Helgen som gått

Sådär ja! Då va helgen slut. Så himla nice. För det betyder att jag har 2 dagars ledighet och det är ju aldrig helt fel. Fint väder verkar det bli idag med. Fast det blåser. Men men.. Man kan ju inte få allt. Som jag för övrigt tror i andra fall...

Ska se sex and the city idag med några tjejer från jobb. Det blir en matbit på gränden innan och kanske en eller annan drink till det. Fast jag vete f*n om jag vågar det. Ni vet ju hur jag blir efter en halv öl. Springer på toa stup i kvarten och blir psykiskt kissnödig när jag vet att jag inte kan gå och kissa när jag vill. Störd människa. Men men.. Jag har även bra egenskaper! Jag är en hejare på att göra pastasallad och sälja frimärken! Det ni.. Sug på den du. Ha!

Fredagen blev ju inte riktigt som jag tänkte mih. Haha.. Nej verkligen inte. Jag avslutade det hela ganska snabbt och Frida blev min räddning och vi tog vår sedvanliga tur till möllan. Nu va vi plötsligt här igen.. Kan man verkligen inte få ALLT????? Jag vill ha ALLT!!!  Jaja.. I alla fall...........  Frida tog sina öl och jag beställde in en sexa cosmopolitan och blev lagom lullig efter den. Lite halvrunda under skorna bestämde vi oss sedan för att dra en runda till slagthuset. Vi skulle inte det från början för vi båda skulle jobba på lördagen men en tur på möllan kan göra magiska under. En helomvändning fick vi och det va ju klart att vi skulle ut o shaka våra ass. Man lever ju bara en gång eller vad är det man säger??

Igår va det fotboll. Oooooooh!! TACK SPANIEN och TACK TORRES! Så jäkla nice. Finns inte så mycket att säga utan det är bara glädje. Underbart. Tack tack tack..

Idag.. Hmm.. Vad händer?? Som sagt SATC men nu på dagen då? Såg en öööööverfiiiiiiin klocka på mobilia i fredags (där jag för övrigt shoppade röven av mig). 1500 spänn "bara". "Bara" är det för att min limit va 2500 och det är ju 1000 spänn billigare. Har tänkt en del på den under helgen så jag får kanske ta mig en runda dit och köpa den. Eller en runda upp i stan och kolla på andra klockor för jag har faktiskt bara kollar på mobilia. E helt seg nu bara.. Köra ut en runda och sola någonstans kanske.. Behöver lite sol på mitt bleka face. Vi får se.. Ska hoppa in i duschen nu så jag piggnar till lite.

En ledig dag - uttråkad = Långt inlägg.

Ännu en dag av ledighet. Wonderful. Igår kväll tänkte jag dock att den skulle bli lika effektiv som gårdagen där jag fick gjort en massa. Ställde klockan redan på klockan 8, precis som igår, men icke! Igår var jag ju tvungen att gå upp men det behövde jag faktiskt inte idag. Ställde klockan på10 istället. Nu var jag med utsövd. Tänkte mig skivstångs/konditionspasset på friskis klockan 12 men det gick ju inte. Har mega träningsverk från igår. Plus att jag har mitt kvä. Blir så trött! Amputera bort det satans knät e vad jag vill göra ibland. Gör så ont vad jag än gör. Gör ont när jag går, står, reser mig och sätter mig. Antar att jag borde gå till läkeren men det är inte riktigt mitt favorit place to be.

Är ganska slö och trött i kroppen. Jag blir det när jag sover för länge och inte har något speciellt planerat att göra under dagen. Då går jag och drar mig hur länge som helst i mina myskläder. Det jag behöver nu är en dusch, lite smink och musik på högsta volym för att piggna till lite. Det ska jag alldeles strax fixa när jag skrivit klart dagens blogg.

Igår kväll var det fotboll. Spanien - Ryssland. Fast att jag sa innan att jag ville se Ryssarna i final så kunde jag ju omöjligt hålla mig till det när de mötte mitt andra favoritland, Spanien. Jag hade velat se Spanien och Ryssland i en final där spanien tog guld och ryssarna tog silver, men när så inte blev fallet höll jag naturligtvis på det älskade españa. Och vad bra de spelade! Helt underbart ju. Som vi skrek. Det var nästan som att det var Sverige som spelade. Nääästan samma känsla. Inte riktigt, men nästan. Ryssarna spelade väl inte riktigt lika bra som de gjorde mot Holland men tacka vet jag den spanske målvakten Casillas. Han e så grym! Vilka räddningar. Speciellt i matchen mot Italien. Phuu.. Va spännande. TACK för att Italien åkte ut och TACK för att spanien gick vidare. Nu väntar en final på söndag. De bara MÅSTE klå tyskarna. Jag haaaatar tyskland. Eller nej det gör jag inte, man kan ju köpa billiga alkoholhaltiga drycker där ;-). Nä men skämt o sido. Jag vet inte vad det är men tyskarna ligger inte på min topp 10 lista. Självgoda jäklar. Det tyska landslaget i alla fall.  Men det ska i alla fall bli sååå spännande.

Fredag idag ja. Sista dagen för Sophie i Kroatien. Du är såååå välkommen hem till det regnande Sverige. Ha! Du har varit så kaxig på din blogg där du skrev att du hoppades det regnade i Sverige. Nu får du tillbaka för gmmal ost! :-p Men det ska bli skönt att ha dig hemma. Även om vi inte är i samma stad längre så vet man ändå att man kan ringa till dig om det är något :-) Välkommen hem snuttan i alla fall.

Annas fredag då.. Vad händer med den?Jag vet inte.. Ska nog palla mig till mobilia idag. Hoppas på uppehåll så jag kan gå. Det e så skönt att gå. I love it. Men det måste ju va okej väder. Annars e det inte så skönt. Då blir det bilen.  Ikväll har jag lite planer så den här dagen ska nog gå den med. Nu är det dagsför duschen efter ett alldeles för långt inlägg.

Puss o hej

Ooooh! Njuuutning till max!

Varit hos frisören idag. Skulle egentligen bara klippa men fick så bra lön att det kunde va värt att färga utväxten på slingorna med. Skönt att få håret vidgjort. Verkligen avkopplande att gå till frisören. Och det är verkligen ett halleluja moment när man ligger där i stolen och ska få håret tvättat. Amen Guuuud va skönt det är. Inte mycket som slår det alltså.. Vissa saker naturligtvis men som sagt, inte många. Men VARFÖR ska frisören alltid snacka när man ligger där? Fattar de inte att det är det skönaste på hela besöket? Det är min tid att få njuta och slappna av. Jag vill blunda, känna frisörens härliga fingrar massara min hårbotten.. Ooooohh! Va sköööönt det är. Så till alla frisörer som läser det här; håll för guds skull mun när ni tvättar era kunders hår! =) . Håret blev i alla fall superbra! Riktigt nöjd med de blonda slingorna och med klippningen. Fick panik när hon sa att hon behövde klippa 3 cm men nu är jag så nöjd. Håret va äckligt slitet och behövde sig en rejäl genomkörare. Så nu är jag sommarfin!

Så, vad händer då? Inte mycket. Har gjort en massa ärenden med mammi idag. Bland annat varit och handlat 3 par skor på skopunkten för 398:- BILLIGT! Säkert inga skor som har överdrivet bra livslängd men de va basic och faktiskt  fina. Ett par gula "gympaskor". Fast det är inte riktigt gympa skor men vet inte vad de kallas. Ett par virkade, svarta, låga, vardagliga och ett par bruna, lite högre med kilklack.
   
Funderar även på att ta en sväng till mobilia innan träningen klockan 17. "Behöver" egentligen en massa saker. En tjock myströja, tomma cd skivor, en klocka.. Klockan får nog vänta tror jag. Inget man impuls handlar sådär bara. Har inte sett någon jag vill ha än men den får max kosta 2.500. Vill ha något stort.. Hmm.. Jaja.. Vi får se. När man väl fått upp ångan och börjat spendera sina cash är det svårt att sluta. Får se vad jag gör. Hinner kanske inte? För jag hade ju tänkt att sola innan träningen. Måste ju vara fin till imorgon =)


Hinner inte sitta här och skriva med. Så, Tessi Bessi. E du glad nu? :-p Puss


Nyspinnad, nyduschad och nyfriserad...

Sådär ja! Nu va man nyspinnad, nyduschad och nyfriserad. Helt underbart ju. Spinningen va aaaaskul! Helt underbar musik som gjorde en sjuuuukt taggad. Gaaaaah va jag körde på!! Lite för låg musik så det kommer jag påpeka nästa måndag när jag ska dit igen. Spinninginstruktören då, phuu va het han va. Men säkert gay för han var vääldigt blyg och försiktig. Gud vilka fördomar jag har. Nej, egentligen så är de inte alls blya och försiktiga men han verkade helt enkelt gay. Och det är ju absolut inget fel med det, men too bad for me :-p

Ska krypa ner i sängen snart då jag ska jobba 7.30 till 14 imorgon. Försökte att få tag i Petra innan då jag skulle fråga henne om hon ville luncha sushi med mig i Limhamn efter jag slutat men shi fick jag. Hon svarade inte och ringde inte heller tillbaka den biaaaachen. Ser du detta så ring eller smsa imorgon innan klockan 14. PUUUSS!!! =) Så sjukt sjukt sjuuuukt sugen på sushi. Har varit det en hel vecka nu och har inte fått det än. Så jag ska fasiken ha det imorgon alltså.

Jaja.. Säng!

Sliten o trött

Phuu.. Va trött jag e. Helgens festligheter sätter sina spår allt mer ju äldre man blir tycker jag. Fast jag har i och för sig hållt igång hela helgen med både partaj, sömnlösa nätter och jobb.

Idag har jag varit hemma i K-stad och hämtat räkningar, vattnat mina och Sophies blommor samt kollat vår post. Johanna följde med så det var inte lika mycket ångest att köra hem. Det är så himla tråkigt att köra själv men vi hade riktigt trevligt i bilen faktiskt =) På vägen ditkörde vi inom Max och käkade vars en hamburgesa. Det var riktigt gott. Har aldrig ätit på Max innan. Johanna blir helt lyrisk när jag berättade att det fanns en Max restaurang i Kristianstad. En överaskning var att min granne Steven jobbade där. Hade jag ingen aning om. Vet inte om det var ett sommar jobb eller han jobbar där extra när han går i skolan med.

Nu ska jag i alla fall till Friskis på spinning och förbränna den satans hamburgaren. Förstår inte riktigt hur jag ska orka men det går när man väl är där..

Bye bye..

Söndag

Idag är det söndag och jag har nästan precis kommit hem från jobb. Jobbat både lördag och söndag kväll. Ingen hit alltså. Tur att jag är ledig imorgon. Tänkte ta mig en tur hem till K-stad och hämta post o dylikt. Anyone care to join me?? Tradet att köra själv.

Jaha.. Vad mer då? Alla tjejerna är på bio och ser sex and the city. Jag kunde inte hänga på då jag skulle jobba.. Aaaastråkigt. Någon som vill gå?

Pallar inte skriva mer idag. Känner noll inspiration. PUUUUUSS

Midsommarafton (Om ni vill se Frida spela kubb så läs FFS detta! ;-) )

OJ! En naken man i fönstret mitt emot! Vad gööör han? Putsar han fönsterna?? Hahah..

I alla fall =) Midsommarafton ja. Det var igår det. Hade hur trevligt som helst på festen jag var bjuden till. Lite stelt i början när grillningen ägde rum, men efter ett glas vin ställde vi upp kubben och stämningen lättades upp regält. Efter ett flertal glas vin till vågade vi till och med leka "jag har aldrig" och fick reda på en del intressanta fakta om varandra. =) Men varför går frågorna ALLTID in på sex?? Haha.. Aldrig någon som frågar tex "jag har aldrig snott en cykel" eller nåt.
Vi tog en taxi runt 1-tiden och alla drog på olika upptäcktsfärder..
Har tagit en del bilder med de blev inte så bra. Frida och Lisan har lovat att skicka sina bilder till mig så jag lägger upp lite fler sen.
      


Bilder från i lördags

Här kommer lite sena bilder från en galen kväll med galna människor i lördags.. Kul hade vi.. Håll till godo.. ;-)

            

Kom igen, kom igen, kom igeeeeeen!

Mölleplatsen ikväll! Här är några böner vi kan be ikväll! Tyvärr inte jag själv som kommit på dem ;-)

(Gud som haver barnen kär..)

Du som haver Sverige kär
se nu på hur långt det bär
Vart ryssarna än på planen vänder
är Zlatan där och vårt hopp tänder
Sverige kommer och ryssar går
Snart vi vårt första EM-guld får

Henke som haver blågult kär,
se till Freddie som springer där.
Chippen fintar och backen vänder,
bollen faller ur Rysslands händer.
Svenskar kommer, ryssar går,
Zlatan förbliver, Gud store vår


(Fader vår...)

Forward vår som är i anfallet
Henke varde ditt namn
Zlatan din like
såsom i himmelen så ock på marken
Vårt dagliga mål ge oss i dag och markera deras mittfält
såsom ock vi markerar att vi stöttar de gulblå
inled oss icke i underläge
utan fräls oss ifrån Ryssland
Ty bollen är din och Ljungberg och målvakten i evighet
Allbäck

Nä ni, nu får det vara nog.

Nä minsann.. Jag tänker inte sitta här framför datorn och vara duktig och uppdatera min blogg när ni andra e så himla kassa på det. Nu går jag i strejk tills ni börjar på allvar igen.. :) Observera att smileyn inte betyder att jag inte menar allvar. I´m dead serious! Puss

HEJA SVERIGE IMORGON!!! Sjukt nervös redan. Ska se matchen hemma hos Sara med en jäkla massa galna människor så det blir nog ett himla oväsen! Yyääääääh!! Får skriva det idag då det inte blir något mer bloggande på obestämd framtid! :) Puss igen

Jag har köpt en ny leksak!

Ja, det har jag! Jag har lekt med den hela eftermiddagen! En stegräknare. Jag orkade verkligen inte palla mig iväg till träningen så jag bestämde mig för att promenera ner till stan och möta upp Sara och Frida. Kan meddela att det e första gången som jag gått i stan i träningskläder. Man fick mycket stirrande blickar på sig som sa typ "Ääähh offer! Lönt o gå i träningskläder i stan!" Eller så va det bara jag som va paranoid... Mötte upp dem strax innan triangeln och då fick jag för mig att jag skulle köpa en stegräknare. Så begav oss till stadium och där hittade jag den ultimata stegräknaren med överfallslarm. Mamma kommer att bli såå nöjd! =) Promenerade vidare hem till Sara på dalaplan och där meckade jag lite med den och fick till slut igång den. Promenarade sedan hem till mig igen. Från Dalaplan hem till mig e det ca 3800 steg. Lite mer. 10.000 ska man gå om dagen så det har jag gjort nu.
  Fin va??

Känner mig bakis!

Men det är ju HELT omöjligt. Det måste vara för att jag sovit så få antal timmar i natt. Kom inte i säng förren runt 3 och sen vaknade jag 6.30, pigg som en lärka. Eller njaa, kanske inte direkt. Men jag hade typ hostat sen klockan 6 så klockan 6.30 var jag hyffsat pigg. Låg och drog mig i sängen till 7 och gick sedan upp, läste lite tidning, tog ett knäckebröd, titta lite på tv. Vad ska man göra så tidigt på morgonen när man är ledig? Vid 8 tog jag mig en promenad och var hemma igen runt 8.45. In i duschen, smorde in mig, fixa håret. Nu då? Vad ska jag göra nu? Började städa garderoben. Där såg för jäääkligt ut. Tittade lite på tv igen. Och tittade på tv lite till.. och lite till.. och lite till... Nu är klockan 13 och jag är sjuuuuuuukt uttråkad! Och sjukt trött. Men jag kan väl inte gå och lägga mig nu, kan jag det? Funderar på att sticka till friskis men känner mig som sagt som att jag är bakis så det känns ju inte jätte lockande. Örh.. Ska byta om till träningskläder så får jag se om det pushar på lite..

Tycker förresten att det är väääääääääldigt dåligt med kommentarer på mina inlägg. Jag menar, lite "HEJA SVERIGE" eller nåt kan jag väl få?! Jag vet ju att ni läser, det både ser och säger ni ju.

Zlatan hjärtaaaaaaaaaaaaat!

Tacka Zlatan för allt i världen! Amen baby, va du rockar! Loooove!!! Okej.. Petter Hansson.. Haha.. Okej du får lite cred du! Med men faaaasikn vilken tur. Älska sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Oh fyyyy fan!

Oh herregud! Tittar på fotboll... Det e snart andra halvlek.. Fy fan va nervös jag e. Klarar inte av det här... Oooohh.. KOM IGEN SVERIGE nuuuu för faaaaaaaaan. Zlatan hjärtat! Kom igen.. Du har det inte lätt idag. Uppvaktad som fan men jag menar HALLÅÅÅÅ du e ju Zlatan.. Och ingen kickar fotboll som Zlatan!! !!!

Nu så grabbar! Nu gäller det!

Guuuud.. Det rör om alldeles i magen när jag tänker på i kväll.. Usch vad nervös jag e! Hur kan ett spel göra att det känns så här i magen? Jag mår nästan lite illa. Men det är bara att ta tag i sig själv, ta en öl, på med matchtröjan, sätta på tv:n och hoppas på det bästa. KOM IGEN NU SVERIGEEE! Kom igen ZLATIS! Den heeeeeeeeeeeeeeetaste fotbollspeleren EVER, by the way =)


En helt underbar kväll!!!

         Haha.. I lördags har jag ju glömt att berätta om! Va på tjejmiddag hos Sussie. Helt underbart god mat, efterrätt och gott sällskap. Längesen det var en så lyckad kväll! Ett tack till er alla som va där. Ni fick verkligen mitt humör på topp. Lite för på topp kanske ;-) Haha.. Nä men det va lyckat. Vi träffades ganska tidigt. Umgicks, sladdrade, åt mat och drack gott. Kycklinggryta som var helt underbart god. Vi drack vidare. Sjöng karaoke och dansade rundor. Jag och Lisan drog sedan vidare till Etage där kvällen fortsatte i temat underbart.. Lyckad kväll med andra ord! Här är lite bilder =) PUSS
         

Beachen?

Oooorrrhh! Skulle det inte bli fint väder idag? Joooo det skulle det! Enligt tv4 och smhi igår kväll i alla fall.. Blir så irriterad. Hade ställt in mig på att köra till Falsterbo med Sara idag men när man vaknar så e det moln. Hmm.. Va ska man göra nu då? Funderar på att köra i alla fall då stranden är ett skönt ställe att koppla av men en bra bok. What to do, what to do? Dagens I-lands problem. Och midsommar! VA HÄNDER??? 

Kassaminnen

Ja, inte dåliga minnen utan minnen från när jag satt i kassan på ICA. Hade tagit en extra tid i kassan i fredags och då kom jag på alla tokigheter man får vara med om när man sitter i kassan. När jag började jobba extra på ICA för 8 år sedan började jag med att jobba i kassan. Sedan fick jag tider i den kombinerade post/information/tobaksdisken och till sist fanns där inga kassa tider kvar på mitt schema. Nu jobbar jag i 3 helger i månaden och då bara i förbutiken som vi kallar den. I alla fall.. Man får himla massa roliga kommentarer och i fredags var där en äldre herre som helt plötsligt utbrast på den breeeedaste skånska man kan tänka sig "Oouuu, vilket vänligt ansikte du har! " Haha.. Hur kan man ha ett vänligt ansikte? Kan man det? Ja, antagligen. En annan skön kommentar va "Du va mig en vacker tös!" (Glad blev jag!) "Men nu ser jag i och för sig väldigt dåligt osså!" Haha.. Hel skön ju. Sen finns där ju den gången när min kollaga satt och slog in varor. Helt plötsligt kommer där en plastburk förbi fylld med riskorn. Min kollega undrade lite förbryllat och sa "Jahaaa.. och den här? Vad vill du att jag ska göra med den? Kunden svarade "Nej ingenting, jag ville bara ta med den så riskornen kunde få åka lite på bandet." Haha..VAAAAAAAA?? Wacko tobacco! Mycket man får vara med om på ICA. 
                                                                  

                                                                                  

Bye bye baby!

Nu har jag visst kommit in i en sån där blogg svacka igen. Känner att det händer för mycket för att hinna att blogga. Och sen nu när jag väl sätter mig ner för att samla mina tankar om vad som hänt kommer jag inte på något att skriva om. Jag har bäst idéer när jag ligger och ska somna på kvällarna/nätterna. å jäklar snurrar al världens tankar kring i huvudet och då tänker jag att "aaaaaahhh det ska jag skriva om imorgon!" Men sen har jag naturligvis glömt det till nästa morgon. Borde ha ett anteckningsblovk brevid sängen och anteckna det jag kommer på.. Hmm.. Ett tips att ta med sig.

Nu är skolan slut i alla fall. Uppsatsen är inlämnad och oppositionen klarade vi av i tisdags. Gick asbra faktiskt. Examinatorn tyckte det var en strålande opposition och hon hade själv inget mer att tillägga. Lysande. Kändes bra. Nu har jag städat lägenheten och sista väskan är packad. Redo för att bli storstadsbo under sommanren igen. Blandade känslor som jag redan förklarat varför. Extra vemodigt känns det dock nu när vi haft en hejdundrandes (nörd!) vecka som varit otroligt trevlig. Hmmm.. Jaja.. Det blir väl lika trevligt i Malmö antar jag....

Nu ska jag packa ihop det sista och sen köra till Malmö.. Säga hejdå till min kära och bye bye till lilla Kstad :-(

Mia och Sophie! Looove ;-p

Ett inlägg til.. Ett fylle inlägg. Haha.. Nääädå. Faktiskt inte. Har precis kommit hem från parken och nu hem från sophie. Har haft så saaaaatans trevligt med mina kära vänner. Älskar när vi tre hänger samman. We belong together :-p Har haft riktig ångest innan för att vi inte umgåtts och pratat men nu har jag ännu större ångest inför sommaren.  Nu känns det som att vi kommit varandra nära igen (där vi va för några månader sedan) och nu ska vi "skiljas" åt igen.. Hmm.. Vi får prata mer imorgon när vi har vpr middag.. LOVE!!!!!!!!!!
Vi ska ses imorgon..

Skolan slut och det ska firas!

Tjaaaaa!!

Känner stor press från er läsare. Ni vill ha mer blogg men jag hinner inte =) Sista dagen i skolan idag. Hade opponering och det gick grymt bra. Fick beröm av examinatorn för en utmärkt opposition! Jäääääh! ;-)

Nu ska vi, ett gäng på 15 pers, snart iväg till tivoliparken och kolla på diverse artister som ska sjunga sin sköna sång. =) Vi har köpt ost och kex och vin. Underbar avslutning på skolan.

Hörs imorgon!

//Slarvbloggaren

..........

Idag blir det inget inlägg. Eller jo, det blir det ju. Men inget långt och inget kul. Jag är trött, har mensvärk, är förkyld/har allerig och har så satans ont i mitt knä att jag knappt kan gå. Sur, otrevlig och odräglig. Hejdå!

RSS 2.0