Helvetesmåndagen kom ...

Helvetesmåndagen kom och helvetesmåndagen gick. Nu är det bara måndag kvar. Trött och utmattad av dagen slog jag mig precis ner framför datorn. Inte motiverad till att skriva för fem öre men ett litet inlägg får man väl slänga iväg. Kan berätta att fågel tentan eller vad man ska kalla den gick bra. Alla rätt på pippiarna och deras sköna (!???) sång. Blommorna och deras växt familjer, litteratur seminariet med allemansrätten och utomhusdidaktik  gick också det bra. Jag är med andra ord nöjd med dagen. Imorgon ska vi på exkursion i skogen från 8.30 till 16. Jag hoppas och ber på bra väder!! SÅ drygt annars. Fast jag ska inte klaga. Sophie var ute i 3 dagar (2 nätter) och vandrade och paddlade i skitväder så en heldag ska jag nog kunna klara av =). Jag funderar förresten starkt på att läsa ett halvår till. Efter examensarbetet nu till vintern vill jag rortsätta och läsa 30 poäng idrott med. Antingen den rena idrotts specialiseringen eller den som Sophie läser en kurs som heter något i stil med fysisk aktivitet, utevistelse och hälsofostran. Nu när det är så osäkert med jobb och så är det nog inte helt fel att läsa en termin till. Men vi får se.

Phuu måndag ja.. Några timmar kvar på den första dagen i veckan. Nu ska jag bara hämta min bil, köra och handla, fixa pastasalladen till imorgon, packa inför skogexkursionen och köra en runda med dammsugaren sen är min dag komplett. Blir nog ett pass på friskis med. Tränade inte på hela förra veckan då jag var förkyld. Men vi får se hur det blir med bilden först.. Haj så länge.

Missa förresten inta ballar av stål ikväll klockan 21.55. "E jobbig jävel" kör med lövblåsaren. Hahaha... Den e så jäääävla braaa!! Hahahahahahha...

Kommentarer

Kommentera gärna kära ni!:

Skriv också gärna vem ni är:
Jag kommenterar alltid den här bloggen så kom ihåg mig för Guds skull!

E-postadress: (Your secret is safe with me)

Om ni skriver blogg så dela gärna med er av adressen:

Sååå.. Vad har ni att säga?:

Trackback
RSS 2.0