Helt galen kväll...

Den började med en lugn kväll hemma hos Joahnna i hennes nya (för dagen faktiskt) lägenhet. Lite vin, godis och chips stog på menyn och stäningen var allmänt mysig. På något konstigt sätt, jag kommer nu inte ihåg hu, fick Louise (Jo, det var nog hon som påpekade det först) för sig att det skulle vara kul att gå till Mazarin och kolla hur det stället var nu för tiden. Jag nappade först inte men vid lite närmre eftertanke tyckte jag det kunde varit kul. Så klockan 01 började louise göra vid sig med lite hjälpav Johannas gargerob och smink. Lite över 01 ringde vi taxi som tog oss till Mazarin. Och det var ju en upplevelse! Herregud. Jag har aldig känt mig så gammal. Äldst på stället måste vi varit. Guuuud vilket folk. Haha.. Så himla tråkigt där va! Där inne träffade vi Peter, Mandi, Danne och Natajsa. De verkade inte ha särskilt kul de heller. Jag har nog aldrig haft så tråkigt på ett ställe.  Det enda som roade där vart Danne som var allmänt full och sprang runder efter "Cippi" eller vad hon nu hette. Hon som var med i BigBrother en säsong och gillade rosa. Efter en halv timme eller något bestämde jag och Louise att vi skulle dra till Etage istället. Danne hängde på. När vi kom til vid 02 var där ganska lång kö men den verkade gå fort. Ack så fel vi hade. Vi kom in runt 02.30 och där var ju lite roligare. Där var det nog jag och Louise som såg roliga ut då vi förföljde Ola Toivonen (MFF) som också var där. Då va det vi som lekte stalkers. Hahah.. OFFER! Stackars kille. HET som få. Kvällen avslutades på Mc Donalds och jag var i säng 05.30 imorse. =) Godnatt!

En riktigt provocerande blogg!

Läste precis en gammal kompis till en kompis blogg (hängde ni med?). Haha.. DÄR skulle ni se en provocerande blogg! Mitt inlägg om "Den dåliga svenskan" blir en piss i mississippi och blir i jämförelse med den här tjejens inlägg en skön sagoberättelse. Herregud. Att hon kan och vågar skriva så som hon gör. Jag håller ju verkligen inte med henne och tycker det är helt absurt och obildat det hon skriver men tycker samtidigt att hon är "modig" som står för vad hon tycker. Det är så jag menar att en blogg ska va. Mycket tror jag i och för sig hon skriver FÖR att provocera och kanske inte tycker så innerst inne. Jag hoppas det för den här tjejens skull för vissa saker är lite too much. Hon skriker efter att bli känd (enligt min tolkning) och genom att skapa de här inläggen med rasistiska påhopp och en hel del halvnaket tror hon kanske att hon kommer att lyckas? Men som sagt: Jag klagar inte! Tar jag illa upp så SKIT I ATT LÄSA! Det är ett fritt land och förhoppningsvis har du en egen vilja. Om man vill provocera; GO AHEAD! Skriv det du vill skriva om och skit i alla andra mes-nissar som inte håller med om vad du tycker.

Gud vad synd det var om mig då...

Gud vad dramatisk jag blev igår kväll då. Haha.. Herregud vad några glas vin kan göra. Ville bara påpeka att humöret är tipp topp idag och jag gör mig redo för en runda på stan med mams!
Visar mina shoppingfynd sen när jag kommer hem!
Hej så länge!


Andreas.........

Fredag! En kväll då jag saknar Andreas otroligt mycket! Och det har absolut inget att göra med att ingen har tid eller ork att umgås med mig utan jag har känt så här en stor del av veckan. Naturligtvis hade det underlättat för mina känslor om jag hade gjort något annat men nu är det ju så här att alla kan inte passa upp mig och andra har faktiskt sina liv att leva............. Gud vad jag saknar den här underbara människa. Han är numera inte en del av mitt liv och jag har ingen rättighet att veta vad han gör om dagarna. Det känns otroligt jobbigt. Jag bryr mig ju så fruktansvärt mycket om honom och för det första vill ajg veta om han mår bra. Gör han det? JAG HOPPAS DET!!!

Fredagsbloggen.

Fredag, underbara fredag. Ingen speciellt som händer man det är ju så skönt det med. Ikväll blir det plankstek och vin med mams och paps. Mams gör den mest fantastiska plankstek och jag ser så fram emot det. Ska även bli gott med ett glas rött till. Inte för att det är så himla längesedan jag drack vin, det gjorde jag i onsdags då jag och Sophie festade till det med lite vardags lyx. Jag är även hel ledig i helgen. Tänk! Ledig BÅDE lördag OCH söndag. GUUUUTT! Vad ska jag hitta på? Jag ska nog upp en sväng i stan imorgon. Har ju tjejernas inflyttningspresent att utnyttja på bolagret. Har även 100 spänn på MQ och 50 på H&M som "måste" utnyttjas. Vad händer mer då? Njaa.. Det blir väl lite plugg då vi har redovisning på måndag och ska redovisa om våra diagnoser vi gjorde på 3 elever under våra praktik veckor. Läste precis ett "förtydligande" om hur vi skulle gå tillväga och blev vääääääldigt förvirrad kan jag säga. Jag var inte det innan men efter det här så kallade förtydligandet blev jag helt lost. Jag har nu ingen som helst aning om vad uppgiften går ut på och hur den ska redovisas. Funderar över att bortse från det mailet och göra utifrån de instruktioner vi fick från början.

På söndag är det alltså första advent. Och med det menas att julen snart är över och vi är inne på det UNDERBARA året 2009. Jo, för det kommer det att bli! Ett helt underbart år där kärleken och romantiken flödar. Tiden kommer inte att gå så snabbt utan man har gott om tid för sin familj, sig själv och sina vänner. Med andra ord gott om tid med sina nära och kära. Underbart. En resa till Las Vegas kommer även att äga rum i Oktober där min älskade väninna Sara ska gifta sig med sin Diago. Naturligtvis ska jag med och vara maid of honor tillsammans med Saras syster Elle Belle eller Emelie som hon säkert hellre kallas =) Det kommer att bli ett underbart år. Inte för 2008 varit ett dåligt år, verkligen inte. Jag klagar inte på 2008. Det har varit ett helt okej år.  Nu kom jag lite utanför ämnet. Känns som jag bara babblar idag. Inte så konstigt kanske då jag bara bloggat en dag den här veckan. Men i alla fall... Det jag ville komma till innan var att jag o Sophi var och julhandlade på Maxi härom dagen. Det blev julpynt för hela slanten, närmre bestämt 500 :-. Lovely. Så nu är det julfint hemma hos mig.

Det värsta jag vet är att läsa bloggar som är för långa så då kan jag ju inte köra den dubbelmoralen att skriva en för lång heller. Så det får räcka för idag. VARSÅGOD! Dagens inlägg där ni fick information om precis ingenting! =)

PUSS

Rättelse i protokollet. Haha.. Knast Anna

Hahaha.. Varför är det ingen som kommenterat min dåliga svenska? Satt och läste igenom det senaste inlägget precis och sist läser jag rubriken. Haha! Så kan man ju inte säga ; "Allting är inte så hemskt som man tror". INGENTING är så hemskt som man tror måste det ju heta. Ibland stirrar man sig blind på ord.

Allting är inte så hemskt som man tror.

Innan jag börjar får jag varna alla känsliga läsare för det här inlägget då det kan bli en del kvinligt snack...Men jag ska försöka skriva det så smakfullt som det går.

Så ja. Då var måndagens "hemska" upplevelse gjord. Och det var ju ingenting att vara nervös för. Haha.. Herregud vad man stirrar upp sig själv för det lilla minsta. Klockan 9 var jag där och klockan 9.15 studsade jag därifrån med små lätta steg. Alltid när man går därifrån tänker jag "Amen det var ju inte så farligt, det ska jag komma ihåg till nästa gång". Tror ni man gör det? Neeej just det. Fast den här gången var ju lite annorlunda då jag skulle göra det här cellprovet som görs vart tredje år på alla kvinnor. Första gången jag gjorde det och man har ju hört skräckhistorier om smärta mm. Men icke! Det kändes ingenting. Helt underbar läkare som var hur lugnande och mjuk i sin personlighet som helst. Den jag skulle gå till från början hade ramlat och brutit armen men det gjorde mig ingenting då den här läkaren var 10000 ggr bättre än min andra. Så nu var det gjort. Nu väntar jag bara på svaret som kommer hemskickat i brevlådan om några veckor. Det är väldigt nervöst kan jag säga.. Usch för att öppna det brevet.

Nu är det tandläkaren som gäller imorgon. Jag har en ny tandläkare med då den som jag har haft slutat. Men det ska väl gå bra det med.

Ikväll är det obligatoriskt personalmöte på jobb klockan 19. Det ska ju bli sådär kul :-s Men men.. Det får ju gå det med. Vi erbjuds ett gratis vaccin mot influensan som sägs bli den värsta på länge i år. Om man vill ha det ska man skriva upp sig på en lista.. Hmmm.. Ska jag? Ni vet ju vad jag tycker om sprutor. En sissy är vad jag är! Hmm.. Men hur var det nu? Allting är inte så hemskt som man tror?  Ju mer man pressar sig i olika situationer ju starkare blir man tror jag. Jag ska fan ta o skriva upp mig på den där listan. Klart jag ska ha gratis vaccin!


Vad tycker ni om sprutor???

En bra sak, men inte en favvis hos mig!


Lördag kväll

Här sitter jag och försöker få tiden att gå. Blir så otroligt stressad när jag ska göra en sak en viss tidpunkt och inte vet hur lång tid det kommer att ta. Som nu. Ska hämta mams och paps som kommer hem från Gran Kanaria ikväll. Har kollat på Sturups hemsida och planet beräknas landa 20.40. Det är alltså försenat 50 minuter. Men hur lång tid tar det att köra till Sturup? 20-25 minuter? Men hur lång tid tar det att köra med det här otroliga taskiga väglaget? hmm.. Svårt. Och sen ska man ta hänsyn till bagageutlämningen med... Funderat på att köra klockan 20 så jag är i god tid så de slipper att stå o vänta. Kan ta med mig en av de tre böcker som vi ska ha läst till på onsdag. Hmm.. Men klockan 20 känns ändå lite väl tidigt. Ah! 20.15 blir det. Så en halvtimme framför tv:n nu.. Puss

Sprit och sex! De rätta ämnena att blogga om.

Haha.. Sprit och sex var det ja. Något som vi inte verkar kunna få nog av. Jag tycker det är kul att gå in på statistiken och kolla hur många det är som läser bloggen. Och det var precis det jag gjorde för 5 minuter sedan. Det var ett inlägg som skjöt i höjden och hade mer än dubbelt så många läsare som de andra. Och det var just det här inlägget jag kallade "Hur många på din msn lista har du haft sex med?" som var så himla poppis. Jag klandrar inte er, jag är själv himla nöjd med inlägget så det var kul att ni läste. Dock inte lika kul att ingen kommenterat. Jag hade ju hoppats på lite siffror som svar ;-) Kanske ska man börja ha snuskiga rubriker som "Jag söp skallen i bitar i helgen" eller  "Orgasmens härliga stund"
Sex säljer eller hur vad det nu? 

Girls night

Hej!
Är ni arga? Jag har inte bloggat på sjukt länge. Men helt ärligt talat så beror det på att jag har haft praktik och varken hunnit eller orkat. Det tar så ofantligt mycket energi med de här socker-höga barnen som springer omkring och skriker i klassrummet. Dagens barn alltså! Det var bättre förr! ;-) Nej men skämt o sido. Otroligt kul och givande men samtidigt så otroligt utmattande.

Ska ha hem tjejerna här ikväll. Eller Nettorna rättare sagt. Sara, Frida, Johanna och Louise. Har jag berättat det här med "Nettorna". Ah, inte idag i alla fall. Vi ska ha en riktig mys-tjej kväll med taco, godis, chips och sist men inte minst caprinihas och mojitos! Så vi får ju se hur länge "mys" stämningen håller i sig =) När jag stod och förberedde mig nu med att hacka grönsakerna så kom jag på hur trött jag är. Tröttheten slog över mig och jag blev alldeles tagen av känslan. Jag har aldrig känt något liknande. Det var lite läskigt faktiskt. Kändes nästan som om jag skulle svimma. Mysko.. Men ingen vila här inte. Det hinner jag inte. Ska duscha, piffa till mig och fixa resten med maten och mys stämningen innan de kommer klockan 19. Kanske ska hälla upp mig ett glas vin? Hur går det för dig Sophie? Du måste ju varit hemma sen klockan 15 i alla fall så är du inne på andra eller tredje glaset?? ;-)


Här är vi! Det här var den ENDA bilden jag hättade där vi var med alla 5 SAMTIDIGT. Katastrof att man inte har fler sådana här kort! Men det är ju klart, någon måste ju fota =) Det här är i alla fall när vi var i Göteborg och det är, ja, hör och häpna, 4 år sedan! Phuuuuuuuuuuuuuuu... Vad tiden går. Alla va så fina och fräscha. Se på oss nu! Haha.. Nu går det utför.. hahaa.. LOVE YA!

Måndagsblogg

Här sitter jag med ytterligare en kopp te. Sophie har precis lämnat mig och trots att jag insisterade på att hon skulle stanna för att jag var pigg gick hon ändå sin väg med ångesten i halsen för att hon inte var i säng i sin vanliga "praktikveckotid" 21.30. Min praktikveckotid är 23.00. Det tycker jag är lagom. Då får jag 7 timmars sömn vilket passar min kropp utmärkt. Så nu tänkte jag borsta mina tänder och se ett avsnitt av one tree hill. På tal om att borsta tänderna. Nästa vecka blir inte rolig. Ska både till tandläkaren och göra cellprov. Inget jag ser fram emot precis. Cellprovet görs på måndag och tandläkaren på tisdag. ÅÅÅÅNGEST!!! =(

När spriten går in går vettet ut? Jodå! Jag har bildbevis!

När jag väl börjat blogga har jag svårt för att sluta. Nu när jag tittade i mina bilder kom jag på att jag har en del kul bilder då sprit är inblandat i bilden. Jag tänkte jag skulle bjuda på några sådana här som kan vara rätt så kul att titta på =) Länge leve


Vi börjar här med Petra som inte är helt nykter på den här bilden. Hon verkade inte anse att hon fått nog att dricka ;-) En fontän i centrala Malmö. Nice Petra, nice!


Här kommer jag med ALLDELES för låga jeans för sådana här moves!
 

Vi fortsätter med mig och Sara som hittat en leksak ute på vägen.


En till... Haha. Bruuuuum bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum,...


Lillen hade så här kul hemma hos Petra efter några glas.


De andra var inte sena med att hänga på på ett eller annat sätt.


Peter målade sig alldeles blå av Saras ögonskugga


Härligt killar! Jag lovar, det hade inte hänt utan alkoholen. Tunga och allt! =)

Sara ramlade i hissen.


Och vad är det med alla dessa pussar? Varför blir man så HIMLA kärvänlig? De bilderna en annan gång i ett annat inlägg... Det här får vara bra idag. Puss o kram


Hur många på din msn lista har du haft sex med?

Pliiiing sa det i msnen. Richard har loggat in. Men vilken Richard? Exkex eller "Dalaplan Richard"? Det var hur länge som helst som ex Richard loggade in på msn. Trodde ett tag att han tagit bort mig. Då ser jag ju inte när han loggar in. Men varför skulle han gjort det? Nej, det e ju sant. Det har han ingen anledning till. Om det är någon som har anledning att ta bort någon från msn så är det ju jag. Då slog det mig. Undrar hur många på min msn lista som jag haft sex med???? Eeeeeen, tvåååååååååå, treeeeeeeeeeeeee... osv.... Ojojoj.. Frida, STÖTTA mig =)


GUUUUD vad länge sedan. Inte den bästa bild på nån av oss.. Hahaha...

Sleepless in Ktown!

Hjälp! Jag är inte trött. Inte ETT DUGG! Hur ska det här gå? Jag ska upp klockn 06.00. Jag är helt speedad. Har hållt igång hela dagen. Efter praktiken städade, tvättade och planerade jag. Jag hann till och med 2 koppar kaffe hemma hos Sophie. Hmmm!!!! E det där vi har boven??? Inget kaffe efter klockan 18?

Hälsningar "Sleepless in Kristianstad"

Anna vs. Fredrik

Varför tvivlar jag alltid på mig själv? Varför tänker jag alltid de här tanarna om att jag inte räcker till och att mina kunskaper inte är tillräckliga? Jag hade sådan otrolig ångest inför praktiken jag skulle ha tillsammans med klasskamraten Fredrik. En otroligt klipsk kille som verkar ha svar på tal på allt. Han är alltid väl förberedd och skickar in uppgifter långt innan inlämnings tid. Det visade sig att det inte skulle vara annorlunda gällande praktiken. Veckan innan frågade jag om vi skulle planera och ha någon lektion tillsammans? Då fick jag svaret att han redan skickat in sin planering OCH sina VFU mål till handledaren. Hur oseriös verkade inte jag då? Men men.. Det var väl bara att bita i det sura äpplet och hoppas att handledaren ser igenom och ser vilken butt-licker han e. Jag kan ju inte ändra min planering och hur jag är bara för att jag ska göra som honom. Jag måste ju få vara den jag är.


Han skulle börja med sina lektioner idag och jag var beredd på att ribban skulle läggas sky högt. Men inte! Han höll sin lektion i förmiddags och han började bra. Han läste en berättelse som han själv skrivit med en inlevelse som inte var av dess like. Jag tittade runt på eleverna och alla satt med halvöppna munnar. Kunde jag till och med se lite dregel? Jag fick hejda mig själv för att öppna munnen alldeles för mycket för att hejda mig själv från att se oseriös ut bland eleverna. Det var så bra, men sen gick det nerför. Han tappade elevernas koncentration och hade ingen aning om hur han skulle fånga upp den igen. De var högljudda, sprang runt som yra höns, ja, vissa till och med slogs! Han hade ingen auktoritet över huvud taget och när han blev klar med sin lektion 20 minuter innan han planerat tittade han på vår handledar med sina rådjursögon och sa " Jag är klar nu och vet inte vad vi ska göra". Då fick handledaren tycka in. Han var visst inte så bra som jag trodde. Jag är MINST lika bra!


Trots att han är så dryg och inställsam har han av något själ en dragningskraft som lockar vår handledare. Igår hade vi möte på skolan och Fredrik dök inte upp. Det var meningen att vi båda två skulle närvara men av någon anledning hade han stuckit utan att säga hejdå. Tror ni hon tog up det idag? Nej! Hon verkar gilla honom. Hon verkar gilla mig med det är inte det men jag hade ju velat att hon skulle se igenom honom. Men det kommer kanske? Det är trots allt bara andra dagen idag.  Meeeeen det är ändå något. Jag tror att det är för att han är man. Nu kommer mina fördomar fram men jag tror verkligen att det är så. Jag måste verkligen kämpa för att höras och för att lärarna i lärarrummet ska titta på MIG. När de frågar om vår utbildning och så tittar de alltid på honom och glömmer nästan bort att JAG är där. Jag måste kämpa för den första ögonkontakten. Men när jag väl fått den så behåller jag den.  


Nu är jag i alla fall betydligt lugnare inför mina lektioner på torsdag och fredag. Måste verligen jobba med mitt självförtroende! JAG ÄR BÄST, JAG ÄR BÄST, JAG ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!!!

Wish me good luck!


Älskade kvinnliga intuitioner!

Öööörrrrrrrrrrrhhhh!!!!!!
Jag klarade träningen!!! Med nöd och näppe, men dock ändå. Fy vad jobbigt det var. Men jag är så stolt över mig själv att jag gick. Nu är det planering inför torsdagens och fredagens lektioner som gäller. Jag gjorde egentligen den igår men den fuckade sig. Det visade nämligen sig att de redan hade jobbat med den boken jag tänkt mig. SE! Man ska inte planera förrän man har lite koll på var de befinner sig. Men Fedrik hade ju gjort det så då kunde ju inte jag vara sämre. Men SE!!! Varför lyssnar jag aldrig på mina smarta kvinliga insikter och intuitioner. De har rätt till 98% av fallen!


Första praktikdagen avklarad!

Hemkommen från praktiken. Det blev en lång dag då lärarna skulle ha möte klockan 14.30 om de nya kursplanerna med mål  att uppnå för årskurs 3 i svenska och matte. Min kära praktik kollega sket i det och när vi hade planering mellan 13.30 och 14.30 stack han istället hem. Utan att säga något! !!Klockan 14.30 efterlös jag honom med sms och ringde honom efter det. Inget svar.. Vår handledare frågade var han var och jag hade ju ingen aning. Skum kille. Att han inte ens sa något till hanledaren. Men han komer garanterat kommit på någon clever ursäkt imorgon. GARANTERAT! Nu ska jag på spinning.. Buhuuuuu... För jag e såååå trött. Men jag ska jag ska jag SKA!!!!

Söndag

Gokväll!
Ett litet kort kvällsinlägg kan jag väl bjuda på. Gjort lite ändringar då jag fick en del klagomål igår att det var svårt att läsa. Det blev lite bättre va? Ska feta upp stilen på texten lite till med men det gör jag imorgon. Fick för övrigt väldigt mycket beröm igår för min blogg. Kommentarer som "favoritbloggen" togs varmt emot. Tack kära ni =) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och packa väskan inför imorgon. Första dagen på praktiken imorgon. Det ska INTE bli kul. Hmm.. Men men.. Det ska säkert gå bra. Första veckan kommer att gå åt att mest observera och diagnostisera tre elever i deras läs och skriv utveckling Intressant i och för sig men man lär ju inte få så mycket stöd av sin kära praktik kompanjon precis. Hoppas handledaren är bättre än vad jag fick för första intryck. Skriver imorgon och berättar hur det gått...

Puss

Tankar....

Vet ni vad som stör mig nu? Att människor jag träffat endast några fåtal gånger och som inte känner mig sitter och dömer mig som person. Vem? Jo, Andreas kompisar, vänner och familj. Det är ju så man gör när man stöttar någon efter att det tagit slut. "Hon var inte värd dig", "du klarar dig bättre utan henne" och "ni var alldeles för olika" är väl fraser som förekommer mer än en gång i ett sådant samtal. Ooooooh! TYPISKT!

HISSA & DISSA

HISSA 

www.designadinblogg.se där man får hjälp av en helt underbar kille med hur man gör när man inte vill ha en blogg som ser ut som alla andras. Pimp my blogg!



DISSA

Bloggorskor/bloggare som skriver alldeles för långa inlägg! Tror ni att er blogg är den enda vi läser eller?

Pimp my blogg

Hej alla!
Humöret är lite bättre idag så nu ska ni slippa läsa om mina missöden i livet =) Inget vidare att berätta idag. Har jobbat och nu borde jag skriv mina mål som jag har inför praktiken nästa vecka och nästa vecka igen. Men hur kul e det? Nej, jag har istället fått dille på att pimpa min blogg. Otroligt roligt och visst har den blivit fin? Fortfarande lite småjusteringar som att ändra texten lite mörkare här och där så man faktiskt ser vad man läser. Det är ju alltid en fördel... Men till min förskräckelse ser jag nu att www.designadinblogg.se ligger nere för tillfället. Kanske nya uppdateringar? Jaja.. Då får jag väl skriva mina jäkla mål då! Det finns väl en mening med allt? ..........

....................

DO I GIVE LOVE A BAD NAME?????????????????????????



Hellre göra slut än att stå ut?

Hellre göra slut än att stå ut? Är det så? Den teorin har jag och mina vänner haft angående mitt förhållande med Andreas. Men GUD vad svårt det var då! Ikväll har jag varit med om något som jag upplevde var det svåraste jag någonsin upplevt. Att göra slut med en helt UNDERBAR man som skulle vara helt perfekt! Att göra slut med någon i ett förhållande tror jag ibland kan vara svårare än att vara tillsammans med någon. Och det var ju verkligen inte svårt att vara tillsammans med Andreas. Världens underbaraste, snälla och roliga kille som gjorde allt för mig men som tyvärr inte var menad för mig. Hur jag vet det? Jag kände inget. Jag var inte kär i honom. Medan han sa att han älskade mig kunde jag inte säga det tillbaka och började därför tänka mer på hur jag kände för honom och kom fram till att det inte var kärlek jag kände. Låter så jäkla as töntigt att säga men den tjej som får honom kan skatta sig lycklig. Jag ville så innerligt vara kär i honom och tvivlar till max att någon någonsin kommer att behandla mig bättre än vad han gjorde. Jag tvivlar något så fruktansvärt på om mitt beslut var det rätta och det kommer jag kanske alltid att få leva med. Kanske har jag gjort mitt livs misstag och gjort slut med den mannen som var bäst för mig? Oh, vad illa jag mår. Det här är nästan värre än att bli dumpad.. Usch

Vad ska man säga?

Jag är just nu ett förvirrat nervvrak som strosar omkring i föräldrarnas lägenhet. Kränger äcklig lakritskonfekt gör jag med. Öööh! Varför stoppar jag ens in det i munnen? Skit äckligt!  Klockan är snart 17. Jag vill att klockan ska vara 17 imorgon. Då är det gjort. Det är svårt. Så svårt!

Experiment-Anna

Jag gjorde ett litet experiment härom dagen och idag för att kolla hur pass statistiken påverkas om man lägger ut sin blogg-adress på msn och facebook. I förrgår la jag bara ut adressen på msn och då skjöt statistiken i höjden med 39 läsare istället för runt 18 som jag brukar ha. Idag la jag ut adressen både på msn och facebook och nu är jag uppe i 60 läsare istället. Men det är ju ingenting jämfört med för några veckor sedan då statistiken skjöt i höööööjden med 181 läsare. Och det vet vi ju alla trogna läsare varför..........................
Men det hade varit kul om nya (och gamla med för den delen) kommenterat lite så jag vet vem ni e o vad ni tycker.
Puss o kram o godnatt!


Bilder från igår!

Lite bilder från gårdagen då Facebook fuckar och jag kan inte ladda upp bilder!



Middag och förfest nr 1



På väg till samt hemgång från förfest nr 2


Förfest nr 3



Kåren



Det är ganska kul att se utvecklingen i bilderna beroende på hur mycket vi fått i oss att dricka. Första bilderna är ganska så sofistikerade men ju längre kvällen går destu mer hångel och porr-poser blir det. Lyckat! =)

Finns även på fb nu: http://www.facebook.com/album.php?aid=178435&l=022ee&id=828865371

HISSA & DISSA

HISSA

Detta underbara fenomenet som kallas vänner. Gud vad jag älskar er! Tack för att ni finns.

DISSA

Lunchstängt på restauranger. Hur får de det att gå ihop?

Kuk-kod och pimp my potatis!



Ja, ni. Den här bilden säger egentligen allt. Jag behöver inte skiva mer. Haha.. Helt galna dagar har jag haft i Kstad med mina kära väninnor. Sara och Frida var ju på besök och kollade in den nya lyan. Jag hämtade dem på stationen igår och så körde vi hem tillsammans idag. Den här bilden beskriver mycket bra hur vi haft det det här senaste dygnet. Roligt, galet och såååå underbart kuuuul. Eftermiddagen igår inleddes med en liten välkomst drink. Sedan bjöds det på middag då min kära granne och vän Sophie presenterades för mina Malmö vänner. Man kan väl säga att det klickade? Eller från mina Malmö vänners håll i alla fall. Har inte pratat med Sophie idag men jag tror att det var ömsesidigt. Middagen blev sedan till en förfest som senare fylldes på med folk. Patrik, Oscar, Johan och "han i rött" tittade förbi en stund och drog med oss till förfest nr 2 i mitt gamla hus. Där var det dennis som hade fest och den var ju lite sådär. Sura brudar som glodde skitt när vi kom så vi pyste ganska så fort igen. Den var där den här bilden är tagen. Det var där Sara ramlade i hissen. Jo, hon gjorde faktiskt det. Och det var hystersikt kul! Och ännu roligare skulle det bli...................... Haha.. Och även här var det Sara som stod för underhållningen =) En bild säger mer än 1000 ord? 
 
På väg till kåren skulle vi gåden "snabba" och lite "riskabla" vägen till kåren. Det handlar om en genväg påMAX 1 minut. Men med höga klackar och med lite alkohol i kroppen tyckte vi det var en bra ide att ta den här vägen. Sophi och jag varnar resten av sällskapet att vara försiktiga men innan vi ens sagt slutet av meningen liggar Sara där i leran. Och hahahahaha VAD KUL DET VAR!!!! Hennes fin fina rosa (vad var det nu, horskor??:-) ) skor är alldeles geggiga och inte tala om hennes kläder och HÄNDER. Strumpbyxor och kappa är alldeles bruna av den smutisga leran. Hahah.. Det var kul. Det hände en massa galna saker där emellan. Frida tappade sin mobil så batteriet flög ut. Sedan tyckte hon fel kod (Smart frida, SMART!) 3ggr så hon var tvungen att trycka in puk-koden eller kuk-koden som vi tyckte var fantastiskt roligt i det berusade ögonblicket. Vilken kväll, vilken kväll. Idag var va bakis allihopa. Frida var nog på toa och kräktes minst 3 ggr imorse och jag o Sara låg utslagna i sängen och soffan. Klockan 15 pallade vi oss in till stan för att äta "lunch". Det skulle bli thai men de hade "lunch-stängt". Hur faaaaan kan en restaurang ha LUNCHSTÄNGT? Är det inte då de tjänar mest pengar?? Jaja. Vi fattade ingenting. Pallade ner oss till Trendie där jag åt kebab, Frida åt hamburgare och Sara en bakad potatis. Ett perfekt slut på två bra dagar. Det här behövde mitt humör kan jag säga!

HISSA & DISSA

En egen dagens hissa och dissa kommer jag nu att köra då jag blivit väldiigt inspirerad av Lisans. Tack =)

HISSA

Mig själv, mamma och Sophie som på väldigt kort tid lyckades flytta allt från tunga sängar till skrívbord på bara några få antal timmar. Bra jobbat tjejer! STARKA kvinnor!

DISSA

Fit* brudar som inte vet hur man städar!


Flytt-trött

Guuud vad jag e trött. Har hållt på och härjat med flytten nu både igår och idag. Är snaaaaaaaaaaaaaaaart i ordning. Lite finjusteringar bara. Städningen i lägenheten var KATASTROFAL! Eller nej, städning kan det fan inte ens kalla det. Det blev värre och värre ju längre in i lägenheten man kom. Fläkten var inte städad, Hyllorna i skåpen i köket var inte avtorkade. Golven var inte torkade, Spisen var inte rengjord, Vasken var inte ren, Duschen var inte ren. Där var till och med små svarta hårstrån.. Uuuu.. Jag höll på at spy. Vill ni att jag ska fortsätta??? Okej... Under vasken på toaletten var det dammigt. Kylskåpshyllorna var inte diskade. Där var fläckar och SMULOR i besticklådan. Hyllorna i garderoben var alldelse dammiga. Fönsterna var inte putsade. Hon hade till och med glömt en cd-skiva "Sara o Timmy Kreta -07 Blandade bilder."  Underbar tjej det här. Eller inte. Fit*a. Skulle vilja tiltta på bilderna men kom fram till att hon kanske ville jävlas med den nästa person som flyttade in (jag då) och "glömde" dem med vilje för att sedan smitta min dator med VIRUS. Vem vet? Jag tror att det e så :-)

Helgens bravader

Helgen över. Gud vad snabbt det går. Man hinner ju knappt koppla av från det är dags att koppla på igen. Jag vill inte koppla på. Jag vill va av. Eller nej, jag vill föstås inte vara av. Jag vill vara hel. Jag är inte riktigt det nu så jag hade behövt mer tid att koppla va på. Mycket mycket stress. Känner att jag är i desperat behov utav kloning. Imorgon börjar flytten i alla fall. Ett steg närmre, ett moment mindre att tänka på.

Helgen har varit bra. Var på stand-uppå slagthuser i lördags. Så fantastiskt roligt. Värt vartenda öre. Lite bilder







Dags för duschen och sedan parlamentet klockan 20.30. Ha en fortsatt bra söndag. Godnatt!

RSS 2.0