttar Sara och hennes familj till den gård vi redan bodde på. Sedan dess har vi varit "bästisar" och våra familjer har ungåtts med varandra. Vi har spelat bingolotto, kastat pil, varit på kryssning och varit på Gran Kanaria tillsammans mm mm.

Så så hänger det ihop. Och igår avslutade vi julafton hos familjen Nilsson Tuomi. En väldigt spontan och plötslig vändning på julafton. Mycket trevligt!


Nu räcker det med julafton för i år tycker jag!

Sådär ja. Nu är julmaten nere, mys-ljusen har brunnit ner, Kalle har varit på husvagns semester, mjukiskläderna har åkt på och julklappspappret är i soptunnan. Nu räcker det med julafton för idag tycker ja. Hem med gamla farmor och ner i bingen för att låta morgondagen gry till JULDAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!! PAAAAAAAAAAAAARTY!!!!!!!!!!!! =)



PUSS & Godnatt!

Porrig? Vem? Jag?!

Haha.. Pratade med en gammal vän på msn innan. En manlig vän får jag tillägga. Vet inte hur vi kom in på det man han sa i alla fall att han tyckte att jag var porrig. Haha. JAG, porrig? Haha. Njää. Det där är en ekvation som inte går i hopa. Hahah.

Checka in porrposen i sängen med tomteluvan! ;-)


GOOOOOOOOOOOOOOOOOO JUUUUUUUUUUUUUL!!!!

Från mig till er, en riktigt god jul!





Porrig?? ;-) Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

God morgon!

Hur var det nu? Morgonstund har guld i mun? Friskis öppnar om 8 minuter så jag ska alldeles strax köra ner och träna innan jobb. Duktigt va?? Hörs sen.

Dagens i - landsproblem! När f*n ska jag ha tid att träna?

Sitter här och funderar när i veckan jag har tid att träna. Det ser pyrt ut kan jag berätta. Nu blir det mycket jobb och helgdagar så tiderna på friskis stämmer inte riktigt ihop med mitt schema. Jag hade kunnat träna på gymmet imorgon innan jobb. MEN mina hörlurar till ipoen är i paj och jag har inga andra och ipoden är ett MÅSTE om man ska till gymmet. Annars blir jag noll motiverad till träning. Var kan jag få tag på ett par hörlurar ikväll?? Jag paaaaallar verkligen inte sticka till mobilia eller maxi eller något sådant ställe där det är as mycket folk som trängs för att få tag i den sista julskinkan. Nej, verkligen inte. Det är inte ens ett alternativ. Någon som har ett par att låna ut kanske???  Så imorgon förmodligen gymmet. Julafton jobbar jag morgon så där blir det inte tid.  Juldagen innan jobb är nästa tillfälle. Ett medelpass på heleneholm klockan 11. Ska du med Sara? Annandagen är inte ett alternativ det heller då man är bakis. Lördagen därefter skivstång/kondition klockan 11 på ön. Söndagen medeljympa kl 11. Men det var ju inte så illa pinkat! Det blev ändå 4 träningstillfällen! Då har man till och med råd till att skolka ett pass om man så vill =) Imorgon eller på söndag känner jag att det kan bli. Vilken press jag fick påmig nu när jag berättade för er vilka dagar jag ska träna. Nu ser ni hur pass bra min dislplin på mig själv är =) Upp till bevis!

Ibland känner man sig lastgammal!

Jag har aldrig haft någon direkt ångest över att bli gammal. Det händer ju inte nu. Det händer ju sen. Men icke mina kära vänner! Det är just det det inte gör. Det händer NU! I detta ögonblick. Man blir äldre för varje sekund och för en sekund sedan var jag mycket snyggare än vad jag är nu. Det går utför!!!! Jag och Frida diskuterade även det i lördags när vi istället för att gå ut och festa, körde hem och la oss =) Det skulle vi ju inte gjort för ett, två år sedan.

Vad har jag med för ålderssymptom då? 

-Väljer låga skor istället för höga klackar för att det är bekvämare!
- Blir irriterad när vänner ringer efter klockan 22 på kvällen och det gäller även när det är helg!
- Jag "diggar" med foten när jag lyssnar på musik
- Tycker det är AS-jobbigt att gå på Malmö festivalen då därär alldeles för många fjortisar!
- Jag kan gå på stan helt osminkad
- Jag har sagt frasen "Dagens ungdomar............." 
- Jag väljer allt oftare en mysig hemmakväll framför att festa 
- Jag bryr mig inte längre om julklapparna på julafton utan ser kvällen istället som en lugn och trevlig kväll där man har möjlighet att umgås med familjen
- Tycker om att gå upp tidigt då jag vill få ut så mycket som möjligt av dagen
- Endast besöker Malmö festivalen på grund utav maten
- När man börjar säga "kalasbra"


Någon mer som har förslag på saker man gör eller känner som är tecken på ålderssymptom? Listan är inte klar och kommer garanterat att uppdateras de närmsta dagerna. Håll koll! =)





 


Julmys med Idol-Ola

Igår var jag som sagt hos Emmie på julmys. Alla hade fått en uppgift att ta med sig något juligt. Vad man skulle ta med sig hade Emmie bestämt. Jag fick då vinglögg. Andra smaskigheter som togs med var saffranskaka, knäck, rocky-road godis, pepparkakor, lussebullar mm.

När vi kom dit fick vi dra vars ett nummer där det stod skrivet en siffra. De här lapparna med siffrorna skulle sen bilda lag om 4 personer i varje lag. Jag hamnade med grabbarna. Det var jag, Sebastian, Linus (hmm, hette han så?) och Ola. Emmies pojkvän Timothy är nämligen nära vän med Ola Svensson, han som var med i Idol 2005 samtidigt som Måns Zelmerlöv. Har även visst varit med i melodifestivalen med låten love in stereo och gjort låtarna SOS, Natalie och feel good.                  (  ) Jaja.. I alla fall. Jag hamnade med grabbarna då vi spelade spelen. Hade det riktigt trevligt, lekte olika lekar och Emmie hade gjort det riktigt mysigt. Bra värdinna! =)

Ni vet ju hur KASS jag är på att fota så det blev inte så mycket bilder. Men här är några. Ola var nog blyg för varenda gång min kamera åkte fram lutade han sig bakåt och höll handen för sitt ansikte. Så jag lovade honom att han skulle slippa att vara med på bild =)

BILDER


Tjejerna


Grabbarna i mitt lag minus Ola som inte ville vara med på bild


Söt-värdinnan!


Leken. (Sebastian under filten)


Innan han kom på vad leken gick ut på lyckades vi få av honom strumporna


Anna och Anna tyckte efter ett antal glas vinglögg att det var en kul idé att fota vara varandra


Dålig bloggerska = Anna. Statusen sjunker ;-)

Hej alla!
Dåligt med uppdatering i helgen. Haft mycket att göra och har det idag med. Ska på ju-mys hemma hos Emmie. Ett slags knytkalas där alla fått en uppgift att ta med sig något. Jag fick vinglögg. Ska faktiskt börja göra vid mig nu. Lägger upp bilder imorgon. 

Hörs då.
Puss o kram 

Men Guuud, vad är det som händer på Rosengård?!

Jag börjar detta inlägget med att påpeka att jag inte är rasist. Ni får absolut rätta mig om jag har fel och kanske tar jag mig lite vatten över huvudet när jag påstår vissa saker och om något är felaktigt tar jag mig på det och ber om ursäkt. (Gud vad svensk och nobel jag var där. Mes-Anna!!!)

Alltså jag är så jävla arg att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Vad håller ni på med där borta på andra sidan Malmö? E ni totalt blåsta i huvet? Men jag blir så trött. Jag kan inte uttrycka min tröstlöshet i ord. Jag blev så himla trött när jag såg på nyheterna imorse. En kille på 16 år (LÄGG MÄRKE TILL 16 ÅR!!!) intervjuades och reportern frågade "vad händer om ni inte får som ni vill?" och det 16-åriga jävla skitungen sa "Vi fortsätter att kriga". VADÅ KRIGA?! E DU HELT JÄVLA DUM I HUVUDET UNGJÄVEL. VET DU FAN ENS VAD KRIG ÄR? Nej det vet du formodligen inte för annars hade du inte uttryckt dig så jäkla idiotiskt. Dina föräldrar kom nog hit till Sverige innan du ens var född så var jääääkligt tacksam att du sluppit se det de kanske såg. Jag vet att jag är det i alla fall. Jag tackar Gud att jag bor i Sverige där vi sluppit krig i många många år. Och du ska faaaan inte komma hit och säga att du ska kriga, det ska du ge faaaan i! Och vad är det ni bråkar om sen? Jag är väl inte så jätte insatt som jag sa innan men enligt nyheterna är det en lokal som använts som moské som inte får användas längre. Visst det är kanske tråkigt men fan alltså. Men låt de som har hand om lokalen sköta det. Persoligen så tycker jag inte att man ska behöva ha en "moské " i en källar lokal så islamic center med dess stora moské finns ett stenkast bort. Tror ni vi hade fått bygga en svensk kyrka i Iran eller Irak till exempel?? Hahahahaha!! Just det! Men i alla fall.. Åter till protesterna. Klaga, överklaga, protestera men på ett LAAAAGLIGT sätt. Lagligt, vet ni vad det är??? Att det kommer helt utomstående människor som inte har ett skit mad saken är göra som bara vill bråka är helt sjukt! Att "protestera" så som de gör är helt oacceptabelt! Att gå till attack mot poliserna med hemmagjorda bomber och kasta stenar, förstöra polisbilar och den stackars bensinmacken som hamnade mitt i centrum är sinnessjukt.

Helt ärligt såtycker jag som så här. Alla som inte sköter sig. HEEEEM med er. Alla som sköter sig, I love you guys!  

Soft med skola 2 dgr i veckan men vilka tradiga dagar det blev :-(

Kollade precis min första mattekurs schema. 2 dagar i veckan så det är soft. Men 2 dagar i veckan betyder genast mycket litteratur att läsa. Och mycket litteratur betyder mycket pengar som går åt till böcker vilket är lika med en fattig Anna :-s
Kåren verkar ett minne blott då jag jag går EXAKT VAAARJE torsdag och börjar 8.30. Det var tråkigt, mycket tråkigt.

Min andra kurs som jag ska läsa som är naturvetenskap och teknik hade inte lagt ut sitt schema än så där vet jag inte hur det ser ut. En rolig sak där är att kursens namn är SNT02L. Det kommer bli super enkelt att komma ihåg då jag kommer att tänka på fröken Sara Nilsson Tuomi varje gång jag ska skriva den koden. =)   

Omogen

Ibland känner jag mig som en liten barnunge. Jag kan bli så avis på roliga saker/händelser som inte jag upplevt som mina vänner har. Som nu! Sitter och kollar Sophies bilder på facebook från igår när de var på bartämning. Ooooh! De verkar ha haft så kul. Jag vill också ha haft så kul. Men neeeeeeej.. Anna skulle jobba.

Samma gäller när det är flera fester samtidigt. Då måste man ju välja att gå på EN och då verkar det alltid som om det hade roligare på andra festen..  Jag vill vara överallt samtidigt! Jag vill inte missa något. Trodde att jag hade kommit över det här barnsliga, men tydligen inte.. Men men.. Det är ju helt enkalt något man får lava med. Man kan ju faktiskt inte vara överallt samtidigt..

//Barnungen


Man är alltid så effektiv i hjärnan kvällen INNAN man går och lägger sig....

God morgon!

Eller god morgon och god morgon, har varit vaken sedan klockan 8. Fick för mig en liten idé om att jag skulle vara effektiv nu på förmiddagen innan jag börjar jobba klockan 14. Efftektiv har jag varit men det blev inte riktgit som jag tänkt mig. Tanken var att stiga upp runt 8, 9 - tiden så jag kunde vara i stan vid 10 och shoppa lite juuulleaaaavor och sedan dra till friskis på Ön för att träna skivstång / kondition. Perfekt att träna på ön innan man ska jobba då det tar ca 3 minuter att köra till jobb sen. Men när jag kom upp och insåg att jag frös så in i helve*e och det var rugg väder ute satte jag mig framför tv:n med mitt stora duntäcke inlindat om mig istället (Inte så himla effektivt i och för sig). Åt frukost. 2 st knäckemackor med ägg och ett äpple om det är någon som är intresserad. Sen blev tiden över 10 och insåg då att det skulle bli lite tight med tiden om jag skulle hinna med att träna klockan 12 med. Då kom jag på att jag bara jobbar till 14 imorgon så det blir ju en bra julklappsshopping dag direkt efter jobb! Nu är det bara så här att jag inte är så värst sugen på att träna heller. Har tränat mån, tis och ons och känner mig lite mör i kroppen men träningsverken i armarna från helvetet! Hmmm.. What to do, what to do?? (Igen)

Nu ska jag i alla fall koka mig lite kaffe. Fortfarande inte fått upp värmen :-S

Ha en bra dag! 

Hahaha... Nu höll jag på att dö av skratt igen!

Hahahah.. Amen Gud. Fick mail av Sara idag. Tack Sara! Sjuuukt kul. Tvungen att dela med mig av det. Så här löd det:


Jordbävningen i Skåne!

I USA just nu så skördar orkaner massor med människoliv och lämnar
tusentals utan hem...

I Mellanöstern så råkade dom ut för sk "mud slides", när marken
plötsligt börjar glida och drar med sig allt i dess väg.

Sydamerika har haft otaliga översvämningar detta år och 100 tals
människor har fått sätta livet till..

Men vi ska inte tro att vi sitter säkra från dessa fruktansvärda
naturkrafter bara för att vi bor häruppe i Norden.

Den här bilden är tagen i Skåne i tisdags och visar att vi inte ska ta
saker och ting för självklara i livet, utan katastrofer skapade av Moder Jord
kan komma när som helst och var som helst.

Man blir verkligen ödmjuk när man ser vad dessa krafter kan ställa till med...























Hahaha.. Klockrent!


Lite tränings-tankar


Jag älskar att gå på skivstångspass! Skivstång = Bodypump för er som inte är medlemmar i friskis världen. Jag påminns om det gång på gång när jag väl är där. Då tänker jag "Gud vad kul det är! Det ska inte dröja länge förrän jag är här igen". Men gång på gång gör jag samma sak. Jag prioriterar konditionsträningen. Det där roliga spinningpasset eller det där över jobbiga jympa passet kommer alltid emellan och mina muskler blir lidande. Det känns som en träning som är mer "godkänd" när man tränar kondition och tappar andan för att man är så trött. Det ultimata träningspasset är enligt mig skivstång/kondition. Det är ett kompinerat pass där man kör styrketräning den första timmen och kondition 15 minuter. 15 minuter låter kanske inte mycket men man tar ut sig totalt. Det är pang på rödbetan och hård konsitionsträning från första minuten. Till min glädje så ska ett till sådant pass starta på friskis i Kstad! Underbart.

Men nu sitter jag ändå här och våndas om jag verkligen ska träna skivstångspasset klockan 17 på friskis heleneholm. Hmmm.. Betala får jag dessutom göra då mitt friskis kort endast gäller I Kstad. 60 spänn per gång. Det känns surt när man har så pass lite pengar som jag har nu (500 kr) men annars så brukar jag inte bry mig då jag ser det som en investering i min kropp. Hmmm.. What to do, what to do???

Rent ut sagt så är det helvetes för jävligt ibland!

Faan också! Ibland suger det att vara kvinna! Jag hade nyss accepterat "min situation", eller nej det är ingen situation men jag kallar det så. Och nej, trots bilderna igår så är jag inte gravid ;-). Stunt samma! Jag hade lugnat ner mig och insett att det hela är lugnt. Men neeeej då. Då ska man påminnas om det hela igen. Trött jag blir. Jag säger det igen; Ibland suuuuuger det fett att vara kvinna. Vi ska fan vara med om mycket. Vi ska ha mens och allt vad det innebär med smärtor och humörsvängningar. Vi ska föda barn med kollosala smärtor (har jag hört och sett) och dessutom riskera att dö på köpet. Vi misshandlas och behandlas kränkande av  sviniga människor som kallar sig män (dock inte mångaTACK OCH LOV!) som tror att de är mer värda än vad vi är. Att vi dessutom får mindre lön för samma arbete är nog bara en bonus vi får på köpet. Grattis kvinnor, GRATTIS så jävla mycket!  Örh.... !


En hurtig gamling är vad jag vill bli i framtiden!

Haha.. Nej men jag tror att jag dör! Hahahaha. Sitter vid datorn och hade tänkt mig att blogga men kan inte ICKE komma på vad jag ska blogga om. Och dååå.. Som en blixt från klar himmel börjar ett program på dansk tv 2 där pensionärer ska lära sig rappa. Henry, Ruth och Anton med flera ska lära sig Nik & Jays låt "Hot", som för övrigt är e bra låt. Förälskade mig i Nik & Jay när jag var tillsammans med Mikkel och blev ännu mer förälskad när jag läste til reseledare nera på Mallorca och min danska roomie var galen i dem. Här är videon på youtube om ni vill checka in

http://www.youtube.com/watch?v=lMVSxCInHAs&feature=related


Lite B video bara. Men men.. Man kan inte få allt =)
Men i alla fall.. Åter till penisionärerna. Haha... De söta penisionärerna står i alla fall i grupp och sjunger låten i snigeltakt och dansar samtidigt.

"Lad mig se dig gå frem og tilbage,
Fra side til side
Lad mig se dig gå op og ned
Kom nu, bliv ved
Lad mig se lidt sved på din krop
Baby, lad være at stop'
Temperaturen stiger
For vi': Hot, hot, hot, hot, hot
"

Haha. Ser ni det framför er? Alla de små söta gamlingarna. Hoppas man blir en sån pigg och alert tant som inte tycker "att det var bättre förr" och som vill prova på nya saker. HOPPAS!



Detta är också en klassiker med Nik & Jay =)
http://www.youtube.com/watch?v=ZaZ_5qigMf0&feature=related

Nog från mig idag. Sov gott!

Kalla mig trög!

Alltså kalla mig trög men jag fattar fortfarande inte. Var inne och kollade statistiken på bloggen (status jägare som jag är!!! ;-) Haha) och där ä står "Unika besökare är ungefär lika med antalet personer som besökt din blogg. Sidvisningar är antalet visningar av någon av dina din bloggsidor. Du själv får alltså en unik träff och flera sidvisningar i statistiken". Jag fattar inte! Vad är skillnaden?

Är jag gravid???

Det är helt sjukt så mycket SKIT det är på tv på förmiddagen! Satt och pluggade med tv:n på och blev distraherad av twins som är ett tv- shops liknande program, där de sålde den här ab-tronic. De visade före och efter bilder och den här SKULLE JU VERKLIGEN FUNGERA! My ass att den gör! Före och efter- bilderna var ju retucherade eller så var det så enkelt som att man tog en bild när magen var "normal" och sedan en när man spänt ut den. Jag gjorde en liten paus i mitt pluggande för att göra ett litet eget experiment =)

Annas mage FÖRE


Annas mage EFTER


Och nu sitter jag här helt kär i min gravida mage!!!! Ooo.. Vill ha! =) (Den "gravida" magen är den sista bilden ;-) )

Earthquake!!!!!!!!!!!

GUUUUD! Vaknade upp runt 06.20 av att sängen skakade. Den skakade som faaaan! Sätter mig upp yrvaken och undrar vad det är som händer. Det mullrar och låter konstigt. Hinner tänka att det kanske är en jordbävning men slår fort bort tanken igen, hallå? det händer ju inte i Sverige. Inte så man känner av det så här tydligt i alla fall. Springer in till mams o paps (är i Malmö nu så jag bor hos dem) och mamma är vaken och ser också lite halvt förvirrad ut. Jag undrar vad det där var och hon lugnade ner mig med att det nog bara var en lastbil som körde utanför. Men hela sängen skakade ju?! Aja.. Jag kanske överdrev. Jag har ju drömt konstigheter förr. Allt från främmande människor som står framåt lutade över min säng till småkryp i madrassen. Jag är inte förvånad om jag skulle drömt det. Men klockan 8.30 vaknade jag igen då jag fick ett meddelande från Lisan där hon frågade om jag kände skalvet i morse. AAH!! Det VAR ett skalv! Helt sjukt ju. Slog på nyheterna direkt och får det åter igen konstaterat. Det var ett skalv som mätte 4.7 på richterskalan. Ska aldrig mer tvivla på mig själv! Känner jag en jordbävning då ÄR det en jordbävning och ser jag småkryp i madrassen då ÄR där småkryp i madrassen =).  Nu ska jag slänga i mig lite frukost och promenera till friskis och träna klockan 12. Ha en bra dag. Förhoppningsvis utan fler skalv!


Spinning - det gäller bara att komma iväg!


Spinning blev det gott folk! Var sååå svårt att ta sig dit. Otroligt omotiverad blev jag på slutet när det började närma sig att jag skulle sticka. Typiskt att man blir det då. Jag stod i valet och kvalet om jag orkade. Men jo, jag pallade mig dit. Jag kunde ju inte köra med dubbelmoral då jag veckan innan predikat för Lisan om att det bara är att ta sig i kragen och sticka till gymmet fast att man inte orkar. Det ordnar alltid sig när man kommer igång. Men väl där så verkade det inte bli någon spinning. Klockan 19.05 var det fortfarande bara jag utanför spinningsalen. (passet började 19.15). Så jag pedlade mellan en glädje/lättnad - känsla över att jag skulle slippa men ändå en "ooorh! Nu har jag tagit mig hit så nu är det ju fasiken lika bra att träna" - känsla.  Men det blev träning! Klockan 19.10 ramlade de in. 15 stycken blev vi. Inte särskillt mycket men alla satte sig tillsammans längst fram så det blev ändå en bra träningsgrupp. 2 heta killar var där! oOch det är VÄÄÄÄLDIGT ovanligt att därär någon sådan på spinningen, ännu mer sällan 2 då. Så det gällde att kämpa pålite extra så. Jag glänsta och stod nästan hela passet. Haha.. TÖNT - Anna!!! Nu ska jag slappa i soffan och ladda inför skivstångspasset kl 12.00 imorgon!


Puss haj! 

Våren är planerad. Välkommen!

Måndag... Det känns inte som måndag. Konstigt. Vad känns det som? Hmm.. Det känns nog soooooom... eeeh... torsdag? Har i alla fall haft en slappe dag med mamma. Vi har gått här hemma och lullat. Hon har tvättat och jag har pluggat. Klockan 14 fick jag för mig att vi skulle se den filmen som jag och Pontus inte såg igår, the kite runner. Den är ju sååååå himla bra. Mamma tyckte också att den varjätte bra. Just det ja, jag var hemma hos Pontus igår och såg film. Jag hade hyrt 2 st som han fick välja mellan, Batman filmen the black knight och the kite runner. Han valde batman. Den var faktiskt bra. Heath Ledger spelar gryyyymt bra. Så himla rolig som jokern.

Idag fick jag även reda på vad jag ska läsa till våren. Det blir matematik 15 p och naturvetenskap och teknk 15 p. Det vill säga mina första val. Så nice!!! Det enda negativa är att jag kommer att sakna Sophie i min klass. Hon ska läsa fysisk aktivitet... Men vi slås samman igen till sista terminen så lite avbrott från henne kanske gör oss båda gott =) Eller vad säger du hjärtat??? =) Vi ses ju ändå varje dag på träningen och på våra kafferep. För att inte tala om alla vinkvällar vi slänger ihop i veckan ;-) Hahah.. En glad nyhet är att Mia ska läsa båda kurserna med mig. Himla glad blev jag när jag såg det! Så nu ser jag fram emot att lägga svenskan bakom mig och förbereda mig för lite matte och naturkunskap. Lovely!!!!!


Nu ska jag snart träna men jag har sån mega beslutsångest för vad. Skivstång/kondtion nu om en timmeeller spinning klockan 19. Känner nog mest för spinningen. Om jag tar spinningen idag kan jag ju gå på skivstången imorgon klockan 12. Oooh vad jag älskar att vara hemma i Malmö där man kan välja mellan 4 friskis anläggningar och massor av lunchpass... Lunchpass is the shit! Att inte de i Ksatd har fattat det än..

Lördag kväll / nästintill natt

*Gäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääsp*
Ööörrh! Heeej! Trött... Kort inlägg idag. Har jobbat kväll. Ska jobba imorgon bitti. Börjar 7.30 så jag ska alldeles strax sussa. Kollade på El Classico med paps men insåg precis att jag inte orkar mer. Får se vad matchen blev imorgon. Blir nog en sväng till Lund imorgon till min vän Pontus så det blir lute ont om tid tillbloggen imrgon med. Men jag uppdaterar på måndag. Ooajjj.. Jag har så satans ont i mitt långfinger. Drämde in det i bordet idag på jobb och det knäckte till nåt så fruktansvärt men gjorde inte jätte ont just då. Men NUUUUU.. Oajoajoaj!!!! Svullet och varmt e det med. Hoppas det blir bättre till imorgon.. Jajaj.. Roligare inlägg lovas inom kort.. Haha.. Man måste ju tänka på sitt rykte. Enligt Danne skriver man nämligen bara blogg för att få status.. Hahahaha.. Knast! Fast några av mina läsare kanske håller med??

Godnatt

Idolfinal med världens bästa!

Godkväll!



Hemma i Malmö igen. Har kört fram och tillbaka väldigt mycket den här veckan! Först körde jag till Kstad i måndags. Sen körde jag till Lund i Tisdags. Hem till Kstad från Lund i Onsdags och för att sedan köra tillbaka till Malmö igen på onsdagskvällen. Tillbaka till Kstad i torsdags och hem till Malmö igen idag. Hängde ni med? Det gjorde knappt jag =) Men 6 enkel resor har det blivit. Tur att bensinen e så billig nu. Tankade i torsdags kväll för 9.94:- Någon som tankat billigare än så i år?? 

Ska hem till Johanna sen ikväll. Kände att jag behövde mina kära vänner mer ikväll än någon man. Ska hämta Frida runt 19.30 och kör sedan till Hanna lagom för att se idolfinalen. Jag är väldigt splittrad över vem jag tycker ska vinna. Inte för att jag är särskillt insatt och bryr mig särskillt mycket... Men jag tycker att Alice har en gryyyyyyyyyyyyym röst! Men hon är så himla tråkig på scen. Kevin däremot är grym på att sätt och vis MEEEEN han är ju redan en artist enligt mig. Han har tävlat i melodifestivalen för Malta 2 gånger innan och det tycker jag är riktigt fuskigt. Nej, så det jag hoppas på ikväll att att Alice gör ett hejdundrandes framträdande och ÄGER scenen så att jag kan rösta på henne med gott samvete. Gör hon inte det så förtjänar Kevin då helt klart att vinna. Enligt mig kära ni, enligt mig.. Må bästa man eller kvinna vinna.  



Fredag, härliga fredag?

Godmiddag!

Rullade ur sängen för lite mer än en timme sedan. Och rullade, jo! det gjorde jag. Helt fantastiskt vad man kan trycka i sig när något är gott. Sophie är ju den bästa värden ever och bjöd på allt möjligt gott. Det var glögg, vinglögg, julmust, hemmagjorda peparkakor, kolor, knäck, chokladgojsegott. Det bjöds även på nötter, clementiner och vanligt vin. Missade jag något? Att man sedan hade trevligt sällskap i form av Emma, Mia och givetvis Sophie då gjorde inte kvällen sämre. Riktigt trevligt hade vi. Emma var tvungen att gå runt 22 men vi andra ansåg väl inte att vi var nöjda utan plockade istället fram vinet. Till vinet blev där även roliga lekar lekta. Hur kul som helst hade vi. Klockan 24 pälsade vi på oss för att följa Mia hem. Det var en härlig promenad då det snöade. Och det var inte så där typiskt "skånskt snöande slask" utan det var rikligt med snö som la sig på marken. Perfekt avslutning på en bra kväll.

Mardrömmar hade jag givetvis i natt. Jag sover väldigt oroligt här i Kristianstad och drömmer alltid så sjuka drömmar. Vaknade med ett humör som inte var, eller är fortfarande för den delen, det bästa. Ska egentligen träffa Pontus ikväll men jag tror att jag får föreslå en annan dag, Tjejerna ska se idol hemma hos Hanna så jag känner nog mer för att åka hem dit och bara "va" Med Pontus måste jag ju ändå anstränga mig för att va lite trevlig och det är ju inte speciellt kul om man inte är på humör. Men tjejerna får ta mig för den jag är =) Tror inte han tar ialla upp då han var ute på julbord igår och det blev nog ganska sent. Då är man ju inte på topp trim dagen efter heller.. Aja.. Vi får se..

Här är lite bilder från gårdagen med de underbara tjejerna Mia, Sophie och Emma. Puss på er!









Tack Sophie för bilderna. PUUUUSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love youu ♥

Förvirrad, förvirrad och jäkligt rädd.

Hur personlig kan man egentligen bli i sin blogg? Vad är det "tilåtet" att skriva om och vad kan man skriva om utan att man ångrar sig sedan.

Har spenderat hela förmiddagen och eftermiddagen på google och googlat alla möjliga tänkbara begrepp. Kastats mellan hopp och förtvivlan, lugn och rädsla...

Är det så farligt som det låter? Vad kommer att hända? Är jag över dramatiskt?

Nya tag nu när man ska till grannen och mysa julmys med glögg och julstök.

Hörs imorgon!

Hur ska det här gå då?

Om ni undra vad som hände med det sista inlägget så insåg jag att efter Lisans kommentar och efter att inte fått det roligaste uppvaknandet imorse att jag inte pallade skriva om det nu. Så så är det......

Double trouble

OOOOJJJ! Nämen hörreni ni! Rekord många läsare idag! Va? Jag fattar IIIINGENTING? Varför då? Är det för att jag inte haft något liv idag och fördrivit min nervösa tid inför sprutan (som för övrigt var sååååå löjligt att vara nervös för) vid datorn eller hur kan det komma sig? I så fall måste jag gå och vaccinera mig fler gånger! =) Nej men ärligt... Sist jag hade så många besökare var när jag skrev det där misslyckade inlägget om "dysleksi" som absolut inte var menat för dyslektiker att ta illa vid sig av. Det vara bara ett blåögt inlägg från min sida då jag inte trodde att det var en själ som läste min blogg. Men ack så fel jag hade! Men varför så många läsare idag då? Jag har ju varken lagt ut adressen på facebook på väääldigt länge eller på msn. På facebook kommer jag NOG (obervera NOG) aldrig att lägga ut adressen igen. Man får alldeles för många läsare som man inte vill ha. När man lägger ut adressen på msn:en blir det mer begränsat då endast de man har tillagda ser det (duuuh!?) Men men... Lite sent att vara efterklok. Men no more. Jag har tillräckligt mycket pack som redan läser... Oooohh.. Vad gööör jag?? Dissar mina läsare? Tillräckligt för att skapa en diskussion?? ;-)) Sophieeee!! Du får speciellt ta åt dig ;-) Men ärligt, något provocerande har jag väl inte skrivit idag? Vet ju att jag skrev att jag ville det men än har jag inte kommit på något smaskigt ämne att smutskasta kring. Jag hoppas att ni förstår min ironi och läser det hela med en rejäl portion humor ;-) Iiinte??Nähä?? Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Haha...

PS. Observera för Guds skull humorn om pack-läsarna! No hard feelings guys! PUUUUSS and LOOOOOVE

Influensatider


Influensatider. Jajemen. Men inte för fröken Nilsson inte! Hon ska nämligen vaccinera sig idag på sitt jobb, GRATIS. Men UJ vad nervös jag är. Sprutor är inte precis min favorit. Klockan 19.00 sticker de nålen i mig. Håll tummarna!!!!  :-s


Patetiska ljugande blondin bloggare

Läste precis en blogg som jag brukar läsa och det händer ALLTID så fantastiska saker i den här människans liv. "Dejter hit och nya jobb dit". Alltid så fantastiska sammanträffande som händer. Först idag när jag lästa bloggen började jag fundera över om den här människan ljuger för att göra sin blogg mer intressant. Och javisst gör hon det! Det finns ju ingen möjlighet annars att allt det här fantastiska kan hända henne. Hon är ju trots allt inte blondinbella som verkligen har fantastiska möjligheter i sitt liv. Nej, full av skit e vad hon e! Skit ner dig! Avis?? Jag?! JA!!, om hon talar sanning, NEJ om hon ljuger. Lönt att ljuga i sin blogg bara för att göra sig själv mer intressant. Är man inte intressantare än så fortsätt att blogga för all del. Men stå för vem du är! Patetiskt!

Anna - Oförmögen att älska en man?

Jag tog mig en liten impuls tur til Lund igår igen kan jag meddela. =) Väldigt väldigt trevligt. Dock vet jag inte. Jag är så himla komplicerad. Vet inte vad jag tycker, tänker och känner och det skapar en massa problem. Vet inte om det är för att jag är för kräsen, men det vill jag ju inte påstå att jag är. Men ÄR jag det? En fråga jag inte kommer att reda ut idag. Kan inte sätta fingert på vad det är men något är det. Får se om det blir en dejt nummer tre... Börjar tvivla på mig själv om jag någonsin kommer att kunna bli kär igen. Jag har alltid haft svårt att bli kär. Tror att jag lätt kan TRO att jag är kär men är inte det på riktigt. Har nog bara varit kär 2 gånger i mitt 25 åriga liv. Jag klandrar inte killarna jag träffar för de flesta är faktiskt riktigt underbara. Jag klandrar mig själv och mitt hjärta. Tror att mitt hjärta blivit så pass skadat på vägen att det inte vill läkas. :-S ATTANS!


Msn-rensning!



En gigantisk msn-rensning kommer under dagen och morgondagen att genomföras på Annas dator. Personer som jag inte pratar med, snackar skit, inte anser mig att ha tillräckligt gemansamt med och helt enkelt inte gillar, kommer jag att ta bort från min msn lista. Puts väck kommer ni att vara! Och det kommer att bli så skönt! Just nu har jag en mega lång lista där jag inte ens pratar med hälften. VÄLDIGT onödigt. Personer som jag gillar, anser att jag kan ha nytta av i framdiden, ha mycket/något gemensamt med, har/har haft väldigt roligt med eller har haft sex med (alltså som även tillhör den kategorin som man kan ha nytta av i framtiden ;-p ) kan känna sig väldigt trygga ;-) Haha

P U S S

Jag saknar ... INTRIGER!!!!

Jag saknar lite det här när vi "tjsafsade" på bloggen. Det var så många kommentarer då! =) Vill ni att jag ska skriva ett riktigt, riktigt provocerande inlägg och sedan stå för det? Vill ni, vill ni, VILL NI?

//Intrigmakerskan.. Muhahahaha..


Så här känner jag mig ofta! Minus den heta kroppen ;-)

Årgång 1999

Det är med en liten tår i ögan som jag konstaterar att klassträffen är över. En helt perfekt kväll med trevliga och galna, jag mena glada människor.  Eller nej. Jag menade galna med. Galet kul kväll. Precis rätt människor som var där för att få kvällen till en riktig höjdar kväll. Egentligen kändes som det var igår vi sågs men ändå inte. En konstig känsla som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Uppdateringar om social status, jobb och familj utbyttes friskt samtidigs som alkoholen intogs i mängder. Det var fördrink, en till fördrink om man ville det, shots, öl och vin. Gamla minnen diskuterades och en himla massa skratt blev det där till! Historier som när jag var på dejt med Walat och hans pappa, när Karoline blev utslängd från avslutningen i nian och när Genti ställde om klockan i SO-läraren Hallonstens klassrum och vi alla fick sluta en timme tidigare. Haha! Gjutet!!! Helt underbart. Kvällen avslutades ju inte helt fel den heller då jag spenderade natten i Lund =) Men det tar vi en annan gång ;-) Tack till alla er som var där och som läser detta. Vet ju att det fanns lite intresse från några av er att läsa. =) Hoppas vi snart ses igen

B I L D E R










Julfest - Otrohetens fest!

Män. Varför fortsätter jag att förvånas?? Jag blir så otroligt arg, ledsen och besviken. Varför fortsätter jag att gå på dessa julfester? Det är ju alltid samma sak! Oooops, där låg "Lars" och "Lisa" hånglandes bland chipspåsarna. Men vänta nu lite? Har inte "Lars" sambo??? Jooooo då! Det är klart han har. Ungefär så gick det till plus en helvetes massa mer. En man som stötte på mig som skojade om att ringen på fingret inte betydde något. Hans ring betydde ungefär lika mycket som min och pekade på min exklusiva H&M ring för 39.90:- Saken gjordes inte bättre av att runt 2 i natt fick jag ett sms av en annan person som skrev "God natt snygging! Inte utan att man blev lite sugen på dig ikväll. Hemlis! ;-) puss" Men HALLÅ!!!! Hur vågar man ens?? Den här personen är mycket medveten om att jag vet hur hans levnadssituation ser ut. Hur vågar man ens skicka iväg det här smset och äventyra hela sitt förhållande?? Vad är det som säger att jag inte kommer att säga något? Nu kommer jag ju givetvis inte det men att äventyra det så är så fruktansvärt korkat att jag bllir rädd. Men är loppet kört? Kommer det alltid att vara så här? Finns det inga seriösa män? Eller finns det det men det är bara jag som e dum i huvudet och inte fattar att det är tillåtet att hångla på julfesterna??? E det så? Har jag gått och blivit pryd???Om det är så såvill jag fan inte ha ett förhållande.


Fortsätt hångla på julfesterna! För all del! MEN FAAAN INTE OM DU HAR SAMBO!


Jag hade en gång en......

Jag hade en gång en kjol....... En så fin, så fin, så fiiin kjol! Jag skulle ha den på reunion partyt som skulle äga rum den 4 december. Den 4 december skulle bli en hejdundrandes kväll med de gamla klasskompisarna som man hade från 1:an till 9:an. Kjolen var bjuden. Det var min hedersgäst som jag köpte för 800 kr på MQ. "800 kr för en kjol!!!" tänker ni. Men ni vet inte, ni kommar aldrig att förstå mig!!!  Det var inte vilken kjol som helst.!!! Den var en fiiiin kjol. FATTAR NI!!???!!Kjolen finns inte mer......
 


OJ! Jag måste putsa spegeln ;-)

Skottlossning?!?!! Nej då, det är bara grannen som hör jävligt dåligt!

Men alltså detta är helt sinnessjukt! Ni skulle bara veta så högt min granne på första våningen har  sin tv!! När man kommer in genom ytterdörren hör man exakt vilket program han tittar på. Och nu hör man en massa mummel och skrik. Det värsta är när han spelar playstation/xbox eller vad det nu är. Det skjuts och skriks om vartannat. Jag vaknade en natt och trodde det var skottlossning bland studenthusen. Nejdå.. Det var bara grannen som speade krigsspel. Herregud. Borde jag gå ner till honom och fråga hur han har det med hörseln? Kanske erbjuda honom en hörselundersökning? Jag bjuder!!  Kan kanske inbjuda till en början på en underbar vänskap? Eller inte =)

Brääääääääääääh! Fruktansvärt upphetsande!

Brääääääääääääääääääääääääääääääääh! Så har jag låtit hela natten. Maginfluensa stor på menyn, jejemen! Från klockan 2 i natt  till 7 imorse har jag legat vaken med otroliga magsmärtor och ett maginnehåll som inte längre finns i magen. Det som finns i magen nu är 2 glas proviva och det konstiga är att man inte alls känner sig hungrig. Jag känner mig dock otroligt svag så nu är det sängen igen. TYCK SYND OM MIG!!!!

RSS 2.0