Någon som vill ut ikväll???

Ingen som ska ut ikväll förresten?? Tisdagsklubben har ju premiär ikväll! ;-) För 3 år sedan hade det varit ett måste men nu.. njaaäää. Men Frida, det va inte på Deep de ska ha det i alla fall. Det va på Breeze. Lite bättre lokaler i alla fall! =) Nu är det off to work. Jobbar till 21 men om någon e sugen på att dra ut så släng iväg ett sms! =)

Puuuusch!!!

Piss och runk!

Då var det tisdag. Vädret är konstigt och kan inte riktigt bestämma sig för om det ska bli fint eller "fult". Jag har trotsat det och trots moln legat och "solat" på balkongen. Nu försöker jag komma fram till lärarförbundet för att snacka med dem om en rättvis lön nu när jag ska jobba extra på skolan. Men det är ju helt omöjligt att komma fram. Upptaget vs. "det här numret kan inte svara just nu". Tröttsamt.

Jobb nalkas klockan 14 och det är inget jag ser fram emot. Piss jobb och piss kunder. Sara som är den absolut trevligaste och sötaste på hela Malmborgs och aldrig skulle göra en fluga förnär fick igår kommentaren "Du borde bli en bättre människa, Fuck you" utspottat rakt i ansiktet från en kund. Det är sådana kunder vi har. Jajemen! Urk. Men det är faktiskt väldigt länge sedan jag blev utskälld så det tackar jag ju ödmjukast för. Inte för att jag inte kan ta det utan för att det känns så jävla onödigt. Speciellt personliga påhopp som Anna fick i lördags kväll. "Du är ju helt dum i huvudet" fick den lilla kunden för sig att säga. Hur fan kan man säga så till någon? Det skulle fan jag aldrig göra.  Helt jälva galet. Mycket svordommar i det här inlägget men det är på det osmakliga sättet jag uttrycker min ilska =) Jävla skit också!


Söndagsparty med Anna och mamma

Haha. Det är helt galet! Jäklar vilken kväll det blev igår. Haha. Jag kan inte sluta skratta. Underbar kväll med underbara människor. Och vilket gäng vi blev sen! Klockan 19.30 möter jag och mamma upp min Sara och mammas arbetskollega Daniel utanför statyn på möllan. Mammas andra arbetskollega kunde tyvärr inte då hon skulle tvätta så Daniel hängde glatt på istället. Daniel är en pigg, glad och galen öppet homosexuell man gift med en annan man. Super trevlig och lätt att umgås med. När vi suttit ner en stund och fått in den första ölen ser vi Saras pappa Kari promenera utanför uteserveringen på Mascot där vi satt. Han kom in och slog sig ner och satt en stund och gjorde oss sällskap med två öl. När Kari gått och ännu en ölslunkit ner föreslår en halv lullig Daniel att vi ska hem till honom. Hans man jobbar sent och han har massor av sprit hemma. Vi tre är inte sena att tacka nej och vi sätter oss glatt i en taxi hem till honom. Väl där är det husesyn och drinkupphällning. Bacardi lemon med sprite blev den första drinken och sedan kommer Daniel på att han inte har mer att blanda med till den andra drinken som hälls upp väääldigt tätt efter den första hunnit ner genom strupen. "Aja, vi får väl ta den så här!"  föreslår han allvarligt. Haha men nej det kan vi ju inte göra sägervi. Mamma kommer på den briljanta idén att vi kan blanda med saften som står i kylen. Haha.. Helt sjukt. Men efter nästan 3 öl och en drink var det nog ingen av oss som la märke till att det var saft istället för läsk som åkte ner. Klockan 00.00 kommer Daniels man hem. Han är väl sådär lagom glad att vi är där och att vi faktiskt är ganska så fulla allihop. Mamma föreslår att vi ska hem men det tyckte minsann inte Sara var en bra idé. Haha.. Hon slår sig ner i soffan brevid Daniels man och får ur sig "Jag ska minsann inte hem!" Haha.. Men det blev i alla fall så att vi beställde en taxi och åkte hem ganska så snart efter det. Vi lämnar först av Sara som glatt meddelar vår trevliga taxi chaufför en klockren kommentar. Hahahah.. Jag skrattade så jag grät idag när mamma berättade det. För jag hörde inte det igår. Jag flirtar som vanligt med taxichauffören och mamma för panik och blir arg när jag inte vill hoppa ur taxin utan istället tar upp mobilen för att få chaufförens nummer. Haha.. Lite dispyt med mams blir det när vi kommer hem då jag påstår att hon är så kontrollerande men det löses upp ganska så snart.

Imorse när jag vaknade trodde jag inte det var sant! Jag har aldrig varit så bakis som idag. Fy jäklar vad jag mådde illa. Klockan 11.30 låg jag med huvudet nere i toalettstolen och kräktes =) Och då har jag ALDRIG förr kräkts av att jag var bakfull. Efter ansträngningen på toaletten var det dags för sängen igen. Sov till klockan 14 och mår nu som en prinsessa och kan äntligen glädjas åt gårkvällen och dens minnen!

Helgen och märkliga känslor

Vilken helg! Har haft fullt upp och det har inte varit många stillasittande timmar. Det blev utgång igår. Var rövtrött imorse när jag skulle upp och jobba. Anna var så snäll och tog min 7.30 tid så jag fick börja så sent som 9.15. LYX! Men trött var jag ändå. Utgång blev det inte men i alla fall förfest och festande. Körde hem till Tudan direkt efter jobb och väl där möttes jag av flera party glada människor. Bland annat Daniel som jag just nu är kär i tillsammans med tvåa andra ;-) Jag ska berätta för er. Daniel var precis en sån kille som jag vill ha! Mörk, lång, rakad, breda axlar, välbygd och lite lite gosig runt magen. Jag såg redan direkt när jag kom in att det här är en kille för mig. Tyvärr så har jag inte mer smaskigt att berätta om honom mer än att vi pratade lite under kvällen. Men en SÅN ska jag ha! Och det snart. I alla fall innan sommarens slut. Så, nu har jag bestämt mig.

Fler heta män hittade jag på jobb idag. Först en snygg mörkhyad man som hade ögon att dö för. Också lång och ståtlig. Oj vad grann han va. Så han blev jag lite kär i först. Sen kom det in en annan kille som absolut inte var min stil men hans otroligt trevliga sätt och heeeta Göteborgs dialekt fick mig på fall. Med sig hade han en kompis som jag skämtade lite med. Det var nämligen så att han hade en tatuering på sidan av magen/ryggen (hur förklarar men det???) som var exakt lika dan som en av våra fartygs plansher som vi sälger. Han drog upp t-shirten och visade sin kompis. Under t-shirten skymtade jag en sjuuukt vältränad kropp med 8 syndiga små magrutor. Jag bad honom att dra upp tröjen igen så jag skulle kunna få jämföra med planshen och han drog snällt upp tröjan igen. Då lägger jag upp kommentaren "Ja, mest för att jag ville se lite naket". Anna, killarna och de andra kunderna runt omkring börjar skratta och det blev en klockren kommentar. =) Killen ifråga skrattade han med, sa ett snällt hejdå och försvänn med sin välformade kropp ut ur butiken. ORH, KÄRLEK!  

Var inne på facebook precis och såg att mitt ex blivit taggad på ett foto. Klickade på det för att få se hur han såg ut nu för tiden och det såg ut precis som vanligt. Han var fotad tillsammans med vad som verkade vara hans "nya" (vet ju inte hur länge de har varit tillsammans) flickvän som han höll om. Trots att det har varit slut mellan oss i 5 år kändes det konstigt att se. Kan inte beskriva den känslan. Jag blev abslout inte ledsen eller något sådant men det kändes bara fel. Det är ju han och jag som ska vara tillsammans. Jag vet naturligtvis att så inte är fallet men det kändes så när jag såg bilden. Märklig känsla.

Resten av dagen ska jag nog spenderas på Möllan med mamma och hennes arbetskamrat Maria. Maria är lika gammal som mig och också singel så vi två ska bli nya bästisar =) Mamma kallar henne sin andra dotter och nu ska döttrarna sammanföras =) Ska bli väldigt trevligt. Hoppas ni får en bra kväll. Puss haj!


Svårövertalad. Vem? JAG?

Helgen fortsätter med jobb. Igår jobbade jag till 22.15 och ikväll ska jag jobba kväll igen. Det är piss. Sen att man börjar 7.30 imorgon bitti gör helgen inte jätte mycket ljusare. Fick sms av Tudan precis och hon propsade på att jag skulle med ut ikväll. Hon lockade med att dte skulle komma "en massa heta karlar på förfesten". Hon vet hur man ska locka till sig mig =) Men jag tackade nej och tyckte jag hade en bra ursäkt när jag sa att jag började kl 7.30 imorgon bitti. Men hon verkade inte godta den då hon själv börjar klockan 8 och verkade tycka att jag är en riktig mes =) Men hallå?! Vi är ju inte 18 längre. Det var ett tag sedan. Men nu har hon i alla fall övertalat mig till förfesten ikväll när jag slutat så får vi se vart det leder hän sen. GUD VARE MED MIG!

Dåliga arbetsförhållanden?



God morgon! Underbar morgon. Nu är vädret fint och luften klar. Inte alls den tunga luft som igår kväll. Har precis varit ute på en morgon promenad. Den blev inte så lång men en halvtimme tog det i alla fall.

Har även hunnit med att shoppa lite på nätet. Inget kul utan bara rengöringscreme till huden. Nu ska jag strax bege mig till parken här för några timmars solning innan jobb. Börjar inte förrän klockan 15 så det betyder att jag kan ligga och mysa till klockan 13.30 i alla fall innan det är dasgs för duschen och sedan jobb. Missar fotbollen idag. SÅ drygt. Har riktig ångest för det. Aja.. Får ha på tvn på jobb och volymen högt så ska det nog gå. Jag står trots allt i förbutiken där svenska spel är en av huvudintäkterna!

Annars händer det ingenting i helgen och det suger, lönehelg och allt! Jag hyser liiiitet hopp på Anna som verkade vara liite sugen på utgång ikväll. Men då jag jobbar till 22.15 blir det ont om tid för förfest. Aja, vi får se. Humöret kan ju också ändras då man jobbar i nästan 30 grader värme med obefintlig luft att andas. Tur man har underbara arbetskamrater i alla fall. Speciellt du Anna Panna! =)

Jobba, jobbaa, joooåbbaaaa

Svettigt värre! Galet fuktigt och varmt. Känns som åskan ligger i luften. Grått på himlen och det är tur att man är innomhus. Mitt hår gillar INTE det är vädret. Det är som svinto. Hyyy vad obekvämt det är att ha det nere.

Annars då? Har jobbat idag. Jobbigt men det som drog upp mig ur sängen i morse var att jag igår kväll bestämt mig för att jag skulle äta sushi till lunch. Och sagt och gjort. Mums!

Nu är jag mest trött. Ser inte speciellt fram emot helgen då jag ska jobba. Nästa helg med för den delen och nästa igen och nästa och nästa. Har nästan bara helger på mitt pissiga sommar schema från Malmborgs. Lite tider, sena kvällar och helger. Tror faktiskt inte man kan ha pissigare schema. Det som irriterar mig mest är att jag fått så otrloigt lite tider. Vissa veckor är det 3 tider i veckan. Hur tror de att man ska klara sig på det? För att försäkra emonomin tog jag mig extra arbete på hermodsdalskolan vecka 32 när jag egentligen skulle haft semester. De behövde en vikarie full tid den veckan som kunde öppna och stänga. Och att jobba på fritids där är ju inte precis som att sitta inlåst på ICA. Örh! Jag hatar verkligen ICA för tillfället och är sååå glad att jag valde att plugga vidare.

Nu är tuttarna vita!

Yes, det är de! Efter månader med topless solning i solarium och på balkongen har de små (?) rackarna upprätthållt en fin brun färg. Men efter ett besök på beachen, vips så var de vita! Har varit i falsterbo och där får man faktiskt snällt ta på mig bikinitoppen. Jag gör inte om min pinsamma histora sen förra sommaren där jag låg och solade topless och jag mötte en kund från jobb (Karin och Anna, ni vet de där överheta mörka och långa tvilling syskonen, en av dem). DET var jobbigt! Har även hunnit med sen lunch och nu är det dags att åka hem till en killkompis och kolla på matchen och dricka ett par öl. Hörs!

En dag på stranden, all by my self =)


Underbara måndag!

Måndag och för en gångs skull är det helt underbart! Vet ni varför? Jo, för att jag är ledig tisdag och onsdag och jag vet att jag har lovat att inte kolla på väderprognoser men de har förespått helt underbart väder. YES! OM det INTE håller i sig så ska SMHI fan ta mig bombhotas. Man ska väl kunna lite på Sveriges Meterologiska och Hydrologiska institut om något!?

Men helt underbart kvälls väder och sommarkänslorna FLÖDAR. Jag pratade precis med Mia som är hemma i Malmö och vi ska ta en öl på Möllan klockan 21. Det finns inget som slår de super spontana öl-drickande besöken där. I just love it. Eller drinkar på Lilla är ju heller aldrig helt fel. Det blir det på torsdag med Anna! =) Mycket alkohol som konsumeras under sommaren men så har det alltid (eller alltid och allti, ni fattar! ;-) ) varit och om det intas i måttliga mängder anser inte jag det är någon fara.

Midsommar på Facebook

Midsommarbilderna finns nu på facebook att plocka ner för er som villa ha dem.



Vassegoa! ♥

Bridezilla brunch och nätshopping

Gick i stan med Sara, Frida och Emelie idag och som ni nu redan vet vid det här laget och som jag har påpekat en miljontals gånger redan så börjar det snart bli dags för Las Vegas och bröllop. Bruden själv har påpekat ett antal gånger att man inte kan ha nog med klänningar med sig till Vegas och jag har givetvis börjat att bättra på min samling. Johanna gjorde mig på midsommarafton påmind om en klänning på Asos som jag velat ha väldigt länge. Hon hade köpt sin på Nelly men den var i samma stil. Någon av de ska jag nu köpa men jag kan inte bestämma mig för vilken. Det är den svart och vita jag velat köpa innan men är det kanske lite tråkigt? Johannas rosa va ju så himla söt. Vilken tycker ni jag ska köpa? De kostar ändå cirka 500 spänn stycket plus fraktså båda är inte aktuellt.



Dagen var i alla fall väldigt lyckad. Vi var först på triangeln och köpte de fina tärnklänningarna där det hände en del turliga saker =) Mycket trevligt. Vi fortsatte sedan neråt i stan mot hansa gallerian. Där hittade vi en matchande slips till betsmannen Javier i exakt samma färg som våra klänningar. Riktigt, riktigt fin slips i siden för 400 kr. Men tur hade vi även där då det visade sig att det var halva priset på den. Niiice! Sedan ville Sara ha råd om ringen så vi stack till juveleraren och tittade på den.. OOOOOOOO VAD FIIIIN! Herregud säger jag bara.. För att roa oss mellan alla långa promenader och gångavstånd roade (töntade?!) Emelie och jag oss och lekte CSI agenter som hade topphemliga men framförallt viktiga uppdrag att utföra och aktade oss för möjliga spioner. Haha. Sjukt kul. Men man måste nog varit där för att fatta ;-) Eller kanske inte, för varken Sara eller Frida fann det särskillt roande. Haha.. Men vi hade kul i alla fall.

Efter det stack vi till Lilla torg för lite lunch. Eller frukost blev det för mig då jag inte ätit någon frukost. Sara visade mig den nyöppnade Amerikansta matkedjan Thank God it´s Friday, TGI Friday´s som öppnat vid gamla saluhallen. SÅ COOLT! Dit kan man gå om man vill avnjuta en äkta amerikansk måltid som en fet pizza, en äkta greasy hamburger, smoothes, buffalowings mm mm. Ytteligare ett ställe för viktökning helt enkelt! Fast ett super coolt och classy ställe.  

Midsommarafton i bilder

Det fina värdparet!




Kubbturnering varav tjejerna vann 3 av 4



1 st tält på vift!



Grill-master 1&2. Diego tog grillspetten och jag grillade flinkasteken ensam (!!!) medan de andra smaskade i sig spetten.



Fick sedan dock sällskap av en full sommarpojke som käkat färdigt



Mat! (I massor!)


Jag och Johanna...


...och så har vi mig och Frida


Lekar! "Smäll ballongen" "Potatisrace" och "Irländsk julafton"



Sara och Natasja


Nardi och Lavve


När det blev mörkt och kallt fortsatte festen inomhus. Här har vi Johanna och Peter och en mojito



Jag och Mandi


Kvällen förtlöpte med ... :
...diskussioner



...dans


..mer dans


...snusk


...Boxvin




...och pose-bilder natruligtvis




THE END!

This is fukin´MIDSUMMER!!!!!!!

Den här låten är midsommar! Den gick varm. Barapapapapapapap baraparararapapa. Bilder kommar efter jag varit på min UNDERBARA arbetsplats. Feel the ironi!

Torsdag 090618

Igår var blogg.se skiiit. Försökte uppdatera hela dagen men det gick inte. Får se om det går bättre nu då. Idag är ingen rolig dag. Mår kasst. Jag kallsvettas och fryser om vartannat. Vet inte om det var för att jag stack till cirkel träningen igår trots att jag var förkyld med rasslig hals som hostade konstant. Inte bra. Men nöden hade ingen lag då jag var nåt så otroligt rastlös. Hoppas det går över tills imorgon för det är verkligen inget kul att må så här. Till råga på allt så ska jag jobba idag. Jag har fått äran att arbeta den hedransvärda tiden 15-22.15. DEN ni! Det suger fett balle. Men då det är midsommarafton imorgon och pucko idioterna till folk handlar i sista minuten kommer det vara grymt mycket att göra. En snabbis till Nama sushi i Limhanm först och få i sig lite lunch. GRYMT gott! Vi hörs förmodligen imorgon. Puss hej!

Låt det bli midsommar, tack!

Ledig. Idag igen. Vet inte vad jag ska göra med mina lediga dagar. De är alldeles för många nu tycker jag. Är inne på den 5te lediga dagen på raken och det blir det sjätte imorgon. Det är inte förrän nästa vecka sommarschemat på jobb börjar på allvar. Då jäklar ska det jobbas. Och då till min glädje mycket med Anna, enligt Anna i alla fall =) Men jag blir rastlös när jag är så här mycket ledig. Ingen annan är ju ledig. Vad ska man hitta på? Får ta en tur till gymet sen.

Tittade på prognosen för midsommar. Som vanligt får vi nog inte vädret på vår sida. Det e så jäkla typiskt det svenska sommar vädret. Det är någon enstaka midsommar jag kommer ihåg som det inte regnat alls men annars så är det fan ta mig alltid någon skur. Vi ska i alla fall vara hemma hos Sara och Diego. Förmodligen ute med party tält (?) om jag inte minns helt fel. Ett riktigt partaj blir det med lekar, mycket trevliga människor och framförallt mycket mat. Sara och Johanna hade visst varit och handlat härom dagen och det blev förutom den traditionella midsommar maten grillmat, tårtor, snacks och nadda mat. Nu glömde jag säkert något. Sara och jag ska sticka och handla det sista på torsdag så som jordgubbar, grönsaker sprit mm. Det kommer säkerlien att bli super trevligt och jag håller tummarna stenhårt för vädret!


Friendship

Ibland hörre ni! Ja, ibland är det sån tur att vänner finns. Precis hemkommen från Möllan med Frida och Tudie. Hemma sätter jag mig framför datorn och ser en sak som inte gör mig alltför nöjd. Besviken och dramatiskt sagt en riktig kniv i hjärtat. Svartsjuka. Jajamen! Big time. Men va faan. Jag har ju underbara er med flera. Älskar er!!!!! 

Jag är nog väldigt komplicerad

Vet ni vad jag kommit fram till. Jo, jag är nog mer komplicerad och kräsen än vad jag själv trott innan. Jag har smutskastat män hit och dit, att de beter sig på ett visst sätt och att de gör vissa saker när det i själva verket kanske inte enbart det är de det är fel på. Jag tror att det är som så här att jag inte har den blekaste aning om vad jag vill ha och vad jag inte vill ha. Jag har haft den föreställningen om mig själv innan att jag är en väldigt enkel och klar person som vet vad jag vill ha och säger precis vad jag tycker och tänker. Att säga vad jag tycker gör jag, men vad fan är det jag tänker och vad fasiken är det jag vill ha? Jag har ingen aning. Känner mig bara jätte förvirrad och just nu känns det inte alls som att jag känner mig själv. Vem fan är den här bruden?


Ljuva 80-tal!

Galet kul igår. Den ena outfiten var värre än den andra. Men jag tar tillbaka det jag sa om det här med att klä ut sig. Det e ju skit kul! 80-tals tema var galet kul och det fanns fantastiskt många variationer. Om EN bildsägermer än 1.000 ord så borde många bilder säga 1.000.000.000.000 kanske?



Yeah baby!


Anna 1 och Anna 2 looking ...???



Så här snygga kan man också va!






Känner att jag kanske får förklara Sebastians outfit ;-) Sebastian var krabban Sebastian i Lilla sjöjungfrun som kom ut på 80-talet. Haha



Söta värdinnan, Emmie




Min "mitt emot" kavaljer och söta Anna 3. Våra bordskavaljerer hade inga problem att komma ihåg våra namn om man säger så ;-)



Anna 2 och Anna 1 med vår heta bordsgranne. I den här famnen trivs jag!




Min "mittemot" granne och hans kompis



Emmie, Anna 2, Emmies pojkvän Tim och hans kompis




Krabban Sebastian. Haha




Nice klocka á la 80




Min heta bordskavaljer

Fredagsmys

Fredagsmys, numera ett begrepp som står i svenska akademins ordlista. Så svenskt och så fantastiskt! Jag och mamma är precis hemkomna från ICA och har handlat massor av  mat, nödvändigheter, onyttigheter och kuligheter! Jag och mamma hittar alltid sådana roliga saker som pappa aldrig ser. Han är fokuserad på MATEN medan jag och mamma är mer öppensinnade och ser det andra roliga i affären. Därför slog jag och mamma slag i saken och bestämde att vi skulle köra och handla idag. Idag hittade vi en Piñacolada drink mix som vi ska mysa med ikväll. En helt fantastisk drink som är en av mina favvisar.

Vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag ta av mig mina jeans och hoppa i mysbrallorna. Sen ska jag inte lämna lägenheten förrän imorgon eftermiddag då det är dags för party. Som proviant har jag för kvällen chips, dippa, godis, ost, kex, ananas, jordgubbar, nötter och glass, en bag in box black tower och ett antal piña colada drinkar till mitt förfogande. Inte nördvädigtvis i den ordningen och inte allt på samma gång. Men mys ska det bli i alla fall!!! Ha en bra fredag. Imorgon kommer en bild på 80-taks outfiten Den blev faktiskt väldigt bra! =)

Fredagskräng! MUMS!!!!!!!!!!!!!!!!

Get dressed for success?

Kan det bli pissigare väder? Nej, jag tror faktiskt inte det. Sverige, 12 Juni, "sommar", regn, rusk, BLÅÅÅST. Känns som om solen aldrig mer ska titta fram. Och ni vet ju hur jag är. Orkar inte ta mig för att göra saker. Fast lite duktig har jag faktiskt varit. Jag får klappamig själv lite på axeln. Rensade ur garderoben innan och det enda postitiva med mitt negativa humör var att jag kastade mer än vad jag hade gjort annars. Det brukar bli mycket "men det kommer kanske att bli inne igen" "den kan va bra att ha att mysa i" eller "om några månader så passar de igen". Men nu var det ord och inga visor. Svisch ner i sopnedkastet! Ingen möjlighet att ångra sig. Inte efter sopgubbarna varit här i alla fall.

På tal om sop-kläder så ska jag ju på 80-tals fest imorgon. Finns det något fulare tema egentligen? Shit vad vi alla kommer att se förfärliga ut. Ska till mobilia en sväng snart med mamma och se om vi hittar någe fult. Pratade precis med Emmie, en av värdinnorna till festen. Hon ska ha på sig cerist och zebra mönstrat, blå mascara och våfflat hår. Blå mascara bara VÄGRAR jag ta på mig. Jag kan gå så långt som lila och rosa ögonskugga men fan inte mer. Uuuurh. Ångest har jag. Tänk att klä sig fult med vilje när man ska på fest. KATASTROF! Jag är verkligen inte en utklädningsmänniska. Det fick jag nog med när Sara och jag var små och klädde ut oss stupi kvarten. Jag måste vara ärrad. FOR LIFE ;-) Inte så konstigt kanske ----->



Här är vi utklädda till "gubbar" om någon missar det. Så gick vi runt i trapphusen till våra grannar och önskade en trevlig dag/kväll eller vad det nu var.

Låt mig hyllla...


.. ja, låt mig hylla väldens bästa serie, Greys Anatomy. Fa fasiken vad den serien är bra. Jag gråter nästan till vartenda avsnitt och de salta tårarna blandas hysteriskt med skratt. Glädje, kärlek, romantik, sorg, rädsla, trygghet, humor, drama ja, you name it! Det finns bara en sak som beskriver vad jag känner för serien och det är ÄLSKA. Idag var det säsongsavslutning och bättre avsnitt än idag har nog inte visats. Eller jo det har det men det ligger i topp 3 striden. Ni som missade det idag, SE DET PÅ SÖNDAG! Galet bra. Usch vad bra. Gud vad bra. Ah, som sagt; ÄLSKA!

//Nörd-Anna

Vardags lyx på ribban



SKATTEPENGAR!!!

Humöret blir bara bättre och bättre. Tillbaka 6700:- på skatten. JAAAAAADÅÅÅÅ!!!!

Goooodmorning!


Ja, jag har bara en sak att säga. Eller att fråga blir det i och för sig. VARFÖR öppnade vi den där andra flaskan vin? Det hade räckt så bra med den första. Phuuu.. Men nej då. Två flaskor skulle det va. Himla trevlig kväll och bildbevis kommer. Nu ska jag tyvärr jobba så ni får hålla er tills ikväll/imorgon. Ville bara säga att jag lever. Med nöd och näppe!

Vet ni vad jag skulle vilja lära mig?

Jo, jag skulle vilja lära mig att göra en sådan där snygg "lugg fläta". En sån som börjar uppe i luggen och sedan inbakas in på sidan av håret. Någon som kan det och vill lära mig??? Jag spenderade precis 30 minuter framför spegeln och slet och drog i luggen för att öva och lära mig. Det gick sådär:



Men visst kan man skymta en fläta? :-)

Busy girl in piss-väder!

Tisdag. Jag är ledig. På likgiltligt humör tycker jag. Det är något i magen som gör att jag mår illa. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag har mina aningar. Planerna för dagen ser ut som så att jag ska sticka till Jonas och hämta min plånbok som jag glömde där i söndags. Sen ska jag till Tudie och äta middag klockan 18. Blir förmodligen inte bara middag då hon propsade på att bilen skulle stanna hemma. Jag vet inte men jag tror att det betyder VIN! Yes! ;-) Det kan jag behöva.

Annars så har jag väl inte jätte mycket att berätta. Ska på fest på lördag. Tredje helgen i rad jag har något stort inplanerat så jag känner inte så jätte mycket för det faktiskt. Galet att det här kommer från mig men jag saknar att inte ha något alls inplanerat så man hade kunnat göra andra planer med andra personer. Nu pratar jag kanske i gåtor men en tur uppåt i skåne hade inte suttit fel! Men Emmie fyller 25 och firar det med stor 80-tals fest. Och det där med utklädnad är väl inte riktigt min grej heller. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Inte för att jag tror det är så svårt att hitta något 80-tal. Får googla runt lite och se om jag hittar något kul. Tips från er tas gärna emot annars :-)

Helgen efter denna är sedan midsommar helgen. Den hade jag sett fram emot om vädret hade kunnat lova sig att bli bra. Men det ser mörkt ut för tillfället och jag är så trött på sveriges pissväder. Nu är det snart mitten av Juni och vi får nöja oss med 14 grader. Urh!

Att lära sig sätta in "de" eller "dem" på rätt plats!

Ett tips i svenska som jag verkligen tycker att alla borde ta del av! Det är så himla många som skriver fel när de ska skriva de eller dem. Det är NÄSTAN det värsta jag vet och tipset som jag har att dela med mig av har jag fått av Sophie som hon i sin tur fått av sin gamla lärare.

Tipset lyder:

Alla meningar där man kan sätta in Mig, ska det vara deM. (Tänk bokstaven M, Mig och deM) Tex "Det rörde --- inte i ryggen". Alltså "Det rörde Mig inte i ryggen" eller "Det rörde dem inte i ryggen.

Alla meningar där man däremot kan sätta in Jag i, ska det vara De. Tex "Det var inte --- som ville det". Alltså "det var inte jag som ville det" eller "Det var inte de som ville det".  Man kan tex inte säga "Det var inte Mig som ville det" och då ska alltså inte dem in utan de istället.


Capich? ;-)

Musten är slut!

Hjälp vad jag har sovit i natt då. Helgen måste verkligen sugit musten ur mig för att sova 13 timmar är inte likt mig. Gick och la mig kl 22 igår och somnade som en stock. Nu är jag nästan precis nyvaknad. Har hunnit få i mig lite frukost och naturligtvis en kopp kaffe för att få igång kroppen på riktigt. Idag väntar jobb,14-21. Ska bli sådär men när det är sådant här piss väder kan man lik väl jobba. Imorgon är jag ledig och är bjuden på middag till Tudie! Hennes nya lägenhet på ribban. Ska bli rikitgt trevligt. Nu blir det till att hoppa in i duschen för att sedan köra till jobb. Ujujuj.. Skjut mig. Ha en bra dag!

Fredag & Lördag

Söndag. Kan inte riktigt bestämma mig om jag är bakis eller inte. Jag tror inte. Mer trött. Blev ju oplanderad fest i fredags med Jonas och sen var det examens fest igår. Fredagen började med en öl på debasers uteservering och avslutades, flera öl och glas vin senare, med en strawberry darqueri inne på nattklubben. ASball hade vi. Ett väldigt trevligt ställe faktiskt. Musiken var inte så bra men efter den intagna mängden alkohol gick det faktiskt att dansa till.

Igår var det Andreas som tog examen från polishögskolan. Eller examen tog han i fredags men då han gick på polishögskolan i Umeå firade han det i Malmö igår med släkt och vänner. Jag och Mia gick dit tillsammans. När vi kom dit kände vi inte en själ, förutom den nyutexaminerade polisen då. Vi kände oss uttittade och sipprade försiktigt på välkomstdrinken för att inte stå tomhänta. Stämningen lättades dock upp när vi satte oss till bords och fick Andreas lillasyster Linnéa på 17 år och hennes pojkvän Hassan, 15, till bordet. Jätte sötaoch trevliga båda två. Det visade sig, haha Gud vad gamla vi är Mia, att Mia hade haft Hassan som kollobarn i hästveda för några år sedan. DÅ kände vi oss gamla. Fast det borde vi inte göra. När de skulle gissa på hur gamla vi var blev i alla fall jag väldigt glad. De trodde att jag var 20. Sen att de trodde att Mia var minderårig var en annan femma ;-)

Super god mat var det i alla fall. Efter maten blev det fotboll. Och det gick ju som det gick. Det pratar vi inte ens om mer. Efter fotbollen var dte som någonting släppte. Antagligen hade folk fått i sig precis lagom mängd sprit för att våga släppa taget om den person de kommit dit med och socialisera med människor de inte kände. Stämningen luckrades upp ytterligare och vi kom in på lärarlöner med Andreas pappa Larry. Larry blev högljudd och gick riktigt in för det här med att höja lärarnas löner. Heja Larry! Vi kom även in på sjuksköterske lönerna då hans fru Susanne var det och hade en lön på 30.000. DET hade jag varit nöjd med. Jajaa.. Nu babblar jag iväg känner jag. Intressant för er att läsa liksom ;-)

Var var jag? Njaaa.. Vet inte. Summan av kontentan var i alla fall att hela kvällen var super trevlig och jag och Mia hade sjukt kul. Galna människor. Just det! JOCKE! Jag kan ju inte glömma att berätta om Jocke. Jocke var Andreas kompis/klasskompis på polisen som just hade flyttat ner till Malmö och fått tjänst hos polisen Fosie. (STACKARS kille!) HETARE kille har jag sällan skådat. Ja, han var så otroligt het. Det var så roligt för man kunde kolla på Mia och helt plötsligt satt hon fastklistrad med blicken som om hon vore i trans. När man tittade åt samma håll så var Jocke där. Man kunde inte sluta titta på honom! Hon smygfotade till och med honom. Haha.. Låtsades att hon fotade något bakom men i själva verket var det honom hon fotade. Hahaha. STALKER!!  Men det visste om att han var het och det gjorde ju honom väldigt mycket ohetare. Han berättade att han bott utomlands ett par år, då blant annat på Cypern, Krea och jobbat på grabbarna grus och som reseledare för Ving. Och vi vet ju alla vilket pack de här reseledarna är ;-)

Bridezilla goes shopping

Sådär ja. Hemma från stan igen och ni, good news! Bridezillan höll lugnet och klänningarna satt som en smäck. Eller det gjorde de i och för sig inte, inte i de färgerna vi ville ha i alla fall.  De färgerna vi ville ha fanns naturligtvis inte i våra storlekar. MEN det skulle beställas och förhoppningsvis har vi de i Juli månad. Riktigt fina var de. Så jag är nöjd, Emelie är nöjd och framförallt bridezillan är nöjd. Det trodde jag aldrig ;-) Jag verkar förresten ha en väldigt förvriden kroppsuppfattning. När vi kom in där envisades jag med att ta den absolut största storleken som fanns och var bergsäker att den inte skulle passa. "Den såg så liten ut" "De är små i storlekarna" osv osv. Riktigt negativ och tråkig. Nu blev det som så att den var ganska så för stor och jag fick ta en annan strl. Hittade förresten ÖVER HEEEETA skor till klänningen som jag ska köpa nästa månad. ORH, vad fina de var! Galet fina. Obeskrivligt fina. Hot hot hot!!!! Haha..Lycka!!!!!!!! Jag är inte sko-fantast. Neeeeej! ;-)  

Att Anna är i stan är lika med att hon måste ju köpa NÅGOT i alla fall. Inget undantag den här gången heller då Emelie ville in på guldfynd och köpa något till Melissa som fyller 1 år idag. Emelie hittade ingenting men JAG däremot hittade naturligtvis ett supergulligt halsband med en söt liten älva med glittrande vingar. Fiiint. Eller?


Det hänger på MIG

Idag hörre ni. Idag händer det grejer. Jag och Emelie ska faktiskt till stan med BRIDEZILLAN och prova tärnklänningar. Konstigt nog så är jag nervös. Haha.. Låter helt sjukt men förra gången gick det inte så bra. Då var vi i Kristianstad och provade i stan där. Emelie hittade massor som passade hennes lilla spänstiga, heta och fina kropp på 17 år. JAG däremot.. Haha. Ja, ni fattar. 25 år och lönn fet liksom. Ingen bra kombination! Men nu har vi i alla fall hittat en riktigt fin och elegant klänning på randiga rudan. En tajt, lite halvkort sak, i siden tyg och den kom i olika färger. Guld eller syrén lila tror jag att Sara var inne på. Emelie har redan provat den och nu hänger allt på MIG! Wraaah! Måtte jag få på mig den och låt det för Guds skull se bra ut. Men det ska nog gå bra. Självförtroendet är faktiskt på topp för tillfället, trots kommentarer om lönnfethet och så. Men lite humor och självdistans får man ju ha! ;-) Imorse kände jag vilken sjuuuuk träningsverk jag hade och kände mig därmed super slimmad. Hahaa. Weird tjej, jag vet. Det slutade i alla fall med att halva min "gamla" garderob låg på sängen och jag var ett par jeans till rikare! De här jaensen har jag inte kunnat ha sen jag åkte på My Travel utbildningen. Vilken för övrigt fuckade min kropp rejält! Men det är en annan historia. Så jag är väldigt nöjd med mina resultat de här senaste veckorna så visst ska jag få på mig en sketen tight tärnklänning och se bra ut! Hmf! Så det så!

Morgonstund har guld i mun

Morrn morrn!

Klockan är 8 och jag är precis uppstigen. Ställde klockan för att jag skulle upp och träna nu innan jobb. Så nu blir det först lite frukost en macka, nypressad juice och förmodligen en kopp kaffe. Sen bär det iväg. Ska gå till Friskis med mina tyngder om benen. Jag går dit, vilket jag beräknar ta 30 minuter, sen tränar jag medel passet och sedan går jag hem igen. Underbar morgon. Fint väder är det med. Helt kanon väder blev det ju igår fast de sagt tvärt om! Ska sluta kolla på väderprognoser. De stämmer fasiken aldrig. Som imorgon. Ska ut och tärnklänning shoppa med Sara och Emelie. Vi ska INTE få vädret på vår sida. Aja.. Vi får se. Som sagt. Det är bara en väderprognos. Nu är det dags för frulle. Ha en bra dag.

Bara för att illustrera vad jag menar. Prognosen ärfrån tv4 väder (SMHI sa samma sak) och bilderna är båda tagna för 5 min sedan!



∞Puss∞

Skinny jeans

Idag har jag gått i mina skinny jeans hela dagen på stan. De är fortfarande liiiite tighta men snart så. Svalde precis min första allevo för dagen som ska hjälpa mig på traven. Perfekt när man inte orkar/känner för att laga mat. Och så är det ju bra för figuren =) Mina skinny jeans ska sitta PERFEKT till Las Vegas.

Nu var meningen att jag skulle träna klockan 17.30. Men det är inget kul pass. Eller det vet jag i och för sig inte för jag har alldrig varit på just det passet innan men "hoppfritt" är inget för mig. Vill kunna studsa och hoppa. Roligare då. Och framförallt jobbigare. Aja.. Får se vad jag gör.


Cancer

Underbar som Sara är har hon startat en insamling för cancerfonden. Där kan man skänka en valfri summa. Och varför passar man inte på att göra det där? En god gärning för en god sak. Jag vet inte om det bara är jag som känner så men cancer har blivit allt vanligare i vår vardag. Jag pratade med mamma om det härom dagen och för 15 år sedan hörde man nästan inga fall av cancer. Jag trodde först att det berodde på att man var ung och inte "brydde" sig men så pratade jag med mamma och även hon sa hon att man inte hörde så mycket om det då. Nu hör man om det titt som tätt. Kändisar som Patrick Swayze, Klas Ingeson, Kyle Minouge, Vimmelmamman mfl. Människor runt omkring en, släkt. Saras faster, min morfar, ja till och med Fiffi min vovvsing hade cancer!

Jag fick mig en tankeställare. Vad är det som gör att det är vanligare idag än förr? Är det något vi äter eller andas in? Är det hur vi lever nu för tiden med mycket stress, är det utsläppen vi släpper ut? Något måste det va. Jag tror som så här. Om vi inte gör någonting åt det här med cancer, hittar en förklaring och hittar ett "botemedel", vaccin eller vad de nu kan komma på, så kommer fler och fler i världen att få cancer. Kanske är det den här sjukdomen som ska utplåna oss? Så gör en god gärning. Både för dig själv, dina nära och för mänskligheten. Skänk en summa! Saras slutdatum för insamlingen är den 9 september, så vem säger att man bara behöver skänka en gång? Skänk en gång den här månaden och en gång nästa.. Det behöver inte vara från Saras sida. Men det är ett väldigt smidigt sätt! Tack Sara.

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=1162

Sommar, soommar, soooommar

God morgon!

Sitter här med en kopp kaffe (fin mugg va? Fått av Sara för lääääänge sedan tror jag =) ) i högsta hugg med förhoppningen att jag snart ska piggna till. Tvingade mig upp klockan 10 då jag ville att det ska bli av något med den här dagen. Vädret är ju okej trots allt. Trots allt säger jag därför att alla har varit helt hispiga och lovat dåligt väder. Dåligt väder tycker inte jag är när det är små vita, ibland grå, kanske svarta moln på himlen som täcker solen då och då. Dåligt väder är det när det är regn och rusk och man känner att det inte finns en chans att se den blåa himlen. På flera veckor.........  Nej, så trots att jag var beredd på ett dåligt väderhumör fick jag mig en chock så jag vaknade glad. Det ni =)

Så vad händer idag då? Har konstaterat att min förkylning har övergått till någon slags allergi. Kliar i ögen och näsan rinner konstant. Så nu skiter jag i det här med att man inte ska träna när man är förkyld för från och med idag är det inte förkylning, det är allergi! =) Till min besvikelse fanns det ingen lunchpass på friskis idag =( Sommarschemat som börjat och det är betydligt färre tider att träna än vad det brukar. Men jag ska inte klaga. Friskis Kristianstad har bara ca 2 jympa pass och 2 spinningpass I VECKAN. DET är DÅLIGT! Malmö har i alla fall 5-7 pass att välja på OM DAGEN. Det är vad Kristianstad har en vanlig vecka i terminen. Fast Kstad är ju faktiskt liiite mindre med. Det får man kanske ta hänsyn till.

Blir nog att gå en promenad sen. Får akta så att jag inte blåser bort bara för jääääklar vad det blåser. Men det e bra. Mer motstånd! Ett annat motstånd som jag köpte igår är sådana här vikter man binder runt fötter eller händer när man är ute och promenerar. Man kunde välja på 0.5 kg, 1 kg eller 1.5 kg. På varje fot/hand då alltså. Jag köpte de med 1 kg. Sophie har sådana och jag fick för mig att det var en rimlig vikt. Ringde även och rådfrågade henne och hon trodde nog att det var bra.
 



FÖRRESTEN!
Lisan, du kan väl säga tillnär du ska träna i veckan på 24 fitness så hänger jag med. Har fortfarande mitt kort där för 149 kr i månaden som jag typ aldrig utnyttjat. SLÖSERI med pengar jag vet men friskis och svettis e ju såååå mycket bättre. Fy fasiken för gym. Men om man har någon att träna med så är det trevligare så säg till mig.

Så ha en bra dag alla. Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe till och se om solen tittar fram på balkongen. Det verkar så!

Shopping

Jag är bäst på att göra av med pengar. 1100 för håret och sen "råkade" jag shoppa lite med. Allt började med att jag skulle köpa sådana här vikter man har på händerna/fötterna när man är ute och går. In på stadium och handlade 2*1,5 kg vikter. Det gick ju bra. Men nu var det det kruxet att H&M låg alldeles intill och jag sveptes in där. AV EN VIND!!! EN NORDANVIND. INNOMHUUUS!!! Men det var bra! För jag behövde en ny bikini. Så här såg shoppingkassen ut sen. 


 BIKININIIII. Billig, MYKET billig!



SHOES!!! I just LOOOOVE!!! Orgasm!



Och en vanlig kjol.  No more to it...


Frizzzzzzzz



Sleepless in Ktown

Jahapp.. Uppstigen från sängen igen. Klockan är sent. Men det gick bara inte att sova. Alldeles för mycket tankar huvudet. Gissa om vad? Danska pölser och lila legobitar? Neeeej, MÄN såklart! Precis innan jag skulle logga ur facebook skrev J polis till mig. Ni kommer väl ihåg J polis? Jag insåg väl ganska så tidigt in på sommaren förra året vilket svin han var då han höll på att ringa och smsa mig samtidigt som han hade flickvän. Flickvännen visste jag inte om då utan det fick jag ju reda på kvällen efter han hade svängt in om mig och bett mig komma ut på parkeringen. Där stod vi och snackade lite och sen tryckte han upp mig mot bilden och hånglade upp mig.

Dagen efter läser jag alltså att han har ett ganska så nystartat förhållande med en tjej. Då raderade jag honom från min mobil och från msn. Facebook ville jag ha kvar för att kunna snoka =) Haha.. Tänk att jag erkänner det. I´m a snooking biaaach. Men i alla fall. Nu har det snart gått ett år sen vi sist hördes och idag började han prata med mig på Facebook. Gick in på hans FB sida och visst är det samma flickvän plus lite till. Jo, plus lite till därför att hon är med barn. De väntar barn tillsammans. Vad mysigt!! Mmmmm.. känn ironin flöda!

Han började med ett vänligt hej och jag är ju inte den som är den utan hej o sådär kan man ju säga. Allt fortskred väldigt trevligt och han frågade varför jag aldrig var online på msn :) Då fick jag ju snällt krypa till korset och "erkänna" att jag rensat ut många på min msn lista som jaginte pratade med längre. Därav fanns inte han med längre. Han frågade om han kunde få lägga till mig igen och visst, vad skulle det göra för skada? Men efter det gick det utför.. Org vad trött jag blir:

J  säger:

Har du kvar mitt nummer?


Anna  säger:

nej det har jag inte det heller


J säger:

vill du ha det?


Anna  säger:

Jag säger inte det för att vara taskig men jag vet faktiskt inta vad jag skulle ha det till.

Tror inte jag hade ringt dig faktiskt


J säger:

Varför inte?


Anna  säger:

Därför att när jag hade ditt nummer innan så var det inte precis som jag ringde dig jätte ofta


J säger:

Varför gjorde du inte det då?


Anna  säger:

Bra fråga


J  säger:

Ge mig ditt då så får jag väl ringa dig istället!


Anna  säger:

och varför skulle du ringa mig?


J säger:

för jag hade velat träffa dig!


J har precis skickat dig en vibb.


Anna  säger:

förlåt för att jag verkar helt bitchig och tråkig men varför det??


J säger:

för du är en trevlig och go tjej som jag gillar!


Anna  säger:

Det är ju inte precis så som att vi var bra vänner innan. Vet ju varför du ville träffa mig då


J säger:

som var?


Anna  säger:

vadå som var?


J säger:

Varför jag ville träffa dig då?


Anna  säger:

För att allt gick ut på sex


J säger:

och det gjorde det inte för dig!


Anna  säger:

Det sa jag inte


J säger:

då så...då kan vi ju fortsätta där vi slutade!


Anna  säger:

Men jag vet ju att det gjorde det då

och jag är inte intresserad att ha det som då


J säger:

varför?


Anna  säger:

Därför att jag känner inte att det är något som jag vill.


J säger:

Okej. Ska inte störa dig mer då. Du FET dissar mig duktigt. Fattar piken. Kram




Helt ärligt så vet jag inte vad det är för fel i den här personens hjärna. Hans flickvän är GRAVID. Han har FLICKVÄN. Betyder inte det något? Blir så ledsen och uppgiven på de här männen. Finns det inga bra??????? Kan tilläggas att jag aldrig har haft och kommer aldrig att ha sex med det här äcklet. Och fy fan vad jag är glad för det då! Och det kan även tilläggas att jag INTE endast var ute efter den sexuella relationen. Ni som känner mig vet att jag varit ute efter något seriöst de senaste 2 åren i alla fall. Men jag orkade verkligen inte ta den diskussionen. Men jaha. Då har klockan hunnit slå 01.17. Tick tack tick tack. Back to bed. Får se om det går. Jag tvivlar............................................................................


RSS 2.0