Pissväder = Pisshumör!

Ledig idag. Eller ledig och ledig. Det är självstudier och jag har 3 böcker som jag inte läst så jag vet inte riktigt att jag kan säga att jag är ledig. Men nu på förmiddagen/eftermiddagen är jag ledig i alla fall. Hade tänkt mig en runda in till stan och shoppa lite. Men nu är problemet att det är så satans dåligt väder. Riktigt grått och fuktikt höstväder där regnet hänger i lufter och bara väntar att få bli frisläppt från de svarta molnen. Och det motiverar aldrig mig till shopping. När jag planerat shopping och det blir sådant väder försöker jag alltid att göra mitt bästa och åker till stan och letar potentiella inköp men jag hittar aldrig något. Varför är det så? Kanske pga att mitt humör påverkas kollosalt mycket av vädret och grått väder medför då att humöret inte är på top. Humöret är sedan kopplat till självförtroendet och hur mycket man än provar är det inget som sitter fint. Hmmm.. Vet inte riktit vad jag ska göra. Vill faktiskt bara helst av allt skita i allting och bara krypa ner under täcket och ligga där hela dagen....

Äääntligen en blogg! ;-)

Söndag kväll och jag är redan i Kstad. Helgen har svischat förbi otroligt fort. Vad har hänt i helgen då? Jo, jag har jobbat och varit med Andreas. I fredags tog vi det väldigt lugnt. Mös och tittade på film. Skräckfilmen Mirrors. Fyyyy vad äcklig. För er som är lättskrämda, se inte den!!!! Jag kan knappt se mig i speglen längre. Se istället Patrik 1,5. Haha.. En sån skön film. En film man blev glad av. Igår firade vi en månad =) Läs med en portion humor. Vi träffades på en öl på ett ställe på gustav. Gick sedan vidare och tog en drink på pickwick pub. Åt sedan en helt underbar fondue på Elysée och avslutade kvällen på Fagans med lite irländsk live musik. Mycket trevligt! Idag har vi storsat runt på stan och Andreas shoppade loss. Han har stil den killen! Han handlade ett par chinos, ett skärp, och tre koftor. Jag blev helt förälsad i koftorna. Alla från MQ. Sååå fina. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och läsa lite. Har så mycket att läsa denna veckan. Usch usch usch. Men men.. Ett steg i taget så kommer man väl fram dit man ska till slut. Hoppas vi hörs i veckan Håll utkik. ;-) 

Depp-måndag

Tänkte jag skulle berätta om helgen men jag är inte alls på humör. Känner mig likgiltlig och nästan lite deppig. Det värsta är att jag inte har något att vara deppig för. Allt går så bra just nu. Men jag mår konstigt. Är hängig, frusen och orkeslös.. Undrar vad det beror på. Måndags ångest? Jag vill inte göra någonting. Bara sova. Ska försöka få i mig något att äta nu och se om energin återkommer.

Jag har fått barn med Zlatan och Jason Lewis!

Jag fortsätter att förvånas av allt (skit) som som finns på nätet. Haha.. Jag har hittat något nytt! Eller rättare sagt, BlondinBella har hittat något nytt. www.makemebabies.com är en sida man kan gå in på för att se hur ens barn skulle sett ut med en kändis/kompis/partner. Hur kul som helst ju! Jag har här gjort barn med Zlatan. Ingen vidare lyckad kombination! Undra varför Zlanna blev rödhårig? E Zlatis rödtotte? Han borde vara misstänksam mot brevbäraren!
  
Haha..

Här här en variation med Jason Lewis. Han som spelar Mr Smith i Sex and the city.. Världens hetaste man. Tyvärr gav det inte världens hetaste barn! =)

 
De påminner mycker om varandra. Kanske för att de har samma mamma?? ;-)

Länka i er blogg till Uppdragbarn.se och gör en insats!

Enligt Blondinbella och hennes blogg skriver hon att Vattenfall skänker 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se

Och naturligtvis gör vi det! Gå in och kolla. Det är alltid en väckarklocka för att se hur bra man vekligen har det. Det är lätt att glömma ibland. Synd att man ska behöva se folk som har det sämre för att påminnas om hur bra man själv har det. Men så är det tyvärr. Man är aldeles för otacksam åt det man redan har. Så gå in och stödj barnen och bidra till att deras livsvärld och uppväxt blir värdig att växa upp i.

www.uppdragbarn.se


Mätt som en ... bla bla bla.. Halva inlägget BORTA!

Mätt som en plätt.. Phuuu vad jag krängt pasta sallad precis. Det är så enkelt att göra och sååå gott att äta. Faktiskt en av mina favvorätter att göra i veckan (Bekväm som jag e :-) ) I har jag kyckling, pasta, isbergssallad, gurka, tomat, paprika, majs, rödlök och avocado. Piece of cake.

Nu sitt-ligger jag här i soffan och grämer mig inför träningen (skivstång) klockan 16.45. Inte alls lockande. Men vad har man för val? Nej just det, INGET. Just nu är jag så osugen att jag nästan hade kunnat börja gråta. Tycker oehört synd om mig själv. Men jag vet ju att det blir bra så fort jag kommer dit och hör musiken. Då brukar det lösa sig för det mesta. Sophie lockade med att jag skulle hem till henne och spela guitarr hero nu istället . Sen klockan 19.30 skulle vi ta afro power dancen. Men neeej. Jag behöver mitt skivstångspass i veckan. Får se, man kanske pallar med afron sen ändå?Fast då blir det ju i och för sig ingen tid till att plgga och idag måste jag verkligen läsa det vi ska ha läst till imorgon. Det gjorde ag inte idag och var totalt oförberedd på diskusionerna som fördes och kände mig riktigt blåst.

Ä men shit!!! Skulle publisera inlägget nu och det blev en sån där error sida. När jag går tillbaka är det bara halva inlägget som är sparat... Piss.. Örrrh.. Trött jag blir. Pallar inte skirva om det i alla fall. lus att det snart är träning.. Skriver om det sen eler imorgon. Det handlade i alla fall om en vikarie tjänst på hermodsdalskolan och att jag ska flytta. Men jag tar det sen.. Haj!

Pluggpaus med helgen som gått...

Då var det dags för pluggpaus! Måndagar är en bra dag att plugga på tycker jag. Klockan 8.30 körde jag Andreas till jobb, så jag var hemma runt nio. Hög på kärlek, en kopp kaffe och fram med böckerna. Perfekt pluggningstillstånd. Så nu har jag suttit i 2 timmar med mina böcker. Har mycket att göra tills imorgon. Tänkte läsa litteraturen klar här hemma i Malmö först och sen ta elevtext alanysen (som ska vara klar tills imorgon) hemma i kstad. Ska förhoppningsvis hinna med lite träning 17.30 med. Men först lite om helgen som gått....

Hela helgen har faktiskt spenderats med Andreas. Känner lite toffelverning komma krypandes men då allt är väldigt nytt mellan oss och jag befinner mig i Kstad de flesta dagarna i veckan behöver vi ju lite tid på oss att lära känna varandra "på riktigt". I lördags jobbade jag till 15 och direkt efter jobb körde jag till stan för att möta upp Karin för en fika. Vi hade mycket att prata om. Hem vid 17-tiden och slängde i mig lite mat, mest för mammas skull faktiskt. Hade tänkt att äta med Andreas men skippade den idén då mamsi gjort god mat till hela familjen. Hem till Andreas igen. Mys med film, popcorn och godis. Igår var vi i bokskogen. Hur mysigt som helst. Trodde först inte att vi skulle hitta dit men det var ju inte så svårt. Kom dit runt 15.30. Lite mer än två timmars promenad i skogen blev det. Hittade till Torups slott och plankade in på det privata området. Pallade vars ett äpple på ett av de MÅNGA äppelträden som fanns där. Sååå goda. Efter halva tiden slog vi oss ner i skogen och drack varm choklad. Hur mysigt som helst. Körde hem runt 18. Väl hemma hos honom igen skulle vi göra kvällsmat. Hemmagjord pizza blev det som vi bakade ihop. Himla gott. Så det har varit en perfekt helg! Är redo att köra igång veckan nu. Bring it on bara, bring it on!!!! =)

Världens mest romantiska kille är vad jag har!


Vet ni vad? Jag smälter bara jag tänker på det igen. Igår........ Andreas skulle på firmafest/middag så jag var inställd på att träffa honom idag istället men han insisterade på att jag skulle komma hem till honom i alla fall. Han tyckte jag kunde ta med mina böcker och sitta och plugga hemma hos honom tills han var hemma vid 22 igen. Njää tänkte jag.. Lagom kul att sitta där själv i hans lägenhet. Men han tjatade och insisterade lite till.. Okej fine tyckte jag då. Så jag packade min helg väska med prylar såsom smink och hårgrejor och begav mig hem till honom. Innan på dagen hade jag fått ett mms av honom där det stod "leta efter den här symbolen när du kommer hem till mig". Symbolen var ett hjärta. Väl hemma i hans tomma lägenhet började jag ivrigt att leta efter hjärtat. Det visade sig att hjärtat satt på badramsdörren där det stod "Annas Spa". När jag öppnade dörren hade han satt ljus runt hela badrumskanten (natruligtvis släckta) och dukat upp ett bord brevid badkaret med vinglas, korköppnare, badsalt och en ansiktsmask. Där låg även en lapp där det stod "Välkommern hem till mig sötnos! Hoppas du får det mysigt". Men hallååå?? Hur söt är inte den här killen då? =) 
                                                                                                    

Livrädd är vad jag är! (Känsliga läsare varnas för otäck information)

Guuud! Har ni hört? Jag trodde det var ett skämt när jag hörde det på radion igår när jag körde till Kstad. Men sen så snackade de om det imorse på nyhetsmorgonen heeela morgonen samt att det var det första nyheten som presenterades under nyhetssändingen. Vad är det jag pratar om? Har någon kunnat missa det?? Joo, det är ju såhär att forskare i Schweiz ska försöka återkonstruera en mini big bang och på det sätter få mer klar tecken om hur jorden och universum uppstod. Det ska de göra genom en 27 km lång tunnel som är lika stor som texas i Usa skicka igenom olika partiklar i ljusets hastighet. Eller något sådant. Jag är inte så bra på forskarspråk. Försöket började idagoch om 2-3 månader ska det vara avslutat. De flesta (Jaaa flesta???) forskare är positiva till den här forskningen men det finns även de som varnar för att det finns en chans att det skapas ett svart hål som slukar jorden vilket menas att jorden går under. Vaaaa??? Vadå finns en chans?? Hur kan man ens riskera en sådan här sak? Jag fattar ingenting. Är de dumma i huvudet? Har inte vi andra vanliga människor något att säga till om det här? Borde det inte bli en världs omröstning om det är värt att riskera människornas och jordens exixtens???? Vi är faktiskt också en del av den här jord och det är lika mycket vår jord som det är forskarnas. Jag vill inte gå under. Det har alltid varit min största rädsla. Milleniumskiftet var jag hur stirrig och rädd som helst. Jag är upprörd. Upprörd och livrädd!!!


Födelsedagsfirande part 2

Nu när jag frisknat till kan jag väl bjuda på en blogg. Min lilla pärla Sophie gjorde mig så pigg och glad när kom kom och grattade med både sång och present. Så här stod det i kortet. (En jäääkel på att rimma)

Kristianstad utan dig hade aldrig gått...
Tänk vilken tråkig vardag man fått!

Tillsammans löser vi det mesta
om så det handlar om skratt, män eller festa!

Nu ska jag berätta för dej vad du mer ska få...
Det blir nämligen en middag för två.

Tyvärr blir det inte med några män
- utan en tjejkväll med mej, din heta vän.

Maten står jag för, och som jag lovar ska bli god,
och vinet det ska flöda - som du säkert förstod =)

Visst är hon för härlig? Jag blev sååå glad. Så nu ska jag snart på middag. Ska bli så gott. Vet inte vad det är ännu men hon har bjudit mig på middag fler gånger så jag vet att det kommer bli gott. Vin idag igen känns ju inte sådär jätte lockande dock. Och det skulle visst flöda?! Phuu. Men efter ett glas går det nog bra ;-)
Skriver med om middagen imorgon och berättar mer om hela helgen med tjejerna då. Jag kan ju inte sitta och blogga på min födelsedag =) Oh! Grattis föresten. Tack tack!

Grattis Anna!

Grattis Anna! Tack Anna! Grattis till dig också Sara! Blir det någon seriös blogg idag Anna? Nej det blir det inte Anna. Varför inte då Anna? För att jag är Bakis Anna. Ahaaa.. Jag förstår Anna!

Jag vet, jag vet, jag vet!

Jag vet, jag vet, jag vet, jag vet, jag vet, jag vet, jag veeeeeeeeeeeet! Skit kass på att skriva blogg. Jag suuuuger. Men jag har verkligen inte haft tid. Har egentligen inte tid nu heller för allt jag tänker på är att jag borde gå tillbax till mina böcker och plugga. Men jag har läst i nästan 2 timmar nu så jag vbehövde verkligen en paus. Jag har varit sjuk. Missade fredagen i skolan plus att jag inte läste det vi skulle läst (pga att jag var skjuk och orkeslös då) till i fredags. Så nu när onsdagen börjar komma krypandes närmre känner jag hur ångesten utvecklas och det där lilla sticket i magen kommer efter att jag slukat i mig en kopp kaffe. =( Det känns som jag ligger waaaaay back. Men jag jag gör mitt bästa för att komma ifatt igen. Började plugga 9 imorse och nu har jag läst det vi ska ha läst till på onsdag. Nu är det "bara" förra fredagens litteratur plus onsdagens läsecirkel bok (187 sidor!! Örrhööööhöö =( ) som ska bearbetas. De 187 sidorna för jag läsaimorgon för den boken glömde jag i Kstad.

Imorgon fyller jag år kära vänner. 25 år blir hon i år. Det är gammalt det. Men så länge inte några rynkor syns än är jag ganska så nöjd. Jag kommer att flippa ut när jag ser den första rynkan. Jag vet att jag kommer att göra det! Jag kommer nog att börja gråta och tycka att livet är slut. Eller kanske inte livet men chansen att hitta en bra man =) Knäpp? Ja!

Idag ska födelsedagen firas med mina underbara vänner i Malmö. Vi ska äta hos Frida och sen ut på lilla och ta en drink har vi sagt. Det ska bli jätte trevligt för de är ju mina små guldklimpar och glädjespridare allihopa. Sophie räknas ju också naturligtvis med där, hon är en klass för sig själv =) Vet inte vad jag skulle gjort utan dig vännsingen!

Nog om det. Now it´s time to hit the books! Plugg och kaffe, comming right up!

Lite om veckan som gått...

Hahaha.. Vad jag skrattade när jag såg att ni skrivit 9 kommentarer om det senaste inlägget att jag skulle blogga. Det är så här att internet i min kära studentbostad har fungerat lite si sådär. Det är amledning 1 varför jag inte bloggat. Anledning 2 är att jag helt enkelt inte haft tid. Mycket att göra här i Kstad när både skolan och träningen dragit igång. Sen blir det ju inte lättare när man har en fest att planera. Det där festen ja. Eler fest och fest. Middag? Börjar känna mig lite stressad. Har nte planerat vad vi ska äta än och jag måste handla idag för det hinner jag inte imorgon. Kul att så många kommer i alla fall. Om jag räknat rätt är vi 11 stycken. Ett litet orosmoment är dock att jag har så fruktansvärt ont i halsen idag! Hoppas det går över eller i alla fall inte blir värre till imorgon.

Det har hänt mycket sen jag skrev sist. Enn speedy-uppdatering får ni. I helgen var det full rulle. I fredags var jag på kräftskiva hos Petra H. Mycket trevligt med mycket galna upptåg =) I lördags var jag ute med Sara, Lisan och Sussie. Vi var på gayklubb. Vi hade mycket trevligt. Det blev ännu mer galna upptåg i lördags som förmodligen leder till något mycket bra. Mer om det i framtiden. Man har ju lärt sig att man skriver av sig alldeles för mycket här på bloggen och de förhoppningar man har oftas krossas samman till små småååå partikla. Men men..Jag är inte bitter! =)

Jag har fått en ny lägenhet! Ska skriva kontrakt på den om en vecka. Det är samma ställe. Jag bytar bara hus. Jag har tröttnat att bo brevid allrummet och framförallt så vill jag ha balkong, Och det har den nya. Lyx!

Igår var jag och Soffan ute. Studenternas festdag! Trevligt som alltid. Imorgon är det fest/middag hemma hos mig. Eller nej, inte hemma hos mig. Hemma hos mina föräldrar. Får klua på vad jag ska bjuda på. På tisdag fyller jag 25. Gammal nucka! Thats it I think. E ni nöjda nu?? Gud vilken bedrift det här var. Bakis som faaaan och int i halsen och ändå sätter jag mig och bloggar. Vad gör jag inte för er?? ;-)

RSS 2.0