Tisdag

Sen och kort uppdatering. Kuk-internet har inte funkat på hela dagen så därför har jag inte kunnat skriva något. Blir längre inlägg imorgon (Förhoppningsvis om nätet funkar!) Ska alldeles strax lägga mig. Är så trött efter träning och långa dagar i skolan. Idag var vi ute i naturen och tittade på knoppar. Och ni vet ju alla hur mycket jag älskar knoppar. Blir helt lyrisk och vårkänslorna sprider sig som en vattenspridare på full speed. UNDERBART!

Nu är det dags för desperat housewives i sängen.

Sov gott.

Har du tvättat händerna?



Måndag och den nya kursen natur och teknik har startat. Blev väldigt positivt överraskad på kursintroduktionen nu i morse och ser med spänning fram emot de olika momenten som ska avklaras. Är hemma om på en kvick lunch men då jag inte är ett dugg hungrig trots min dåliga frukost på två kladdiga muffins väljer jag att blogga istället och ta ett äpple i all hast tillbaka till föreläsningen om utomhuspedagogik. Intressant!

Helgen ja. Var som sagt på Big bowl med kära arbetskollegorna i lördags. Klockan halv åtta samlades vi för en fördrink och lite snacks. Någon sorts champagne liknande mousserande vin och chilinötter. När vi sitter där får jag några gånger ögonkontakt med en het, vältränad kille. En aning för kort för min smak men de stora bröstmuklerna som syntes igenom den vita tröjan vägde upp. Sa jag att han var vältränad? Han tittar på mig, jag tittar på honom, jag lägger upp ett litet leende. Ja, ni vet hur det där går till. Efter ett tag kommer han fram väldigt rund under fötterna och med oklar blick och lägger fram den möjligtvis sämsta raggnings repliken genom tiderna. Han tittar på mig och klämmer fram "Eeeh, får jag ta en nöt?" Förvirrade jag börjar analysera vad han just sagt. Sa han verkligen det jag trodde liksom? Frågade han verkligen om han fick en chilinöt? Jag vet inte riktigt vad jag ska säga och jag känner alla kollegornas ögon fastklistrade på mig och spänningen stiger över hur mitt svar ska låta. Mit nervösa svar kommer utan att riktigt tänka efter på vad jag säger och det blir spontant "Tjaaaa, vad säger ni? Ska han få ta EN nöt?"  De andra svarar och säger väl något i stil med "Ja, men låt honom få ta en nöt" "Vilken vill du ha? "Den till vänster?" Killen ser mer och mer förvirrad/skamsen ut och jag avslutar samtalet med kommentaren "Ja, men du har väl tvättat händerna!?" Jag kommer nu inte ihåg om killen tog någon nöt eller vad han gjorde. Vi pratade i alla fall inte mer med varandra den kvällen. Hahaha

Runt halv nio begav vi oss upp till restaurangen där det bjöds på buffé. Blev måttligt imoponerad av maten måste jag ju säga. Det fanns ju vissa godbitar men överlag får jag säga att jag blev besviken. Ännu mer dricka blev det där. Vin, vin och vin. Mycket trevligt.

Efter maten blev det bowling. Anna fick 3 strikar i rad! Jajemen. Det levde jag på resten av kvällen man jag meddela. Efter bowlingen drog vi sedan vidare några stycken och då blev det tilll etage färden gick. Mycket trevlig kväll. Här är några bilder av de (massor) som togs. Tyvärr Karin så vet jag inte hur jag får bort de röda ögonen i mitt nya photo program. Sorry. Men du e het ändå. Puss på er och tack för en trevlig kväll!!!!


Begreppet P

Okej... I´m ready to come clean. Måste reda ut det här med begreppet P. P är en man ifrån Lund som jag träffade i början av decemer förra året och vi har alltså träffats i ca 4 månader nu. I början var jag väldigt, väääldigt osäker på vad jag ville med honom och det kändes väldigt stelt och ovisst när vi hade våra första dejter. Men ju mer vi träffades destu bättre blev det och destu mer tyckte jag om honom. Men det fattades något. Med lite hjälp av kära grannen och väninnan Sophie kom vi fram till att anledningen varför jag inte hade de där extra extra "tycka om" - känslorna var att jag var rädd för att bli sårad. Jag vågade inte riktigt släppa greppet och där med kontrollen över mina känslor. Jag vågade inte känna efter vad jag verkligen kände. Men så kan man  ju inte ha det så jag tog mig en riktig funderare och någonstans på vägen sa mitt hjärta till mig att jo visst är jag förälskad i den här mannen. I och med att jag fått insikt i mina nya känslor var "ta det som det kommer" principen inte längre aktuell och jag var tvungen att ta reda på var vi står, vad han känner och vad han ser hända i framtiden. Det gjorde jag i fredags.....

Kruxet är nu att  han inte var riktigt lika pigg på ett förhållande som jag var. Han var väldigt osäker på vad han vekligen ville och tyckte att vi hade det bra som vi hade det. Helst av allt vill jag ju ha honom som "min" men fine, jag kan ju inte tvinga fram ett förhållande. Anlednigen till att han inte vill ha ett förhållande sa han, och som jag också är ganska så säker på stämmer, är att han tycker det är lite jobbigt att binda sig. Förhållande innebär förpliktelser och krav. Han tycker friheten är skön och att inte behöva planera och ta hänsyn till någon annan kände han passade hans livsstlil just nu. Konkret som jag är ville jag förtydliga och verkligen ha svart på vitt och kom med förslaget att vi skulle ha det som vi har det, träffas och ha det bra tillsammans. Vi är inte tillsammans och har därmed inga skyldigheter. OM vi vill träffar vi andra men går inte så långt som att ha sex utan då måste vi prata med varandra först. Det förslaget tyckte jag lät rimligt eller vad säger ni? Men neeeej då. Han kontrar med att han inte vill att jag träffar någon annan. Det kändes visst inte alls bra för honom. Nä hä? Men vad är skillnaden då med att vara tillsammans och att inte vara tillsammans? Jag förstår inte.. Men jag sa givetvis att det inte var hållbart men förklarade samtidigt att jag verkligen inte vill träffa någon annan men att möjligheten skulle finnas. Jag vill inte känna mig dum och taskig om jag ger ut mitt nummer till någon eller om jag flirtar lite oskyldigt på krogen. Inte fullt nöjd var han men man kan verkligen inte båda ha kakan och äta den....

Så det är där vi är i dagsläget. Now you know... =)

Ha det gott, igelkott!

Seriös uppdatering

"Godmorgon"!

Blev väckt klockan 8.15 av ett anonymt nummer som ringde. Hittade inte mobilen och det var allmänt kaos i huvudet på mig. Gud vad stirrig och upphetsad man blir när mna blir väckt av mobilen. Det tog flera minuter innan jag hämtat mig och hjärtklappning var inte långt borta.

Tänkte ge mig på ett lite seriösare inlägg om vad som händer i mitt liv så ni som inte träffat mig på ett tag kan hänga med =)

Matte kursen är avslutad. Avslutade rejält med dunder och brak vilket innebar två tentor. En i måndags och en igår. Den i måndags var riiiiiktigt svår och det kan verkligen ha gått hur som helst på den. Jag hoppas, hoppas, HOPPAAAAS så innerligt att det gått vägen! Den igår var lättare men framförllt roligare. Står stenhårt fast vid det här att man lär sig bättre om man kan relatera kunskapen till sig själv och sätta den i ett sammanhang. Bra att jag håller fast vid det för det är typ det hela lärarutbildningen grundar sig på. Plus lite till ;-)

Natur och teknik 15p börjar på måndag och vi går ut stenhårt med en heldag med kursintroduktion och utomhuspedagogik. Ser riktigt fram emot kursen om man bortser från de långa dagarna 8.30 till 15. Joooo, det är långa dagar om man jämför med 8.30 till 11.30 som vi haft nu =). Och det här med fågelskådning hade vi också kunnat skippa, eller hur Mia? ;-) Men annars är det som står på schemat utomhuspedagogik, natur och skapande, skogsexkursion, uppfinningsverkstad och uptäcktsrunda. Låter spännande så det ser vi fram emot!

Nu i helgen är det fullt upp. Både på gott och ont. Gott för att jag ska träffa P ikväll och för att jag ska till Big Bowl imorgon med de underbara arbertskollegorna och äta, mysa och bowla. Eller mysa förresten? Det blir nog en hel del festa tror jag =) Ont för att jag saknar bland annat Frida så himla mycket och att jag inte hinner träffa henne något alls!!! =( Även ont för att jag ska jobba och inte alls känner för det. 7-15 imorgon. Uuuuurhh.

Har även fått svar från läkaren. Det var ingen förändring från mitt förra provsvar så jag ska dit igen. Men inte förrän den 26/8! Så det är ju inget att oroa sig för nu. Skönt.

Hälsan i övrigt med min förkylning och så är under kontroll. Har känt mig okej den här veckan men hade i måndags och tisdags fortfarande en jäklig hosta. Hostan avtog i onsdags och igår var den nästintill borta. Då bestämde sig Anna för att hon skule träna! Jajemen. Spinning skulle det bli! Tänkte jag skulle börja lugnt och bokade in mig på Manges baspass. Jag brukar gå på det passet men då brukar jag göra det till ett medelpass då jag väljer att stå hela passet i stället för att sitta när de andra sitter. Men i alla fall. Jäääj... Jag skulle träna! Första gången på nästan 3 veckor skulle jag in i en svettig träningssal och andas bakterier igen. UNDERBART! Det skulle jag aldrig gjort. Efter andra låten (sittandes) kände jag mig yr och trodde jag skulle ramla av cykeln. Jag kände hur det började killa i halsen och hostan kom närmre och närmre. Till sist kunde jag inte hålla mig utan fick ta mig en liten paus och hosta ut. Efter passet var hostan där igen. Idag hostar jag inte lika mycket som i mån och tis men definitivt med än igår.. Jajaj.. Ingenb trämning i helgen i alla fall. Bokat skivstång/kondition med Fidde på måndag så jag får hoppas på att jag känner mig kry tills dess.

P då. Hur går det med P? Det går nog bra =) Jag har i alla fall i veckan tagit reda på att jag inte är helt död innombords. Jag gillar den här killen. Ska träffa honom ikväll. Meningen är att vi ska laga middag tillsammans men jag blev så himla sugen på sushi innan så jag slka föreslå det istället. =) Är jag tråkig då?

Nu ska jag strax packa ihop mina saker och köra tll Malmö. Ett besök på nya shoppingcentrat entré är inte helt omöjligt. Tudan, du har fortfarande inte svarat på mitt sms. Jobbar du idag? Join me??? 

Puss på er och ha en trevlig helg!  

Anna bakar

Japp, ni läste rätt! Jag har bakat. Jag som aldrig bakar. Men idag skulle det minsann gräddas blåbärsmufins. De blev desvärre inte så goda. Haha.. Kanske för att jag sket i grädden / standard mjölken och använde lättmjölk. KAAAAAN va =) Men nu blev det "nyttiga" muffins istället. Äckliga men "nyttiga". Haha.. Nej, äckliga blev de inte. Bara lite sumpiga och platta men de ska nog gå ner i alla fall. =) Som vanligt när jag är i köket kladdar jag som fasiken. Muffinssmet i hår, på golv och skåpsluckpr är ingen ovanlig syn.

Innan gräddningen. Lite olika varianter.


200 grader


Fäääädiiit!

Den lilla svarta

Hej allesammans! Sorry för dålig uppdatering men jag har inget att skriva om. Humöret är svajande och jag är liksom tom. Kommer förhopningsvis igen efter helgen då saker och ting är utredda och lite skojsigheter händer med de underbara arbetskollegorna! Ville bara meddela att jag lever. Trots att jag börjat tvivla på om NI gör det?!

Lön idag. Anna var inte sen med lite humör boostande shopping!


Den lilla svarta




Och så en enkel strandklänning. Lite extra inlevelse med solbrillorna ;-)


Hottest thing alive?

Heeeeeeetaste killen just nu!
 


Kanske är det hans karaktärs blandning i One tree hill av en spännande,farlig men också otroligt rolig och omtänksam man som gör han så oteerooooligt S-E-X-I-G! Lätt mitt frikort! =)

Jisses!

Oh jisses vilken kväll det blev igår då. Haha.. HELT galet. Satt hemma vid datorn och tyckte allmänt synd om mig själv där jag satt helt ensam med mitt vin en lördagkväll. Försökte få igång en sms-konversation med P som var på fest men han verkade totalt ointresserad att smsa med mig. Korta och torftiga svar. Såhär i efterhand förstår jag naturligtvis honom men just då blev jag pissesur. Fick istället igång en kul konversation med Richard på msn som roade mig i några minuter. Men helt plötsligt skulle han sticka till pickwick med sina vänner. Han var visserligen väldigt artig och frågade om jag ville med men njaaa.. njaaa.. Tror inte det hade blivit så bra. Jag hade visserligen väldigt kul med dem i somras då en liknanade situation inträffade, det vill säga, msn-prat ledde till utgång. Då va jag på och det blev ett impuls besök hos hans kompis David som hade någon festliknande tillställning. Den kvällen va kul. En väldigt berusad Anna som hade något serious talt med en av hans kompisar som jag inte mindes så jätte mycket utav dagen efter.. Haha.. Nu kom jag ut på ett litet sidospår känner jag.. Back on track:

Jaha.. Där satt jag ensam IGEN. Då kom mamma in i rummet med sin briljanta idé! "Vi ska inte sticka upp till stan och ta en öl!?" Det var som om orden kom från Gud. De klingade något så fantastiskt i min salongsberusade hjärna och innan jag ens hunnit lyfta min godisfeta ass från stolen hade jag redan planerat kvällens destination. FAGANS. Vi ska till Fagans! Där var jag för första gången med Andreas i somras när vi "firade" 2 månader (Guuuuud, vad töntigt. 2 månader!? LÖNT haha) När jag kom in genom dörren var det som stället skrek Gran Kanaria. En irlänsk pub FULLPROPPAD med lagon lulliga, glada människor. Stämningen är på topp och det tjoas och tjimmas med liveband och allt vad de hittar på. Då tänkte jag "Hit måste jag ta mamma någon gång!" Och någon gång blev alltså igår.

Väl där så var där så jääääääkla mycket folk. Att gå den 50 metriga vägen till toaletten var som att ta sig igenom gladiatorernas bana "gatloppet"



Men istället för att brottas med sexiga män fick man ta sig ann sura bitterfittor med sylvassa armbågar. Fast man mötte faktiskt också en hel del trevligt på vägen ;-)

Efter att ha beställt ölen i den tokfulla baren men som ändå gick väldigt snabbt att inhandla då jag gjorde en fuling, försökte vi lokalisera ett bra ställe att stå på. Att sitta var inte att tänka på! Mamma började prata med en tjej som var på väg till toan och de gjorde sedan rum till oss vid sitt bord. Super söta tjejer. Väldigt unga. Tror de sa att de var 20. Men vi hade trevligt ändå. Det blev till och mad dans. Haha.. Jajemen. Jag, mamma och de här två tjejerna intog dansgolvet och jag vill även påstå att vi erövrade det också ;-)

Klockan 02 tog vi den obligatoriska vägen inom Burger King för att sedan sätta oss i taxin hem till våra snger. En lyckad kväll! TACK världens bästa mamma. Jag älskar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

Plugg skit lördag

Hej hej

Humöret e sådär. Hostar och har ont i lungorna. Stackars P som fått stå ut med mitt hostande hela natten. Trots att jag såg hur han vred på dig sa han imorse att han inte hört mig en enda gång.

Har en kort pluggpaus. Pluggar satan idag då jag inte fick pluggat ett skit igår. Fast kvällen verkar ju bli lugn så jag har ju kvällen plus förmiddag/eftermiddag imorgon på mig. Kvällen imorgon spenadeas förmodligen i Lund hos P och så kör jag tillbaka till Kstad på måndag morgon.

Mer uppdatering om kuk-bussen imogon eller ikväll. Nu tillbax till pluggandet. En lördag! Yeeej!


Så här ska en riktig lördag kväll se ut!!!! =( Buhuu

Fredags shopping-ångest!

Hejsan heeej!

Mini-inlägg nu! Hinner tyvärr inte mer just nu för mitt bad som jag tankat upp väntar på mig. Så en snabbis! (Kan va väl så bra det ;-) )

Var i stan idag för att fixa naglarna. Jajaaaa.. Jag veeet att jag sa att jag inte hade pengar men jag lånade 1000 kr från mitt sparkonto för det var verkligen K-R-I-S! Fixade dem 11.45 och det blev lite förändring. Kortade ner dem ganska så drastiskt och tog bort den franska manikyren. Men det blev fint. Ser mer naturligt ut nu.  Sen efter det tänkte jag bara ta en liiiiten liiiiiiiiiiiten runda i Malmö city. Det skulle jag aldriiig gjort. Men JÄKLAR vad SNYYYYGGA vår kläder de har ... ÖPhöhöhöööö vad jag plågades! ALLT jag provade satt som en smäck och då menar jag verkligen ALLT! Varför är det alltid så här?! Varför plågar man sig själv att gå i affärer när man verkligen inte har pengar till shopping.
Haha.. Jag kom på mig själv med att gå och stöna högt typ "ooooh, vad snygg!" och "varför, varför, VARFÖÖÖR?!" Tyckte väldigt synd om mig själv. Provade en superfin lite fest aktig top som kostade 199:- på vero moda som var super fin. När jag kom ut och skulle hänga tillbaka den (för jag skulle ju inte shoppa!!!!) såg jag den himelskt underbara skylten "Nyöppningspris: 59 :-, Bara idag! Passa på! ... och japp, den fick följa med mig hem! ;-)




Här en variant med skärp i midjan


Längre inlägg imorgon då jag berättar om när jag nästan blev överkörd av en KUK-buss när jag promenerade hem från stan. Vid ett övergångsställe som blinkade G-R-Ö-N-T dessutom. Det var läskigt för det var verkligen sååå nära ögat.
Säg inget till min mamma.... =)

Sjukdag 4

Det värsta med att vara sjuk, vet ni vad det är? Det måste vara att man inte kan träna!  Man känner pressen att man inte tränat på flera dagar. Och det är ju inte bara det att jag inte tränat på en hel vecka, det kommer ju säkert ta en hel vecka TILL innan jag kommer sätta min fot på friskis igen. Men när hostan sätter i och det rasslar till i halsen så det låter som en motorsåg sätts igång och jag hostar tills jag klöks, är jag tillbaks till mina sinnes fulla bruk och kan konstatera att träning hade inneburit döden just nu.

Det måste vara tristessen.... Örrh vad tråkigt det är att vara sjuk. Igår gjorde jag verkligen ingenting. Var inte utanför ytterdörren en endaste gång. Inte en en endaste lök köptes på ica och inte heller någon granne som fick njuta av nina bacillusker. Den enda kontakt med omvärlden blev Sara och Mia som ringde och kollade läget. Mia gav en rapport om onödiga seminurium och hispíga 6:e termins studenter som inte verkar fattat galoppen hur det går till att ha tenta.
Idag är det en aniiiing bättre med mig. Börjar att återfå rösten och halsen börjar repa sig. Ska strax köra hem till Malmö för lite miljöombyte. Det behövs! Även en snäll mamma som pasar upp säger jag inte nej till :-) Vi hörs kanske sen.



Scarfsen runt halsen, min bästa vän den här veckan! Fortfarande blek och trött men inte FULLT så sliten

Varför blir man alltid sjuk när man verkligen inte har tid?!

Trodde jag skulle kunna skriva att det var bättre med mig idag. Det kan jag inte. Det är snarare lite sämre. Sitter just nu med min scarfs runt halsen och min gigantiska kopp med citronte och honung och svettas floder. Det gjorde jag inte i natt kan jag berätta! Jag märkte ganska så snabbt att jag hade feber då jag var tvungen att springa upp minst en gång i timmen och kissa. Jag kissar nämligen alltid mycket när jag har feber. Jag låg in i det sista under det varma duntäcket och kämpade varje gång för att kunna somna om men ni som känner mig vet att jag är väldigt känslig med mig kisseri och när jag väl fått det på hjärnan då måste jag verkligen också kissa. Så upp första gången klockan 23.50 0ch sista gången klockan 03.50. Det konstiga var att det var 10 i var´je gång. Hur skumt som helst. Även om det var skönt att kissa var det väldigt plågsamt då jag frös och skakade som ett aspelöv. Klockan 4 hade jag fått nog. Tog en ipren och efter det somnade jag gott. Vaknade runt 7 och svettades som en flodhäst. Min kropp var indränkt i svett och sängkläderna likaså. Så det var bara till att byta dessa. Somnade om och vaknade för en timme sedan. Så jäkla ont i halsen har jag nu! Inte "halsflussont" utan jag är med irriterad i halsen för att jag hostat så mycket. Vet inte hur det sa gå att plugga idag för idag är jag verkligen dålig. Och så är det skola imorgon. Redovisning av fältuppg. nr 3. Vet inte om jag kommer att palla det.  Uuuurh.. känner ångesten komma.

Följ med mig på promenad

Efter tabletten gjort verkan och jag var trött på att plugga matte blev det en timmes promenad i det fin fina vädret. I lugn takt. Märkte ganska så fort att farten blev för hög då hostan gjorde sig påmind och slemmet satte sig på tvären efter 10 minuter. Det blev till att ta det lite lugnare. Tog med mig kameran som sällskap.

Redo för prommenix!


On my way men på vilket håll?


Håll i hatten för här blåser det!


Underbar natur att promeneri i på Näsby




Till slut blåste hatten av


En del av högskolan från långt håll...


... och från lite närmre


Hemma igen


Söta gården

Sjukstugan

Hej allesammans och hjärtligt välkomna till sjukstugan!

Natten har inte varit utav dess like. Har vaknat hostandes så jag trodde jag skulle kvävas. Totalt igenslemmat i halsen. Var nära att ringa Sophie och be henne att kolla till mig på morgonen i fall i fall. När jag vaknade klockan 7 imorse kunde jag inte prata. Rösten var helt borta och paniken kom sakta tillbaka igen. Men sakta men säkert fick jag tillbax den efter ett glas vatten. Efter det kunde jag inte somna om. Förmiddagen har bestått av en himla massa te drickande och iprenknaprande. Kände mig helt okej för en timme sedan och började faktiskt läsa lite på tentan. Men nu börjar det bli sämre igen och känner att det börjar bli dags för en ny ipren. En timmes vila så att tabletten kan börja verka och sedan på pluggandet igen. HIMLA stressande det här med att jag verkligen måste plugga. Usch ja. Men om någon timme mår jag förhoppningsvis lite bättre igen. Har ingen feber i alla fall så det är ju positivt. Men det blir tll att boka av spinningen ikväll. Faaan.



Det är helt upp till Astra Zenica om jag ska klara tentan eller ej....

Te är bra för halsen


Jag gör så gott jag kan här hemma............


UUuuuhuhuu.. Nämen vet ni vad...

Ni vet den där hostan jag pratade om innan? Den har övergått till plötslig sjukdom med frossa varvat med svettningar och lite feber. Känner mig ASkass.... :-( Faaan. Kan inte bli sjuk nu. Tenta om en vecka och jag måste verkligen råplugga,.. Uhuhuuu , vad synd det blev om mig nu.

Var förresten inne på swedbanks hemsida nu precis. 57,30 på kontot. Hahaha.. KATRASATROF. HELOOOOOOO SPARKONTO! (Trots "hahaha" är jag fortfarande sjuk så fortsätt tycka synd om mig )

Helgen som gått

Hahaha.. Vet ni vad jag tycker? Jag tycker att jag är GRYYYM!!! Haha. Först dissar jag alla andras bloggar och menar på att ni är hur dåliga som helst på att uppdatera och att ni skriver om tråkiga saker. Sen uppdaterar jag själv inte på 2 dagar. DET kära vänner, DET är dubbel moral.

Men i alla fall. Som jag lovade en viss Therese igår att det skulle bli en ordentlig uppdatering idag så det är bara att sätta igång. Så här har vi alltså helgen i ett nötskal:

Har haft en otroligt retfull hosta hela helgen. Den började lite smått i fredags att göra sig påmind i form av att jag kände mig torr i halsen och behövde dricka stup i kvarten. Sedan har den hållt i sig och blivit värre. Nu, måndag morgon, hostar jag konstant.

Fredagskvällen spenderades i föräldrarnas nyinköpta soffa med mig i schäslongen och ett glas vin i handen. Mamma och jag delade en flaska med lets dance i bakgrunden. Jag var otroligt trött efter en veckas praktik och kände mig märkbart påverkad efter andra glaset. Klockan 21.30 masade jag mig från soffan in till sängen och deckade ganska så tätt inpå det.

Klockan 8 ringde klockan på lördagsmorgonen och den rödvinsbakise kroppen fick masa sig upp till jobb. Full rulle var det sedan där. Alltid asmycket folk på lördagar då jag jobbar mellan 9 - 15 så huvudvärken var snabbt bortglömd igen. Fick ta emot både ris och ros av de satans / snälla kunderna. Härligt med lite ros för en gångs skull. Slutade klockan 15 och kom på att jag inte hade några strumpbyxor kvällen till ära. Karin skulle nämligen ha 25 års fest och strympbyxorna behövdes för att göra outfitten komplett. In i bilen -----> körde till mobilia ------> in på H&M. På H&M hittade jag iställer världens hetaste 3/4 dels arms jacka för 249 :- som absolut panka jag tyckte jag hade råd (?????) att kosta på mig. <<<Svisch>>> 249 spänn fattigare och fattigare skulle jag bli.....

Hem, gjorde vid mig, provade min nya jacka och kom fram till att outfitten fick bli en annan där jackan var inräknad. Väldigt enkelt men med mina heta klackar blev det outstanding. Karin bjöd på underbart god mat. Medelhavs buffé. En trevlig kväll med trevliga människor där det ingick melodifestival, roliga händelser, intressanta samtal och vin, vin, vin. Kvällen avslutades ute på stan med lite olika destination. Långa köer så det blev inte etage som det först var tänkt. Vi började dock på Harrys men jag var ju inte nöjd med detta. Nej då, jag skulle till Etage. Hade smsat med Peppe hela kvällen och han skulle till etage så runt 2 mötte jag upp honom utanför och han tog in mig i VIP kön.

På söndagen vaknade jag åter igen med huvudvärk.  Men den här morgonen var den värre. Mycket värre. Så pass påtagllig att den inte försvann utan en pilla. Gick upp, drack lite, åt en macka, tog en ipren och back to bed. Låg i sängen till 14. P hörde av sig och vi bestämde att jag skulle köra till honom i Lund lite senare på kvällen. Hem tilll honom, såg wipeout och hyrde en film. Ett väldigt bra avslut på en bra helg. Nästa helg är jag helledig och vi diskuterade lite löst ett möjligt party i Kstad. Än så länge är det bara jag, P och en killkompis till honom. Någon av mina kära storstadsvänner som känner sig manade? En sovplats, kanske två kan erbjudas =)

Sådär ja. Thats it. Nu ska jag kaffa lite med mams. Vi hörs sen.


Hur gööööör jag?

Fråga mig INTE hur jag gör det men nu har

jag ÅTER IGEN lyckats få texten så här.

Skrev ett helt jäkla inlägg som jag sedan

råkade få till den här storleken genom att

trycka på någon/några (?) tangenter.

Hmm.. Någon som vet hur jag bär mig

åt???


Thank God it´s FRIDAY!



FREEEEEDAAAAG!!!! Helg. Fast med lite blandade känslor. Glada lyckokänslor för att det är helg, jag är visserligen inte ledig, men det händer en massa grejer. 25 års festen imorgon hos stumpelisa är helgens höjdpunkt. Samtidigt är jag lite ledsen då det var sista dagen på praktiken idag och jag vill inte sluta. Jag är förälskad i det stället. I barnen, i lärarna, i klassrummet och i skolgården. Bättre skola finns nog inte. När jag skulle gå hade jag 5 barn om benen som höll i mig och bad mig stanna. Det gör ont i hjärtat. Men men.. Kommer förhoppningsvis tillbaka nu i den nya kusrsen då jag läser naturkunskap och teknik.

Men fredag alltså. Vad händer idag? Något förslag någon? Känner egentligen inte för att köra hem till Malmö då jag trivs så bra här uppe i norr i min egen lilla lya. Men börjar jobba kl 9 imorgon bitti och då jag känner mig själv kommer jag uppsakatta att jag är hemma i Malmö istället för Kstad när klockan ringer på morgonkvisten. 

Vägen till mannens hjärta...

Man brukar visst säga att vägen till mannens hjärta går genom magen. Och om man bedömer utifrån det P sa idag om min matlagningskonst gifter han sig med mig imorgon.

Jag betar av listan lite annorlunda äv vad Dr Phil föreslår:



Jag är nog inte HELT död trots allt!

Middags förberedelser

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..

Hinner tyvärr inte blogga om någe idag. Har fullt upp att förbereda inför ikväll. Middag ni vet. Och Sophie, skulle du låna den där boken?? Hahaha


Varning för tråkiga bloggar!

Jag har alltid varit en som aldrig riktigt förstått när man pratat med vänner och frågat vad de gör och de svarat "Jag surfar". Jahaa. Och vad menas med det liksom? Vad gör man efter man kollat mailen, facebook, vädret, vad som är på tv och nyheterna? Vad gör man efter det?

Då kom det underbara fenomenet blogg. Folk började blogga och jag fick massor av spännande bloggar att läsa! Det blev lite av snöbollseffekten. Spännande bloggar  ledde till kommentarer från andra personer med spännande bloggar. Helt plötsligt hade jag en hel uppsjö med bloggar att läsa. Men nu när jag precis kommit hem efter en dag på praktiken och ska sätta mig ner och koppla av en stund framför datorn slår det mig plötsligt. Vad har hänt med allas bloggar? Dåliga uppdateringar, tråkiga inlägg och bara en massa skitbilder. Vissa bloggar förstår jag inte ens vad som skrivs/menas. Men trots detta kommer jag dag efter dag tillbaka till sidan för att läsa. Vissa bloggar förstår jag inte ens varför jag läser och framförallt fortsätter att läsa. Haha.. Tro mig. Jag läser en del bloggar och det är både intressanta och mindre intressanta bloggar. Seriösa bloggare men också totalt patetiska personer som bloggar om allt från att deras katt är hård i magen till att att de är allergiska mot gula morötter. (FÖRSIKTIGT, Anna! Kasta inte sten i glashus!!!)

Meeen, lika patetisk är ju då jag för att jag trots allt återkommer. Inte för jag tycker det är vidare intressant att läsa om utan för att jag utvecklat en vana som är svår att släppa. Anledningen till att jag skriver det här är nog at jag är lite orolig och fundersam över mig själv och mina tankar. VARFÖR fortsätter jag att läsa när jag inte ens tycker att det är intressant läsning? Har det blivit ett beroende? Gottar jag mig i andras lycka/olycka? Har jag inget liv?

Jaja.. Men never mind me. Fortsätt att skriva om era otroligt patetiska liv. Jag skriver ju om mitt *Kärlek*

//Hon som är bäst på att kasta sten i glashus

I´m soooo going down the wrong road....


Besök på torsdag

Okej, håll i hatten nu! För vet ni vad? Jag får besök i Kstad på torsdag. P ska palla sig upp heeeeeeela (ironiiiiii!!) vägen från Lund, hem til mig. Kan ni tänka er? Och det var HAN som föreslog det. Som ni kanske lagt märke till har jag inte uppdaterat så mycket om honom på senaste tiden. Mest för att jag var så himla tuff för någon månad sen och sa att vi skulle ha det där allvarlga samtalet. Va hade aldrig det. Jag pallade inte. Eller rättare sagt, jag pallade inte få ett negativt svar. Så jag lät det va men bestämde mig samtidigt för att lägga mina känslor på is och bara frysa dem ett tag. Nu säger jag inte att jag har/hade känslor för honom utan jag har ingen aning om vad jag kände/känner och vill inte ens göra något försök att känna efter. Jag ska ta det som det kommer och om han vill mig något är det upp till honom att komma till mig. Och DET ni. Det gjorde han. De senaste veckorna är det han som ringt och smsat. Inte jag. Eller det är klart att jag svarat honom men jag har aldrig smsat först. Förutom i onsdags när jag och Sophie festade till det och jag blev kärlekskrank. Då smsade jag. Alkolås på mobilen vore inte helt fel men det är ett helt annat blogginlägg =). Men han har i alla fall visat ett väldigt stort intresse för mig och mitt liv de två senaste veckorna och nu vill han komma upp. Så på torsdag ska vi ha myskväll. Ska bjuda honom på middag och förmodligen en flaska vin till det. Åter igen lite vardagsyx. Men den här gången med en karl.

Trött Anna utan provsvar

Man ska inte sätta sig ner alltså. Att sätta sig ner i soffan efter en arbetsdag är rena fördärvet. Men vad ska man göra när man ska äta? Man kan jiu inte precis stå upp och äta.Vad är mysfaktorn på det? Nu är det ju olyckligtvis så att jag ska träna klockan 17.30 och det ger mig en rejääääl ångest. Inte 100 än om jag verkligen ska. Har bokat passet så jag har 30 minuter kvar att ångra mig.

Läste Hannas blogg precis och kom att tänka på att jag inte fått tillbaka mitt provsvar från när jag var hos läkaren. Det skulle ta 2-3 veckor och nu på ons har det gått 4.. Uuuuu.. Nu blev jag nervös :-s

Praktik po lanned

Precis kommit hem från kanske världens underbaraste skola? Har haft praktik och har gjort min första dag där. En surrealistisk upplevelse. Miljön var helt underbar. Låt mig presentera skolgården; Mitt i naturen brevid en sjöl. Tillgång till en stor äng som omsluts av ett stengärde att klättra på. Lusthus, koja, båt på land att leka i, hagar som i hoppa hage, klätterställning, sandlåda, gungor, fotbollsplan, basketplan OCH bandyplan. Barnen satt som små ljus heeeeeeela dagen och läraren var så otroligt pedagogisk att man nästan kräktes! Hon höjde inte rösten (inte ens liiite) EN ENDA GÅNG. HÄR ska mina barn gå. Att vi dessutom slutar vid 13 varje dag gör inte min praktikvistelse sämre ;-)

TREVLIG VECKA! =)


MFF i Marbella

Idag hände det en pinsam/konstig grej på jobb. En kille skulle handla snus. En ganska så söt och välbyggd kille men alldeles för ung för att passa gamla mig. Han skulle ha 5 lösa kronan och 3 granit. Fast jag såg att han var över 18 bad jag ändå om legitimation då ICA:s policy, hur töntig den än är, är att ta leg på alla som ser ut att vara under 30. Och vem vet? Det skulle ju kunna vara en kontrollant. Så jag bad om leg, han räckte fram det och skrattade lite smågenerat. "Jag ska resa utomlands" sa han. "Jaha, vad trevligt" svarade jag. Var ska du då resa? "Vi ska till Marbela med laget",  la han till. "Med laget? Vilket lag då?" undrade jag (inte för att jag var speciiellt nyfiken utan mer för att han var väldigt pratglad och jag ville ju inte vara otrevlig. Han rynkade då pannan på ett konstigt sätt och tittade på mig som han menade  "nä men lilla gumman.. Nu får du väl allt ta och ge dig och svarade "Med MFF". Dååå blev det Anna som blev smågenerad istället. Haha.. "Oj då. Här har vi en som har noll koll!" kläckte jag ur mig med skrattet i halsgropen. Han log och skrattade tilbaka "Nej men det är inte så lätt" Han betalde, sa hejdå, jag önskade trevlig resa och han tackade. Har fortfarande inte kommit på vem killen är. Jag som trodde jag hade KOLL!!!!

Lisan tipsade om MFF:s hemsida. Smart gumman, smart!

Guillermo Molins

Jobbehelg

Godmorgon.

Jo, det är det för mig i alla fall. Sov till 10.30 idag. Det var längesedan jag sov så länge. Trodde jag skulle stiga upp klockan 7 imorse med då jag vaknade och var as pigg. Men jag lyckades somna om.

Jobb idag med. Dag 2 av 3. Men idag jobbar jag i alla fall inte till 22.15 utan bara till 20.30. Det var en pina att jobba till 22. Riktigt plågsamt. Fast jag hade mer att göra en vad jag tänkt mig. Vad jag fått för mig skulle man typ ha 4-5 kunder från klockan 21-22. Men jag hade fullt upp så det var ju skönt. Har faktiskt hellre mycket att göra än att ha inget alls. För det är ju så tråkigt.

Nu är det snart dags för lite frukost och sen får vi se vad som händer de resterande timmarna. Förmodligen ingenting då vädret inte är tillräckligt tipp topp för en promenad och bankkontot nästan är länsat.

Hörrrrrrrrrrrs!


Jag och en 45 + ? Man kan väl testa i alla fall? ;-)

Gokväll (natt??)!

Precis kommit hem. Så satans trött. Vaknade kl 7 av mig själv imorse och kunde inte somna om. En piss dag av tre avklarad. Jobbar kväll imorgon med. Urh vad jag inte gillar det. Men idag hände något som inte hänt mig förut. Jag fick upp ögonen för en äldre man. Eller äldre och äldre. Han kan väl ha varit i 45 - 50 års åldern. Han var så himla HET! Jag har aldrig tyckt att en man i den åldern varit snygg innan. Eller jo snygg kanske jag tyckt men jag har aldrig tänt till om man säger så=) Men den här mannen hörre ni. Han var lång, välbygd, klarblår ögon, rakad, brun och krit vita tänder. En riktig snygging. När han gick log han det bredaste pepsondnt leendet man kan tänka sig och blinkade med ögat. I det ögonblicket blev jag kär. Kär i den mystiska mannen på 45 +. Jag tänkte mig till och med närbäddad mellan lakanen med honom. GRRRRRRRRRR!!! Haha.. E jag normal? Kanske e jag bara desperat? Inte helt omöjligt. Det finns risk att det börjar växa igen ;-) Haha. Nej men Gud som jag säger! Anna! Nu är det dags för sängen! Ja, Anna! Godnatt!!!!

Från en mysig ost & vin kväll på tu man hand till något HELT annat......

Haha. För att tacka så hemskt mycket för Lisans kommentar i det förra inlägget vill jag bjuda på några kollage till. De går alla under kategorin "från mysig ost och vin kväll på tu man hand till 2 personers fyllefest".

EN flaska vin eller hur var det nu?


Efter ett antal glas vin och drinkar upptäckte jag att det var VÄÄÄÄÄLDIGT svårt att fota mig själv. Haha. Otroligt. Hur jag än försökte så gick det inte!!! Och det är helt ärligt. Jag försöker verkligen fota mitt ansikte och inte mina boobies med ett blandat resultat:


Sedan fick vi för oss att vi ville ha en hopp bild. Lika svårt att fota var det för lagom berusade Anna


I love my girl! Puss puss ♥

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

OOooh jaaaaaa vad glad jag blir! !! Internet FUNGRAR! Tack, tack, tack =) Därför det inte blev någon blogg igår. Cp internet låg nere och var inte uppkopplad på hala dagen. Förutom en stund i skolan men där ville jag inte sitta och blogga.

Jag ock Sophie hade i alla fall en helt galen kväll i onsdads. Vi bestämde oss för en flaska vin och lite ost. Vi hade så himla trevligt och en flaska vin blev snabbt till en flaska vin till. Och en drink.... och en drink till. När jag gick hem runt 23, som vi kom fram till att klockan måste varit, var jag rejält rund under fötterna. Båda fyllekajorna skulle upp och ha lektion dagen efter. Sophie skulle ha examination i idrottshallen med redskapsbana och barngrupp med barn på 2-5 år. Själv skulle jag ha redovisning av en fältdag jag gjort. Vi va båda TVUNGNA att gå upp och palla oss iväg och prestera. Kasst mådde jag =) Men men... Galet kul hader vi i alla fall så jag får väl säga att det var värt det =).

Dagen i bilder

Dagen som gått i bilder:

Redo att göra staden osäker




Mia försöker sig på  att förstå det topologiska

begreppet. Fattar fortfarande inte! Någon som

kan förklara?




....hmmm.. Om jag skriver ner EXAKT vad som

 står i boken så kaaaaanske jag fattar....




Efter dagens "pluggande" är jag 2 par skor

rikare och 1200 kr fattigare. Ett par rööööda.....




...och ett par viiiiiita. Fler sådana här

pluggdagar TACK!




Slutet gott, allting gott =) NU - Vin och ost

hos Sophie...



Puss puss ♥


En onsdag i pluggandets tecken + lite god lunch på stan

Godmorning!

Onsdag. Ledig som vanligt på onsdagar. Men det är en del arbete att göra. Måste skriva fältuppgiften som vi ska redovisa imorgon. 1 sida så det är inte så farligt. Spelkorten till Dagge daggmask är ännu inte klara. Måste skriva ut och klistra ihop.

Ska till och med göra nyttiga saker på lunchen idag. Ska luncha med Mia och då ska vi plugga samtidigt. Det börjar nämligen dra ihop sig till slutet av mattekursen och den stora tenten närmar sig med stormsteg. Blir mer skrivande ikväll. Men nu har ni i alla fall en pejling vad jag kommer att göra idag. INTERESTING!  =)

Så tills dess.... !   ♥

Männens koder för när de helt enkelt inte är intresserade..

Nu kommer ett sånt där negativt och gnälligt inlägg igen så för alla er som är på strålande humör, sluta läsa NU!

Vet ni vad jag är bäst på? Jag bara måste vara bäst på att hitta på ursäkter för de här satans männen! Jag vet inte varför jag gör det och jag ver definitivt inte varför jag fortsätter att göra det.  Men jag gör det.

Under de här senaste två åren har jag dejtat X- antal män. Av de här X antal männen som det inte funkat med finns det EN hjälte i mina ögon. Vet ni vem det är? Jo, det är han som RINGDE dagen efter vi varit på dejt och sa att det inte klickade för honom. Så ärligt och så bra. Bara ett enkelt litet telefonsamtal och sedan behövde jag inte hänga upp mig mer på honom. UNDERBART. Han hade inte ens behövt ringa den stackaren. Det hade räckt med ett enkelt sms.  Då hade han inte behövt "ställas till svars" och svara på mina eventuella frågor. Piece of cake. Ett sms, UNDERBAR uppfinning!

Men sen har vi då de andra 99%. De 99% som är så fega  (eller vad det är?? Jag vet inte. VAD ÄR PROBLEMET??) att de inte vågar säga något. De ignorerar smsen/samtalen totalt och åter det rinna ut i sanden. Om de bara visste hur det här känns.

Singellivet kan ha sina toppar och sina dalar. Men en sak är säker. Hur bra singellivet än är, är det alltid väldigt osäkert. Man lever i ständig ovisshet över vad man ska göra på kvällen, om man ska äta middag ensam, vem man ska ha semester med och vad som händer till helgen? Man planerar för sig själv och om vi nu ska vara ärliga; hur kul är de egentligen att vara ensam? Allt jag skriver nu är hur det känns för mig och är alltså ingen generalisering över hur "det är".

Tankar som far igenom ens huvud när man gång på gång blir dumpad av "rinna ut i sanden" metoden är smärtsamma. Ju fler gånger man utsätts av denna grymma metod och inte får någon förklaring blir tankarna och känslorna intenivare och mer smärtsamma. Varför får jag det aldrig att funka? Vad är det jag gör för fel? Det är självförtroendet och självkänslan som får ta smällen...


Dagge är klar!

Hur inne i sitt arbete är man vär man glömmer att äta? Kom precis på att jag inte ätit ett skvatt sen klockan 08.00 imorse. Låter heeeelt sjukt. Men jag lovar, det e sant! Inte ens ett tuggummi har jag stoppat in. En kopp kaffe på fikarasten i skolan och massor av vatten. Annars NADA. Avslutade precis Dagge och då kom jag på att jag nog är lite hungrig. Som tur är har jag köttfärssås i frysen så det går undan. Wraaah. Ge mig MAAAT!

Låt mig presentera Dagge förresten!



Dagge Daggmask

Håller på att göra ett mattespel som jag ska använda i undervisningen nästa vecka vi har praktik. Spelplanen är klar. Tog 100 år att rita upp. Jag = USEL på att rita. Den ska bara kopieras, färgläggas som lamineras.

Spelet handlar om daggmasken Dagge och barnen ska hjälpa honom att smälta sitt löv han ätit och lösa matteuppgifter på vägen. Ni får se hur det blev sen när det är färdigt.

Smygtitt..


Morrn morrn!

Morrn morrn!

Uuuurh, vad trött jag är. Sovit piss dåligt. För det första drack jag hejdlöst mycket vatten igår på träningen så de första timmarna var det ett jäkla rännande på toaletten. Sen så drömde jag en riktigt äcklig fröm som var sjukt verklig och hade svårt att somna om efter den. Uuu hata sådana drömmar. Men nu är det alltså morgon och en ny dag. Lovely. Eller när skolan är gjord är det lovely. Funderar på en tur ner i stan och handla lite alkoholhaltiga drycker. Man vet aldrig när Soffan och jag får ett ryck och öppnar en flaska vin och då är det bra att vara förberedd =)

Vi hörs senare. Puss

(En extra puss till Tudie, sjukt sött namn ♥ ;-) )

EGO - GIRL

Okej.. Så här tycker jag:

Lisan skrev: Jag tycker enbart att man kan bli kallad för egoist när ditt medvetna val eller agerande sårar nån annan.. Eller om det är så (nu tar jag skjuts som exempel igen :P) att man helt enkelt inte kan ta bussen, eller det blir alldeles för dyrt att ta taxi nånstans... då är det kanske lite ego att inte ställa upp eftersom det inte finns nåt annat val för just den person som frågar! Men, detta var inte långt dom skulle åka.. därför tänkte jag på mig själv i första hand.. eftersom det fanns andra val! 


Jag både håller med dig och inte håller med dig. I det här fallet med skjutsning håller jag fullkomligt med dig! Jag tycker inte att det är ett dugg egoistiskt av dig att vilja ta en öl istället för att köra de vederbörande till restaurangen. Det är trots allt lördag och du har väl också gjort upp planer. Och särskillt inte när bussförbindelserna är så pass bra som de är. Visste ni att Malmö har en av Sveriges bästa bussförbindelser? På vardagar innan ett visst kockslag går bussarna var 5-7 minut och på helgerna var 20:e minut. DET är bra.

Det jag kommenterade i din blogg var inte att jag tyckte du var egoistisk som inte körde dem, utan det jag sa var att lathet KAN leda till egosim. Enligt mig då... Jag syftade inte till just dig utan på människor i övrigt.

Det finns ett ordspråk som säger att att alla männsikor är egoister, därför att alla handlingar på ett eller annat sätt är egennyttiga. Vad jag tolkar det som kan det gälla t ex. när man hjälper en full kompis hem efter en häftig utekväll på stan. Man hjälper då kompisen hem för att vara snäll och få hem han/hon i säkert förvar. Men innerst inne gynnar handlingen en själv då man slipper få dåligt samvete dagen efter. Lite långsökt kanske men så tolkar jag det =).

Jag tror att alla människor har en gnutta egoism i sig. Det är människans överlevnadsinstinkt som gör att alla människor i grund och botter månar om sig själv. Egoism är att värna om sitt egenintresse och tycker därför att alla har rätt att vara lite egoistiska ibland. Därför håller jag inte med dig om att det måste gå så långt som att såra en annan innan man kallas för egoist. För då hade det naturligtvis inte varit okej! Men vi verkar ha lite olika syner på vad just egoism innebär och kanske därav denna diskussionen (som för övrigt går i väldig vänskaplig anda! =) )



. ♥ Det finns i alla fall en kärlek som man alltid förblir trogen; Egenkärleken ♥

Helgen som gått

Helgen har sprungit iväg. Har haft en otroligt mysig och bra helg trots att jag inte fick som jag ville med utgång och dylikt ;-). Jobbade i fredags kväll och i lördags morse. I lördags morse skulle jag göra min nya arbetsuppgift som jag fått på lördagar. Det var två veckor sedan sist så jag var lite nervös för hur det skulle gå. Det gick strålande! Tycker det är skit kul. =) PÅ lördags eftermiddagen var jag på kalas som jag tidigare nämnt. På kvällen var det melodifestival som stod på schemat. Trodde att jag skulle lyckas få med mig diverse personer ut men det blev ett totalt misslyckande. =) Men lika glad för det var jag, särskillt på söndagsmorgonen när jag vaknade. Iväg till Ikea med mamma. De har haft ett litet projekt på G nu i några veckor som innefattar att de bland annat skulle göra om vardagsrummet. Så igår fixade jag och mams de sista finjusteringarna. Så här blev det. 


För er som varit där hemma innan så ser ni kanske liiite skillnad ;) Men jag blev ganska nöjd.

När spikandet, skruvandet och möblerandet var klart bylsade jag och mamma på oss ordentligt med kläder och begav oss på en uppfriskande promenad. En klockren helg med andra ord. Fler sådana tack!


Glad som få för ut på promenaden vi ska gå!

Måndag... igen...

Trade väder! Inte bara lite sådär tråkigt väder utan ett riktigt jäkla piss väder. Urh vad man bara vill stanna i sängen och dra täcket över sig. Som ni kanske hör så sprudlar inte humöret idag. Inte så farligt men jag hade ju inte dött av lite positiva tankar. Fast o andra sidan. Dagen blir inte sämre/bättre än vad man själv gör den till så jag har två val. Anitingen att stanna här i morgonrocken med mitt gamla, kalla kaffe någon timme till eller att rycka upp mig, hoppa in i duchen, smörja in mig med en väldoftande kräm, dra på mig några schyssta kläder och känna mig allmnt fräsch. Tror det blir det sistnämda alternativet. Alldeles strax. Ska bara visa mitt senaste "vill ha fynd" som jag aldrig kommer att äga men precis la ögonen på. Inte för att jag är sådär överförtjust i rosa men det här va coooool. Guuuud va fin. Titta!

 

För min del anser jag att om en kvinna inte träffat den rätta innan hon fyllt 24 så kan hon ha tur. ♥
Jean Kerr



Lay all your love on me

Min absoluta favvo ABBA låt genom all times. När jag hör den är det något som känns i hjärtat och jag blir nästan lite tårögd. Så fantastiskt bra!


Historien om Love och de klockrena kommentarerna


Annas gosseunge!!!!


Egentligen den enda loven jag behöver i mitt liv. Underbart charmerande liten trollgunge. Han fyllde 6 år igår och gudmodern Anna var givetvis där. Vad hektiskt det är med barnkalas.. Wraah vad stimmigt. Men allt ordnade sig till slut så det var ju bra.

Barnkalas = present. Present till Love = Man blir alltid överraskad vad han önskar sig. I julklapp önskade han sig en fiol eller ett flaskskepp?!  Haha. Och i födelsepresent önskade han sig en vibratone. För er som inte vet vad en vibratone är för något kan jag förklara att det är en sådan manick man kan inhanlda på "tv shop". Manicken ska då skaka det utvalda området (mage, lår, vad) i form utan man ska behöva svettas en droppe.  Han diskuterade det här med sin mamma och från vad jag fått höralät samtalet ungefär så här:  "Varför vill du ha en sån Love?" "För att man får en het kropp" svarade Love. (Hahaha, jäkla unge!) "Hur är en het kropp då?" frågade min moster. "Den är blank" svarade skitungen. =) Såmycket skit de får lära sig från tv:n. Det är inte klokt. Så moster, lite mindre tv tittande skulle kanske inte sitta fel ;-) ? Några dagar senade fortsatte samtalet i badrummet så här. Min moster stod och sminkade sig i trosor och bh och love stod och tittade på. Helt plötsligt utbrister han "Men mamma! JAG VET vad du behöver!? Du behöver en vibratone!!" Hahahahahaha. Jag trodde jag skulle svimma när min moster berättade det här. Så klockrent. Moster svepte om sig badrocken och gick skamsen ut i köket.

Han är väldigt klok och ibland väldigt, väldigt vältalig och lillgammal. Har sina roliga kommentarer den lille stjärnan. Igår berättade min moster att han hade varit på bio med sin kompis Rufus och hans pappa Björn. De skulle se Bolt men när de kom dit sa Love så här. "Tack för det här trevliga initiativet Björn, men jag skulle hellre vilja se "Lenzon hatar kvinnor" för min pappa tycker att den är jätte bra. Haha. Lenzon? Så gulligt. Tror ni han fick det eller? Skulle inte tro det. =)

I julas blev han väldigt fundersam när brevbäraren kom till dagis för att leverara post. För att historien ska gå hem får jag förtälla att brevbäraren var svart och historien utspelade sig i decembertider då luciaövningarrna är i full gång. Love sprang fram till brevbäraren och frågade "ÄR du en riktig pepparkaksgubbe!? "  ;-)


RSS 2.0