Tuff natt

Godmorgon!

Ganska precis uppstigen då jag haft sovmorgon. Himla underbart. Sov till 9.30. Hade riktigt svårt att somna igår kväll. Min hals som spökar. Den kliar och är väldigt hostig. Känns som jag är torr i halsen och inte duckit en droppe vatten på fera dagar. Riktigt jobbigt. I alla fall när man ska försöka somna och måste hosta och dricka hela tiden. Vaknade även mitt i natten av en hostattack. Trodde jag skulle kvävas. Shit va jag hostade.

Nu sitter här i min morgonrock och halsen inlindad i en scarfs. Har även en kopp té med honung brevid mig. Skönt för halsen.

E annan läskig sak som hände i natt var att jag drömde (ja det hoppas jag i alla fall!!!) att det stod en person bredvid mig och tittade på mig när jag sov. Fyyy vad mitt hjärta slog då innan jag hittade strömbryaren till lampan. Det är inte första gången jag drömmer det här men det är lika läskigt varje gång. En annan psykodröm som återkommer ofta är att jag har kryp i sängen. (Förutom män då ;-) ) Det kan vara allt från skalbaggar och spindlar till en flugsvärm som flyger över mitt huvud.. PsykoAnna.

Nu ska jag äta frukost. Puss hej

Njuter i fulla drag..

Gokväll!

Precis hemkommen från Sophies place. Idag blev det inget kaffe. Idag blev de hårfärgning som stod på schemat. Hon ville färga sin utväxt och som den goda vän jag är, ställde jag självklart upp att agera frisör. Jag varnade henne att jag aldrig gjort det här på någon innan, men hon backade inte så då gjorde ju inte jag det heller. Måste påpeka att hon aaaaaldrig fått röra mitt hår. =) Håret blev jättebra. Riktig snygg färg.
Efter det la vi oss i soffan och halvkollade lite på tv. Desperate housewives...

En superdunder dag idag med! Härligt vår (sommar? ) väder. Ännu varmare idag! Var i skolan på föreläsning om vetenskaplig metod och sedan var vi på grupphandledning med vår B-uppsats.

Efter skolan drog jag och Sophie ner till stan och drack kaffe o åt glass i solen. Satt en stund på lilla torg och spanade in allt från gamla klimakteriekärringar med hairextentions till vrålheta karlar i sina bästa år (29-35). Köpte även massor av jordgubbar som skall avnjutas imrgon när vi har lyxdag. Okej lyxdagen börjar i och för sin inte förrän kl 13 vid middag när vi varit på gymmet och skrivit klart på vår B-uppsats. Men efter det! Jordgubbar o skumpa!!

Bortåt kväll, vid 18-tiden, ska vi grilla med grabbarna i mitt hus. Eventuellt (!?) spela kubb om jag får bestämma, och det brukar jag ju få ;-)

Nu får det vara bra för idag. Får se om jag hinner skriva nåt inlägg imorgon mellan skumpan, ölen, drinkarna och vinet... Ni kanske rent ut av får läsa ett fylleinlägg.. Ni kan ju hoppas i alla fall. Då avslöjar jag mina innersta hatobjekt, känslor och hemligheter ;-)

Natti natti

Finns det någon möjlighet......?

Alltså jag glömde att berätta innan... Idag när jag sitter i högskolans cafeteria ser jag en lååång man som handlar något. "Man-galen" som jag e, tittar jag ju. Om jag inte har heeeeelt fel mig så kan jag svära på att det var Malmö FF:s förra målvakt Mattias Asper. Finns det någon som helst möjlighet att han läser på Kristianstad Högskola? Det var i alla fall vääääldigt likt. Jag googlade honom och fick upp att han föddes i Sölvesborg, vilket inte alls ligger långt ifrån Kristianstad. Någon som vet vad han sysslar med nu för tiden? Kan jag ha sett rätt?

Om solen, träning, helgen och kommande dagar i Kstad..

Herregud, vad är det som händer? Har vädret fått fnatt? Det var väl Sverige vi levde i? Vad har hänt med det ostadiga vädret och alla regndagar? Missförstå mig för guds skull inte. Jag äääälskar det. Det är så himla underbart! Idag efter skolan var jag och Sophie nere i stan och åt lunch. En bakad potatis på grafitti café (Jajemen! Vi har det i lilla Kstad med ;-) ) Solen värmde på så in i vassen, att jag fick strippa av mig min varma skinnjacka. Satt där i bara linne och jag frös inte ens liiiite. Helt underbart var det. Jag och Sophie firade att vår powerpoint redovisning imorse gick så himla bra. Vi va bäääääääääääst!! =) Så istället för att fira med skumpa (Man kan ju faktiskt inte dricka vaaaarje dag ;-) ), skämde vi istället bort oss med att slippa laga mat.

Vad har mer hänt idag då? Inte så mycket faktiskt. Vi har haft livliga diskussioner om vi ska träna ikväll eller inte. Jag föreslog att vi skulle spela kubb istället för att träna, men Sophie nappade inte riktigt då hon inte ansåg att det innebar tillräckligt motion. =) Min motivation till träning ligger inte på topp för tillfället. Måste verklien komma igång på allvar igen. Minst 3 ggr i veckan i alla fall.

Ni får ursäkta att jag skriver som en kratta. När jag ska skriva fort så hinner inte tangenterna med och missar vissa bokstäver. Ser det nu när jag läser igenom. Rättar till det jag ser men jag har missat en del ser jag på andra inlägg jag skrivit.

Helgen sa jag att jag skulle berätta lite om. I fredags blev det ett impuls besök på möllan i Malmö. Drack öl med Frida, Lavve och Tezz. Trevligt trevligt. Mycket folk.. Dock brist på heta män. Men vi klarade oss. Livet kretsar ju faktiskt inte runt de här märkliga varelserna,dock är de ju väldigt trevliga att titta på.

I lördags var det Sofies tjejmiddag som gällde. Hur trevligt som helst. Underbar mat och gott sällskap. Vin blev det till maten så det har verkligen inte varit en vit helg om man säger så. Några fylle-sms hann jag också slänga iväg. Onödiga men inga jag ångrar.


På onsdag ska jag och Sophie bowla men några män från mitt hus. Sen ska vi festa till det med dem o sen e det kåren som gäller. Ser verkligen fram emot det, eller hur älsklingen??! =)


Ooo.. Jag e kääääär!

Nämen herregud vilken underbar liten varelse jag träffade igår. Alexander hette han och var 5 veckor gammal. Var på tjejmiddag hemma hos Sofie och där var han. Han var hos mig en lång stund och jag fick faktiskt honom att somna i min famn. Moderskänslorna flödade ut ur kroppen!!! Men ack så långt jag är ifrån det då! Barn.. Haha.. Kan man skaffa det ensam? Eller hur var det nu ett barn blev till?

Skriver med ikväll och berättar om helgen när jag är hemma i K-stad igen. Och JA (!!!) , jag lovar att köra i laglig hastighet!

Studentlivet med mitt lilla hjärta

Kom på att det här med bilder har jag ju varit satans dålig mer. Så här kan det se ut med min älskade Sophie en "helt vanlig" vinkväll på Olastorpsvägen =) Med helt vanlig menas miiiiinst en gång i veckan.

image1 image2image3

Ipren, min allra bästa vän!

Okej, jag vill börja med att varna alla känsliga läsare...

Jäklar vilka menssmärtor jag haft idag alltså... (Haha.. Jag går i dina fotspår Louise och tjötar om mens på min blogg ;-) ) Körde hem från Kristianstad och när jag kommit halvvägs ungefär så känner jag hur smärtan lurigt börjar närma sig. Ingen hit att få det när man kör alltså. Höll ju nästan på att köra av vägen så ont jag hade.
När menssmärtorna är så pass illa som de var idag, kan ni tro att jag hatar män ännu mer än vad jag gör i vanliga fall (Och det är inte lite det ;-) ) Jag skrek och svor åt de manliga bilisterna som körde om mig. Jag hade velat "raca" ifatt de men vem f*n vågar det när man fått fortkörningsböter 4 dagar innan. Jag påminns om kvinnans usla lott i livet med mens och att föda barn.. Usch fy fan vad det är orättvist. Och ni män bara glassar förbi, tror att ni är guds gåva till kvinnan (hahahahahhahah!!!!!!), behandlar oss som skit och får dessutom mer lön för lika arbete..

Gud alltså! Humöret är inte på topp idag alltså..


Love to my sisters!!!!

Tröjan luktar grillat

Vilket underbart väder det har varit den här veckan! Har spenderat mesta av dagen ute i det härliga vädret. Sophie har liksom övriga dagar den här veckan varit en stor del av min dag. Vi började klockan 10 imorse att skriva projekt arbete. Mellan klockan 16 och 17 var jag hemma en sväng och åt och sedan bar det av till Sophies (huset mitt emot) place igen. Där drack vi kafe och snackade en himla massa skit. Vi löste även korsord och jag lärde henne hur man löser sudukko. Hur gamla var vi nu igen??? Vi delade även på en 33:a starköl. Tack Martin! =)

Sophie kom med den underbare idéen att vi skulle grilla korv på hennes engångsgrill som hon hade undanstoppad sen förra sommaren och så blev det. Korv och bröd behövde dock inhandlas på ICA. Men hur skulle vi komma dit? Vågade vi köra när vi druckit öl? Ingen av oss ville ta den risken så lösningen blev istället att vi cyklad. Jag har ingen cykel så jag gjorde istället ett tappert fösök att rama Sophie men det gick inge bra alltså. Hahaha vad vi skrattade. "Cyklade" förbi Krebo där det satt massor av människor och festade och de fick sig nog ett rejält skratt! Jag var som sagt ingen höjdare på det här med att rama så vi bytte plats. Det gick betydligt bättre!

När korven var inhandlad tog vi oss ett glas vin och grillade den på den gemensamma balkongen i mitt hus. Marshmallows stod även på menyn. Vi fick sällskap av Adnan och Oscar som kom ut och snackade ett par ord med oss. Vi blev bjudna på bowling och fest nästa onsdag när det är valborg. Då blir det party. Kvällen avslutades i soffan hemma hos mig med sex and the city.

Nu är det sängen som gäller. Ska ha gäster klockan 9 imorgon bitti så det gäller att man är på hugget ;-)
Sleep well... Kiss kiss


Dränkte mina sorger... men ack så kul det blev till slut!

Missade att berätta att jag och Sophie tog tillfället till akt att öppna en vinare i söndags efter mitt möte med konstapeln. Vi kände att det var ett utmärkt tillfälle att återinföra vinandet efter tre veckors uppehåll då vi haft praktik. Vars en stor capriniha och en flaska vin. Dränka sorgerna var målet! Minnena om förlorade mobiler, tjocka poliser och kräk till män skulle snart vara ett minne blott!

Så där myser vi i soffan med ett glas vin och humorprogremmet pyjamas (som vi för övrigt skarattade röven av oss åt) i bakgrunden. Vi traggar på som vi brukar göra och Sophie bestämmer sig för att gå ut på balkongen och ta ett bloss. Rätt som det e skriker hon med andan i halsen åt mig att komma. Jag kutar ut och följer med blicken hennes pekande finger. DÄR, i huset mitt emot är belysningen på full speed och ett par ligger och har sex o soffan. Haha.. Ni kan tro att det var himla kul efter en flaska vin. Så vi fick en live sexshow mitt framför ögonen på oss. Man får ju nöja sig med det lilla ;-) I alla fall.. Vi tog tiden och det hela höll på i 4 minuter. För övrigt var det ett väldigt tråkigt sex, dåligt med variation.

Studentlivet måste jag slå ett slag för alltså! Visst är det mycket blod, svett och tårar inför tentor och uppsatsskrivande men oj så härligt det kan vara också! Speciellt när man har en supergranne som heter Sophie =) Sophie och jag är otroligt lika på många sätt och vis och har upplevt ganska liknande missöden med män också. Hon är min stöttepelare och det känns otroligt skönt att ha henne vid min sida. Puss på dig hjärtat!

Fortkörningsböter!!!!

Ja herregud! Veckan kunde börjat bättre om man säger så. Igår.. Usch igår... Var på ett strålande humör när jag var på väg hem från mami o papi i Malmö. Alltid lika skönt att komma hem till  Kristianstad och sitt eget på söndagskvällen. Allt gick super, inte speciellt mycket trafik, bra musik på radion, trevliga bilister som tackade snällt med blinkersen när man släppte förbi dem på landsvägen. Jag trallade på i min egen lilla värld och saktar duktigt ner när svischar förbi tollarp. Trodde jag ja! 300 meter senare står min värsta mardröm och min fina lilla idyll får ett abrupt slut. Tjocka, feta ,äckliga gamla gubbe till polis vinkar in mig vid sidan. Jag visar körkotetet och han ber mig på sitt äckligt trevliga sätt att stiga ut bilen. Jag får blåsa och han förklarar att jag kört 82 på en 70 väg. Jäkla äcklet svin helvete idiot pucko helvetes polis jäveeeel.. Han förklarar att jag har två möjligheter. Antingen att skriva på boten och punga ut med 2000 kr inom 30 dagar eller vägra skriva på och fallet skule tas upp i tingsrätten. Jag vet ju inte vad jag ska göra.. Jag har hört från Teddy eller Johan någon gång att man inte ska skriva på om inte fartkameran är placerad på ett stativ och det var den inte. Sen har även Louise berättat för mig att kameran måste vara kalibrerad eller nåt sånt. Så jag frågar om jag får ringa en vän :) Han måste tänkt typ faaaan vilken dum blondin men FUCK HIM!! I alla fall.. Jag ringer Louise och hon och Emelie säger att jag absolut inte ska skriva på. Sen ringer jag pappa och han har ingen aning. Han tycker att jag ska skriva på.. Så jag skrver på. Skulle frågat publiken.. (TORR HUMOR jag veeeet)  Så så ligger det till.. tänkte även att ni skule få ta del av min budget för nästa månad så kan ni ju se om den går ihop..

Inkomst:
Lön från jobb                 3.000 (Var på semester så jag förlorade 2 lördagar)
Studiebidrag CSN        2.500

Utgifter
Hyra                                 3.200
Mobil, Telenor                  500
Tandläkare                       500
Bilbesiktning                    300
Fortkörningsböter         2.000

Ser ni att jag är ute på djupt vatten? Det går inte riiiiiiiiktigt ihop. Nu har jag ju inte ens räknat med mat eller bensin.. Höhöööö... Ångest. Så feel free to by me dinner some day you guys!! =)

RSS 2.0