Det första mötet

Konstig och olustig känsla jag har i magen. Ledsen och besviken över gårdagen. Blev inte alls som jag tänkt mig. Vet inte om det är mig det är fel på och jag är känslig och gnällig. Kanske. Men jag mår i alla fall väldigt olustigt idag. Gårdagen alltså. Vi firade Dannes 25-års dag med pompa och ståt på TGI Fridays. Det var förrätt, dyra varmrätter och en hel del drinkar. 3 för min del för att vara exakt. En frozen margerita, en strawberry margerita och en strawberry daqueri. Men andra ord; det gick en hel del pengar. Det var även den här dagen jag skulle presentera Petrus för mina kära vänner. Det var Petrus själv som föreslog det och alla blev väldigt exalterade när jag sa att han skulle komma. Med den här entusiasmen inför mötet hade jag förväntat mig mycket av mina kära vänner. Men annat blev det. Lite små tjafs innan han kom gjorde stämningen ganska så dyster. Entusiasmen var som bortblåst och när han äntligen kom och mötte upp oss verkade alla lagom irriterade på varandra. Trots att det blev lite tjafs hade jag ändå förväntat mig lite mer glädje och engagemang. Om man träffar en människa för första gången så får man faktiskt i alla fall försöka. Och det är faktiskt trots allt nästan 5 år sedan jag presentareade en pojkvän. Men tyvärr blev det då som sagt inte som jag tänkt mig. Engagemanget lyste med sin frånvaro och den ena var surare än den andra. Samtalen och konversationerna knakade sig fram och flera gånger önskade jag att det var jag som satt förstjunken i min mobiltelefon. Men det var inte jag. Jag var istället den som både skulle presentera mina vänner på bästa sätt samtidigt som jag skulle presentara den nyfunna kärleken på ett bra sätt. Det gick väl sådär. Jag tackar i alla fall Sara för den sociala biten och hoppas att det går bättre en nästa gång.

Konsten att kicka ass med hästlängder!

Måndag och första dagen på semestern är här! Har inte gjort ett smack i dag men kvällen blir magisk tror jag. Ska ut och äta på la Roche som är en känd spansk tapas restaurang här i Malmö. Och jag som älskar tapas! Det var P:s idé. Fick ett sms av honom innan där det stod något som "Tänkte bjuda big på la Roche ikväll som en semester present". Den här P kickar den förra P:s ass!!!! Naturligtvis inte bara för att han bjuder mig på restaurang utan för att han helt enkelt är underbar. Det var den första och sista jämförelsen jag gjorde mellan dem för det är inte rättvistmot P. Nu finns det bara en P och det är Petrus. ♥

MJ hyllning

KOLLA in detta! SÅ JÄÄÄÄKLA COOLT!!!!!!!!!!!!



Blogg, tråk, Möllan och fantastiska människor

Tjohooo..

Det är drygt att blogga för tillfället och just nu blir det inte mycket. Funderade på en paus men vadå paus? Jag skriver ju när jag vill och behöver inte informera när jag tänker skriva eller inte.

Snart är det semester i alla fall. Ska bli GRYMT skönt. Den nya P funkar allt super med och han har också semester nu de här veckorna så jag antar att det kommer att bli mycket kvalitets tid med honom. Allt känns verkligen jätte bra och jag är himla tyygg och bekväm med honom. Igår promenerade vi hemifrån honom i slottstaden och ner till möllan på "Möllan festivalen" En helt bisarr upplevelse med allt var möllan och "möllan folket" kan erbjuda. Verkligen laid back där blommiga hippie soffor pyydde gatorna som folk hade tagit ut från sina lägenheter. Folk stod och sjöng/spelade musik och dansade i vartenda hörn. Otroligt roligt att se människor som verkligen kan ha roligt och bjuda på sig själv. Ingen märkbar fylla var det heller. Trevligt! Vi gick till Cuba café och tog oss varsin Mojito och satt och pratade och lyssnade på hårdrock i parken. Mycket trevlig kväll med en fantastisk mäniska! =)

Ikväll ska jag till Mia som har 25års fest. Lite trött men det så nog kunna ändras efter en dusch. Ni får ha en bra kväll ni som läser.

Kram

Petra och Marcus rese-blogg


En annan sak! Vet att någon har frågat om adressen till Petra och Marcus blogg. Deras resa är HELT fenomenal och jag bli galen varje gång jag läser. Just nu är de i Nya Zeeland och där verkar de stanna ett tag =( Kul för dem men jag saknar ju henne JÄTTE mycket. Men gå in och kolla. Det är HELT craazy och Petra verkar ha förändrats väldigt mycket. Checka bara in hennes hårfärg, nya tattoo och hennes piercing i örat! Det är inte min Super - blondie Petra med pärlörhängen, knälånga finklänningar och glittrande smycken! =) Men men... Hon passar i det här med.

http://petramarcus.blogg.se/

Snart ångest-jobbet!

Sista dagen att vara ledig innan 5 dagars schemat på jobb. Jag HOPPAS något så innerligt att de har fått igång luftventilationen så att man kan andas som en normal människa. Jag har aldrig haft sån ångest för att jobba som jag har haft de sista veckorna då luften varit som sämst på jobb. Man står rakt upp och ner och svettas, känner hur svetten rinner längs panna och mage. Man blir trött och får extremt ont i huvudet. Inte nog med att man lider som satan på jobb, man lider även när man kommer hem då den satans huvudvärken vägrar att släppa. En dag förra veckan då jag jobbat eftermiddag och slutade klockan tre, gick jag och la mig kl 17 för att jag hade sån fruktansvärd huvudvärk och var så otroligt slut i kropp och själ. Vilket liv! Nej fuck I-C-A

K-Ä-R-L-E-K

♥ ♥ Kärlek ♥ ♥







Älskar den här lill-killen!

En helt vanlig sommarkväll

LÖRDAG 09-07-18

Tittade förbi Fridas igår efter middagen med släkten. Där blev det lite kort dans innnan Sara och Fridad drog till Harrys och hör och häpna, jag drog hem. As-trött.... Hade min chans att gå ut igår men vi plusar på med någon vecka till.. Det gör liksom inget. Känner inget sug... Inte alls. Vill bara vara hemma och mysa =)









Köpenhamn med släkten

Och här har vi släkten! Galet töntig turist bild men det var faktiskt de fotograferande spanjorerna som började med att de ville att vi skulle ta en bild på dem. (Kusin Maria, pappas syster / min faster Maggan, farbror Andreas, Harry sovandes i vagenen, lilla (!!!) mamma, jag, stora pappa, ingifta Stockholmaren Fredrik och med sonen Olle på axlarna.)


Nyhavn


Min sötnöt!




Det nyaste tillskottet och hans "brorsa" som han själv kallade sig






Harry och hans mamma







Min mamma leker lek-tant



Med tårar i ögonen sprang mamma runt och mass-fotograferade liknande bilder som denna. Något säger mig att hon längtar efter ett eget barnbarn....



Den nyblivna pappan skålar med en öl...



...medan mamman får nöja sig med en fanta. Så himla fusktig. Vi har verkligen åkt på nit-lotten tjejer.



Spex!




3 generationer Harbrechts



Olle trivdes bra mad mammas väska



Mamma och jag fulade oss som vanlig och hittade massor kul saker att fota:

En som skulle gifta sig


En apa...


...en apa till. Nej, jag mena (!), vi fotade ströget!



En väldigt lyckad dag med massor av kul och många skratt. Ja, fråga själv Maria och papsen.





Kaffe i solen

God morgon! Är uppe i tid idag trots min lediga dag. Ställde klockan på 7.30 och låg och drog mig en kvart efter det. Jag visste att det skulle bli fint väder och det bästa jag vet är att gå upp tidigt när det fortfarande är någolunda svalt och dricka mitt kaffe ute. Helt fantastiskt och det är vardagslyx på hög nivå.

Idag blir det som sagt ett besök i köpenhamn. Ska bli väldigt trevligt! Annars är det väl inte så mycket som händer. Hur blev det med utgången på lör Tudis?

Torsdag kväll och en helvetes dag är äntligen SLUT

Det är helt galet. Jag vantrivs nåt så in i vassen på jobb i den här värmen. Det är inte bara det att jag är lite varm och svettas. Nej det är även det att cirkulationen av frisk luft inte fungerar vilket bidrar till att man får huvudvärk, blir yr och svettas satan. Det är helt galet. Man känner hur svettdropparna rinner ner på magen innanför tröjan. Och innan jag fattade att det var svett som rann! Jag trodde jag hade insekter innanför pikétröjan. I panik flög jag upp på toan, ryckte ur den INSTOPPADE (måste ha det och det blir om möjligt ännu varmare!) piké tröjan ur byxorna, panikartat letandes efter ett kryp. Hmm.. Inget där.. Aja, det var väl bra. Samma procedur hände igen. Då kom jag på att det var svett. F-R-Ä-S-C-H-T! Runt 19 idag var jag så trött att jag nästan hade kunnat börja gråta. Jag kände hur orkeslös jag var och visste inte hur jag skulle återfår krafterna. Då var det TRE timmar kvar av arbetsdagen. Då kände jag hur hopplöst det var. Haha.. Låter hur sjukt som helst men helt ärligt så var faktiskt tårarna inte långt borta!

Annars så trivs jag super på jobb. Arbetskamraterna är det som gör det hela och den inställningen jag har till kunderna gör att de älskar mig =). Man känner MÅNGA kunder nu. Många stammisar som jag lärt mig vad de ska köpa för något. När man vet det blir de extra glada och skämtsamma =).  Imorgon är jag LEDIG och ska till Köpenhamn med mams, paps och släkten. Släkten är faster Maggan som är pappas syster, farbror Andeas, kusin Maria, hennes man Fredrik, mitt gudbarn Olle och det nyaste tillskottet Harry. Ska bli väldigt trevligt. Ska försöka att ta lite bilder. Puss och godnatt!
 

Det går bra nu

Det går lite sådär med bloggen känner jag. Har jobbat en del de här två veckorna och känner att jag prioriterar annat än att skriva blogg när jag kommer hem om kvällarna/eftermiddagarna.

Nu är det i alla fall så att min kusin Maria och hennes man Fredrik som fick barn för 1 1/2 månad sedan kommer ner från Linköping med den lilla nya, Harry och 3 års busingen Olle till helgen. Det blir att umgås på hög nivå med danmarks besök och mysaga restaurang kvällar.

Igår hade jag det fantastiskt mysigt. Var på min andra dejt med en ny P faktiskt =) Han bor vid ribban så vi promederade ner tillsammans till Västra hamnen och öppnade där en flaska vin. Där satt vi i någon timme och pratade om allt mellan himmel och jord och det var faktiskt fantastiskt trevligt. Kan hända att jag tänker på honom en del och kommer att göra det till nästa gång vi ses. Mysigt!

Nej, allt går väldigt bra just nu, humöret är på topp och jag har väldigt många saker att se fram emot. Bland annat semestern v.31 och 32 tillsammans med alla nettor och Mias 25 års fest nästa lördag. Längtar. Men jag längtar nog ännu mer tills jag träffar P igen. Fast det kan man egentligen inte jämföra. Två olika sorters längtan. Kan hända att det är ett par fjärilar i magen faktiskt. Redan kan jag tycka men jo, det klickar helt enkelt. Aja.. Vi får se. Är som sagt på min vakt och tar ingenting för givet. Jag tar det som det kommer helt enkelt. Hoppas det kommer snart! =)

Puss och hej!

Baksmällan

Den ABSOLUT roligaste film jag någonsin sett.. Haha... Helt fantastiskt rolig! När man inte trodde att man kunde skratta mer ja då var det dags för ännu en skrattattack. SE DEN! är mitt tips. Ni kommer inte att ångra er. Om det är någon som vill se den och känner att man vill bjuda mig så tvekar jag inte att se den igen. Alltså den bästa filmen på länge.

No money,little funny?

Söndagen fortsätter. Har precis kommet hem från gissa var? Jo, Lilla torg. FAST idag intogs det bara barnvänliga drycker. Jag och Frida beställde in vars ett gas vatten och trot´eller ej; vattnet var minsann GRATIS! Det var alltså 138 kr billigare än mina daquiris eller 68 kronor billigare än mitt glas rosé vin igår om man så vill. Fast helt gratis blev det ju inte. Enchiladas med kyckling beställdes och det var väldans gott! Men när ekonomin tryter kan det faktiskt vara ett tips att gå dit och sätta sig med ett glas vatten. No mooony, little funny, Sara? =)  

Frida är just nu hemma och desinficerar lägenheten fri från råttor. Eller råttor och råttor, snarare råttAN. Det är ett så jäääkla bra och rätt beslut som skulle tagits för flera veckor sedan! Man kan inte leva tillsammans med ett sådant drägg. Go Anticimex, GO!!!! =) För er som inte är insatta i historien kan jag berätta att den här så kallade råttan är en livs levande person med två ögon och en underläpp.

Efter Anticimex proceduren ska vi på bio för att rensa humör, kropp och själ ifrån onda andar och orena tankar. Baksmällan ska ses och det passar ju utmärkt en söndag som denna då gårdagen blev väldigt häftig.

Haha.. MÅSTE förresten bara berätta vad jag läste när jag skulle googla desinficera för att se hur det stavades. "Desinficera muttan och rädda äktenskapet." Haha. DET NI!


Inte portad än i alla fall


Igår var jag på mitt nya "häng ställe" Lilla torg. Har blivit VÄLDIGT mycket lilla i sommar känner jag. Då man inte dricker läsk där (om det inte är blandat med något starkare förstås) är jag lite orolig för min lever. Den KAN bara inte må bra för tillfället. Men det positiva (destu mer negativt för min lever) är att jag inte är portad än i alla fall. Det verkar inte som att de läser min blogg Lisan ;-)

Mobilen

Idag nådde min mobil sin sista dag. Som ni vet så rååååkade jag kasta den i väggen för någon månad sedan. Nej jag vet, inte den smartaste idén kanske men det kändes så jävla bra just då. NÄSTAN så att det var värt det. Jag sa nästan. Men den har funkat ändå. Visst, den har tappat en knapp (knapp 2) , ljudsignalen har lagt av, och den har stängt av sig själv lite då och då men den har ändå fungerat när jag behövt den. Idag ville den inte mer....  Nu ser den ut så här:





Mina tankar till min mobil! Men det positvia är nu att jag verkligen MÅSTE ut och köpa en ny. Jäääij! =)

Kleptomanen


Nu är det officiellt, jag är en tjuuuv. Jag och Mia var på Lilla igår och satt och pratade om de trevligt festliga glasen de hade där. Mia satt och sipprade på sin underbart goda ananas/passion - frukt drink som hon fick serverat i ett stort vinglas med mycket is och blåbär i som dekoration. Riktigt trevlig och riktigt, riktigt god! Jag satt med min strawberry daquiri som också kom festligt serverad i ett fint coctail glas. När den var uppdrucken fick jag en plötslig "vill ha" känsla och jag bara VILLE HA det där glaset! Mia kollade så att allt var grönt, ingen serveringspersonal så långt ögat kunde nå och då, vips så försvann det tomma glaset ner i Annas handväska. Lalala.. Ingenting har hääänt. Och där, klockan 23.30 på kvällen, torsdagen den 9 Juli 2009,blev jag ett coctailglas rikare!


Stress for success?

Hmmm.. Första gången på länge som magkatarren gör sig påmind. Så mycket som händer nu som ska planeras med tider som ska passas in och lön som ska förhandlas. Mamma fyller år idag och jag hade HELT glömt bort det. Dålig dotter. Eller jag vet att hon fyller år på det här datumet men har inte reflekterat över att den 6/7 var redan IDAG!? Men inte en chans jag hinner köpa hennes present idag så det får bli att jag gör det imorgon. Hon vill ha en digital fotoram och det VILL hon verkligen ha. Hon brukar aldrig önska sig något utan brukar köra på klassikern "Ah, köp inget till mig!", enkelt och lätt :-) Men i år så har hon tjatat om den här ramen i flera månader. Så jag antar att jag inte har något val.. Aja.. Det är ju älskade mams så hon förtjärar verkligen den. Men det får bli imorgon. Imorgon då jag inte ska jobba och inte måste till apoteket innan jobb och inte måste löneförhandla och inte måsteträna och inte måste tvätta håret och inte måste stressa.. URH...........

Men mamma, I LOVE YOU! Mest i världen! ♥

Alltid svårt med "ta själv gruppbilder"

Haha. Jag kan inte sluta skratta åt den här bilden. Tycker Frida ser så himla kul ut där hon verkligen TRYCKER in sig för att vara med på bilden. Och jag som tar på hennes huvud. För att hon inte ska känna sig utanför kanske??? =) Och Danne. Haha.. Ja, han ser ut att ha en förkärlek till Peter. Om han inte hade haft Johanna så hade jag undrat! I alla fall om jag sett den här bilden. Gud vilken förförisk min! Hahaha..


*Kärlek*



Idag

Har förretsen varit på stranden idag! Idag smorde jag in mig med solfaktor 25 i huvudet och 4 på kroppen. Kroppen är konstigt nog inte alls så bränd utan det är "huet" som fått ta smällen. Meeeen... Framsidan är väldigt okej. Baksidan = B-R-Ä-N-D! Jag hade ju ingen hemma som kunde smörja ryggen åt mig. Men bättre baksidan än famsidan. Nu ikväll ska mina kära Nettor ut. Nettorna är då Sara, Frida, Johanna och Louise. Det vill säga alla utom MIG. Det har jag lite ångest för faktiskt för det är sällan vi är ute alla tillsammans nu för tiden :-( Söt Lavina ska också med! Inte att förglömma! Så jag känner mig väldigt loj till det. Anledningen till att jag inte ska ut är att jag jobbar hela helgen. Lördag morgon och söndag morgon. Hmf! Piss. Jaja.. Jag hoppas ni får det kul tjejer! "Lovvar" er alla!  ♥


Att ta lyckan i sina egna händer

Det är vad det hela handlar om. Ni vet ju alla att jag gillar män ;-) Fast att 98 % av dem är svin så har jag fortfarande inte gett upp hoppet att de här resterande 2 procentan faktiskt fortfarande existerar. Men om man inte testar av dem så hittar man ju inte de guldkornen (oj, där belv det plural men det gillar vi! ;-) man vill ha. Nu kom jag helt out of track här känner jag då min rubrik var att ta lyckan i egna händer. Jag ska berätta vad jag menar:

Igår när jag och Anna var på Lilla såg jag en ööööversöt kille. Ibland bara faller jag, jag vet inte vad det är. De behöver inte vara överheta, de kan bara ha något visst. Den här killen såg ut som en nallebjörn. Jag blev själv chockad över mig själv då jag ofta nu för tiden faller för "farliga" killar med rakade huven, muskler och tatueringar. Men inte den här killen. Han var sockersöööt med ögon av sammet. Haha.. Jag kan verkligen inte vara poetisk. Men i alla fall. Vi satt och tittade lite halvt på varandra. Eller rättare sagt, jag tittade mest och han kände kanske blickarna och tyckte det var artigast att titta tillbaka. Anna som var min middags dejt (SUSHI!) propsade på att jag skulle gå fram och fråga om han var singel och om det var sån tur skulle jag be om hans nummer. Men NEEEJ! Så kan man ju inte göra. Haha. Det har jag ju aldrig gjort. TOK-Anna! Men hon fortsatte vidare att berätta om sina dejter och hur hon fångat de och man kan lugnt säga att jag blev inspirerad. Det var många om och men men precis innan vi skulle gå gjorde jag en grej som jag aldrig tidigare gjort! : Jag gick fram till honom (+hans killkompis som han satt och åt med), bad om ursäkt för att jag störde mitt i maten och frågade om han möjligtvis var singel! Oturligt nog för mig så var han inte det (eller var han det men tyckte det var ett artigt sätt att avblåsa mig???!? ) "Tur för den tjejen" sa jag och önskade trevlig kväll och drog vidare. Han var väldigt artig och tackade så hemskt mycket och önskade en trevlig kväll tillbaka. Nu har jag minsann fått dille på det här. Vad är det som säger att tjejen alltid ska sitta fint ner i stolen, smuttandes på sin drink och vänta på att killen ska komma fram!? Nähä du! Årtalet är 2009 och det är dags för förändring. Gårdagen var min vändpunkt och jag kan tacka Anna för det. TACK fining!!!!!

PS! Alla som gillar sushi och befinner sig i Malmö. Gå till KOI på Lilla Torg. Den bästa sushin EVER! Såååååå otroooligt god! Att smälta i munnen är ett understatement!

Soooooommar, sommar och sol.....

....havet och vinden och doft av caprifol.... SOOOOOOOOOOOOOOOOMMA, sommar och sol. En himmel så blå som viol. Tyvärr kan jag inte utnyttja den blåa himlen och den strålande solen idag. Efter att ha följt bland annat mammas råd så höll jag mig borta från det fiiina (buhuhuhuh) vädret idag. Men ack så tråkigt jag haft! Borde sticka inom HD skolan och diskutera min lön men det är ju sjukt jobbigt. Jaja.. Imorgon blir det. Ska pepptalka lite med mamma först. Att löneförhandla är verkligen inte min grej. Kanske tur att jag börjar redan nu då så har jag lärt mig det om en termin då det är dagst att löneförhandla ute i den riktiga världen.

Vad händer annars idag då? Inte mycket tror jag. Inte just nu i alla fall. Nu klagar jag verkligen inte, men värmen gör att jag inte orkar göra något. Vill bara sitta ute på balkongen och dricka caprinihas (lär mig aldrig stavningen på den gudolmliga drinken).  Och varför gör jag inte det då? För att klockan är lite över 13 kanske??? Njaaa.. Får hålla mig någon minute till. Kanske. Oj oj oj. Denna sommaren. Phuu.. jaja.. Skål! ;-)


Att jag aldrig lyckas

Det är helt fenomenalt. Att jag aldrig lyckas att INTE bränna mig. Röd som en kräfta är en ständig syn i spegeln. Aja, så småningom övergår det ju till en liten brunare nyans. Men jag har i alla fall haft en toppen dag på stranden. Kom dit runt 10.30 och låg till 15. En heldag alltså. By my self again då ingen har semester och det tajmas dåligt med våra lediga dagar i veckan. Men jag reder mig. Tycker faktiskt att det är riktigt skönt att vara själv. Ligga och lyssna på allt såsom vågor, vindar, fåglar och framförallt alla Svenssons som är så roliga! Haha. Har fått mig ett antal skratt idag. Nu ska jag snart iväg till min farmor och hälsa på. Vi hörs imorgon.

Minisemester!


Vill ni veta en trevlig sak allihopa? Eller ja, en trevlig sak för mig i alla fall. Är ledig ons, tors och fre nu och det ska bli KANON väder de här dagarna med. Annars brukar vädergudarna vända sina ryggar mot mig och snabbt som attans göra sol till regn när jag är ledig. Men inte den här gången. Okej, ska inte ropa hej än men det ser lovande ut. Så nu bär det i alla fall av till beachen. Falsterbo så klart! Är det någon som är ledig och är sugen gör av er snabbt som f*n så hämtar jag upp er. Ha en bra dag.

RSS 2.0