Fredag & Lördag

Söndag. Kan inte riktigt bestämma mig om jag är bakis eller inte. Jag tror inte. Mer trött. Blev ju oplanderad fest i fredags med Jonas och sen var det examens fest igår. Fredagen började med en öl på debasers uteservering och avslutades, flera öl och glas vin senare, med en strawberry darqueri inne på nattklubben. ASball hade vi. Ett väldigt trevligt ställe faktiskt. Musiken var inte så bra men efter den intagna mängden alkohol gick det faktiskt att dansa till.

Igår var det Andreas som tog examen från polishögskolan. Eller examen tog han i fredags men då han gick på polishögskolan i Umeå firade han det i Malmö igår med släkt och vänner. Jag och Mia gick dit tillsammans. När vi kom dit kände vi inte en själ, förutom den nyutexaminerade polisen då. Vi kände oss uttittade och sipprade försiktigt på välkomstdrinken för att inte stå tomhänta. Stämningen lättades dock upp när vi satte oss till bords och fick Andreas lillasyster Linnéa på 17 år och hennes pojkvän Hassan, 15, till bordet. Jätte sötaoch trevliga båda två. Det visade sig, haha Gud vad gamla vi är Mia, att Mia hade haft Hassan som kollobarn i hästveda för några år sedan. DÅ kände vi oss gamla. Fast det borde vi inte göra. När de skulle gissa på hur gamla vi var blev i alla fall jag väldigt glad. De trodde att jag var 20. Sen att de trodde att Mia var minderårig var en annan femma ;-)

Super god mat var det i alla fall. Efter maten blev det fotboll. Och det gick ju som det gick. Det pratar vi inte ens om mer. Efter fotbollen var dte som någonting släppte. Antagligen hade folk fått i sig precis lagom mängd sprit för att våga släppa taget om den person de kommit dit med och socialisera med människor de inte kände. Stämningen luckrades upp ytterligare och vi kom in på lärarlöner med Andreas pappa Larry. Larry blev högljudd och gick riktigt in för det här med att höja lärarnas löner. Heja Larry! Vi kom även in på sjuksköterske lönerna då hans fru Susanne var det och hade en lön på 30.000. DET hade jag varit nöjd med. Jajaa.. Nu babblar jag iväg känner jag. Intressant för er att läsa liksom ;-)

Var var jag? Njaaa.. Vet inte. Summan av kontentan var i alla fall att hela kvällen var super trevlig och jag och Mia hade sjukt kul. Galna människor. Just det! JOCKE! Jag kan ju inte glömma att berätta om Jocke. Jocke var Andreas kompis/klasskompis på polisen som just hade flyttat ner till Malmö och fått tjänst hos polisen Fosie. (STACKARS kille!) HETARE kille har jag sällan skådat. Ja, han var så otroligt het. Det var så roligt för man kunde kolla på Mia och helt plötsligt satt hon fastklistrad med blicken som om hon vore i trans. När man tittade åt samma håll så var Jocke där. Man kunde inte sluta titta på honom! Hon smygfotade till och med honom. Haha.. Låtsades att hon fotade något bakom men i själva verket var det honom hon fotade. Hahaha. STALKER!!  Men det visste om att han var het och det gjorde ju honom väldigt mycket ohetare. Han berättade att han bott utomlands ett par år, då blant annat på Cypern, Krea och jobbat på grabbarna grus och som reseledare för Ving. Och vi vet ju alla vilket pack de här reseledarna är ;-)

Kommentarer
Postat av: mia

ROLIGASTE KVÄLLEN PÅ MYCKET LÄNGE!!! =)

Och Jocke var äckligt snygg! Du ska få mitt stacker foto när jag lagt in det i datorn!! HAHA!!

2009-06-07 @ 17:14:01

Kommentera gärna kära ni!:

Skriv också gärna vem ni är:
Jag kommenterar alltid den här bloggen så kom ihåg mig för Guds skull!

E-postadress: (Your secret is safe with me)

Om ni skriver blogg så dela gärna med er av adressen:

Sååå.. Vad har ni att säga?:

Trackback
RSS 2.0