Julmys med Idol-Ola

Igår var jag som sagt hos Emmie på julmys. Alla hade fått en uppgift att ta med sig något juligt. Vad man skulle ta med sig hade Emmie bestämt. Jag fick då vinglögg. Andra smaskigheter som togs med var saffranskaka, knäck, rocky-road godis, pepparkakor, lussebullar mm.

När vi kom dit fick vi dra vars ett nummer där det stod skrivet en siffra. De här lapparna med siffrorna skulle sen bilda lag om 4 personer i varje lag. Jag hamnade med grabbarna. Det var jag, Sebastian, Linus (hmm, hette han så?) och Ola. Emmies pojkvän Timothy är nämligen nära vän med Ola Svensson, han som var med i Idol 2005 samtidigt som Måns Zelmerlöv. Har även visst varit med i melodifestivalen med låten love in stereo och gjort låtarna SOS, Natalie och feel good.                  (  ) Jaja.. I alla fall. Jag hamnade med grabbarna då vi spelade spelen. Hade det riktigt trevligt, lekte olika lekar och Emmie hade gjort det riktigt mysigt. Bra värdinna! =)

Ni vet ju hur KASS jag är på att fota så det blev inte så mycket bilder. Men här är några. Ola var nog blyg för varenda gång min kamera åkte fram lutade han sig bakåt och höll handen för sitt ansikte. Så jag lovade honom att han skulle slippa att vara med på bild =)

BILDER


Tjejerna


Grabbarna i mitt lag minus Ola som inte ville vara med på bild


Söt-värdinnan!


Leken. (Sebastian under filten)


Innan han kom på vad leken gick ut på lyckades vi få av honom strumporna


Anna och Anna tyckte efter ett antal glas vinglögg att det var en kul idé att fota vara varandra


Kommentarer
Postat av: Lisan

Haha, tänkte precis fråga vafför du inte hade någon bild på honom!!? Du hade ju kunnat sälja den till högstbjudande fjortis :P

2008-12-22 @ 15:50:41
URL: http://www.nogg.se/anxiety

Kommentera gärna kära ni!:

Skriv också gärna vem ni är:
Jag kommenterar alltid den här bloggen så kom ihåg mig för Guds skull!

E-postadress: (Your secret is safe with me)

Om ni skriver blogg så dela gärna med er av adressen:

Sååå.. Vad har ni att säga?:

Trackback
RSS 2.0