Älskade mamma!

Det är fortfarande morsdag och jag blev så himla inspirerad och rörd av Sophies inlägg till sin mamma. Precis så känner jag. Mamma, du är min absoluta klippa och min stötte pelare i alla lägen. Det finns ingen i hela världen som känner mig som du gör och jag älskar dig så otroligt mycket. Du är bäst. Vad skulle jag gjort utan dig? ÄLSKAR DIG!

EN MOR
(av Siv Andersson)
.
En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.
.
Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.
.
Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.
.
I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma.

Examensparty - BILDER-

SPEX framför speglen hemma


Examens bruden


Söta Johanna och Jag


Frida och Lavve


Älskade Sara och Jag


Söt-Lisan


Johanna SPEXAR med fridas glamour badmössa


PUSS älskling!


Bara jag igen..


Nardi och Göran


Digge was there

Danne och Lavve partyposar


Jag verkade vilja fotas med alla


Peter, Hanna och Diego


Det var så nära hångel jag kom den kvällen


Peter  gillar att grimasera. Lisan blev dock bra


Jag gillar OCKSÅ att grimasera. Försöker mig på en porr-pose


 ...och slutligen den obligatoriska "alla klämmer ihop sig så får vi se hur många vi får plats"- gruppbilden

Det är det lilla man tål

Tjohoo!


Solen skiner och jag mår super. Var på examensfest hos Frida igår. Skit kul. Men man märker ju av att man är förkyld om man säger så =) Haha.. Till middagen fick jag sitta med en stor papperstuss i näsan för att jag snöt mig så hårt att jag fick näsblod. Sen somnade jag även gott i Fridas säng runt 23.30 tiden efter 4 glas vin. Tack och godnatt! Sara joinade även mig runt 1 - tiden =) Mys pys. Klockan 4.30 vaknade jag. Då var det bara jag, Frida och Göran kvar. Och nej, Göran är inte Fridas 45 åriga morbror utan en het kille som jag ångrar att jag inte satte tänderna i innan han fick flickvän. Men nu har han alltså det och då är det tassarna borta som gäller. Hmm.. Surt sa räven.

Men alltså 4 glas vin. FYRA!? Det brukar man ju klara lätt. Haha.. konstigt. Svårt att smälta det. Bilder kommer imorgon eller på måndag. Har överförings sladden i Kristianstad. Nu är det jobb som gäller. 14-20.30 ikdag och 7.30-15 imorgon. Ujujuj. Ångest!



Mysigt va? Jag tycker det är så himla sött atta Sara håller om mig! Haha.. Du är en riktig vän Sara. Du vet vad jag behöver. Han inte fått spoona på länge så det behövde jag. Tack för du ställer upp! ;-)
♥ Älskar dig ♥

Studentfest vs. Examensfest - En mognads fråga.

God morgon! Vilken dag. Ser ni? Och jag är ledig. Nice. Har dock inte tid att ligga och slappa i solen utan det är bibliotek, träffa Sara, besikting av pappas bil, träffa Sara igen och sedan slutligen till kvällens höjdpunkt. FRIDOOO!! Hon tar examen idag. Har gått så sjuuukt och jag blir rädd av att bara tänka på det. Shit vad fort vi åldras. Men vad bra då att Frida utbildat sig till hudteraput och kan ta han om våra rynkor när de väl kommer ;-) YONG FOREVER!!! Muhahahahha.. Men stör mig fortfarande på att hon började ett år senare än mig och är klar ett halvår tidigare. Wrrrah! =) Samma med Andreas som hann börja på lärarutbildningen med oss, tog paus efter en månad då han fick reda på att han kunde tillgodoräkna sig Au1, började läsa en termin engelska för att sedan komma in på polishögskolan i Umeå. Så nästa lördag är det även då examensfest. Då för Andy Pandy som jag inte träffat på sjukt länge. Ska bli så kul! Nu när man har kommit upp i åldern lite är det inte längre student fester man går på. de har transformerats till examensfester. Phuu.. Vad tiden går fort.

Hår ..........igen..

Jaja, jag vet att jag är tjatig. Men det är faktiskt så att dagen för frisör besöket börjar närma sig med stormsteg. Klockan 11 på tisdag. Men till de flestas "besvikelse" (för ni bryr ju er så otroooooligt mycket om mitt hår ;-) ) så blir det ingen page klippning. Jag kom på att jag vill ju ha långt hår till BRÖLLOPPET! Så det är klart att jag inte kan klippa av det nu! Wreeh. När jag kom på det fick jag nästan panik. Tur att inte saxen hann att vara där först. Phuuu.. För på 4 månader kan jag lova er att det INTE växer ut =)  Men allt det slitna ska bort så det kommer ändå att bli en markant skillnad. Axel långt kanske. Men efter Las Vegas så får vi se om det fortfarande är aktuellt med kort kort . Klart slut om mitt hår nu...

Da bag in da box kvällen

Som sagt så blev det lite bag in box vin igår. Och då kan man ju inte utan att spela den nya favvis låten "The bag in da box". Mia och jag släppte loss på "dansgolvet" och Sophie släppte loss på digitalkameran. Tack hjärtat! ;-) Otrolig inlevelse, otroliga miner och otrolig dans!





Mmmmm... Så så kan det se ut! En helt vanlig onsdagskväll.
Vaaaaaaaaaaar e boxen, däääääääär e boxen!

Goood mooorning!

God morgon, god morgon! Solen skiner här i Kristianstad och trots bara några få timmars sömn känns livet okej ;-) Förväntade mig INTE en blå himmel när jag rullade upp gardinerna då det bara några timmar innan haglat/regnat spik regn på balkongräcket. Nu är det i alla fall snart dags för skola. Natur/teknik sista lektionen nu på förmiddagen och planetarievisning i eftermiddag. Har höga förväntningar på den här planetarievisningen då våra lärare talat mycket gott om denna. Det återstår att se. Ha en bra dag!

Humöret blir vad man gör det till

Jaha hörre ni gott folk. Klockan är sent och jag är pigg som en lärka. Har just blivit lämnad ensam här i lägenheten av två underbara "kristianstad-vänninor". De är guld värda båda två. Galet kul har vi haft. Jag och Mia dukade fram med ost, cider, vin, melon, hallonpaj och jordgubbar =). Sophie kom sedan över för lite skit snack och tog även hon lita av varje för att vardags lyxa med. Men vilken hel omvändning med humöret! Men det är klart, när man legat hemma i nästan 3 hela dagar och grubblat på sitt liv och vad man ska göra med det, det är klart att man får panik och överanalyserar av TRISTESS. Men inte idag inte! Jag har minsann varit i stan och shoppat, fikat, varit på friskis, varit och shoppat  igen och haft tjejkväll med tjejerna. Ingen tristess här inte. Hittade världens fynd på H&M. En korsett jag velat ha jätte länge men så har jag tyckt den var för dyr. Men nu när jag spontan tittade in där på andra shoppingrundan för dagen såg jag den. Nu var det tag 2 betala för en. Så korsetten kostade 198 och sen fick jag en BH på köpet för 149. Vilket klipp!  =)  Visste inte om jag vågade visa korsetten på, men kom fram till att den inte gorde sig nåt vidare på galjen och att den dessutom var ganska så oskyldig och ni tål väl liiiiiite naket? ;-)



Och så shoppade jag en helt vanlig strand klänning och en party top


Lite fler bilder från kvällen kommer imorgon. Mia och jag dansar till The Bag In Da Box. Missa inte! ;-) Hahaha.. Humor.

Det här med att blogga, en tankeställare


Tja ni. Ibland undrar jag vad jag håller på med när jag blottar mitt hjärta så här där egentligen hela världen har möjlighet att ta del av de känslor och den information jag väljer att skriva om. Ibland lättsamma och trevliga saker men ibland också betyligt mer allvarliga saker. Eller allvarliga och allvarliga. Allvarligt för mig betyder ju inte att det är allvarligt för dig. Mina små kärleksbekymmer och magkatarrs-känningar är kanske inget emot din sorg och dina smärtor. Men det är stort för mig, just då och vid det tillfället.

Men ibland känner man sig dum. Man läser andras bloggar, pratar med andra människor och får en aha-upplevelse som skakar rätt i huvudet igen och helt plötsligt är ju faktiskt mina bekymer väldigt, väldigt små. Så känner jag nu. Vill egentligen radera ut alla mina klago inlägg men o andra sidan så betydde de något vid det tillfälle när jag skrev de så varför ska jag göra det? De kan få finnas där som en påminnelse. En påminnelse om att man faktiskt mår skit ibland. Hur bra eller dåligt man än har det så har man faktiskt rätt att må skit. Ibland. Då och då. Inte för ofta!

Sjuk...igen

Fy fan. Jag är sjuk igen. Börjar bli lite orolig för mitt bräckliga immunförsvar faktiskt. Har varit riktigt förkyld nu 2 gånger den senaste månaden. Vet inte om det kan bero på att jag mått kasst i allmänhet pga P. Har inte ätit ordentligt och jag som brukar äta så mycket frukt har kanske bara ätit någon enstaka i veckan. Vanligtvis är det inget ovanligt att jag äter flera stycken om dagen. Vitaminbrist? Sen träningen har jag inte riktigt orkat ta tag i heller. Jag var förkyld för några veckor sedan och då vågade jag inte träna följande vecka. Sen gick bilen sönder och blev begränsad tack vara det. Så nu får jag väl erkänna med svansen mellan bena att jag inte tränat på 2 veckor! :-s . 3 med den här då jag helt omöjligt kommer kunna infinna mig på friskis med den här förkylningen. Allt känns lite tufft nu faktiskt. Saknar nåt så fruktansvärt mycket. Denna underbara, varma kropp som jag bara vill hålla om. En lång, lång kram dagdrömmer jag mig bort om. Usch vad ruttet. Sommarlovet som ligger en vecka bort kan jag inte riktigt glädjas över det heller. Samtidigt som det känns skönt att få flytta ner till Malmö igen i någon månad, känns det riktigt pissigt att vi ska va så nära varandra igen. Utan att kunna ses.......

Bag in da box

Haha.. Frida visade mig den här för några veckor sedan när vi skulle ut till båten. Så jäkla klockren. Haha.. Lyssna och njut "Vaaaaaaaaaaaar e boxen" "Dääääääääär e boxen"  Videon är inspelad i Malmö och jag tycker den e så himla cool.

Stekare!!!

How to loose a guy by just beeing me!

Haha.. Jag tror att jag dör. Jag berättade ju om Johan igår, han som jag var på promenad med. Johan träffade jag ute för ett tag sen och vi bytade nummer och msn. Vi har pratat lite då och då på msn och igår ringde han. Han ringde på eftermiddagen och frågade vad jag gjorde och allt blev väligt hastigt och lustigt bestämt men vi rusade ut mitt i ösregnet för att gå vår promenad. Allt gick väl okej. Jag kanske bredde på lite igår med att han var förtjusande trevlig men så kan jag göra när jag inte hunnit smälta alla intryck än. Faktum är att han var ganska så svår och prata med. Väldigt bestämd, han gillade att prata om sitt och sina intressen och han tycktes inte ha riktigt samma humor som mig. Men allt gick ändå hyffsat och när vi skildes åt så fick han en kram. Inget mer och inget mindre. Bara några minuter senare skickade han ett sms "Mysig kram. Synd att den tog slut så snabbt bara" Det är ju ett tecken på att han måste tyckt det gick någolunda bra i alla fall........

Och så nu idag. Haha.. Jag ringde honom efter jag slutat och sa mina planer för kvällen. Han sa okej, avslutade samtalet ganska så snabbt och kanske på ett lite snäsigt vis, men önskade mig ändå en trevlig kväll. Jag loggade in på msn och han skrev och frågade vad jag gjorde. Jag svarade inte direkt utan han hann att "msn vibba" mig. Jag svarade att jag vilade och han frågade då om jag ville komma och vila hos honom. Mmm just det. Vila var det. Haha.. Tror han att jag e dum eller?! Jag kör ju ändå till Lund för att vila. Och joo, han kommer också ifrån Lund. Typiskt. Men i alla fall.. Jag skrev att det inte var aktuellt, han svarade "ok". Grejen är att jag HATAR när folk skriver "ok" på msn. Det är så himla svårtolkbart och kan låta både nonchalant och surt. För att försäkra mig om att han inte var sur skickade jag till honom efter en stund och frågade honom vad han gjorde. Han skrev ""Vilar"  Jag gick ut i köket för att hämta lite vatten. Efter ett tag kom "Vill du joina mig ;-) " Sen en vibb efter det och sen ett "?". När jag kom tillbaka skrev jag igen att det inte var aktuellt. Då skrev han och undrade varför jag inte svarar och lade till i ett senare msn meddelande "Me dont like that". Nähä, tänkte jag. Men snäll som jag är, kan ju inte börja att visa attityd redan  ;-) skrev jag att jag var och hämtade ett glas vatten.. Inget svar... Nähä tänkte jag.. För att  få kontakt tänkte jag Aja jag skojar till det lite och fortsatte.. "I brunnen på gården" " Mina föräldrar har ingen kran" "och så har de utedass" Haha.. Det va kanske inte speciellt kul men vet ni vad han skickade? " Ha det så bra! Hej!" Och så loggade han ut.. Haha.. Jag tror inte jag kommer att få höra något från honom igen. Hur kommer det sig att jag bara träffar miffon. Det här är ju sanslöst. Hahahahhahahahahahah. Jag döööööööööööööööööör. Jag är menad åt singellivet. Jag får väl acceptera det helt enkelt. Måste bara hitta någon att utöva mina sexuella lustar på, för att leva i celibat DET gör jag verkligen inte. VÄGRAR!!!  

Suprise Anna, du ska jobba imorgon!

Gokväll.

Dagen blev bara bättre och bättre kan jag meddela. Jag tog ett långt bad och rakade ben mm och skrubbade med peeling. Tvättade håret, klippte tånaglar, smorde in mig med luktegott och mådde efter det som en nyutslagen nyponros!

Jag var faktiskt iväg med Johan på en trevlig promenad i pildammarna och på Bo01. Han gjorde humöret mycket bättre och vi hade en väldigt trevlig stund.

Hem igen och spontantittade i min kalander. Jobba 7-15 imorgon. Det hade jag TOTALT glömt bort. Meeen. Dagen som va så bra nu. Skit också. Så imorgon vet ni vart ni hittar mig. På Malmborgs Limhamn mellan 7-15- LOVELY!

Vad ska man göra idag då?

OBS! Läs inte detta om ni är på bra humör idag. Finns risk för att jag omvandlar er =)

Uttråkad. För jäkligt. Att man inte kan ta tillvara på sin lediga dag på ett bra och effektivt sätt. Men när jag vaknade imorse och tittade ut på vädret bestämde jag mig för att hoppa ner under täcket en stund till. KASST väder och jag som är en sådan otrolig vädermänniska fick inte lust med någonting. Lovade Sara lite halvt att åka till MQ och prova en tärnklänning hon hittat där. Men om man ska till stan menas det att man måste göra någolunda vid sig. I alla fall ta en dusch. Tvätta håret pallar jag nog inte utan det får åka upp i en tofs. I bästa fall orkar jag kanske böja ögonfransarna i sminkväg. Örh vilket humör jag var på då. KAN också bero på att jag drömde en massa i natt. Jäkla drömmar. De kan göra så mycket skit för en och ens hjärta.

Nä men jaha.. Vad blev bestämt nu då? Ska kanske sticka till friskis och träna lite. BORDE verkligen göra det. Hade helst velat gå på något spinningpass men då jag har spinningskorna i Kristianstad är inte det heller kul. Haha.. Nej men Gud vad negativ jag är. Får börja med en dusch helt enkelt. Det brukar hjälpa. See ya!

Min korta karriär som reseledare

Jodå så att. Så är det. Jag har minsann varit reseledare på Gran Kanaria. Flygplats guide blev min plats och vi hade huvudansvaret för att ta emot de glada och ibland oj så otroligt packade resenärerna. För er som varit på charter semester var det alltså jag som stod och höll i Ving skylden när ni förvirrat yrade runt och skulle leta upp rätt buss och som sedan följde med er i bussen, pratade gott om Gran Kanaria,informerade er om våra fantastiska utflykter samt lämnade av er vid era hotell. Sedan fick jag även äran att köra utflykter till Manolos Kamelsafari och shoppingcentrat Atlantico.

En säsong pallade jag trycket. Alldeles för slitsamt för den USLA lön man fick. Slavjobb! Sena nätter, tidiga morgnar, ingen betald övertid om flygen var försenade. Mardrömsnatten blev när vi skulle ta emot flyget från Kristandsand, Norge som beräknades landa klockan 22. Men INTE! Det var försenat med en sådär 3 timmar och den nya ankomsttiden blev klockan 01.00. Innan gästerna lastats av flyget, ¨årr sina väskor, hittat rätt buss och sedan lastats på bussen var klockan 02.30. Naturligtvis fick jag den längsta transfern då vi skulle ända in till Puerto Rico och lämna gäster. Innan jag var hemma i min säng var klockan 04.30. Det hade kunnat vara okej om det inte var så att man skulle upp och jobba igen klockan 07.00. Klockan 7 skulle transfer bussen hämta mig hemma hos mig och sen skulle vi köra till första hotellet och hämta upp de gäster som skulle hem. Även de från Norge har jag för mig. Eller om det var en Malmö buss. Neej. Inte klockan 7 på morgonen. Inga Malmö bussar som åkte hem med ett så tidigt flyg.  Hmm... Jaja.. Mindre viktigt :) Men tror ni att jag var trött eller? Jobbade till klockan 14 den dagen.

Ibland kunde man jobba två gånger om dagen. Om jag hade morgonpasset från klockan 5 till 14 hade man ibland kvällen med från klockan 17-22. Slitsamt. Och som sagt, blev ett flyg försenat på kvällen eller på dagen för den delen, fick man ingen övertids ersättning..

Men allt var inte pest och pina. Det var ju himla kul med. Fantastiska människor, gratis sprit i barerna, skönt klimat, fest, sol och bad på de lediga dagarna. Men bäst av allt måste nästan varit utbildningen på Mallorca på nästan 3 månader. Man glömmer ibland hur tufft det verkligen var och drömmer sig bort om en säsong till eller två.











Mmm.. Så kunde det bland annat se ut om dagarna på Mallis. Haha.. Helt galet!

Nä men hörre ni!

Nä men hörre ni! Såg ett foto Mia taggat mig på facebook. Det är från i tisdags när vi hade skogs exkursion och SER ni hur för jäkligt mitt hår ser ut. Fast jag tvättat det kvällen innan ser det dött, tråkigt, skitigt, tunt och framförallt slitet ut. Jag bara MÅSTE göra nåt med det. Snälla stötta mig på page klippningen! Är det för att ni inte tror att jag passar i det eller för att ni tror att jag kommer ångra mig då jag klippt av mig allting. Men ni, allt klär en skönhet. Var det inte så??? ;-)


En helt vanlig tisdag


Ut i skogen ska vi gå!

För att bara kommentera lite snabbt era kommentarer på att klippa av mitt hår så vill jag bara säga att jag har bestämt mig nu. Det blir kort. Himla fräscht.

Hemkommen från skogen nu i alla fall. Förmiddagen var väldigt trevlig då vi hittade på en massa skoj och skapande som att göra våra egna fågelbo, insekter, dikter mm mm. Vi fick även tilldelad vars en lek att ha ansvar för och leda de andra igenom. Efter lunch blev det tråkigare då det var mycket teoretiskt och prat om Linné och kulturarv. Vi tittade på våra kära blommor med växtfamiljer och samlade även på oss olika sorters mossa. Visste ni att det finns HUR många olika sorts mossor som  helst! På 5 minuter hittade vi 7 olika sorter och då var det visst ett torftigt område. Intressant va? ;-)

Nu är man ganska så slut. Blir förmodligen grillning med Mia, Sebastian och John ikväll. Förmodligen säger jag då jag och Mia bestämde att vi skulle höras senare och att jag inte riktigt vet om det är fler som ska vara med.

Lite bilder från dagen kommer här:

Sådääääär motiverad inför skogspromenaden



Gräshoppa och spindel


Myra och trollslända


Fågelbo



Promenix!



På vägen hittade vi något spännande kan ni tro!............ En TALGOXE!!!! (En fågel för er som inte vet ;-) )





Vi hade i alla fall tur med vädret

Dagen för exkursionen är kommen och jag är rövtrött. Usch vad jag inte känner för det här. Men det är bara att bita i det sura äpplet för det här är obligatoriskt och annars blir det rest. Får se det från den positiva sidan. Det är KANON väder och kanske tillfälle för lite solning på eftermiddagen och vädret håller i sig. Men vi hörs sen. Pöss pöss

Titta, titta, titta!

Nu jäklar är jag på G med mina inlägg. Men jag måste bara visa min tatuering jag ska göra i Las Vegas!!! Längs ryggraden och så vill jag egentligen ha mitt älskade ordspråk "Of all forms of caution, caution in love is perhaps the most fatal to true happiness" i sandskrit. Men då det förmodligen kommer gå ända ner till fotsulan för det är så långt så får jag väl tänka ut något annat.


Ny frisyr!

VET ni vad! Nu har jag bestämt mig! Tror jag :-) Haha.. Håret har ju alltid varit ett känsligt ämne men nu åker det fan av. Den 2 juni är det dags för sommar besöket hos frisören och då har jag till 98% bestämt mig att håret åker av. Blond page är det som gäller. Liiite lite blondare och page frisyr a la Reese Witherspoon. Till och med en liiiten bit kortare. Jajemen. Så jääääkla hett. Vad tror ni??? Ska jag, ska ag, SKA JAG? Sara, du som är så känslig med ditt hår, vågar jag?



//Hår-mesen

Helvetesmåndagen kom ...

Helvetesmåndagen kom och helvetesmåndagen gick. Nu är det bara måndag kvar. Trött och utmattad av dagen slog jag mig precis ner framför datorn. Inte motiverad till att skriva för fem öre men ett litet inlägg får man väl slänga iväg. Kan berätta att fågel tentan eller vad man ska kalla den gick bra. Alla rätt på pippiarna och deras sköna (!???) sång. Blommorna och deras växt familjer, litteratur seminariet med allemansrätten och utomhusdidaktik  gick också det bra. Jag är med andra ord nöjd med dagen. Imorgon ska vi på exkursion i skogen från 8.30 till 16. Jag hoppas och ber på bra väder!! SÅ drygt annars. Fast jag ska inte klaga. Sophie var ute i 3 dagar (2 nätter) och vandrade och paddlade i skitväder så en heldag ska jag nog kunna klara av =). Jag funderar förresten starkt på att läsa ett halvår till. Efter examensarbetet nu till vintern vill jag rortsätta och läsa 30 poäng idrott med. Antingen den rena idrotts specialiseringen eller den som Sophie läser en kurs som heter något i stil med fysisk aktivitet, utevistelse och hälsofostran. Nu när det är så osäkert med jobb och så är det nog inte helt fel att läsa en termin till. Men vi får se.

Phuu måndag ja.. Några timmar kvar på den första dagen i veckan. Nu ska jag bara hämta min bil, köra och handla, fixa pastasalladen till imorgon, packa inför skogexkursionen och köra en runda med dammsugaren sen är min dag komplett. Blir nog ett pass på friskis med. Tränade inte på hela förra veckan då jag var förkyld. Men vi får se hur det blir med bilden först.. Haj så länge.

Missa förresten inta ballar av stål ikväll klockan 21.55. "E jobbig jävel" kör med lövblåsaren. Hahaha... Den e så jäääävla braaa!! Hahahahahahha...

Imorgon mina damer och herrar!

Måndag den 18 Maj. The day from HELL. Tenta på fåglar, fågelläten, blommor och växtfamiljer på morgonen. Litteraturseminarium med allemansrätt och utomhusdidaktik på eftermiddagen. Har precis varit och tagit av mig smink och borstat tänder och ska strax bädda ner mig och läsa på det sista om den strävbladiga växtfamiljen där bland annat skogs förgätmigej ingår. Phuuu vad jag kan ;-) Så sov gott mina kära! Förlåt att jag inte svarat på dina sms idag Sara. Va lite nere innan och orkade verkligen inte. Men nu e det bättre och I LOVE YOOOOU!!!  Wish me luck tomorrow!



GOOONAAATT!!!!!!!!!

En väldigt lyckad kväll!

Söndag förmiddag och jag har mycket att lära idag. Är fortfarande inte helt 100 på fåglarna och blommorna och deras växtfamiljer har jag inte börjar på än. Men det är jobbigt att börja på det nu. Nu vill jag först smälta den otroligt trevliga festen jag var på igår. Min morbror fyllde ju som sagt 40 och det bjöd på öppet hus. Vi drog dit vid 17 jag, mams och paps och klockan 4 satte jag nycklarna i hemmets port igen. Så SÅ trevligt var det =) Jag minglade runder och var någon sorts barnpassare till de otroligt söta barnen i alla åldrar. Tvillingarna Alva och Leo på 10 månader, deras systrar Maja och Tilda. Love, Rufus, Daisy, Filip, Oscar och lilla Asta på 6 månader. Jag bar runder, lekte med, läste för, blev läst för, passade i trappan, fixade korv till, busade med och nattade. Jag hade fullt upp om man säger så =) Men väldigt väldigt trevligt och jag känner verkligen hur den biologiska klockan tickar. Oj vilken grym mamma jag hade blivit. Helt fantastiskt! När barnen gått hem / somnat tog partajet vid och mammarna och papporna släppte loss. Vi grillade, drack vin och jag shotade tequila med grabbarna. Mycket lyckat. Nu är det söndag och det är dags att åka hem till Kstad igen. Det blir med tåg och det förhoppningsvis för sista gången. De ringde i torsdags om att bilen var klar och jag ska hämta den imorgon. Får flirta in mig hos min otrooooligt heeeeta, snygga, fina, söta, snälla, trevliga, roliga, underbara granne om hon kanske möjligtvis har lust att köra mig dit imorgon eftermiddag. Vill hon det mån tro??? ;-) Loooooove yoooooou!!!! =)

Möllan med mera

Jaha kära ni. Det var ju ingen hit. Blev så glad igår när jag läste i sydsvenskan att det skulle bli fint väder. Det lovade SMHI och Tv4 vädret med. Meeeeen. Ja, vi ser ju hur det blev. Anledningen till min väder obsession är att jag ska på 40 års galaj idag. Min morbror som har öppet hus och det är väl egentligen meningen att vi ska vara ute i deras trädgård och mingla och dricka vin. Även grillning står på schemat så det hade ju varit en fördel om man kunnat vara ute. Aja.. Vi får se. Det kanske klarnar upp.

Igår var jag på Möllan och drack öl med tjejerna. Det var jag, Frida, Sara och Johanna. Vi slog på stort och ölen beställdes regelbundet in. Vi avslutade även med vars en drink. Sara tog en sex on the beach, jag en jordgubbs grädd grej och Johanna en Mojito. Oooo vad jag fick mersmak på Mojito då. Måste sticka till Ica och handla en sån mix som jag och mamma kan förfesta på innan det är dags för fest ikväll. Kanske pappa med. Vi får se om det räcker =)

Efter partajet, vi ska vara där redan vid 17, så ska jag till Sara och Diego. De har någon schlager fest och alla i "gänget" är där. Okej inte alla men nästan. Får se om det är någon som är sugen på att dra vidare ut sen. Frida verkade ganska så sugen igår om jag inte helt misstolkade henne? Lisan är kanske också på? Well see, well see.. No stress =)

Igår hörda A av sig igen i alla fall. Det var meningen att han skulle titta förbi möllan men ångrade sig sedan och bjöd upp oss till hans kompis där de satt och festade. Men vi hade så trevligt att vi trivdes bra där vi var. Han verkar va lite skum.. Hmm.. Kan inte riktigt sätta fingret på det men det e nåt. Aja.. Jag tar det som det kommer och förmodligen kommer det aldrig komma nåt =)

Nu hoppar jag friskt bland dagarna känner jag men när jag ändå är inne på gårdagen så kan jag betätta att söta Petra och söta Elin också kom och joinade oss igår. Lite senare då Petra också jobbar på Ica där vi har den otrooooliga lyxen att få jobba till 22.15. Det gjorde jag i torsdags och det är så underbart. Meeen, tro det eller ej, vi tjänar bra i alla fall! Löneförhöjning nu i April/Maj ju. Niiice.

Tadaaam!


Gråsugge saga =)

Läs gärna min gråsugge saga. Jag har skrivit den själv! :-)  OBS! Det är inte gråsuggan på bilden som skrivit brevet ;-)


Heeej! Mitt namn är Zigge Sugga, gråsugga då alltså! Den senaste månaden har mitt liv inte alls varit sig likt vad det brukar vara, och en massa konstigheter har hänt mig och mina kompisar. Vänta lite ska jag berätta!

Det var den 17 april 2009 och jag flyttade in i min nya lya. Allt blev lite hastigt bestämt och jag hade endast möjlighet att ta med mig det allra viktigaste, det vill säga mitt älskade löv att smaska på och den fuktade papperstussen för att inte torka ut, i flyttlasset. Vädret var soligt, vilket jag i och för sig tyckte var lite si sådär då jag bäst gillar mörkare miljöer men plats i skuggan under de många löven var där gått om så det var inte så farligt.


Anna, min hyresvärd, hon var mig minsann en stirrig tjej. Stirrig, högljudd och vi ska inte prata om väldigt svår att lära känna! När jag och de 10 andra hyresgästerna i vårt gamla hus hoppade in i flyttbilen som skulle ta oss till vårt nya hus, höll hon ett väldans liv. Hon skrek och hade sig. Hon pratade något om att när vi var en var det okej, men när vi var fler fick hon rysningar i hela kroppen. Tänk om hon tyckte vi var för många som skulle flytta in? Tänk så hade hon inte plats i sitt hus? De närmsta dagarna som följde var hon lika dan. Varje dag då det exempelvis skulle trappstädas, levereras mat eller bytas lakan var hon riktigt otrevlig. Hon sa knappt hej utan det var ett kvickt in och fixa det hon skulle för att sedan snabbt ut igen. Och med en massa skrik till det givetvis! Men hör och häpna. Med tiden blev hon trevligare. Hennes besök kom allt oftare och om inte jag nu har helt fel för mig, så tror jag faktiskt att hon började gilla oss.


En dag, det påminde faktiskt om den dagen då jag flyttade in, fick jag exakt samma migrän anfall som jag hade då. Uuuj, vad ljust det blev. Det gillade jag inte alls! Jag sökte skydd under det nyinköpta stora lövet för att inte gå hädan. Usch och fy för ljus! Jag trivs bäst i mörker jag. Men jag tar det osäkra före det osäkra. Marsh iväg till doktorn!


Dagen för hälsokontrollen kom nalkandes och jag får erkänna att nervositeten var påträngande. Tänk om jag var sjuk på riktigt? Undersökningen inleddes och det var inget som helst fel på mig. Jag var frisk som en nötkärna. 14 ben, 7 på var sida, gälarna både sitter som de ska, det vill säga på ett av mina 7 ben par och fungerar som de ska. Mitt bajs undersöktes och visst är det mull som kommer ut. Skalet mitt är till råga på allt precis så hårt och flexibelt som det ska va. Kanon!


När jag sover så sover jag hårt, hårt! Anna blir då ibland orolig och försöker skaka liv i mig. Det tar ett tag innan jag vaknar och sadisten har försökt väcka mig både med vatten och genom att peta på mig. Då vaknar jag men då jag är väldigt morgontrött rör jag mig försiktigt. Antar att hon inte menar något illa med sina metoder utan hon är nog bara orolig för mig.


Jag försöker verkligen lära känna min hyresvärd och lära mig så mycket som möjligt om vad hon gillar, inte gillar och vad hon är för en. Hon verkar vilja göra detsamma med mig. Jag har sett henne vid ett flertal tillfällen vid böcker där det står skrivet om mina förfäder. Det verkar stå mycket bra i de här böckerna bland annat att vi gråsuggor är kräftdjur och nedbrytare. Ju mer Anna läser desto mer förståelse verkar hon få för mig och hur jag vill ha det för att jag ska mår bra.


Men EN dag ska ni veta! Då verkade Anna fått det här med mina förfäder om bakfoten. Förstår inte vad det var som fick Anna att göra som hon gjorde. Vet ni vad hon gjorde? Hon rövade bort mig från mitt underbart trygga hem och stoppade ner mig i något jag tror var en vattenpöl! Jag var inte alls intresserad av att bada och tyckte inte alls att det var roligt. Jag trodde ett tag att min sista stund var kommen men då fiskade kärringen upp mig med en sked igen. Fast jag ville bita henne gjorde jag inte det. Men du, en hemlis som du inte får säga till någon! Jag kan faktiskt inte bitas! Hmmf! Efter det tog det flera dagar innan jag ville prata med henne igen!


Men trots denna dramatiska händelse, man säger ju att tiden läker alla sår, så trivs jag så bra i mitt nya hem! Ibland regnar det duggregn. Det håller miljön fuktig, precis som jag gillar det. Möblemanget är även det bra. Jag gillar bäst att mysa i och under saker så som barkbitar, papperstussar och löv. Ibland leker jag och mina kompisar kurragömma med Anna och gömmer oss riktigt ordentligt. Jag brukar gömma mig i papperstussen. Hon blir då alldeles orolig över var vi tagit vägen och ger sig inte förrän hon hittat oss. Jag är BÄST på att skrämma henne när jag i ilfart tittar fram och säger BU! Då skriker hon kan ni tro. Haha, vad skojigt!


Anna som hyresvärd får full poäng som värd och jag ska ringa hyresgästföreningen nästa vecka och rekommendera henne för framtida inneboenden. Detta trots att hon verkar ganska så trött på oss och faktiskt inte alls intresserad av att få nya hyresgäster. Men vi får se! Kanske i framtiden. På återseende!


//Zigge Sugga


Jag drunknar *blubb blubb*

Hej mina kära!
Ni skulle bara veta hur det ser ut hemma hos mig!!!! Det är helt galet stökigt här alltså. Öppna böcker utslängda överallt, DISK, mat efter min matlagning på golvet, kläder i soffan, tvätt på golvet. Ja, jag kan fortsätta.. Ujujuj. Måste ta tag i det snart. Men först ska jag börja skriva lite på min odlingsrapport som vi ska redovisa på torsdag. USCH vad vi har fullt upp nu. Fick i mig en Zantac idag me när jag kom hem från praktiken. Det är fullt ös medvetslös. Tur jag ska vara hel-ledig i helgen så jag får några dagar att vila upp mig. Tyvärr blir det mycket allemansrätt, utomhusdidaktik, bomster och fågel plugg då vi ska ha ALLT på samma dag. Måndag is the shit alltså. Då har vi först på morgonen tenta på fåglar och fågel läten. Sen har vi på floran. Sen på eftermiddagen avslutar vi med en blandad kompott med litteraturseminarium med allemansrätt och utomhusdidaktik. UNDERBART. Man känner i alla fall att man lever. Men FÖRST, förberedning inför torsdagens redovisning om gråsuggor och odlingsförsök. Gråsuggorna har jag ju hemma och de verkar må bra. Flera i klassen som har lyckats ta kål på sina men mina lever! =) En del av gråsugge uppgiften var att skriva en saga om "mitt liv som gråsuga hos.... " Kanske delar med mig av den så ni kan få lära er lite om gråsuggor!!! =) INTERESTING! ;-)

"Vem i tjejgänget är du?"

Gjorde ett sånt där töntigt test på Facebook som hette "Vem i tjejgänget är du?".

Brukar inte göra de här otroligt meningslösa testerna á la "Vilken IKEA möbel är du?" men det här lät spännande och jag har ju inget bättre för mig (förutom de miljoner tentor och uppgifter som ligger framför mig) och det visade sig att det NOG stämde ganska så bra. Eller vad säger ni?

"Du vet vad du vill och tar dig fram på egen hand. Du har en stark personlighet och älskas för dina ärliga åsikter. Vännerna söker sig gärna till dig vid problem eftersom du alltid har en åsikt och en lösning. Du har en tendens att hitta killar "lite" för långt hemifrån allt från Nässjö till Holland. Kanske är det för att du gillar att vara för dig själv emellanåt. Din stilrena klädstil influeras av farmors gamla handväskor och smycken, men även ett o annat "Jesus raves"-linne kan finnas i garderoben."

Genus-fån!

Vi kan väl börja lite kort med hälsan. Det går. Det är jätte tufft, det ska jag inte sticka under stoeln med, men det går. Har tagit Sophies råd och förslag att man får ta sig 10 minuter om dagen då man verkligen tillåter sig själv att tänka, gråta (om man behöver) och sakna. Ställ klockan på 10 minuter och gör vad du vill under de här minutrarna. Bara du bearbetar det du känner. När den tiden är slut, sluta tänka, förträng, fokusera på det som är positivt och försök att må bra! Nu till det rubriken handlar om...

Det var inte annat än att jag och Mia kände oss som två stycken stora genus fån när vi i fredags skulle starta min super döda bil med startkablar. Jag hade pluggat på en timme innan på internet hur man skulle koppla, Mia förhörde sig med sin kära Sebastian om hur det skulle vara och pappa hade gett en noggrann beskrivning om hur man kopplade plus till plus och minus till minus. Jag kände mig redo och laddad till MAX och klockan 14.30 var det dags för min och Mias teknik dejt på parkeringen. Med självförtroendet på topp mötte jag Mia och hennes super söta toyota för att skaka liv i min lilla skrutthög. Självförtroendet fick sig ett abrupt fall då vi båda insåg att vi inte hade någon som helst aning om hur vi öppnade motorhuvena på någon av våra bilar. Det börjadre ju bra! =) ( Haha.. !!!!!) Men tacka vet jag instruktionsböcker! In och letade i hanskfacket båda två och till slut kom vi på hur vi skulle göra. Nu var det bara att koppla! Noga läste jag mina anteckningar jag gjort timmen innan. "PLUS = RÖÖÖÖD på miiiin bil FÖRST, SEDAN på MIAS". "MINUS dvs SVART först på MIAS bil på MINUS poolen och sedan på jordad pool eller övrig metall som karossen på min bil(VAAAA? Vad är jordad pool? VAD är övrig metall och vad är KAROSS!!!??  )  Men vi fick ihop det trots de kulturella språkkunskaperna. Start försök nr ett gick sådär.. Inget hände förutom lite svagt brum brum ljud från min. Mias bil spann på som aldrig förr. Start försök nr 2 var samma som ettan dvs ingen hit. Sen kom vaktmästare Bekim. Han undrade om vi ville ha hjälp och innan vi visste ordet av det plockade han till min och Mias förskräckta blick bort den svarta minus poolen från min bils "övriga metall" och satte på minus poolen på mitt batteri. Så stod det INTE på internet men det funkade i alla fall! Sen stod det även på det underbara www att man skulle plocka av kablarna i omvänd ordning dvs min svarta sladd först, sedan Mias, vidare Mias röda och sist min röda. Det gjorde INTE Bekim. Han slet hänsynslöst bort kablarna och jag och Mia förväntade oss snarast en explotion. Men det gick bra! Ingen smäll och inte ens lite gnistor fick vi vara med om. Vi klarade oss och bilen LEVDE! Bekim som var/är någon slags "vaktmästare allt i allo med intresse för bilar" varnade för att köra till Malmö som jag då tänkt göra. Batteriet var visst helt urladdat och jag hade inte kommit långt förrän bilen dött igen. Kul att stanna på motorvägen liksom. Så jag lämnade kära bilen hemma och tog tåget till Malmö. Fortsättning följer där i nästa inlägg... Hahah... Ojojoj.. Klump- Anna.

Nu är jag i alla fall bil expert! Jag har ringt till hur många olika verkstäder som helst och de ställer den ena frågan konstigare än den andra. Nu vet jag i alla fall att motorn är en 1.3 , att en generator har olika ampere och hur man kopplar en bil med startkablar. DET ni! Genus för fulla muggar. VEM BEHÖVER MÄN!?!!!??? Inte jag! Ttsssssssssssssssssssssss

Så otroligt tom

Då var det gjort... Och jag mår KASST! Fuck fuck fuck!!!! Fy fan vad jobbigt det är. Hade glömt att det verkligen kunde göra så här ont!!!!!!!!!!!! Att jag sedan fick tillbaka det värsta möjliga svaret ever gjorde inte saken bättre. Fan vad det känts lättare om han skitit i att svara. Men reko som han är svarade han: "Visste att antingen skulle denna dagen komma eller skulle jag känna att jag är redo för något mer, men gör tyvärr inte det just nu. Kommer säkert känna vid många tillfällen att jag låtit något underbart rinna mellan mina fingrar. Gillar dig också väldigt mycket . Hoppas du hittar det du vill ha. Du är en underbar människa som förtjänar att få mer. Hopas våra vägar möts igen. Ha den jätte bra. Puss och kram"
Nej men Gud vad jobbigt det är. Jääävlar vad ont det gör. Kan helt ärligt inte beskriva den huggande otroligt smärtsamma smärta i mage/hjärta. Nu är det på riktigt. Det slog mig inte förrän nu.



Shit

Tiden går fort! Before and after

Haha. Läste Johannas blogg och blev så inspirerad att göra det här inlägget och vara bara tvungen att knycka några gamla foton! Men jag gör om det till mitt eget :-) Tack Hanna! Nettorna bestående av Frida, mig själv, Sara, Johanna och Lisan. Har vi åldrats snyggt eller var det bättre förr??? ;-) Håll till godo!




















Strandsatt!

Jaha.. Här sitter jag som ett fjån klockan 8 på morgonen pigg som en lärka. Klockan ringde 6.30 och då var det annat än pigg som en lärka kan jag säga. Masade mig ur den varma sköna sängen (har så himla kallt i lägenheten!!!!!!!!!!!!!) och in i duschen. Där piggnar man ju alltid till och nästa säkra kort för uppvakning som stod på menyn var kaffe. Oj vad gott det blev idag då. På ett strålande humör lullade jag i lagom tid ner till bilen för att köra till mina älskade barn. Nervositeten låg lite och kröp i bakhuvudet då batterilampan lös igår när kört hem från träningen och stängde av bilen. Kollade lamporna och allt möjligt men ingenting verkade vara på. Ringde pappa och frågade vad han trodde att det kunde vara men han sa bara åt mig att kolla det jag redan kollat. Ingenting att göra tänkte jag och tog träningsväskan och gick upp i lägenheten. Ja, jag antar att ni redan listat ut vad som hände.... Jag har aldrig sett en så död bill som imorse. Det sa inte ens ett svaagt svaagt "brrrrrr" eller ens ett litet "klick". Den var död, sten död. Ringde till prakatiken och min handledare var på ett väldigt förstående och ödmjukt humör (Kanske har hon läst min  blogg!!!? ;-)   )  och sa att det var okej att jag stannade hemma och att jag kunde ta igen den här dagen på tisdag nästa vecka. Jag tackade så väldigt och fjäskade med att jag skulle skicka gårdagens planering + utvärdering och dagens planering med en gång. Det gillade hon. Så bäst att göra det nu.....

Vad ska jag göra nu då? Orh! Nu kan jag ju se fråga Olle på Vakna med The voice! Han kommer dit 8.30. Eohooo! Trodde jag skulle missa det ;-) Dagen räddad.

Hälsosam och frisk!

Här går veckan sin gilla gång och dagarna på praktiken springer all världens väg. Trivs väldigt bra med barnen och vissa av personalen (tråkigt nog inte de på min avdelning). Min handledare är en Gestaaaapo!! Wraah, vad hård hon är. Hon vill ha skriftlig planering på ALLT jag gör. Orkar snart inte göra mer då hon är framme och gnyr om en planering med de 3 didaktiska frågorna vad, hur och varför. VAD- ska eleverna lära, HUR ska du gå tillväga och VARFÖR ska du göra det (koppla till läroplanen). Blääh.. Det här kan man efter 6 terminer! Jag hade med all glädje satt mig ner innan och efter mina aktiviteter och förklarat vad jag vil att barnen ska lära, hur jag ska gå tillväga och varför jag ska göra det och diskuterat mål och syfte med henne men NEEEJ, skriftligt ska det va. Att hon sen hon klagade på min första planering jag gjorde och att hon inte tyckte att jag skrivit punkterna under rätt punkt gjorde inte saken bättre. INGEN har någonsin under mina 6 terminer på lärarutbildningen någonsin klagat innan så hon kan ta sin *** och stoppa upp den någonstans. Jag har INGEN aning om hur hon ska kunna bedöma mig. Jag är bara där en vecka och hon är där bara måndag och onsdag. Tisdag, torsdag och fredag skulle hon iväg på annat. Stabilt. Hmmm.. Så hon kan som sagt ta sin "noggranna ASS" och stoppa upp... Känns inte som om jag kommer få en rättvis bedömning men om hon skriver något som helt negativt i min utvärdering ska hon få med mig att göra.

Om ni undrar hur det är med P har jag INGEN aning. Vi har inte hörts sen i fredags. Idag känns allt väldigt okej. Har tänkt förvånansvärt lite på honom. Det jag nu mest tänker är om jag bara ska låta det rinna ut i sanden eller om jag ska skicka det där smset som ligger i utkorgen. För er som inte vet vad där står så står där lite om att (på ett mycket vänligt  och vänskapligt sätt) om att det som känns bäst för mig är att sluta träffa honom och att jag inte nöjer mig med att vara "bakisunderhållning". Osv osv... O ena sidan känns det lite halvtöntigt att skicka det så här lång tid efter det vi hörts för sista gången. Men o andra sidan vill jag verkligen att han ska veta vad jag känner och inte slippa undan så himla lätt. Och det känns mer som en riktigt avslut om jag avslutar det "på riktigt" istället för att låta det rinna ut i sanden. Vad tycker ni?

Men som sagt. Mycket bättre idag och det blir nog lite berg och dalbane de närmsta veckorna men det har jag ju varit med om förr så det kan jag ta. Aptiten har kommit tillbaka och idag lunch kände jag mig hungrig för första gången på 4 dagar. Så när jag kom hem från praktiken käkade jag det köttfärsen jag gjorde vid igår men helt omöjligt kunde få ner. Liiiiiiiiiiiiite synd då jag hoppats på samma viktnedgång på 10 kg som när Richard gjorde slut med mig ;-) Men men.. Nej men det e klart bättre att vara hälsosam och frisk!

VFU Måndag

Hemkommen från första VFU dagen. En lugn start då jag fick sluta redan klockan två. Jag hade rejäl ångest imorse då jag sovit riktigt dåligt i natt. Vänt och vridigt mig och vaknade klockan 4 av att jag kallsvettadet nåt så in i norden. Jag var tvungen att ta bort underlakanet då det var helt dyngsurt. Vaknade 6.25 det vill säga 5 minuter innan klockan ringde och kände att illamåendet från igår var borta och passade på att hoppa in i duschen och duscha bort nattens svett. När det var dags att äta frukost kände jag hur illamåendet kom igen. Inte alls sugen på någon mat. Konstigt då jag inte ätit något sen igår frukost på jobb. Men för sakens skull och för att jag skulle klara av hela dagen på praktiken tvingade jag i mig en lingongrova skiva.

Ångesten för praktik veckan  var större än någonsin när jag satte mig i bilen för att köra till Bromölla. I bilen kände jag mig mest tom och kunde inte fatta hur jag skulle överleva dagen. När jag öppnade dörren till förskolan var det att klistra på fejk-smilet och låtsa att humöret var toppen. Men på något sätt förändrade sig fejk-smilet till ett riktigt smile. Barnen gav mig någon sorts energi och det var så härligt att vara bland dem. Hela dagen har gått otroligt fort och vi har redan börjat med våra vatten experiment. Vi kom in på ärtor och ärtskidor då vi pratade om flyta / sjunka  och läste en saga om myror som bygde båtar av ärtskidor. Så imorgon fortsätter vi med att titta på ärtskidorna och vi ska även plantera ärtor för att se vad som händer. Det är så fantastiskt med barn och deras idéer och tankar. Jag hade inte alls planerat att vi skulle odla och plantera tillsammans men då de blev så faschinerade av de här myrorna som byggde båtar beslöt jag mig för att ändra om lite i min planering.


Nu är jag hemma och både ångest och illamående är tillbaka. Det är nästan så jag vill att det ska bli morgon igen så jag kan få åka till de små underbara glädjespridarna. Men bara nästan.. =) För vila behöver jag också. Är dödstrött. Men vila får jag göra ikväll. Nu ska jag göra vid köttfärsen som står här och tittar på mig och förhoppningsvis få ner någon tugga. Måste få i mig lite energi då det är dags för monsterpasset skivstång/kondition med Fidde klockan 17.30. Urh! Orkar egentligen inte men man måste hålla igång. Extra viktigt nu till beach-09 och när man är singel. Ingen som vill ha en tjockis ju.. :-) Eller skit i andra. Tränar gör jag faktiskt för mig egen skull.

Men vi hörs väl mañana antar jag. Puss o puss

Jag vill kräkas!

Humöret är väl lite sådär för tillfället faktiskt. Eller rättare sagt, det suger rätt jävla fett! Har väl insett att det är ganska så kört med P. Fick en klar insyn i fredags om vad jag vill ha och vad jag inte vill ha och det  tack vara mannen själv faktiskt. Vi skulle träffas i fredes kväll. Planerna var att jag skulle köra hem till honom direkt efter jobb på fredag kväll och hade packat övernattningsväskan med rengöringsgrejer, kläder för morgondagen, smink och en flaska vin för lite fredagsmys. Jag hade även köpt  jordgubbar på Ica som jag tänkte kunde höja mys faktorn ytterligare. Problemet var nu att klockan 16.39 för att vara exakt fick jag ett sms där det stod "Tjena goding! Du, är det ok om vi inte träffas ikväll iaf.. Min mamma fyllde år igår och de hade tänkt att vi skulla ha familje middag ikväll.. Sorry :( Puss"  Haha.. Sekunden efter jag läst smset kom jag att tänka på singelpappan och blev så satans irriterad på honom! Han bölade för att hans " goda vän" hade avbokat dagen innan de skulle träffas. AMEN BUUUUHUUUU!! Dagen innan!? Snutte dig då.. Orh.. Tänk då 5 timmar innan. Aja.. Haha.. Ska inte spy galla och dra in honom här men det va så komiskt att han kom in i tankarna då.. Men i alla fall... Åter igen till min dumpning och till P. För det första så visste han väl för satan att hans mamma fyllde år och att det förmodligen skulle bli någon tillhörande aktivitet till det?! För det andra så har man väl inte familje middag klockan 21.30 då jag beräknades anlända till honom? Varför inte gå på den här satans middagen och ha trevligt och sen åka hem och träffa mig??? Nä du, nåt lurt är det. Men jag är inte den som är den. Vad kan jag göra / säga? Om han säger att han ska ha familjemiddag så vem är jag att stoppa honom? Nej just det. Piss snäll som jag är säger jag att det får ju vara okej men frågar då samtidigt om vi ska träffas på lördagen då, trots att jag vet att han ska på fest. Men prioriterar han BORT mig på fredagen kan kan väl prioritera mig på lördagen istället. Men nej då.. Så långt tänker mr P inte. Då får jag istället tillbaka mitt absoluta favorit sms ever. ELLER INTE!!! Wraah.. "Jag ska ju på brännbollsfest då. Men på söndag har jag inget planerat på kvällen, måste ju se wipout ihop ;) "  Jag svarade "Kan inte på söndag men vi hörs" Där fick jag alltså svart på vitt. Jag är till för bakis dagar och söndagkvällar. This is it.. Jag har fått nog. Vi har inte hörts sen dess... Tror att han fattar att jag är sur och är rädd. Och det ska han va. Men om han inte har hört av sig tills på onsdag så har jag förskrivit ett sms som jag tänker skicka. Ett avslutande där jag berättar om hur jag vill ha det och inte vill ha det. Så på onsdag alltså....

Vill ni veta en sak? Det gör ont. Det gör faktiskt så himla ONT. Fy satans hevete. Tanken på att jag inte kommer  sova i hans underbara famn, se hur hans färdiga tatuering blir, sitta i hans sköna soffa, äta hans goda tacos eller veta om han kommer in på brandman utbildningen får mig att bli galen!!!!!  Ena sekunden fattar jag allvaret men andra fattar jag ingenting. Just nu när jag skriver fattar jag inte vad det är jag skriver om. Känns ingenting just i den här skrivandets sekund. Konstigt. För 10 minuter asbölade jag då jag läse Lisans blogg och hennes hissning till mig:

dagens hissa eller dissa
Anna-Nettan!
Du är stark Nettan! Oavsett vad som händer efter det där smset, så löser det sig! Det gör det alltid!!! *Love*

Äldre hissa eller dissa


Jag vet att jag är stark. Jag vet att det kommer att lösa sig. Men varför varför varför kan det aldrig bli bra? Jag fattar inte vad det är jag gör. Hur länge klarar man av att vara stark? Hur mycket tål man att ta innan man bliv svag? Bläää.. Fuck this. Jag vill bara sova. Krypa ner under täcket och bara sova. Eller kräkas. Kräkas kan jag också göra.


Båten


Ett snabbis inlägg idag. Ska strax köra iväg till den underbara arbetsplatsen igen. Igår blev det en spontan utgång. Frida och jag fick för oss att vi skulle sticka till "båten", Malmös nya flytande uteställe som faktiskt är just vad det heter, en båt. En speedy förfest på 1 1/2 timme då jag jobbade till 21 och stället öppnade redan kl 24. Vi håvade i oss vin som aldrig förr. Haha.. Helt galet vad vi drack snabbt. Frida klarade nästan 1 liter vin på den här tiden. Bra jobbat Nettan! Jag är så stolt över dig ;-) När vi kom dit va där kö. Fridas taktik var att vi skulle ställa oss på sidan då det såg ut som de släppte in mer folk där. Inget riktigt system på den här kökonstruktionen och VIP kön var lite speciell. Om man stod på listan fick man skrika ut sitt namn och att man stod på listan och sedan kollade vakten och godkände. Då fick man trycka sig igenom hela tjocka men framförallt sura kön för att komma in. Ingen vidare VIP behandling där inte! =) Väl inne hade vi super kul! Så himla roligt. Vi dansade konstant förutom ett litet snabb besök i baren för vars en cider. Spriten konstaterade vi var ganska onödig då det gungade friskt ändå. Haha.. Man glömde att man faktiskt var på en båt lite då och då men påmindes igen när det gungade till. Men tack för en bra kväll Frida. Du vet vad jag behöver =)

Underbara Valborg!

1 Maj. Fy satan vad tiden går fort. Fick en alldeles underbar avslutning på April då den firades med mycket kära vänner. Alkohol i lagom mängd, grillning ute i det gröna, fest hos Sara & Diego och trevligt sällskap. Kunde faktiskt inte bli mycket bättre. Så jag delar med mig av lite bilder. VASSEGO!















Efter grillningen samlades vi hemma hos Sara och Diego för ytterligare lite party. VÄLDIGT lyckat! Tack alla älskade!!!



Haha! Kom förresten på Dannes klockrenaste kommentar under kvällan "Du Anna, vad har du för färg i ditt hår? Det är sån blond jag vill ha. Vad heter den?" Haha.. Gulle! Puss på dig.

RSS 2.0