Tonight it´s all about ME!

Lördagkväll. Inte för att jag hade tänkt mig att åka till Lund då jag bestämde mig för redan igår att det blir party med tjejerna som gäller, men tror ni att han har hört av sig??? NOPE. Måste nog säga att jag känner mig fet-dumpad. Men kyliga Anna är framme så hon bryr sig inte. Inte ett piss faktiskt. Tror inte den blödiga Anna hade brytt sig heller. Hon hade nog mest bara känt sig besviken efter ännu ett "misslyckande". Det är självförtroendet som får sig en törn...

Fuck det nu. Som tur är är jag en väldigt flexibel människa som har lätt att koppla av och på. Nu har jag precis bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikväll. Tyvärr hade jag ingen fotograf som kunde fota som á la "dagens outfit". Men med spegeln som hjälpmedel fick jag mig ett par halvtaskiga bilder.
Kvällens klädsel



Och skor till det!


Nu ska jag hoppa i badet som jag tankat upp och dricka mitt första glas vin för kvällen. Ha en trevlig lördag kväll. Det ska jag ha. *K-Ä-R-L-E-K*

Slappe Fredag = Party Lördag

Japps. Det blir som jag planerat. En lugn fredag och en inte fullt så lugn lördag. Detta trots att P hörde av dig i förmiddags. Han var visst sjuk (buhuu) och ville hålla lördagen öppen för en eventuell "träff" som han kallade det. Visst sa jag och tyckte lite synd om honom då hans influensa virus inte vill ge med sig. Men det blir ingen "träff" imorgon då jag ska ut med tjejerna och svira på club Amore. Aldrig varit där förut men tjejerna säger att det är ett helt okej ställe. Och amore, bara namnet lockar ju en del ;-)

Ville bara insticka med ett inlägg om att läget inte är fullt så illa som jag föreställde mig att det skulle va. Dock står frågan fortfarande kvar, var står vi? Aja.. Det återstår att se. just nu lever jag för imorgon.

Nu ska jag göra mig i ordning för natten och slänga mig i sängen och se tv 4:s nya serie Samantha med Christina Appelgate i en av huvudrollerna. Hysteriskt rolig!

Generation F-E-T-T

Är det dokumentärernas vecka på kanalerna den här veckan? Tredje dokumentären jag såg. Den här gången handlade det om fetma. Den svenska reportern, som för övrigt är pinnsmal, befinner sig i USA:s fetaste delstat, Mississippi. Heeeeeelve*e vad feta de är. Reportern provade ett par byxor och hon fick plats i det ena byxbenet och då var där gott om utrymme kvar. Men vad är det som händer? Inser man inte vid något tillfälle att "nej nu räcker det!".

Om jag ska vara helt ärlig så får jag erkänna att när jag ser en tjock människa är mina fördomar väldigt fort framme. Tjock människa = Äter onyttigt, lat och motionerar inte. Så tänker jag och så är jag även övertygad om att det är. De kan skylla på grov benstomme eller taskiga gener men det köper jag inte serru! Min benstomme är inte av den mesiga typen om man säger så och mina gener är inget att hurra för de heller! Om inte jag hade tänkt någolunda på hur jag ätit och om jag inte tränat hade det gått rent åt helvete för min kropp kan jag säga. När jag var på Mallorca och utbildade mig till reseledare i 3 månader är ett bevis på det. Från att ha ätit mammas nyttiga mat till att äta på restaurang varje dag och att sedan inte röra på sig alls då man hade super mycket annat att göra. Vi var i skolan från 9 - 18 och skulle där efter plugga, göra radio, öva på cabaré, stå i service disk och hålla i kvälls aktiviteterna för gamlingarna på sunwing resort. Tid till träning? NOPE. När jag kom hem från Mallis efter tre månader hade jag växt ur mina två par jeans jag hade mig och hade lagt på mig 9 kg. FATTAR NI!!!?? 9 Kg! Helt sjukt. Om man sedan räknar med att jag gick ner 7 kg när det tog slut med Richard 6 månader tidigare är där ett VÄLDIGT stort gap. Men i alla fall. Det jag vill komma till är att mina förutsättningar inte är de ultimata utan det gäller fan att träna och hålla koll på vad man stoppar i sig.

Nu bor ju jag i det underbara landet Sverige där folkhälsovårdsmyndigheten bland annat är duktig på att förmedla sitt budskap och där man lätt kan få tag i nyttig mat. För mastodontlandet USA verkar inte detta självklara fenomen vara så självklart. Jag anser att USA har ett ansvar och delvis är att skylla för att de här människorna ser ut som de gör. Men å andra sidan anser att det fortfarande är upp till den enskilda individen att avgöra sitt öde. Jag vill nog påstå att jag övervägande tycker att det är den enskilda personens skyldighet att se till att man äter rätt och att man rör sig så mycket som man behöver. Om man inte är barn förstås. Då är de föräldrarnas uppgift att se till barnets hälsa. I dokumentären fick man följa gravt överviktige Maurice på 11 år som bodde i ett fattigt område med sin oj så feta mamma. Maurice fetma hade gått så långt att benen på honom hade missbildats och han hade stora problem med att gå. Hans feta jävla mamma och ja, så får man lov att säga när man misshandlar sitt barn på på ett sådant sätt, för misshandlar är just vad det är när man övergöder sitt barn sådär, hon berättade lugn som en filbunke för reportern att Maurice hade slutat leka för att han var för tjock och inte kunde röra sig ordentligt. Herregud vad det skär i hjärtat då! Stackars pojke. Att hon ens får behålla sitt barn. Barnmisshandlande feta jäv*ä fetto! Hon skyllde på att den nyttiga maten var för dyr. Men vem säger att man behöver köpa Kentucky fried chicken 6 dagar i veckan för det? Och vem är det som säger att man ska dricka cola framför vatten och ha ost och jordnötssmör på smörgåsen? Nej just det.. Ingen. Låt ungen få en macka med endast smör om det nu är så jävla dyrt att köpa grönsaker eller skinka. Nu är det ju väldigt synd om barnet då om han/hon har vant sig att få den här fettiga kosten i hela sitt liv och nu helt plötsligt får nöja sig med fett och kalorisnålt. Men herregud. Jag vill väl inte att mitt barn ska dö? Då tar jag hellre sura miner och bråk än att låta han/hon få sin vilja igenom och bli ännu fetare. Det gäller ju liv eller död och av två onda ting är det alltid ett som är lite bättre.

Men mycket behöver ändras i landet! Herregud. Det landet som är så mäktigt, framgångsrikt och "långt fram", att de inte fattar hur farligt det är med fetma, hur illa läget verkligen är och att de behöver ta till drastiska åtgärder för att göra något åt problemet. Jag menar, börja med en så enkel sak som att ha frukt och grönt i affärerna! De hade inte ett enda grönt äpple eller en ruttet sallandshuvud för den delen i den butiken reportern besökte. De hade konserverad frukt. Det vill säga ananas, persikor och päronhalvor indränkta i syrlig kaloririk sockerlag. Priser verkade också vara en annan faktor som spelade roll. Ett äpple kostade visst 1 dollar och de skyllde på att det var för dyrt för att köpa det.


USA är ett land som är före i utvecklingen och vi i Sverige har i många fall föjlt efter USA och gått i samma fotspår. Gud förbjude att vi följer efter USA i det här fallet!

Ska jag ge up innan det ens börjat?

Okej folks. Ärligt. Nu är det fredag. Helg. Hem till Malmö. Hem till Malmö = Nära Lund. Lund = P. Nu är frågan; vad ska jag göra? Ska jag trotsa mina principer och det jag bestämt mig för att INTE göra och ringa och fråga vad som händer till helgen, om vi ska ses? Tänk om han väntar på att JAG ska höra av mig. Det är trots allt faktiskt han som brukar föreslå att vi ska ses. Jag hör bara av mig emellanåt för att jag saknar honom och vill höra hur han har det. Om jag INTE hör av mig och han inte heller gör det? Vad händer då? Tänk om jag sumpar mina chanser och lägger ner projektet när han väntar på att jag ska höra av mig. Ska jag ge upp innan det ens börjat? Men va faan. Vadå sumpa mina chanser! HAN då?! Det e fan han som sumpar sina. Det är han som missar äran att va med mig. Det är han som förlorar på det hela. Fuck him. Jag ska fan inte höra av mig.


Så här ska vardagslyx se ut. Bildbevis!!!!

Lite roligheter emellan alla förvirrande tankar. Bilder från igår! Me and my baby!!!

Kvällen började med ett glas vin. S-K-Å-L


Huvudrätt: Philadelpiafylld bacon-lindad kycklingfilé. M-U-M-S


Efterrätt: Exotiska frukter i ugn med smält vit choklad och vaniljglass till det. G-O-O-O-T-T


Efter att ha delat på två flaskor vin var lillan på topp! =)


Kvällen avslutades med guitarhero


Lillan kan me!

Sur...

Sitter här och är lite småsur. En irriternade oroande känsla som sprider sig runt i kroppen ju mer jag tänker på det. Vad är det för dag idag? Torsdag. Hmm.. Då har vi alltså inte hörts sedan i måndags då jag skickade och han svarade. Så var det även på söndagkvällen då jag skickade ett godnatt sms. Vad är det här? Var står vi? Jag är förvirrad. Jag vet egentlgen innerst inne vart vi står. Vi träffas och har det kul men någon seriöst förhållande är det inte att tala om. Jag är inte nöjd. Jag nöjer mig inte med detta! Jag måste veta vart vi är på väg. Och det är väl där det spricker.  Visst, det är inte hela världen men det hade fan varit kul om det lyckats någon gång.


Vardagslyx på hög nivå!

Herregud ni! Vad mätt jag är. Jag och Sophie har lagat tre rätters middag och dricker vin till det. Är inne på andra flaskan. Haha.. Börjar undra om det är Sophie som druckit det mesta? Hon kom nyss fram till datorn och gav mig mitt glas vin. "Jamen du dricker ju ingenting!"  Haha. Nu får jag vara lite social. Börjde skriva när hon pratade med sin syster i telefon men nu e hon klar. Vi väntar på efterrätten som är i ugnen. Exotiska frukter med smält vit choklad över och vaniljglass till.. Låter det frestande?? Mmmmmmmmmmmmmmmmm ;-)

Världen är allt en konstig plats att leva på.

Orrh.. Vad sliten jag är i kroppen nu. Orkade knappt duscha. Ännu mindre tvätta håret. Men det var ett måste så det var bara till att bita ihop. Har fått i mig en skål Kellogs fullkorns flingor med banan och slagit ner mig framför tvn Och där hittade jag ännu en dokumentär som är totalt skadad i huvudet. Jag missade att berätta om den dokumentären från igår innan. Var det någon som såg den? Klockan 22 på kansl 5. Hälften man och hälften träd. Förstod inte riktigt vad som menades när jag läste på text tvn och lät kanalen vara på. Den var inte skadad utan den var bara hemsk. Vilket fruktansvärt hemskt öde den här mannen fått. Trodde inte mina ögon när jag såg hur kan såg ut! Bölder/vårtor i ansikte och på hela kroppen. På händer och fötter hade han utväxter som liknade barken och grenarna på träd. 


Kan ni ens föreställa er hur det är att se ut och leva så här? Det kan inte jag i alla fall. Åter igen, tänk på hur bra ni har det och uppskatta varje sekund! Jag läste att han lyckligtvis nu ser bättre ut med hjälp av åtskilliga operationer.

Nu till den anadra sjuka (enlig mig) dokumentären som gick nu ikväll. Den handlade om engelska kvinnor som ammar andras barn. Crossnursing som det kallades. Om någon av någon anledning inte kan/vill amma sitt eget barn ställer de här mammorna upp. De ammar även sina egna barn. Vid ett tillfälle ammade en kvinna två flickor i 6-års åldern samtidigt. Vars en tutte fick de. Det så helt sjukt ut. Fanns även mammor som pumpade och sålde mjölken och och tjänade pengar på det. 2 dollar för en påse mjölk. Vad kan där ha rymts? 1/3 liter kanske? Jag förstår inte hur en mamma kan låta en annan mamma amma sitt barn. Det handlar ju inte bara om att barnet ska få nyttig näring i sig utan också väldigt mycket ömhet, närhet och om att skapa ett band mamma/barn emellan. Jaja.. Jag ska i alla fall amma mitt barn själv, than you very much!

Träning!

Nu mina vänner är det dags att köra till friskis för att bättra på musklerna klockan 16.45. Konditionen får även sig en törn då det är spinning medel kl 18.30. En helkväll på diskis. Lovely!


Dagen som gått

Morgonen började med att väckarklockan ringde. Whaaaaat hann jag att tänka 10 gånger innan jag stängde av alarmet. Steg upp och tog mig ett glas mjölk och ett päron och stack till friskis. Skivstång/kondition med Stina klockan 09.45. Träna - kämpa - undra varför man gör så här mot sig själv - hitta styrkan igen - tro att man ska dö - kämpa lite till - och lite till - och lite till. SLUT. Jag klarade av det! Sååå skönt. Hem, duscha och iväg till frisören. ..

Det blev varken mörkt eller kort (suprise! ;-p ) När jag satt där i stolen och hon sa att jag passade väldigt bra som ljus var det svårt att inte hålla med. Men lite förändring ville jag ha så jag bad henne göra det lite blondare. Sagt och gjort. Längden då? Saxen kom inte nära mitt hår! Inte ens topparna. Var och fikade med Frida igår (hon går till samma frisör)  och rådfrågade henne om hur ofta hon klippte sitt hår och vad hon säger till frisören när hon vill klippa topparna. Frida sa att hon helt enkelt vägrade. Haha. Så nu hade vår frisör slutat fråga. Hon berättade vidare om när hon var där sist och hon bad frisören klippa topparna.  Då höll frisören på att få en hjärtattack. Klippa topparna?? Frida? Verkligen? Haha.. Det roliga var när Fridas namn kom upp idag så berättade hon om just den här fantastiska händelsen.  Så sa hon "Ja herregud, jag blev helt chockad förra gången. Hon ville klippa topparna!!!" Hahahah.. Så vi fick oss ett gott skratt. Tack Frida! =) Lite blondare som sagt. Här är lite bilder på resultatet:







Hem till Kstad igen. Kommer hit. Packar upp. Vattnar blommor. Läser litteratur. Kollar mail. Kollar FB. Skriver blogg som jag inte publicerar utan sparar till annat tillfälle. Hmmm.. Vad göra nuuuu? Sushi! Sushi är jag suen på. Men jag har ju redan ätit middag. Hmm.. men om jag tränar ett pass till så kan jag unna mig en 8 bitars sushi. Sagt och gjort. Packar träninsvästan och kör till friskis, IGEN. Men den här gången i Kristiansad. Yes. Jag överlevde det passet med. Iväg till ICA Maxi som ligger alldeles brevid. Till fiskdisken. Leta sushi.. Var e .. var e .. var EEE??? Slut??? Nej då.. Det fanns EN kvar till mig. Mmmm.. Inte alls så gott som på sushi barer men det dög. Visst ser jag nöjd ut direkt efter träningen. Kan avslöja att jag inte ens hann duscha först. Det fick komma i efterhand. Äckligt? Tjaa.. Kanske

ICA Maxi Sushi. Inte toppklass men okej..


Lax nigiri. Mmm...


... och en lax maki.


Nu är jag nyduschad, mätt och belåten och redo för sängen. Hörs imorgon. SOV GOTT ♥


Shopping!

Ojojoj. Nu kliar det minann i fingrarna igen! Var inne på singelpappaNs blogg precis och han länkade till www.bracy.se. Oj vad mycket jag ville ha! Fiina smycken där delar av intäkterna går till bra ändamål. Veckans armband är designat av Lotta Gray och kostar 289 kr varav 25% går direkt till barncancerfonden. Så det armbandet får ni snart se runt Annas handleder . Underbart med lite shopping en söndagkväll!




Heja Wengberg!!!

Haha. En konstig sak hände precis . Sitter här och smsar med Mia om vår kurslitteratur early childhood mathematics. Vi beklagar oss över att vi inte hittar den någonstans då den är slut och har en levreanstid på 28 dagar. 28 dagar liksom? Då är ju kursen nästan slut. Inte riktigt men nästan. What to do, what to do? Som ni säkert fattar är inte det inte det som är det roliga. Det roliga är att medan vi smsar har jag på TV 4 Sport i bakgrunden. Jag vet egentligen inte varför jag har det men det hamnade väl där när jag zappade sist. Helt plötsligt säger de ett namn jag känner igen. Wengberg. hmm.. Vem är det som heter det?? Wengberg! Det känner jag ju igen. Men vem... ? Hmm.. Jooo det är ju just Mia! =) Men han säger inte Mia utan han säger Emma. Ha! Konstigt. Vilket sammanträffande. Vänder mig om och kollar på tvn och det är badminton som spelar. Emma Wengberg säger kommentatorn igen. Och NUUUU kopplar Anna. Emma Wengberg = Mias badminton spelande syster! Haha.. Vilket sammanträffande. Var tvungen att ringa Mia och vi fick oss båda ett gott skratt =). Världen är liten.

www.singelpappa.blogg.se

Tårarna strömmar nedför kinderna. Så otroligt gripande och hemsk historia. Man kan helt omöjligt föreställa sig hur det var. Tänk att när man försöker släcka lågorna som långsamt äter upp sin ena dotters kropp till att se sin fru och sin andra 13 dagar gamla dotter brinna upp i lågorna. Fruktansvärt. Jag blev så himla tagen av den här hemska historian.  Ni bara måste gå in och läsa om den här fruktansvärda händelse som förändrade den här familjans liv. För alltid...

Mina tankar till den lilla familj som finns kvar!  ♥

www.singelpappa.blogg.se

Länk till där han skriver om olyckan
http://singelpappa.blogg.se/category/olyckan.html


Är jag störd eller hur var det nu?

Arrrh! Jag dööör. Jag fick sånt crawing på pizza. Och ja, jag är bakis. Men konstigt bakis. I normala fall när jag är bakis kan jag inte äta ett skit. Men nuuu..Orh hade kunnat äta en elefant. Jag bestämde i alla fall mig för att köpa pizza och lurade på pappa en med. Haha.. Det är en sak jag fått för mig att jag inte kan köpa pizza själv. Om man köper två är det okej men inte en. Om man bara köper en känns det som de tänker "fan vilken lat och fet brud som inte orkar laga ordentlig nyttig mat. Nu ska hon hem till sin stökiga etta där disken står på hög sedan 2 veckor tillbaka och slänga sig framför tvn och äta pizza i liggande läge."  Ja, just precis så känns det att dom tänker. Det är samma sak när jag är sugen på godis eller något. Jag hade ALDRIG fått för mig att gå till ICA och köpa endast ett choklad till exempel. Om jag är sugen på onyttigheter och måste köpa det får jag snällt köpa något annat med. Vare sig jag behöver det eller ej. Så om ett choklad ska inhandlas blir det aldrig billigt. Nej för dåmåste jag även köpa morötter, tvättmedel och ägg.

Nu till pizzan som jag bara måste ha!!! Kan tillägga att jag inte ätit pizza sedan.. jaaaa... Hur länge sedan som helst! Tror det var i Kstad när jag och Sophie köpte senast. Läääänge sedan. Ett halvt år kanske? Nej nu ljög jag. Jag och P köpte när vi hade bakisdag tillsammans i julas. Så så längesedan var det faktiskt inte.. Hmm. Förtjänar jag pizzan då? Jaaa Anna det gör du! Det pinsamma var när jag ringde klockan 12 och skulle beställa. Haha.. De hade inte ens öppnat än! De öppnade inte förrän 13. Haha.. Tjockisvarning!

Att vara någon annan för en timme + en glimt av mitt cp - finger.

Idag har jag gjort en kul sak som alla borde prova i alla fall en gång. En väldigt störd sak men ack så kul. Haha.. Ibland undrar jag om jag är normal.. Hmm.. Men jag tror det?! Någon som har några invändningar? ;-) Jag var ju som sagt och byggde naglar idag. Ett infall jag fick för ungefär en vecka sedan då mina annars ganska så välskötta naglar inte var mina välskötta naglar längre. De bröts och skivade sig om vartannat. Jag fick paniiik. Då bestämde jag mig för att de skulle byggas på så fort jag fick lön. Och jag är ju inte den som är den utan idag fick vi lön och idag gjorde jag också vid naglarna. I alla fall.... När jag satt där och hon pysslade om mig och babblade på som faan om sin nagelutbildning och sitt liv och frågade mig en massa frågor kom jag på tanken att jag skulle hitta på en historia om mitt liv. Haha.. Jag berättade om min pojkvän sedan 5 år som tyckte det var sååå onödigt med att bygga på naglarna och att mina naglar minsann dög som de var. Men då tyckte jag minsann att han fick sluta upp med att lägga så mycket pengar på diverse teknikprylar såsom hemmabio kit, iphone och den nyaste GPSen.  Jag berättade även om den planerade Thailandsresan som vi kommer att göra i slutet av februari. ;-) Hon frågade om barn var något som kom inom en snar framtid och givetvis var det ju det. Haha.. Det var hur kul som helst. Jag berättade helt enkelt om hur jag ville att mitt liv ska se ut nu. Okej kanske inte det där med teknik prylarna och det men annars. Hmm.. Lite patetsikt nu när jag tänker efter. Men det var kul då =) Och jag berättade alldeles lagom mycket för att jag ska kunna komma ihåg allt till nästa gång. Smart va???=) Haha.. Wakko tobacco!

Här är 2 bilder på resultatet. Helt okej men ser naturligare ut nästa gång när man fyller på och naglarna anpassat sig. Sen tycker jag ju de är lite långa. Så det ska fixas till nästa gång med.

  


Där fick ni även smakprov på mitt cp finger. För alla er som inte vet (förvånsanvärt många som aldrig har märkt det  ) så är mitt lillfinger på vänster hand krokigt. Jag föddes sån. Så spara nu den här bilden B. ;-) B. på jobb tycker det är otroligt sexigt och upphetsande. Haha.. Eller inte! Han tycker fingret är otroligt äckligt och springer så fort jag kommer med det emot honom. Tok!

//Hon den där knäppa.


Den här träffade rakt i hjärtat!

♥ Lyssna, läs och fall in love! ♥




Som jag hade dig förut - Melissa Horn, Lars Winnerbäck


http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=PlayList&p=7C66693DDDC06559&playnext=1&index=18
  
Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut

Lööön imorgon. Thank you God!!!

Sitter här och pysslar ihop min ekonomi för februari månad. Det ser ljust ut för en gångs skull, Både Csn och lönen var bättre än beräknat. Lovely. När ekonimin är så här pass bra gäller det att stoppa undan så mycket som möjligt till Las Vegas resan i Oktober. Har 12.000 någonting kvar att betala  och den här månaden beräknar jag att lägga undan 2000 utan att behöva svälta resten av månaden. Ska ju dessutom fixa hår och naglar i dagarna plus att jag måste köpa mig en ny dvd då den gamla gått sönder. Då kom Sophie på den briljanta idén att istället för att köpa mig en dvd så skulle jag köpa mig ett palystation 2 så där är tankarna nu. Men jag är fortfarande i valet och kvalet. En dvd kostar mig typ 500 medan ett playstation går på 1200. Det är ändå 700 spänn som jag kan göra annat för. Kommer jag att använda mig av playstationet så pass mycket att det är värt det? Visst är det underbart kul med singstar och guitarhero. Men det har ju Soffan hemma hos sig =) Aja.. Jag får se.

Sjuk-Onsdag 090121

Vet ni hur tråkigt det är att vara sjuk??? Ja, det är klart att ni vet det men jag vill bara påminna. Det är otroligt tråkigt. Man vill göra så mycket men har ingen ork. Tog mig en liten tur till ICA innan och inhandlade nya vindrvor och bara den lilla turen på sammanlagt 10 minuter gjorde att jag fick släga mig i soffan när jag kom hem. Nu tänkte jag att jag skulle ta tag i pluggandet. Vi började ju en ny kurs hmm.. när va det nu.. går ? (Vaaaa?! Igår?! Känns som 100 år sedan) och i den lilla kursen ingår en mattebok, hör och häpna, på ENGELSKA. Örh.. Trötta mig. Finns det verkligen inga bra matteböcker för hur man lär barn matte på det underbara språket SVENSKA? Nej, antagligen inte. Den här boken som är tjock som en bibel och väger som en tegelsten kostar 587 kr på nätet. Helt makalöst pris. För jäkligt. Stackars oss studenter. Förstår inte riktigt hur ekonomin ska gå ihop den här månaden för jag har unnat mig lite lyx också. PÅ fredag ska jag fixa naglarna och på måndag ska jag till frisören. Går nog sammanlagt på ungefär lite mindre än 2000 kr det där. Försöker att tänka att det inte är så himla farligt och jämför med tiden då jag hade hårförlängning och la 4000 spänn hos frisören var fjärde månad. Det är dyrt att ligga på topp..

Nej nu är det dags för lite "early childhood mathematics".

Sjuk

Fortfarande sjuk. Sjuk ja. För det är nog just det jag är. Trots att jag inte ville inse det innan då jag trodde ipren och vitaminbomber skulle bota det hela. Men efter en eftermiddag nerbäddad först i soffan och nu i sängen inser jag att sjuk är faktiskt det jag är. Och GUUUD vad tråkigt det är då. Körde till ica innan och sympati handlade lite. Wasabii nöter och vindruvor. De är redan slut. Magen står svullen som en boll och ångesten över att träningen inte blev av är påtaglig. Vad ska jag göra nu? Är det meningen att jag ska fortsätta att vara sjuk? Hela kvällen? Orh vad tråkigt. Men jag har inge val. Jag mår som sagt skit. Tur i oturen är att vi inte har föreläsning i den nya kursen, som för övrigt startades idag, förrän på fredag. Det ger mig 2 dagar att tillfriskna. Kom igen kroppen! Jag har ju tagit influensa spruta så kom igen nu för faaan. Ge mig styrka, ge mig hälsa, ge mig Top Model. Oh! Top Model på 3:an. Humöret steg genast till 8 på gladhets-skalan. See ya!

Att tycka synd om sig själv - Det bästa att blogga om.

Knaprade precis i mig min andra ipren på en timme. Ligger i soffan med rinnande näsa, sårig hals och ett huvud som känns som om det är på väg att explodera. Bredvid mig har jag laddat upp med kuren som får bacillerna att ge upp bara av själva åsynen. C-vitamin bomb i form av apelsin och grapefrukt tallrik, te med honung, senega halstabletter och smärtstillande/febernedsättande ipren och alvedon. Ska alldeles strax gå loss på smaskigheterna och kurera mig inför träningen 16.45. För jag hinner väl bli frisk till dess? Jag vill ju träna. Jag måste träna.


Och ni undrar säkert då självklart hur det blev med bloggpausen? Jag tycker just nu alldeles för synd om mig själv för att INTE blogga. Så just nu är det strejk i pausandet och jag bloggar i alla fall.


Så tillbaka till vilan. Jag har trots allt hela 75 minuter på mig tills jag måste köra.


Slängkyss!


Paus i bloggandet!

Mina kär kära vänner!
 
Nu är det så här att jag tröttnat väldigt på att skriva blogg. Kanske för att jag inte tänker så mycket och för att det mesta flyter på rätt bra nu. Funderade först på om jag skulle lägga ner det hela och ta bort den men tyckte det var lite väl drastiskt då jag trots allt gillat att skriva innan. Så det blir en paus. En paus på obestämd tid. Återkommer när jag har något att skriva.

♥ PUSS & KRAM ♥


Mina tankar tvärs genom Skåne

Fredag igen. Fredagar innebär en lång och tråkig bilfärd hem från Kristianstad till Malmö. En färd som tar ca 1 timme och 10 minuter att köra. Under de här lite drygt 70 minutrarna förundras jag alltid över hur mycket jag hinner att tänka och hur snabbt det går från att man tänker på en sak till en annan. Jag tänker här och nu berätta för er vad mina tankar cirkulerade kring under "hem" (VAR ÄR HEM???!) färden idag.

Kapitel 1 : HÄSTARNA
När man har kört ett tag, en sisådär 30 minuter kommer man till Ekeröd och ekerödsrasten. Strax efter ekerödsrasten kör man förbi en bondgård och en hage där det alltid står hästar. Att där är hästar i hagen är kanske inte så märkvärdigt då hästarna hör hemma antingen i hagen eller i stallet på svenska bondgårdar men det som har fångat min uppmärksamhet och gör mig förundrad är hur hästarna ALLTID står still. BLIXT-still. Det är endast på den här gården jag aldrig sett hästarna röra sig. Idag stod de och åt så de rörde ju sig lite men jag har aldrig sett dem gå. Kan de ens gå? Andra hästar på andra gårdar brukar även ha, ja nu vet jag ju inte vad det kallas, men "hästkläder". Sånna fodrade filtar/"jackor" =) Men inte dessa. Och det var faktiskt -3 uppe i Kstad. Lite synd om de små liven. Undrar om allt står rätt till och om bond-jäkeln vet vad han sysslar med?

Kapitel 2: DE ANDRA DJUREN ( MÄNNEN)
När jag kör om en Hertz / Mertz (?) lastbil släpper jag tankarna om hästarna och kommer in på andra banor. Då börjar jag tänka på Johan som jag dejtade för nästan 2 och 1/2 år sedan. Han körde nämligen lastbil för Mertz (tror det heter Mertz). Kom på att jag minsann dejtat en till lastbilschaffis föruton honom. De tankarna ledde in på vilka yrken de män haft som jag dejtat. Och med dejtat menar jag dejtat som i att ha träffat. Dejt innebär inte sex eller något sådant. Kom på att det var blandad kompott bland "mina" män. Jag har dejtat män som har yrkena:

Lastbilschaffis
Kock
Lärare
Väktare
Polis
Framtida brandman
Ekonomitjohejsan
Säljare
Reseledare
Framtida optiker

Jag kan inte säga att jag föredrar något över det andra. Bara han är snäll och go mot mig så... (naaaw);-)

Kapitel 3: R KELLY - idioten
Tråkig musik på radion så in med ipoden i ena örat och på med musik. Beyonce och R Kellys mix If I were a boy strömmar ut ur högatalarna och Anna analyserar texten där R Kelly sjunger. Vad menar han? "You need to stop listen to your friends. Love, respect  and trust your man"  "Go club with the guys and sometimes flirt with the girls" Vadå? Är det okej att flirta med andra? Kanske är jag JÄTTE gammaldags men det tycker inte jag. Prata med andra, javisst för all del, men fan inte flirta. Flirta är något jag gör för att få någon annan intresserad av mig. Flirta kan innebära att man tar på varnadra  (Smeka en kind, ta om midjan, skicka gulligt sms osv..)  och fast att du kommer hem till mig (As long as I come home to you) så ska du fan inte flirta med någon. Det låter som han tycker han är världens bästa man som ANSTRÄNGER sig att komma hem till sin flickvän. Det ska man vilja göra självmant och självklart. Inte behöva tänka en extra gång på om man vill det eller inte. Bläää på dig R Kelly. Svin. Och som Sophie sa: " Han är dum i huvudet. Han är ju fan pedifil".


Kapitel 4: SNABBT TÄNKT OCH SNABBT GLÖMT
Varför är det bara snö på vissa ställen på gräset?

Varför måste de göra hörlurar (sådana man sticker in i öronen) så stora. De gör ju så ont i öronen. Eller är det bara jag som har små öron?

Varför skickar jag alltid fel sms till folk? Jag måste vara sverige mästare på det.

Och slutligen. Varför, varför, varför kör jag alltid från bra väder till sämre? Spelar ingen roll om jag kör från Malmö till Kstad eller Kstad till Malmö. Där jag startar är det strålande väder och där jag slutar är det alltid kasst. DET är kasst!


Hjälp!

Någon som fått en parkeringsbot av P-Malmö och kan svara på om ärende nummer är samma som ocr-nummer???

Jag kanske ska prova på det andra könet ;-)

Hmmm... Anar jag lite flirt i luften? En tjej som addade mig på facebook idag och skickade samtidigt ett meddelande. Hon skrev så här:

"Hej Anna...har du jobbat på Malmborgs i Limhamn?

Tycker jag kände igen dig där ifrån!!!

Söt du är."


Är det bara jag eller är där lite flirt i luften? Illa om det endast är JAG som tycker det. Känner desperationen komma. Haha..

Blandad kompott

Uuuäää.. Känner inte alls för att blogga. Men Lisan var inne med ett klagomål så jag får väl kämpa ihop ett inlägg. Men jag vet inte vad jag ska skriva om. Lite allmänt sådär kanske. Brukar jag inte göra.

Veckan har varit bra. Tränat som en galning. 2 pass i måndags vilka innebar skivstång/kondition och jympa. I tisdags blev det skivstång. Igår var jag på spinning och nu hart jag precis kommit hem från ett jympa pass. Känner mig rejält taggad. Blir ännu mer taggad nu när jag har "generation fett" på tv på i bakgrunden. HEREGUD vad FETA de är. "You can do what ever you want to do and be what ever you want to be" säger den otroligt stora tjejen gråtandes in i kameran. Men why the tears då? Nej du gumman lilla. Mig lurar du inte. För det är ju inte så! Man kan inte göra allt man vill göra. Man kan inte åka den där karusellen man vill åka då man inte får plats och man kan inte dansa all night long på ett uteställe för kondisen är för dålig. Tyvärr.

Varit lite sådär orolig idag. Men nu fick jag ett sms som lugnade ner mig. =) Glad att jag inte "gav" mig. Jäääh! Bara Sophie som förstår vad jag menar och det kommer fortsätta att vara så. Vi har haft en alldeles för kort vecka här uppe! Men nästa vecka blir det ostbricka, exotiska frukter och vin. Vardagsmys. Love till dig gumman. Du är guld värd!

Imorgon är det dags att köra hem till Malmö då jag ska jobba på lördag. 10 till 15 så det är inte så farligt. Sedan är planerna för helgen öppna. Förhoppnigsvis ändrar det sig?????? Någon?? ;-)

Fick förresten VG på min exa jag hade idag. Den gick stråååålande. Så himla GUTT!! Jaja.. Nog för nu (och sen ). Slut för idag med andra ord. Sov gott sen när det är dags. ♥

Det doftar Sushi?

Precis kommit ut ur duschen och väntar på att huden ska ta till sig den ljuvligt doftande body loitionen. Världens godaste body lotion från Biotherm som också är en parfym. En produkt som jag fick av mams och paps när de varit på Gran Kanaria. Den luktar så otroligt fräscht och sitter i länge.
 
Alla som känner mig vet att jag inte är sådär mycket för de parfymer som luktar tung parfym. Jag vill ha något fräscht och lätt i stil med denna då , issey miyake och min absoluta favvis gucci 2. De här dofterna luktar inte parfym parfym utan luktar istället bara rent och fräscht. Så ska det va! På mig i alla fall. =)

Jag ska in till Lund idag och äta Sushi med min relativt nyfunna vän. Skönt att ha någon att äta sushi med då ingen annan av mina knast väninnor gör det. Eller jo, det finns några men det är så sällan jag träffar dem, tyvärr.. Men det är ju så himla gott. Oh, munnen vattnas när jag tänker på det. Hungrig är jag med! Tror jag får ta något litet att äta nu innan annars klarar jag mig nog inte. Ett paket nudlar kanske? Himla orientalisk jag var idag då.


Pengarna flyger åt höger och vänster.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!! VET NI VAD!? Sån ångest. Jag döööör. Buhuuu... Jag var ju på friskis i förmiddags igen. Kommer dit runt 11.45 och lägger på pengar till parkeringen. Lägger på till 13.00 för passet brukar alltid sluta lite innan, vilket det gör idag med. Men lilla Anna nöjer sig inte med det. Neeeej då. Hon ska sola också. Ingen big deal egentligen men vad lilla Anna inte tänker på är att hon bara lagt på pengar till parkeringen till klockan 13. När jag solat klart, gått ut från friskis så går det en kall kall kår genom hela kroppen. "Just det! BILEN! faaan!" Men kanske har det gått bra ändå? Snälla snälla snälla, låt det ha gått bra ändå. Fattar ni vart jag vill komma???? Det gick inte bra ändå...................... :-(  500 kr för 20 minuters solning. Det är dyrt det....


Dubbelmoral - Anna. Mitt nya namn? Tjaa, varför inte?

Haha. Känner ni min otroliga dubbelmoral? Om man jämför inlägget om pentabrudarna på friskis och mina inlägg om vilken frisyr jag passar bäst i bla bla bla bla... som det förra inlägget med mina naglar,  går det inte riktigt ihop. Men vet ni vad? Det skiter jag i. Jag inser att jag kanske är ytlig ibland och att jag kanske har dubbelmoral men så länge som min ytlighet är sund och inte stiger mig åt huvudet anser jag att jag kan få vara det. Så länge jag kan ha mina ful-dagar då och då utan att gå under anser jag att det blir ett intresse istället för en besatthet. Jag tycker det är otroligt kul att få göra vid mig ibland. Det är kul med hår, kläder, smink och dylikt. Att träna är en annan sak som påverkar mig otroligt mycket. Jag måste träna regelbundet då jag känner mig gladare, piggare, trevligare. Och när man känner sig gladare, piggare och trevligare då ser man per automatik också bättre ut. Och det är ju kanon! För man strävar trots allt inte efter att se ful och tråkig ut. Vem det nu än är som bedömer att man gör det. Kanske jag själv?

Ytliga jag does it again!

Jag har alltid tyckt att mina naglar är okej och har kunnat hålla de gaaaanska så snygga. I alla fall emellanåt =) Men nu är de katastrof. De skivar och har sig och de är så sköra att de bryts bara jag tittar på dem (Okej, inte riktigt då) Nu fick jag en fixidé om att jag ska bygga på dem. Har jag gjort det för många herrans år sedan och då kostande det runt 400-500 kr för ett nytt set. Nu när jag kollade runt på nätet kostade det 600-700 för ett nytt set. Är detta möjligt? Någon som vet var de gör prisvärda och snygga naglar???

♥ PUSS ♥

Vart är världen på väg? Eller har jag blivit gammal?

Det är tragiskt. Oj, så tragiskt. Jag vet inte om det är så att jag verkligen blivit gammal eller om dagens ungdomar är totalt pantade i huvudet. Jag var på friskis och tränade skivstång/kondition 09.45 och när jag kom dit var lokalen fullsmackad med folk.  Eller folk och folk. Små, små valpar (Sophie knows what I´m talking about ;-) ). Nej, inga hundar. Valpar är ett annat ord som Sophie har för ungt, spinkigt folk. Vet inte just om det är mansfolk hon menar men det gör inte jag i detta fallet. Valparna här innebar fullspacklade, högljudda, skrikiga fjortisar som gick på högstadiet. Fraser som "Eyyyy MANNEN, Kom hit ska jag suga din kuk" (HALLÅÅÅÅ??!! VAAA? De gick i typ 7an, 8an!) och "Titta inte på mig, jag är inte vigjord och ser helt fattig ut" förekom både en och två gånger. Det var en högstadieklass som skulle ha sin idrott i den stora salen och det gick inte att komma fram någonstans. När jag kommer in i omklädningsrummet står det några tjejer där och, ja, hör och häpna, PLATTAR SITT HÅR!. Haha.. Jag höll på att dööööö. Platta sitt hår? INNAN idrotten?  Det var då jag kom på hur synd det egentligen är om de här tjejerna. Hur uteende fixerat allt är. Klockan är 09.30 och tjejerna står och plattar håret innan idrotten. Då är det något som är fel. Att de sedan ockuperat de båda toaletterna med sina platt-tänger gör inte kissnödiga mig gladare. Jag ber snällt om att få tillträde till en av toaltterna där en av pentatjejerna står och plattar sitt hår och får till svar att deras kompis som står fullt påpälsad med jacka och mössa är före. Fine tänker jag, jag tar den andra. Tror ni inte de tjejerna som är på den andra smäller igen den dörren snabbt som faan. Tror ni att jag blev arg eller???? Men som tuuur var så började passet och jag hann inte med att dividera så jag tog mitt pick och pack och tog en annan toalett ute i korridoren. Men GUUUUD vad arg jag var. Det positiva var väl att jag tänkte på de jäv*a tjejerna passet igenom och fick mig en helvetes workout tack vara dem. Tack tjejer, tack! ♥

Hair, hair, hair, hair, hair, hai, hair, hair, hair....

Nu vet jag vilken frisyr det blir! Jag sa till Sophie i veckan att jag ville klippa det page kort och färga det brunt. Kom sedan på att det kanske var lite väl drastiskt att ta i med när man är så pass känslig med sin frisyr som jag är. Vi kom tillsammans fram till att det nog hade varit bra att välja. Antingen en kort frisyr med mitt blonda hår kvar eller färga håret mörkt och behålla längden. Kom över en bild på FB. Så något ungefär som:


(Sara till vänster och jag till höger ;-) )

Vad tycks????

Fast nu när jag jämför med de blonda bilderna brevis blir jag sååå osäker. Är jag inte lite snyggare i blondt?

Någon som vet?

Jag har en sak som jag funderat länge på och som jag tycker är super svårt att veta. Hur vet man när man är tillsammans med någon? Vad är det som bestämmer/säger att man är tillsammans? Låt oss säga att man dejtat i en kille/tjej i 5 veckor och träffats regelbundet. Är det hur ofta man träffas, hur länge man träffats, om man visar ömhet offentligt som räknas eller hur helsike vet man? Jätte svårt tycker jag. När jag och Andreas dejtade skrev vi på skoj ett "kontrakt" som sa att vi var tillsammans.  Hur har det funkat för er? Nej, jag tycker att det var bättre förr då man frågade chansen på varandra! Rakt på sak. I like.


Det hänger på håret!

Ooorrrrrhh!! Hata fuldagar!!! Ingenting jag gör hjälper. Är ledig idag och tänkte inte precis göra vid mig. Ett par jeans och en t-shirt, inget speciellt med håret och inget smink. Men det var omöjligt att hålla. Jag lullar runder i lägenhelten och städar. Varja gång jag går förbi spegeln blir jag irriterad över hur jag ser ut. Jag kunde inte koncentrara mig. Hur sjukt som helst men ju fler gånger jag gick förbi spegeln ju mer irriterad blev jag. Humöret gick från det "underbara att vara ledig glädjen"  till "this mood SUCKS balle"! Jag tog på mig andra kläder, fixade till lite med håret och tog på mig lite mascara. Ingen skillnad!!! Faan. Jag vet egentligen vad orsaken är. HÅRET. Katastrof och jag vet inte vad jag ska göra med det. Måste till frisöern men jag vill inte dit förrän jag bestämt mig om frisyr. Oooh.. Det är sådär störigt meddellångt nu. Jag fattar inte vad som hände med mitt långa som jag hade för ett år sedan. Frisören sa att hon bara skulle "toppa" det och efter märkte jag faktiskt inte så markant skillnad. Inte förrän jag kollade på bilder. På något sätt var det tjockare och fylligare då också. Oooh. Mitt håååår. Buhuuuuu! 



Här är det till och med längre LOCKIGT än vad jag har nu när jag plattat det RAKT!

// Ytliga Jag

Gröna fingrar?

Jag funderar på att skicka mina blommor hem på kollo till min mamma. Nu efter jullovet då jag varit borta nästan 4 veckor har tog illa , väldigt illa på vissa blommor. Super-orkidén blommade i vanlig ordning när jag kom hem. Haha. Den är så skum. Det var samma sak när jag hade haft sommarov. Då låg alla blommor och höll på att törsta ihjäl men inte super-orkidén inte. Den stod i full blom :-) 2 växter är helt omöjliga att rädda så det blir en liten begravningstjänst för dem sen innan jag åker till Malmö. Jag har 3 stycken under observation och 4 stycken har jag skickat på rehab i duschen i badrummet. Vi får se hur de återhämtar sig för annars blir det kollo hos mamma.

BLOMMOR PÅ REHAB


DEN OMTALADE SUPER-ORKIDÈN



Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?!

Hahaha.. (?????????????????) Jag döööööööööööööör. Sophie fick för sig att hon skulle piffa til sin blogg lite och jag skulle ju inte vara sämre. Tröttnat på hur den såg ut och ville ha en ny form på den. Men vad gör jag? Jag tar bort den helt och hållet. Den som jag kämpade så med. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ingenting som är sparat. Nu för jag börja om från grunden.


//Klumpe


Ytliga tankar i en ytlig värld - MÄN

Jahaja.. Klockan är över 01.00 och jag har fortfarande inte pratat med någon idag. Inte ens mamma! (Herregud, var är världen på väg!?) Har tagit med mig laptopen och förflyttat mig till liggande läge i sängen.

Under dagen kom jag även på varför jag mått som jag mått och känt mig som jag känt. Jag lovade mig själv förra månaden att jag aldrig, aldrig, aldriiig skulle glömma bort orsaken igen (jag skrev till och med en blogg om det) men likväl har jag fasiken gjort det. Jag ska ha mens!!! Eller ska och ska, fick idag. Varför, varför, varför lär jag mig aldrig. Jag mår så piss-dåligt dagarna innan och humret är verkligen i botten. Dåligt humör, plöffsig och ful känner man sig. Humöret är bättre men jag är fortfarande plöffsig och ful. Men det är ju smällar man får ta.

Det var när jag låg här plöffsig och dan och tittade på magen som putade ut under linnet som jag kom in på den här tankebanan. Människan är väldigt utseende och kroppsfixerad. Många säger kanske att drömmannen är en vältränad, muskulös hunk som t. ex Brad Pitt och männen kontrar med drömkvinnan med slanka former och stora bröst á la (vad vet jag) Angelina Jolie?? Här sitter vi tjocka och feta och kollar in det motsatta könet och trånar efter att vi vill möta den kroppen i svettig match under täcket. Men hallå? Dubbelmoal till max. Om jag vill ha en vältränad kille då anser jag att jag också måste vara vältränad. Om jag vill känna på hans heta mage och tonade bröst ska han väl ha samma rättighet att känna på min fasta rumpa? Hur ska jag kunna "kräva" att min kille ska vara vältränad om jag inte själv är det? Det var så jag började. Jag kom sedan in på andra banor....................

Jo, jag ska berätta för er. I veckan har jag benämts, av ett flertal olika personer faktiskt, att vara otroligt snäll och omtänksam. Är det lika självklart att jag som är så snäll och omtänksam ska träffa en man av samma sort? NEJ! Vad är det som får de är männen att tro att de är goda nog för mig? Let me tell you something. DET ÄR DE INTE HELER! Nej tack. Jag vill ha männen av min sort. De snälla och omtänksamma. Om man vill hitta de männen så får man faaan ta och leta noga. Än så länge har jag ingen jätte stor erfarenhet av att dessa män ens existerar men jag börjar att se liiite hopp. Men i och med att de här männen existerar i en så liten mängd så får vi kvinnor kompenseras med att vi får de heta, vältränade männen fast att vi inte är så super slimmade själv?. En helt okej kortsiktig deal men kanske inte så bra på sikt.

Hmmm.. Det är kanske tur att vi är så olika och ser världen på så olika sätt. Vad en människa tycker är snyggt, tycker kanske en annan är fult. Vad en människa uppskattar, uppskattar inte en annan.  En människas skräp är en annan människas skatt?

Tattoo, yahoo!

Nu har jag blivit sådär tatureingssugen igen! Riktigt sugen. P har ju 3 tatueringar, en på axeln, en stor koi fisk på hela vaden och en på insidan av handleden. Enda sedan Mia kladd-ritade på sitt block i Au2 under en föreläsning har jag velat ha en på handleden. Mia! Har du förresten kvar din design. Den var ju så snygg!!! =) Men P har i alla fall en där så det är han som startat det hela igen. Att han sen dessutom sa att det inte gjorde speciellt ont gjorde mig ju ännu mer sugen! Men jag nöjer mig inte med den. Nej, sedan många år har jag drömt om en tattoo på framsidan av axeln.


Vet inte riktigt vad jag vill ha för tatueringar och det är väl det som har stoppat mig. Den ska ju sitta där för livet så man får tänka till en extra gång. Hmmm.. "För livet" på handleden kanske? =) Annars är jag ju näst intill kär i ordspråket "Of all forms of caution, caution in love in perhaps the most fatal to true happiness." Det tycker jag är så otroligt vackert och det stämmer verkligen.
 
Hittade den här och tyckte den var fin som grund på framsidan av axeln. Stjärnan kommer i centrum på mitten av framsidan av axeln och krumelurerna slingrar sig runt..

Handleden hade jag tänkt mig något sånt här fast med texen på andra hållet så som pilarna visar. Kräver nog ett ganska så långt citat för att det ska se snyggt ut så då blir det kanske det jag sa innan: "Of all forms of..... "

Hmmm.. Vad tror ni? Jag tar gärna emot förslag =)

När jag kollade runt på nätet så blev jag helt chockad över hur folk tatuerar sig. Fast det är ju klart, smaken är som baken, delad.


Är jag redo för Sankt Lars??

Efter att ha pluggat  en hel dag och varken träffat eller pratat med en enda människa löper verkligen tankarna amok i hjärnan. Jag satte mig just i soffan och hällde upp ett glas coca cola som jag har haft i kylen ända sen innan jullovet. Avslagen? Njaa.. Sådär Jag blev förvånad själv! =) Men i alla fall..  Det var då jag kom på att jag inte hade pratat med någon på hela dagen. Jag har inte stött på eller pratat med EN ENDA människa idag. Inte någon när jag slängde soporna, mobilen har inte ringt på hela dagen, jag har inte vart på ica och handlat och jag har inte pratat med Sophie (förutom på msn). Men min RÖST! Finns den kvar? Det här låter kanske huuur sukt som helst.. Hahaha.. Men jag var tvungen att prata med mig själv för at försäkra om att jag visste hur man gjorde och att den fanns kvar. =) Jag tror att jag skulle bli galen av att leva i min ensamhet. Jag hade inte fixat det. Så kom jag att tänka på alla som lever ensamma och isoletat. Speciellt äldre människor som kanske bor ute på landsbygden. HUr klarar de sig? Pratar de med sig själva precis som jag? För inte er som vet så är (var?) Sankt Lars ett mentalsjukhus i Lund

Jag har fått dille på nudlar.


Jag har ätit 4 nudelpaket på 2 dagar. Igår åt jag ett paket till lunch och ett paket till kvällsmat och detsamma idag. Jag är helt galen i dem! Samyang nudlar med spicy flavor (De lila) . Mmmmmmmm... Det är perfekt när man känner att man inte har tid att laga mat. Som idag då jag pluggat från klockan 13 med ungefär 1 timmes paus sammanlagt. Fast jag äter dem mer än gärna fast jag har tid att laga mat. Det är nog inte så nyttigt att äta det dock. Men va fan. De här dagarna kan ju inte göra någonting, Nästa vecka blir det hårdare tag med nyttigare mat som innehåller mer balanserad kost med grönsaker, frukt, protein, kolhydrater och fett.  Jag LÄNGTAR sååå  tills måndag då vårterminen på friskis kör igång här i Kstad. Underbart.

Jag räknar ner timmarna!

Sheezez vad tiden går snabbt när man pluggar! Hade bestämt mig för en riktig slappe morgon med sovmorgon och god frukost. Vaknade vid 10 och låg kvar i sängen och tittade på tv till 10.30. Bestämde mig för att göra mys frukost med goda mackor, te och juice. Pluggandet fick vänta men sätta fart senast klockan 13.  Sagt och gjort. Klockan 13 satt jag vid skrivbordet med mina 5 böcker och mitt block. Och nu när jag tittar upp och bestämmer mig för att ta paus då jag börjar få blåsor på långfingret är klockan 14.30!!! Helt skjut. Fan. Snart är dagen slut och det är examinationsdag HELVETE!!

Don´t worry!

Hej!
Pratade precis med Sara som försökt att nå mig i vad hon påstod 3 dagar. Jag lever så det e lugnt. Ni behöver inte vara oroliga =) Humöret är bättre och jag befinner mig i Kstad igen. Det känns faktiskt bra, mycket bra! Man pluggar mycket seriösare här uppe då man inte har en mamma som springer och frågar om vi ska snacka över en kopp kaffe eller en pappa som försöker klura ut hur det går med kärlekslivet. (Joo.. Han är såååå fruktansvärt nyfiken! Värre än mamma! =) ) Men jag tiger som vanligt som muren. Som vanligt. Om en halvtimme är jag bortbjuden till miss Sophie på en tjejdejt. Vi ska mysa med en flaska vin och ABBA singstar.. Jääääj!

Gårdagen var också lyckad kan jag meddela. Hur bra som helst. Inga detaljer. Nu ska jag plugga i 25 minuter till innan det är dags att bege sig alla 8 stegen till Soffans place. Hörs imorgon!!!

Jag mår konstigt.

Jag mår super konstigt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag mår piss. Eller nej inte piss, eller jo! Jag mår piss. Mår konstigt i kroppen, är på kasst humör och är orkeslös. Ska till Lund ikväll och käka tacos och dricka vin och det känner jag inte alls för nu kan jag berätta. ÖÖööh. Men jag kan inte avboka, inte igen. Inte alls sugen på någon som helst mat över huvud taget. Mår till och med lite illa när jag känner efter. Började med att tanka upp ett bad då jag såg det som det enklaste sättet att bli ren då man kopplar av en stund i det varma, sköna badet för att sedan ta i tu med det tråkiga som att tvätta håret. Men nu känner jag inte för det heller. Men jag får väl ge det ett försök. Ha en spyhink brevis i fall i fall.. hejdå

Allt beroende på humöret!

Hur mina festkvällar slutar är väldigt mycket beroende på mitt humör. Om jag är ledsen eller nere slutar kvällen sällan lyckad. Jag har många exempel på det här. Som jag skrev i lördags kväll chockades jag över en  händelse som fick hjärtat att hoppa till en extra gång. Inget jag vill skriva om här men hjärtat fick sig en rejäl törn. Själv blev jag väldigt chockad, inte över händelsen utan mer över att jag tog det så pass illa som jag gjorde. Men det känns bättre nu, ja, till och med nästan helt bra. Men lördagskvällen blev mindre bra. Eller okej jag har varit med om värre kvällar men det jag menar är att de sista timmarna är väldigt suddiga. Jag visste nästan att det skulle bli så och skulle verkligen inte tagit det där sista glas vinet men wonderwoman som jag är (hahahaha! Eller hur Anna) så tror jag ju att jag kan dricka som en karl. Men det kunde jag inte, inte den här kvällen heller utan det blev en del minnesluckor som sagt. Men men...


Jag är väldigt formbar.

Nu börjar de lediga dagarna ta slut. Och det är inte alls kul. Nu börjar snart allvaret igen och jag måste infinna mig i Kristianstad senast torsdag morgon då skolan börjar med en MEGA examination på 7,5 p. Kanske är det den som gör att jag inte vill återvända? Kanske är det att jag inte vill lämna mina kära Malmö vänner?  Innan lovet började för nästan 3.5 vecka sedan hade jag mega ångest för att återvända till Malmö. Jag hade absolut ingen som helst lust att bosätta mig i Malmö över julen och ingen som helst lust att lämna min kära lägenhet.  Men nu är jag här och har anpassat mig till storstadslivet igen med allt vad det innebär. Nu ska man behöva åka tillbaka till Kstad och ta tag i skolan igen. Dessutom börja en helt ny kurs (som jag för övrigt tyckte skulle bli jättespännande att börja innan jullovet) och träffa nya människor. Usch nej vad jobbigt. Det enda positiva jag ser nu med att åka hem igen är att få träffa Sophie och Mia. Inget annat. Usch vad kasst humör jag var på idag då. Ska dra något gammalt över mig.


När man snokar får man skylla sig sälv..

Örh, vad trött jag blir. Såg en sak nu som jag egentligen inte ska bry mig om men jag gör det i alla fall. Gjorde till och med lite ont i hjärtat när jag såg det. :-/ Usch.. =(

Vad är vackert?

Hey ya´ll!
God fortsättning på det nya året som man så fint säger. Då var det den andra Januari (tredje enligt min klocka?!!) och vädret är stråååålande. Sov länge idag. Vaknade för en timme sedan. Tror jag behövde det efter nyårsnattens bravader. Har precis hunnit få i mig lite frukost och tittade samtidigt på en dokumentär på kanal 9 om ätstörningar. Passande att äta samtidigt när tjejerna spydde i kapp? Nej, jag skulle inte tro det. En halv macka fick jag dock ner innan spyscenerna satte igång. Jag fortsätter att förvånas av denna märkliga sjukdom. Det var en tjej som vägde 40 kilo och var ungefär lika lång som mig. Men herregud!? 40 kilo?! Att man inte går av på mitten. Hon ville gå ner änu mer och klagade över sin dubbelhaka. Usch nej. Det var inte vackert. Den ultimata kroppen för tillfället har Britnay Spears. Den tjejen är så heeeeeeeeeeeeeet!!! No lovehandels där inte! 
Mitt anorektiska ego fick sig nog en törn av att titta på tjejerna på nian. Blev fast besluten att jag MÅSTE träna idag. In på friskis sida och kolla schemat. Och vad är det jag ser??? ETT enda jympa pass idag. SÅÅÅ kasst! Blir väl spinning medel då men det är ju så plågsamt jobbig.. Buhuuu..

Hur bra remix som helst!

Man bara måste älska den här låten! Så bra remix av Beyonces låt If I were a boy med R Kelly. Älska. Är det förresten någon som vet hur man lägger upp ett youtube klipp i sin blogg? Kan man göra det på blogg.se???

Beyonce

If I were a boy
even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
and throw on what I wanted and go

Drink beer with the guys
and chase after girls
I'd kick it with who I wanted
and I'd never get confronted for it
cause they stick up for me
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

R. Kelly
If you were a boy
Then girl you'd understand
You need to stop listenin' to your friends
Love, respect and trust your man
So I go to clubs with the guys and sometimes flirt with the girls
I should be able to roll out as long as I'm comin' home to you
And give you the world
But you're not a boy so you don't have a clue
How I work and pay the bills girl everything I do is for you

Beyonce
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy (Beyonce)
If I were a girl (R. Kelly)
I would turn off my phone (Beyonce)
I wouldn't play games (R. Kelly)
Tell everyone it's broken
so they'd think that I was sleeping alone
Girl you know that's wrong

I'd put myself first
and make the rules as I go
Cause I know that she'll be faithful,
waiting for me to come home, to come home.


(R. Kelly)
But you're not a boy
So you can't understand
You are not a perfect woman and I am not a perfect man (remix)

I'd listen to her
Cause I know how it hurts
And I know how you feel (R. Kelly)
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed
Said I'm sorry

It's a little too late for you to come back
But I can't let you go cause I'm too attached (R. Kelly)
If you thought I would wait for you
you thought wrong
But you're just a boy (R. Kelly)

Nytt år, nya inlägg och nya tag!

Gott nytt år! Nytt härligt år. Lovely. Tänkte inte bjussa på värsta inlägget idag då jag är väldigt seg. Men lite bilder kan jag lägga upp. Hörs imorgon!

Kvällen började med matlagning och dukning.




Är det nyår så är det!


Drycker intogs i mängder.




The girlzzz


Tolvslaget!



RSS 2.0