Kuckeliku klockan är sju!

Uppe med   :en idag med. Försökte verkligen imorse att inte bli pigg och att ligga kvar i sängen medan M gick upp. Men det gick inte så bra. Han snoozade ju i all evighet och för varje gång klockan ringde gosade han ihop sig mer med mig och ju vaknare blev jag. Så jag var hemma klockan 8 imorse med. Idag blir det dock ingen träning. Sprang på löpbandet igår och det klarar jag ju inte av. Vet inte riktigt när jag ska förstå det bara. Nu är det dock inte mina benhinnor som spökar utan denna gången är det mitt högra knä. Det har nästan precis kurerat sig från förra gången jag sprang. Men jag kan inte låta bli när jag är på gymmet! Det känns som om det är det mest effektiva sättet när man vill bli helt slutkörd.

Nu sitter jag och fördriver tiden på nätet i väntan på att åka till beachen med mamsen. Det känns ju en aning tidigt att åka dit klockan 9 så vi får vänta en timme till i alla fall. Det blir nog falserbo idag med kan jag tro. Hoppas inte det blåser lika mycket som i måndags så man kan bada. Eller man kunde ju bada men jag var inte speciellt varm och då är det inte lika skönt.

Efter stranden ska jag träffa Johanna på Möllan. Vi ska käka något och förmodligen ta någon öl. Det var det som var bestämt från början i alla fall. Får ta igen ölen ikväll då jag jobbar heeeeeeeeela helgen och det är inte ens tal om utgång. Tur att man har någon som kan hålla en sällskap =) Så när jag tänker efter är det faktiskt inte alls någon vidare ångest som kommer över mig när jag tänker på jobbhelgen. Snarare en viss skön och trygg känsla. 

Underbar dag igår - Dagen idag blir nog inte helt tokig den heller.

Som jag misstänkte i förrgår blev det inte tid att blogga igår. Hade som sagt dagen planerad in i minsta detalj. Jobbade till 14. Drog ut och solade en stund på sibbarp. Förresten. GUUUUD vad nyckelpigor där va! De var överallt! På min filt, i min väska, i min dricka, PÅ MIG!!! Örh! Äckliga kryp!  I alla fall... Drog sedan till systemet för att handla lite mysdricka till min och M:s myskväll. Hem, till träningen som för övrigt var den tråkigaste tränigen ever! Öööööhh vad dryyyg ledare! Inget "go" i henne alls. Skit kass musik med låtar som man inte alls kände igen. Country musik på låg volym - kan det vara något att träna till? Nä, I dont´t think so lady! Scooter ska det va! Eller hur Soffan? =) Hem, gjorde vid mig. Eller gjorde vid och gjorde vid. Duschade och rakade benen mm.. Lyxigare än så blev det inte. Körde hem till M och hade en helt underbar myskväll. Nu skulle han upp och jobba klockan 7 imorse. Vi snoozade till halv åtta. Jag skulle egentligen stanna kvar när han gått men vi låg och pratade i en halvtimme så jag blev pigg och tyckte det var lika bra att köra hem. Så nu har jag tänkt mig nån timme på gymmet. Ska se när de öppnar först men jag tror det e 8 eller 9. Sen e det lite solning på balkongen, jobb klockan 14 och sen hem till M igen direkt efter jobb.

Ha en bra dag!

Bräääänd med fula tuttar! - Nästan som en Magnus Uggla låt? =)

Shit vad ont jag har i min hud. Var i falsterbo med mamsen idag. Vi låg från 11 till ca 14.30. Phuuu vad bränd jag blev. Mamma verkade vara immun. Hon fick ingen färg alls. Fast hon var ju i och för sig redan brun. Ser inte klok ut på framsidan. Haha.. Mina små (?!) tuttar är alldeles kriiiit vita om man jämför med övriga kroppen. Haha.. De ser faktiskt inte riktigt kloka ut. HATAR märken från bikinin. Men men.. Där va propp fullt så jag hade inga planer på att sola topless. Dessutom träffade jag på två män som jag inte hade så stor lust att blotta mig inför. Så jag antar att det va värt att få fula tuttar ett tag framöver. Ansiktet smorde jag in för det brände jag i torsdags men resen av kroppen tyckte jag inte att det behövdes. Jo då det behövdes. Den hade mått bra av en dos solfaktor 4 som ansiktet fick. Men men.. Jag lär mig aldrig. Imorgon ska jag till sibbarp direkt efter jobb och koppla av med en bok så att the behind kan få sig lite färg.

Inget mer att uppdatera om idag faktiskt. Imorgon hinner jag nog inte med någon större uppdatering heller då jag har hela dagen planerad in i minsta detalj. Vet EXAKT hur länge jag får ligga på sibbarp och EXAKT vilken tidpunkt jag ska hoppa in i duschen =)

Sov gott!

Mer förtjust för varje dag som går!

Kassssssss uppdatering i helgen. Men vad ska man göra när man försöker kombinera jobb med ett liv? Har jobbat hela helgen. Underbart när det varit så här fint väder. Eller inte. Men humöret har hållts uppe av en viss M som verkligen förgyller min vardag.

I fredags var jag och Frida på Möllan. M kom och mötte upp oss med sina kompisar så nu har även Frida träffat honom. Hon tyckte att han va söt. Det tycker jag med =)

Nu orkar jag inte skriva mer. För varmt för att blogga. Nu ska jag antingen se MFF-match med M och hans kompis eller så ska jag fika med Sara. Vi får se hur det blir.

Puss o kram

På mycket bättre humör!

Konstigt som humöret kan ändras. Var på riktigt uselt humör innan idag. Ingenting gick som jag ville. När vädret inte tillät ett strandbesök tänkte jag sticka iväg till heleneholm och ta gymmet någon timme och samtidigt sola. Så jag lullade iväg i min lilla bil och när jag kom fram var där GOTT om parkering. Yes tänkte jag.. Fan va nice. Äntligen något som går vägen. Tar ett stadigt grepp om dörrhandtaget och är redo att andas in friskis o svettis doften. Men dörren öppnas inte! Försöker igen. Fortfarande ingenting som händer. Men va nu då? Vad händer? Kollar mig förvirrat omkring och hittar skylten där det står "Gymmet stängt". Amen fy i helv*te jädrans bajs sk*t!!! Just idag bytte de ut alla maskiner i gymmet och höll därför hela friskis stängt. Öhöhöh.. Inte ens lite fejk sol fick jag på min semester!! Hade genast glömt bort Lisans inlägg om att man faktiskt inte har det så svårt om man jämför med andra. Humöret i botten igen....................

Bestämt med M att vi skulle träffas på vår femtioelfte dejt idag. Hade ingen lust.. Ingen lust alls. Men jag hade inte mage att avboka då jag visste att han hade en lite halvtuff dag idag. Han hämtade mig runt 18-tiden och vi körde en sväng. Han föreslog lite glass. Jag tänkte genast på Bo01 och den italienska glassen där. MUMS! Men han insisterade på att glassfabriken hade godare glass. Så in till stan, letade som galningar efter en bra parkering. Hittade en bra parkering. Lullade till glassfabriken. Kommer dit 18.35. STÄNGT! Haha.. De stängde 18.30. Så om vi inte hade tjafsat om var vi skulle äta glassen hade vi lugnt hunnit. Men nu fick jag som jag ville! Jäää.. I like! Jag visste kanske undermedvetet att de stängde kl 18.30 och fördrev därför tiden med en diskussion som drog ut på tiden för att få som jag ville =) Vi körde i alla fall ut till Bo01 och jag fick min italienska glass. Han envisades om att glassen inte var god där och köpte istället någon milkshakesaktiggrajsemojs på espresso house. Han köpte även en kaffe latte till moi som inte var nöjd men lite glass. Satte oss sedan på bryggan och mös med våra tilltugg. Pratade, mös, tjsfsade, retades och mös lite till. Får ju erkänna att jag inte är jätte långt ifrån för att trilla dit. Kände det idag när han lämnade mig och jag inte ville hem. Hmm.. Caaaaaareful Anna!!! Imorgon ska vi de den siste samurajen klockan 21 på kanal 6. Om ni inte sett det, SE DEN!! Jätte bra film med Tom Cruse!

Nu är det snart min nya favorit serie. "Rick and Steve; The happiest gaycouple in the world". Hahah.. Sjuuuuuuuuuuuukt kul serie om tecknade gay-legogubbar. Se se se!

Godnatt!

Förlåt för mitt själviska inlägg!

Läste precis Lisans blogg och jag tar tillbaka allt gnäll som jag skrev i det förra inlägget!! Usch, vad jag fick dåligt samvete. Herregud vad patetiskt av mig att gnälla över VÄDRET. Dumma, otänksamma, barnsliga jag! Usch usch usch för mig. En tanke till er alla som VERKLIGEN har det svårt!

*Kärlek*


Så jä*la fuck*ng trött jag blir!

Jag haaaaaaaaatar den svenska sommaren. Den är inget annat än piss. Ooooorrh vad irriterad jag är. Har haft semester i 2 1/2 vecka nu och har inte kunnat ligga på stranden en endaste jäkla fucking gång. Okej, jag och Johanna gjorde ett tappert försök i början av vår semester. Vi drog till ribban och fick kanske sol i max, ja jag överdriver inte, MAX 10 minuter. Det hela var över på 25 minuter. Så vi fick snällt dra in till stan och titta efter klocka till mig istället. Men dit jag vill komma med det här inlägget är att vädergudarna hatar mig, och har alltid gjort. Det är ALDRIG (och nu överdriver jag inte heller) ALDRIIIIIG fint väder när jag har semester. Det spelar ingen roll om jag tar den i början, mitten eller slutet av sommaren. Blev så himla besviken imorse när jag vaknade. De har lovat fint väder i sydsvenskan idag i hela 5 dagar. Så visst tänkte jag.. Jag får i alla fall EN dag på stranden innan jag börjar jobba på torsdag. Hahahaha!!! Shiiiii fick du Anna Panna!!! Hade ställt klockan på 9 för att köra iväg tidigt till falsterbo. Ooohh.. Va arg jag e. Och ni! Humöret blev ju inte bättre när jag tittade på väderutsikterna för resten av veckan (Då jag jobbar naturligtvis!)


Jag e så irriterad att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Oooooorrrrrrrrrrhhhhhh!! Är ledig på måndag och än så länge ser det ju riktigt lovande ut. Men det e ju jag som är jag! Det kommer att ändras. Bitter? Jag? JAAAAAA!!!
Hmm.. Dagens I-landsproblem?

Har fått mersmak på Kristianstad!

Klockan är 12 och jag är fortfarande kvar i Kristianstad. Jag drar mig för att köra hem. Dels för att det är så himla tråkigt att köra och dels för att jag inte vill!!! Jag vill vara kvar här. Jag vill flytta hit igen. Jag vill att det ska vara höst! Jag vill att Sophie ska ringa till mig och säga att kaffet är klart. Men nääää.. Nu ska man hem och jobba 4 veckor till. Eller tre? Tre eller fyra är det i alla fall. Usch..

Vet ni förresten vem som smsade mig imorse. Richard, mitt ex. Jätte länge sedan jag hörde ifrån honom. Sist smsade jag och det var på hans födelsadag i februari och hälsade honom grattis.  Men klockan 7 imorse pep det till i mobilen och yrvaken försökte jag mig på att läsa det. Eller det va inte så svårt att läsa vad han skrev utan det var svårare att läsa vem det var ifrån. Har två Richard i mobilen. Ett ex och en kompis,. Så jag trodde först att det var den andre Richard och kunde inte riktigt fatta varför han skrev klockan 7 på morgonen. Men sen såg jag att det stor ex bakom och då föll ju alla pusselbiar på plats. Och sen när jag läste meddelandet blev det ännu klarare. "Hej." stod de. Inget mer. Normalt? Undrar lite vad han ser för mening i dessa sms? Det är liksom inte första gången han skickar ett sådant. Verkligen inte.. Haha.. Helt sjukt vad många sådana sms jag fått. Jag tror att han har någon liten baktanke med dem faktiskt. Tror att han tror att jag fortfarande känner någt för honom och att det ska riva upp ett litet sår om han hör av sig lite då och då. Heeeelt fel tänkt om det nu är så han tänker, vilket jag ju inte vet. Var väldigt svag när det tog slut för några år sedan men det är jag inte längre. Då hade jag tait tillbaka dig utan att blinka men ju mer tiden gick desto starkare blev man och desto mer insåg jag att du inte hade någonting i mitt liv att göra mer. Det va hade var helt underbart och jag skulle aldrig vilja radera de minnena men de är som sagt bara minnen.

Till något helt annat nu. Haha.. Drömde en sån sjuk dröm i natt Jag drömde att Janice Dickingson (Ni vet hon som varit domare i Americas next top model) skulle göra vid mitt hår och satte i mörk hårförlängning med blåa, röda och gula slingor. Jag blev helt förstörd! Först för att jag fick hårförlängning (som jag haft en gång innan och verkligen inte vill ha igen!!!) sen att det var mörkt. Hon sa att jag aldrig kunde bli ljus igen och då började jag gåta. Haha.. Frisk människa?? Nopp!

Hemma i Kristianstad

Hemma i Kristianstad på en snabbvisit. Eller snabb och snabb. Jag ska spendera natten här. Så här skönt att komma hem har det nog aldrig varit. Är otroligt trött på mams o paps som ALLTID är hemma. Jag får aldrig någon tid för mig själv.  Men nuuu... Ahhh Va skönt det är. Kom väl hit runt 19 tden och körde inom ica och köpte vindruvor, ost och kex. Så nu har jag legat i soffan och krängt i mig det. Allt som fattades var ett glas vin. Eller fler. Men jag hade inget vin i Kstad så det fick gå utan.Det blev iställer ett glas funlight saft. Naturligtvis upphällt i ett vinglas för den där lyxiga känslan =) Myyys och kvalitetstid med mig själv. Helt underbart. Nu längtar jag till hösten. Och vilken höst sen! Fick läsa det jag ville tillsammans med min trogna vapendraginna Sophie. En klass på 35 stycken är vi. Känner 11 stycken sedan innan då jag gick inriktningen språk och skapande med de innan. Bra människor. Alla trevliga.. Eller nästan i alla fall. Finns väl ett och annat undantag. Men man kan ju inte få allt. Koillade på schemat innan. Herregud. Jag hoppas nästan att det inte är klart. Som det ser ut just nu går vi i skolan 2 dagar i veckan, för det mesta onsdagar och fredagar. Känns ju jätte skumt. Hmm.. Alltsammans drar igång onsdagen vecka 35, vilket betyder att jag får en och en halv veckas ledighet innan skolan börjar då jag bara jobbar till v. 33. Och det kan ju behövas. Att få vila upp sig lite till och samla de där extra krafterna. Och kanske lite sol? Men det e nog för mycket begärt?? Det är faktiskt inte klokt! Har haft semester i två veckor nu och inte en endaste gång har jag fått ligga på staranden. KAAASSSTT väder precis heeeeeeeela semestern. Jag börjar jobba på torsdag. Men nu ni! Nu kan ni tro att det ska bli fint väder. Och det börjar på torsdag. Hatar vädergudarna mig? I THINK SOOOO

Livet rullar på rätt bra just nu!

Jag hade nog kunnat sove en hel dag. Helt sjukt va länge jag kan sova. Sov till 12 idag. och det utan att jag varit ute och festat igår. Fick slääääpa mig ur sängen klockan 12. Nu sitter jag seg vid datorn och är fortfarande trött. Får hoppa in i duschen så jag förhoppningsvis blir pigg. Igår va jag trött hela dagen. Träffade Petra i stan klockan 14 för att fika med henne och var så in i helv*tes trött och seg. Kände mig sjukt tråkig. Sorry gums.

Vad är planerna för dagen då?Jag hade ju tänkt att köra till Sjöbo marknad med M men kom på mitt i natten att det nog bara var i torsdags och i fredags. Kollade på nätet imorse och visst va det så. Så nu får jag se vad som händer.

Har förresten fått reda på vad jag ska läsa till hösten i skolan. Fick den kursen som jag valde som första val, elevers tidiga tal- läs och skrivutveckling. Och GISSA vem som ska gå i samma klass som mig!??? JOOOO SOPHIIIEE!!! Lycka! Pinglan kom kom också in på sitt första val. Oh det ska så nice. Love you baby!!!

Lördagkväll med Kung Fu Panda :)

Lördagkväll.. Och jag är redan hemma. Fast det var självvalt.Varit o druckit öl och på bio. Såg kung fu panda. Hahaha.. Sjukt rolig film. Så himla bra. Vi skrattade och vi skrattade och så skrattade vi lite till. Amen pandan är ju sjukt söt. Tjock liten (!?) klumpeduns som charmar sig rakt in i mitt hjärta. Ja, pandan alltså ;-)  Alla dessa fantastiska ansiktuttryck! Och Jack Black var fantastisk som röst. Ja, för alla er som inte hört talas om den är det en animerad film. I like =) Och sen fick jag ju dessutom se den med en person jag gillar. Myspys!

Så nu är jag hemma och undrar lite varför. Mörkt, tyst och tråkigt i lägenheten. Men men.. Nu gjorde jag det valet och bra var kanske det.

Underbara barn!

Gårdagen spenderades med dessa två underbara varelser, Love 5 och Ebba 3. Drack lite vin. Passade lite barn. Drack lite mer vin. Mös i soffan. Tittade på hitta Nemo. Åt lite chips. Nattade lite barn. Myskväll! När Ebba somnat fick Love tag i min mobil. Så vi skojade lite med den. Här är resultatet..


     

Lediga "sommar"dagar

Så vad händer? Inte mycket. Eller jo.. Kom precis hem från stan. Mötte upp M för att luncha med honom. Det blev en bakad potatis på grafitticafé. Gott! Han hade en timmes lunch så efter det satte vi oss vi kanalen o mös, snackade skit och tittade på människor. När han gick till jobb igen gick jag en runda i stan. Inget kul alls. Bara rea överallt! HATA!!!! Nu är jag hemma och är sjukt rastlös. Vet inte alls vad jag ska göra. Klockan 19 ska jag och mamma hem till moster Tina och dricka drinkar. Hon har semester och hennes sambo är ute ur huset. Så det blir lite alkohol idag med minsann. Helt ärligt så kan jag säga att jag längtar tills jag börjar jobba igen. Komma in i vanliga hälsosamma vanor utan alkohol och onyttig mat. Träning är också en sådan grej jag slappat alldeles för mycket med under semestern. Och det sätter sina spår kan jag meddela. Är så fruktansvärt avis på de människor (tjejer) som antingen har små höfter/rumpa men stor mage ELLER stora höfter/rumpa och smal mage. Men neeeeeeeeeeeeej.. Här ska man ha allt. Naturligtvis. Men helt ärligt ska det bli ordning på det här efter semestern. Låter som en klysha men så ska det bli. Ni ska få se!!!! =) 

Det blev ingen bakad pära med Frida igår. Jag var i stället och fikade med M och promenarade en sväng i folketspark. Där va ett himla ståhej med både teater och någon som spelade. Längesedan jag var i parken. Såg ungefär ut som innan fast med karuseller, som för övrigt inte var igång. Eller jo, pariserhjulet var igång och M ville åka men icke jag. Höjder är ju inte något som ligger mig varmt om hjärtat precis. För övrigt så kan jag berätta att det här med M känns helt okej. Gillar att vara med honom, trivs i hans sällskap. Allt är dock inte guld och gröna skogar så ni behöver ju inte förvänta er något. Vet nog att ni är nyfikna. Om det blir något så tar det nog lång tid. Eller från min sida i alla fall. Eller nej, från bådas. Men det passar mig perfekt. Är bra som vi har det nu. Ett steg i taget.. 

Det tråkigaste inlägget ever?

Öööh.. Inget vettigt att skriva om egentligen så jag vet faktiskt inte varför jag skriver. Är en aning yr i bollen av vindrickandet igår. En kväll som bjöd på en väldans massa skratt och väääldigt sjuka jobb historier. Haha.. Ja ni, börja jobba på ica så förgylls er tillvaro med sjuka människor. Både kunder (FRAMFÖRALLT kunder) och arbetskamrater.

Inga planer för dagen. Känns inte som att jag vill göra några heller. Vill bara vila mitt yra huvud och ta det lugnt. Fast när kvällen kommer då brukar det ha ordnat upp sig så om "vissa" personer känner för en bakad pära på möllan så säg bara till, FRIDA :-p

Jahapp.. Inget mer att skriva. Får se om jag kommer på något roligare sen. Men jag tvivlar på det då jag inte tror att jag kommer att göra något särskillt idag. Ska koka mig en kopp kaffe nu. Eller ska jag göra te? Har vi te hemma? Om jag hade varit i Kstad hade jag haft, men har mams o paps det? Ooh vad sugen jag blev på det nu. Och vad sugen jag blev på att flytta hem igen då! Till Kstad då..

:-( Öööh! Hur kul var det här då? Gammal som gatan

Vet ni förresten VAAAAD? Höhöhö :-(
Var på systemet precis och skulle handla en vinare till ikväll. Tänkte kolla om jag behövde visa legitimation för skojs skull, för ibland har kassörskan/kassören kollat lite konstigt på mig när jag lagt fram körkortet utan de bett om det. Så jag la snällt upp min vinare på bandet inom de där cirklarna, precis som man ska, och den unga kassörskan frågade inte om leg. VAAAA!?? Hallååååå.. Gammel-Anna får ni börja kalla mig om ni vill.. öööööh.. Depressed!

Poliser = Svin?

Kom att tänka på en sak som hände för ett tag sedan... När jag och Sophie diskuterade män så kom den här lilla incidenten upp:

Jag undrar ibland hur killar/män tänker? Hur kan man ha flickvän som säger att hon älskar en, ja, något som låter ungefär som  "Älskar dig så mycket min prins..... kommer snart hem.."  samtidigt som man åker till en annan. Jag fattar ingenting. Varför varför VARFÖR räcker det inte med en? Tänker man aldrig på den andra personens känslor? Helt ovetande naiv liten flickvän som sitter där hemma medan du är ute och kör runt till andra mitt i natten. Och sen dessutom har en söt liten oskyldig dotter som ligger där hemma och sover. Hur hade du som pappa känt om någon hade gjort så här mot henne? Om ni har det så himla dåligt så varför säger du inte det till henne då? Och med tanke på hennes inlägg så verkar ni inte ens ha det dåligt. Hur vågar man ens göra det? Jag hade varit skiträdd. Vad säger att den personen man åkte till inte säger till flickvännen? Dessutom en helt ovetande person som inte alls visste att du ens hade flickvän. Hämden är ljuv.. Du får mig att må illa. Ett stort jäkla svin och äckel till "man" är vad du är.

Tack facebook!


Raggningstips för de som jobbar på ICA ;-) + Dejt nr 3

Raggningstips för dig som jobbar på ICA

Då var det tisdag. Det här semestern går så fort. Fick lite ångest över när jag insåg att det bara var den här veckan med. Men så var inte riktigt fallet när jag kollade på mitt schema imorse. Är ledig mån, tis och ons nästa vecka med. Se jobbar jag i och för sig hela helgen men det va helt okej tider så det är överkomligt. Nu känns det inte så svårt att börja jobba igen. Hoppas bara det e roliga människor kvar att jobba med så att inte alla gått på semester. Jag och Sophie diskuterade förresten i lördags hur man kan ragga på jobb (Hon jobbar också extra på ICA). Vi kom fram till att man inte kan be om någons telefonnummer eller bjuda ut personen i fråga utan det är upp till denne själv. Det vi däremot kan göra, är att om vi ser en het kille i kön, vara sådär lagom trevliga till kunderna som är före honom. När det sen är hans tur är vi yyyyber trevliga och skämtar och har oss. Så han känner sig speciell helt enkelt. När sen han packar ner sitt pick och pack och det är dags för nästa kund är vi sådär lagom trevliga igen till nästa kund. Det ska märkas skillnad. Låter det bra eller??? =)


Dejt nummer 3


På tal om män. Träffade ju en igår. Man kan säga att det var vår tredje dejt. Mötte upp honom när han slutade 16.30. Promenerade till Möllan för att ta en öl. Gick vidare till ett annat ställe och åt. Promenarade sakta mot station vid 19, svängde inom pildamsparken och satt där ett tag. Matchen gick sådär. Eller den gick inte alls sådär den gick rent åt helvete. Fuck Sandqvist. Om jag hade varit med Lisan och Maria som också var där, hade mitt humör rasat men nu fick jag hålla det under kontroll. Kan ju inte börja visa mina dåliga sidor redan! Inte för att det är så många :-p Men allt gick bra i alla fall. Lika trevligt som förra veckan, dock lite mysigare. Nu får vi se vad som händer. Inga förhoppningar på något alls. Har lärt mig att man skall vara försiktig med det. Så känslorna liggar fortfarande på kylning och de kommer de nog att göra ett bra tag till. Om det är någon som lärt sig att hålla sina känslor i schack är det nog jag.


"I´m not invicible, you´re just blind"


Helgen i Röstånga + dagens planer

Då var man hemma i storstaden igen. Haft en underbart trevlig och avkopplande helg i Röstånga. En riktigt fin liten by, liten och gemytlig. Den var liten men ändå större än vad jag hade tänkt mig. Riktigt fint hus hade familjen Nilsson i alla fall. Fint hus och fiiiiiin trädgård. Det märktes att det var ett stort intresse för dem båda. Hur underbart trevliga och gästvänliga som helst. Gillade Ingis och Bosse =). Kom till Röstånga vid 16-tiden. Då började vi genast med ett glas vin och skitsnacket. Vi var båda en aning bakis så det söta black tower vinet låg på kylning och det kände vi passade utmärkt. Det första glaset var lite sådär lagom kämpigt men de andra var hur goda som helst. Innan maten råkade vi klämma i oss en hel flaska då vi hade mycket att prata om. Sophie berättade om sin resa till Kroatien och sitt svin till man som hon träffar/träffade. Jag har varit med om mycket men ett sådant svin får man leta efter vääääääldigt länge! Obeskrivligt FEG man. Ja, för det är ju en man. När man ska fylla 30 nästa år får man ju räknas till vuxen. Fast jag känner ju en del som placerar sig tätt på prispallen brevid Sophies. I alla fall. Grillat stod det på menyn. Plus en flaska vin till. Mums. Gott. Och perfekt grillväder! Efter maten blandades det capriniahs (hur det nu stavas) och när de var uppdruckna begav va oss cyklandes ner till stationshuset. Eller Sophie cyklade och hon ramade mig. Shit va obehagligt det var. Ganska så fnittriga och på en nerförsbacke som bara fortsatte, fortsatte och fortsatte. Det gick foooort... Kvällen avslutades med en cider med Ingis och Bosse och sängdags runt 1-tiden.

Dagen efter ställde vi klockan på 9 och efter frukosten begav vi oss på en rundvandring i Röstånga by. Odensjön och ICA var det som skulle ses =) Vacker sjö som är omringad av berg. Häftigt. Glömde naturligtvis digitalkameran så inga bilder togs. Helgen avslutades med en lunch hemma hos Nilssons och jag var på väg hem till storstaden vid 13.30 igen. En perfekt helg! Tack hjärtat! Puss. Love you

Idag ska jag på match. Mff - Hammarby. Skulle gå med Louise och Maria men beslutade mig för att ge det här med män en chans igen =) Det gick ju väldigt bra på vår så kallade fika så en Mff- match kan ju inte gå fel. Vi får se. Om inget annat så är han en trevlig kille/man att vara med. Vi tar det som det kommer helt enkelt. Inga förhoppningar.

Se upp alla bönner! Anna kommer till byn

Då var det lördag och jag ska bege mig ut po lanned. En lördag med hjärtevännen. Helt underbart. Vi ska grilla och pimpla vin som aldrig förr. Synd att jag inte e värst sugen på vin för tillfället. Blev ju en del igår. Men efter ett glas går det säkert bra igen. Ska i alla fall bli väldigt trevligt att se hennes hemtrakter. Mer uppdatering när jag kommer hem. Puss på näsan.

Allt klär en skönhet? ;-)

Haha.. Nu har jag lekt igen. Skitkul ju. Måste visa.

    

Haha.. Den sista e nice eller vad säger ni??? Allt klär en skönhet eller hur va det nu? (Läs med en rejäl portion humor ;-) Vad tycks??? :-p

Gillar INTE semestertider på friskis o svettis!

Så otroligt frustrerande. Jag tänkte jag skulle träna nu klockan 12. Ställde klockan (man veeeet aldrig, jag har ju semester!) på 11 och när jag vaknade av den va jag sjuuukt trött. En snoozning har väl aldrig någon dött av? Okej kanske inte dött men slumrat väldigt tungt igen. Klockan 11.40 vaknade jag och spraaaaaaaaaang upp. Tvättade av ansiktet och huttade i mig en banan. Stressade iväg som fan, hoppade in i bilen och körde i ilfart till friskis. Tur att farbror polisen inte var ute och körde säger jag bara! Har förresten börjat bli sjukt tuff med mig bilkörning igen. Haha.. Eller ja, tuff och tuff, men efter den där fortkörningsboten på 2000 spänn för två månader sedan var jag inte lika tuff. Va det en 50 väg, körde man i 50 och absolut inget annat! Nuuu däremot.. Hmm.. Borde kanske blicka tillbaka ett ta o känna efter hur det kändes med den där boten i handen så är jag inte så tuff längre..Men i alla fall.. Haha.. Kom helt utanför ämnet nu.. Back to friskis. Jo, stressade som fan och är fortfarande helt nyvaken mår illa när jag kommer fram. Springer uppför den lååååååånga friskistrappan och dunsar in igenom dörren. Hoppar av skorna, slänger upp de på hyllan. Ner i väskan, sliter upp mitt kort och ska preciiiiiiiis dra igenom det när jag kollar på tavlan och där står 0 PLATSER KVAR!!! Ameeeen neeeeeej. Inte klockan 12. Der händer ju inte. Kollar in i salen, och visst, där va propp fullt. Piss piss piss. Jäkla skit. Så himla onödigt. Så jag fick ju snällt ta mitt lilla pick och pack o köra hem igen. Och nu sitter jag här och ugglar. Vad ska jag göra nu?

En fika som blev till ... som blev till... som blev till

Tredje inlägget för dagen.. Har jag tråkigt på min semester eller? Men nej, det har jag faktiskt inte. Känns som jag har många bollar i luften och ute på språng hela tiden. Har precis kommit hem från "fikan". En fika som blev till ett biljardspel, som blev till en promenad, som blev till en ännu längre promenad som blev till paraplyshoppning som blev till en delad pizza. En fika på nästan 4 timmar är väl inte så dåligt? Väldigt trevlig fika dessutom. Fast det behöver jag kanske inte ens nämna när jag redan nämt att den varade i 4 timmar. To be continued .................

Humöret på topp igen!

Pratade precis med hjärtevännen Sophie. Även om hon inte hade så jätteroliga nyheter att komma med gör hon alltid att humöret svischar skyhögt upp i taket! Jag ska till henne på lördag. Man kan säga att jag ska på semester faktiskt. Jag får eget rum, det blir sightseeing (shit, hur stavas det?) och det ingår middag! All inclusive va det faktiskt. Både frukost och middag. Perfekt. Ska bli så kul att se henne igen. Vi har så mycket att ta igen. Saknar dig så gumman!!! Tänk er själv omställningen, att ses varendaste dag till att inte ses på en månad, flera månader, halvår ÅÅÅR! Okej överdrift men ni fattar va? Det e ett mysterie med henne faktiskt. Jag fattar inte att hon e singet. Hon e det trevligaste, heeeetaste tjejen som går i ett par converse=) Men männen verkar inte fatta det. Jag förstår ju varför JAG e singel men inte varför hon är det??? Och det är inte självvalt.. Hmm.. Mysterie!!

Nu måste jag hoppa in i duschen. Ska på fika klockan 16.30 :-)

Sjukt rolig torsdags impuls utekväll

Jag e så sjukt bakis.. En torsdag! Hur känns det? Blev ett impuls besök till Etage igår. Richard smsa o frågade om jag va sugen på utgång och i så fall va jag välkommen hem till hans kompis David (Sjuuuukt heeeeet) på förfest. Jag e ju inte den som e den så jag drog naturligtvis dit. Så det va jag och 5 män. Looovely. Testosteronet flöda! =) Väl där, så bjöds det på dricka, någon rom drink och ouzu tror jag det va. Richard blev sjukt packad. Haha.. Söte. Drog till etage ganska sent. Kommer inte ihåg exakt vad klockan var men den började nog närma sig 2 i alla fall. Hade väldigt trevligt! Riktigt trevliga människor. På Etage träffade jag Stoffe, en kille som jag gick i grundkola med. Vi snackades vid lite och uppdaterade våra historier. Träffade även en väldigt snäll kille som bjöd på en drink bara sådär. Han haffade mig när han stod i baren och sa att han ville bjuda på en drink. Snälla människor det finns ;-) Klockan 5 var det hemgång och jag följde fulle Richard hem. Och nu idag e jag sjukt bakis. Det va kanske inte så mycket fulle Richard utan även fulle Anna? Det känns så idag i alla fall. Fast jag kom ju ihåg mer än vad han gjorde när vi pratades vid imorse.. Eller nej inte imorse, runt 13-tiden. Öh.. Nu e det dags för vila (igen) PUSS

Ibland rullar livet på så himla bra!

Ja, det gör det verkligen. Det är så härligt när allt bara klickar. Inga bekymmer, man tar bara dagen som den kommer. Lagt gamla känslor på hyllan och välkomnar förhoppningsvis nya inom en snar framtid.

Har börjat umgås mycket med Anna på jobb. Så himla härlig tjej. Förstår inte varför jag inte umgåtts med henne mer innan. Genom Anna träffade jag underbara Emmie. Nä, det känns så bra just nu. Inga bekymmer med män som man tänker på i tid och otid utan man kan ägna tankarna åt sig själv och sina vänner, gamla som nya.

Nu väntar en dag på stan med mammi.

Annas VILL HA - lista
Klocka
Parfym - Burberry weekend
Digitalkamera
Spinningskor
Jympaskor
Väska
Jeans

Ser det ut att bli en billig sommar eller???? Phuuuuuuuu


Jag måste ha hittat världens bästa hemsida!!!

Haha.. Så sjuuuukt kul jag haft hela förmiddagen och eftermiddagen. Läste blondinbellas blogg igår och hon tipsade om taaz.se. Det är en sida där man kan göra en total makeover på sig själv.Man kan göra allt från att sminka sig till att byta frisyr, bleka tänderna, göra större läppar, byta ögonfärg. You name it! Sjuuukt kul. Jag testade det naturligtvis och här är några exempel på före och efter bilder. Tog bilderna i morse när jag nästan precis vaknat så vidare snygg e man inte. Men tänk så mycket smink kan göra. Heeeeelt sjukt! Hoppas ni inte blir skrämda av mitt nyvakna face :-p
Före  Efter  Med smink, ny frisyr och ny ögonfärg


Före  Efter  Här e det bara sminket som kommit till


Jag gillar den röda makeupen på mig! Prooova! Jag har provat på alla sorters människor som jag har foto på i min bekantskapskrets. Ojojoj vad jag skrattat. Hahah.. Prova och skicka era foton till mig. Puss o kram

Jag måste vara världsmästare!

Jag måste vara världsbäst på att skicka fel sms till fel person. Såg i utkorgon innan idag att jag i tisdagskväll skickat ett sms till en killkompis som egentligen var menat till Sara. Haha.. Jag undra varför hon inte svara! Nu vet ja. Måste ha tryckt en gång för lite på knappen då det bara bläddrade fram till bokstaven R istället för S. Och i all hast skickade jag iväg det. Jag hade ju inte tid att kolla så det kom till rätt person neeej då.. Snabbt ska det gå! Nu va det ju inget speciellt som stod i smset men han måste trott jag va sjuk i huvudet. Fast det det vet han nog i och för sig redan att jag är ibland. Det är farligt det där. Ibland kan det gå riktigt åt helvete... Har läst en massa historier om det i cosmo, att man skickat ett sms till chefen som var menat pojkvännen osv.. Någonting sådant har då (tack o lov) inte hänt mig. Det "värsta" som hänt mig var när jag precis träffat mitt ex. Eller precis o precis, vi hade väl varit tillsammans några månader, men jag skickade i alla fall fel sms till honom. Han gjorde lumpen och var extreeeemt svartsjuk. Skulle gå på bio med mina två killkompisar och smsade den ena (trodde jag då) om vilken tid vi skulle mötas. Men jag skickade det fel! Liv i luckan blev det kan ni tro. Varningstecken redan där kanske.. Jag har fortfarande inte lärt mig att smsa rätt men jag har lärt mig att inte bli tillsammans med svartsjuka män! Allt har något gott med sig. =)

Byta blogg?

Hmm... Idag har blivit en riktig funderar dag. Mycket som händer och det är många tankar som snurrar runt i huvudet. Och själva grundtanken med en blogg är väl att man ska kunna skriva av sig om allt man känner och tänker? Det kan jag inte göra här. Vet att det är människor som läser som jag inte vill ska läsa. Funderar på att lägga ner bloggen och skaffa en annan där jag kan skriva av mig om allt jag känner och tänker. När jag skaffade bloggen var jag ju så hiiiimla smart och la ut sidans adress på facebook. Hur smart får man va? Det ångrar jag ju big time nu. Jaja.. We´ll see..

Vilken film, vilken film, vilken film!!!

Oooo Gud! Nu är jag kär igen. I sex and the city filmen denna gången. Det va den bästa film jag sett på länge. Jag grät, skrattade, stor böla, grät lite till och asflabbade om vartannat. Så mycket känslor. Man kände igen sig i så många av de olika situationerna. Alltför många tyvärr.. Kläderna, skorna, sminket, känslorna,männen, barnen, miljöerna, sa jag männen??  Helt underbar rollfigurer och såååå mycket humor. Vill se den igen, och igen och igen.. I just loved it! Och sen är jag absolut kärast i Smith igen. Hade glömt hur HEEEEEET han va. Amen shit kvinnor! Tänk att man får lov att vara så het.
   Den absolut hetaste mannen ever! Brad pitt, släng dig i väggen!
GÅ OCH SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Det var jag och 5 tjejer till. Anna från jobb och hennes syster som jag täffat några gånger innan. Sen var det tre andra trevliga tjejer som jag aldrig träffat innan. Vi klickade alla ganska rejält och bestämde oss för en middagsträff snart igen. Innan filmen var vi alltså och käkade på gränden. Fantastiskt god mat. Drack vin till det och snackade på om våra förväntningar på filmen. Väldigt trevligt. När middagen var uppäten och vinglasen tomma begav vi oss till Royal där den fantastiska filmen skulle visas. Väl där kändes det som kvinnorna invaderat staden. Nästan inte en man i sikte. Lång kö till tjejtoan som vanligt men inte en själ i kö till killtoan. Detta tillfälle tog vi naturligtvis nytta av och 6 vinlulliga tjejer rusade in på killtoan. Väl där inne luktade det ju inte hallon precis (Helt ärligt killar, vad gör ni där inne? Markerar ni era revir på golv, väggar!?)  och dessutom fattades det en dörr till en av toaletterna. Så jag ställde mig i vakt till "huvuddörren" och Malin och Anna agerade dörr medan Emmie kissade. Helt plötsligt försökte någon öppna dörren och jag stack ut mitt huvud. Där ute stod en väldigt förvånad kille och jag vräkte ut mig någon i stil som "nähä du.. här är vi bara tjejer här inne" och han svarade snällt "jahaa.. men då tar jag nästa". Haha.. Vilken nästa? Jag tror att han sprang ut till toaletterna på gustav adolfs torg.. Stackars lilla..

Men som sagt... En väldigt bra film som absolut måste ses.. Snarast!!!


RSS 2.0